اگه بخواهيم براي babylon ديكشنري درست كنيم بايد چي كار كنيم
Printable View
اگه بخواهيم براي babylon ديكشنري درست كنيم بايد چي كار كنيم
سلام عزيز ...بابيلون يه برنامه جداگونه Builder داره كه بايد نسب كني ...تازه اول تايپ كردنته بشين و تايپ كن ببينم چه ميكني...موفق باشي
مرسي پيداش كردم
من خیلی وقته که از کاربران دیکشنری Babylon هستم. اما اخیرا با مشکلی مواجه شدم:
من ورژن 5.0 این دیکشنری رو نصب کردم. کرک هم گرفتم و همه چیز خوب بود. اما بعد از مدت ها استفاده از این دیکشنری ( حدود 45 روز) یه بار که اجراش کردن Error داد که:
Babylon.exe is corrupted or missing. Please re-install Babylon.
Babylon will now close
وقتی دوباره نصب میکنم درست میشه اما بعد از 2 یا 3 بار Run شدن دوباره همین رو میگه.
آره ماله منم بعضي وقتا از اين ادا ها درمياره
من فكر مي كنم ماله اينه كه ما از نسخه هاي اصل استفاده نمي كنيم :?
سلام
ارزم به حضور علی آقای گل :هنگامی که نصب میکنی حتما باید از آپدیت اوتوماتیک درش بیاری. اگه آپدیت بشه این پیغام رو میده، چون از نسخه غیر خریداری شده استفاده میکنی. این آپدیت 3 یا 4 ثانیه طول میکشه برای همین متوجه آپدیت نمیشی
شهردار
سلام..قضیه از این قراره که برنامه با Download کردن یک Patch تشخیص میده که شما به درستی برنامرو خریداری کردید یا اینکه برنامتون بدون LicenceNumber و Crack شده هستش!! حالا برای اینکه دیگه این مشکل پیش نیاد باید یک بار دیگه برنامرو Install کنید .. بعد اولا AutoUpdate خود برنامرو Disable کنید .. بعد هم اگه Personal FireWall یا یه همچین چیزایی دارید باهاش دسترسی برنامتون رو به Net ببندید که البته این باعث میشه که به Online Glossaries دیگه دسترسی نداشته باشید!
مخلصم.
التماس دعا
.Sadjad Sharifian
سلام
اگه خیلی با این برنامه حال می کنی باید یه جوری باهاش کنار بیای، چه جوری حالا میگم.
فایروالی که نصب کردی حتما آدرسی رو که برنامه می خواد بهش وصل بشه رو نشون میده هر موقع که خواستی از گلوساریهای آن لاین استفاده کنی به info.babylon.com وصل میشه اینجا وقتی فایروال ازت پرسید اجازه بده ولی اگر خواست مثلا به clients.babylon.com وصل بشه نذار که وصل شه همین. :)
دست و پنجتون درد نكنه. فكر كنم اينجوري كه گفتيد كار كنه. فعلا كه از Error خبري نيست.
سلام...
Kmaro میشه لصفا بگی که من تو Norton Internet Security 2004 چطور میتونم مثلا برای Babylon بگم که میتونه به فلان IP وصل شه و به اون یکی نه؟!
مخلصم.
.Sadjad Sharifian
سجاد جان
اونم اگه مث زون آلارم باشه باید وقتی یه فایل داره وصل میشه ازت بپرسه اینجوری نیست؟
سلام 30naa..مرسی از اینکه جواب دادین..
چرا میپرسه...ولی مثلا میپرسه که فلان برنامه!! Babylon مثلا میخواد به Net دسترسی پیدا کنه!!! حالا بهش اجازه میدی یا نه!! شما سه تا Option داری!! : Permit it -- Block it -- Manually set the configuration که خوب دو تای اول که تکلیفشون روشنه!! ولی من تو آخریه هم هر چی تقلا کردم جایی رو پیدا نکردم که دسترسی برنامه رو به یه IP ببندم و برای یه IP دیگه باز بذارم!!!
آقا بازم دمتون گرم.
.Sadjad Sharifian
خوب کلا Block itش کن
سلام..
خوب آخه کل قضیه اینه که میخوایم مادامی که برنامه خراب نمیشه از Online Glasseries استفاده کنیم!! اگه کلا Blockش کنید دیگه از این مزیتش هم نمیشه استفاده کرد!!
Sadjad Sharifian
بچه ها اگه اون IP که می خواست باهاش وصل بشه 192.9.3.3 بود بذارین وصل بشه ولی بعدا برین تو ZoneAlarm و از Program Control بگردین و babylon رو پیدا کنین بعدش دو تای اولی رو Allow بکنین تا سبز بشه و سه تای بعدی رو block تا قرمز بشه .اینطوری به احتمال خیلی زیاد درست میشه.مال من که الان اینجوری داره کار میکنه.
8)
سلام
راستش من زياد از اين norton internet security خوشم نمیاد اینکه زیاد نمیتونم راهنماییت کنم ولی حالا این کارایی رو که می گم امتحان کن ببین چی میشه.
Manually Configure... رو که انتخاب کردی تو صفحه بعدی باید permit رو سلکتش کنی next کنی.
تو این صفحه که میاد Connections to and from... رو انتخاب کن بعد Add Rule رو باید بزنی
تو این مرحله هم Only the computers and sites listed below رو انتخاب کن بعد دکمه َAdd رو بزن. باید individually رو select کرده باشی حالا info.babylon.com رو وارد کن. تا آخر ادامه بده و Finish رو بزن.
حالا واسه اینکه تستش کنی برو توی بخش configure برنامه Babylon توی Connection Tab دکمه Update Now رو بزن ببین میتونه وصل بشه یا نه برای online glossaries هم که دیگه خودت بهتر می دونی.
یه پیشنهادهم بهت میکنم به جای این norton از mcafee استفاده کن بزار یه نفسی بکشی! :wink:
سلام....ار راهنماییهاتون بسیار بسیار ممنونم...
در مورد Norton هم من یه Topic جدید پیشنهاد میکنم برای بحث مفصل (;(;(;((:
آخه راستشو بخواید از زمان Norton Commander(NC) بگیرید تا همین الآن طرفدار شدید Nortonام (;
مخلصم.
.Sadjad Sharifian
براي حل مشكل Babylon 5 به اینجا بروید و نسخه جدید همراه با کرک رو بگیرید :wink: !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی اولیه Babylon 5 مشکلاتی با خودش داشت که پیغام خطا برای نصب مجدد میداد برای حل این مشکل به این مطلب از بخش انگلیسی سایت بروید و نسخه ی جدید همرها با کرک و دانلود کنید:
دوستان عزيز شايد اين سوال من تكراري باشه ولي هرچي جستجو كردم نتيجه اي در بر نداشت :
من بابيلون رو از سايت پي سي ورلد دانلود كردم ولي مشكل من اينكه ديكشنري انگليسي به فارسي اين نرم افزار فعال نيست و ديكشنري انگليسي به انگليسي اون فعاله .حالا من بايد فايلي رو براي اين منظور نصب كنم يا ... ؟؟؟
لطفا منو راهنمايي كنيد
با سلام ..
دوست عزيز mydelphi, جان شما به قسمت Glossary Options بريد و ببينيد كه ديكشنري انگليسي به فارسي نصبه يا نه ؟ اگه نصب نيست بايد اون رو دانلود و نصب كني ؟
موفق باشي ..
سلام. اگه ديكشنري هاي انگليسي به فارسي رو نصب نكردي از اين آدرس مي توني بگيري:
دوست عزيز آقا مهدي از راهنمايي شما متشكرم ....
خواهش مي كنم. قابلي نداشت.نقل قول:
نوشته شده توسط mydelphi
سایت p30world babylon 5 رو داره ولی وقتی کلیک میکنم دانلود نمیشه.
:oops:
حميد جان به اين لينك برو. به طور كامل تمام لينكهاي دانلود بيبيلون و شماره سريالي كه رجيسترش مي كنه و بقيه توضيحات در مورد بيبيلون آمده. لينكهايي كه در صفحه آخر تاپيك مورد نظر هم نوشتم كار مي كنه و خودم همين الان امتحان كردم.
سلام دوست عزیز همونطور که مهدی جان فرمودند .پس ما چطوری دانلد کردیم البته سعی کن جدیدش رو دانلد کنی که از همه بهتر هستش . :wink:
سلام
دوستان من این برنامه رو نصب کردم و باسریال ریجیسترش کردم اما هر چند وقت یه بار تمام دیکشنری های اون از کار می افته و از حالت نصب خارج میشه وباید دوباره برنامه با تمام دیکشنری ها رو دوباره نصب کنم درحالی که میبینم دیکشنری ها در پوشه های برنامه وجود دارن ولی یه جوری نشون میده که اینگار هیچ دیکشنری براش نصب نکردم
لطفا کمک کنین دیگه داره حالم رو میگیره با این کارش
مرسی
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور می تونم دیکشنری تخصصی کامپیوتر babylon رو از اینترنت نصب کنم یا هر کار دیگه ای تا بتونم کلمات تخصصی کامپیوتر رو باهاش معنی کنم.
ممنون.
از اينجا
در فسمت glossary بگرد همه چيز هست :biggrin:
سلام
ميخواستم بدونم ممكنه كه بابيلون كه رجيستر شده را پس از اينكه به اينترنت وصل شد و دوباره به حالت تريال در آمد را رجيستر كرد يا نه
چون من هر كاري كردم نشد كه نشد ( دوباره نصب كردم تمام رجيستري را پاك كردم )
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه
شما میتونی با استفاده از یک فایروال جلوی ارتباط برنامه با سرورش رو بگیری...
با سلام ..
مجيد جان براي ديکشنري قدرتمند بابيلون تاپيک اختصاصي داريم !
===============++=================
دیکشنری بابیلون را برای همیشه کرک کنید
===============++=================
موفق باشيد ..
با سلام
مدتيه كه آيكونها فرهنگ لغتهايي كه به babylon اضافه مي شه ديگه نشون داده نمي شن
عكس رو ببينيد :
يك بار هم كامل پاك كردمش (با جستجو در رجيستري و هارد كلا هر چي بود پاك كردم) و دوباره نصب كردم ولي تاثيري نداشت
اگه دوستان با اين مشكل برخود كردن لطفا ما رو راهنمايي كنيد
پيشاپيش ممنونم.
سلام به شما دوستان
من نسخه ی تریال بابیلون رو به صورت کرک شده نصب کردم
برای تلفظ لغات فکر کنم باید به روز شود ولی چون تریال است نمی شود
لطفاً اگر راهی می شناسید و یا نرم افزار قویتری که قدرت تلفظ هم داشته باشد سراغ دارید ، معرفی کنید
از همه ی شما متشکرم
نقل قول:
نوشته شده توسط علی_کارون
با سلام
شما براي تلفظ بابيلون يكي از اينا رو بايد نصب كنين.
صداي مرد:
صداي زن:
در ضمن براي تلفظ من فكر كنم Aryanpoor خيلي باحاله.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط علی_کارون
اين ديكشنري قوي و عاليه ( انگليسي به فارسي و برعكس ) تلفظ هم داره :
با سلام
من از دیکشنری بابیلون استفاده می کنم و تقریبا تمام Glossary های فارسی و انگلیسی را نصب کرده ام و انگلیسی به فارسی را ترجمه می کند با وجود اینکه من چند Glossary فارسی به انگلیسی نصب کرده ام ولی نمی تواند فارسی را به انگلیسی ترجمه کند حالا من برای ترجمه باید چکار کنم
سلام عزیز
Ourstat - Farsi to English Dictionary
از این گلاسری استفاده کن
از Ourstat - Farsi to English Dictionarهم استفاده کردم ولی فارسی را به انگلیسی معنی نمی کند