سلام دوستان
این تاپیک رو زدم تا دوستان در نظر سنجی بهترین خواننده پاپ مرد ایران شرکت کنند
خوشحال میشم نظرتون رو هم بگین
ممنون:10:
Printable View
سلام دوستان
این تاپیک رو زدم تا دوستان در نظر سنجی بهترین خواننده پاپ مرد ایران شرکت کنند
خوشحال میشم نظرتون رو هم بگین
ممنون:10:
:10::8::40::40::40:شادمهر:40::40::40::8::10:
دوستان لطف کنید نظرتون رو هم بگید
:8:فقط چاوشي:8:
چون تو اين چند سال كه شروع به خوندن كرده
تونسته سبك خودشو بسازه
هميشه كاراش در حال پيشرفت و تغيير بودن
آهنگ سازيش جديد بوده و تقليدي نبوده
و صداش فوق العاده محزونه
سلام...دوست عزیز یه سری خواننده درجه 2 مثل علی لهراسبی و نیما و جمشید رو گذاشتی ولی خواننده ای مثل سعید شهروز رو تو نظر سنجی نذاشتی!!!
نظرسنجي شما يك جوريه! شما بايد يك چيزي مد نظر داشته باشيد
خواننده داخل ايران خواننده خارج ايران..
ولي شما همشون قاطي همديگس
باید یک کاری میکردی بشه به بیش از یک نفر رای داد
تکراری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173925&page=29
دوست عزیز
اینگونه نظر سنجی ها فقط برای فهمیدن سلیقه ی فعلی جامعه ی آماری مناسبه و برداشت دیگه ای رو نمیتونین از اون داشته باشید:20:
موسیقی پاپ (POP) که مخفف موسیقی Popular یا موسیقی مردمی هستش به موسیقیی اطلاق میشه که مردم زمانه ای خاص با سلیقه ای مشخص و قابل تغییر بنا به شرایط جامعه اون رو به گوش میسپارند.
موسیقی POP قبل از اینکه سبک محور یا خواننده محور باشه ، مفهوم محوره یا زمان محوره.
افراد یک جامعه بر اساس مفهوم و نیاز آنی خودشون (یا جامعشون) به موسیقی های POP همون دوران گوش میسپارند . به عبارت دیگه در هر زمان عده ای خاص از خوانندگان ، نوازندگان ، یا سازندگان این موسیقی با سلیقه ای خاص در اوج بسر میبرند.
تجربه نشون داده که حداکثر زمان پایداری و ماندگاری یک اثر از موسیقی پاپ در ایران کمتر از 2 ساله!
نتیجه ی نظر شما فردی خواهد شد که در اوج کاذب خودش باشه و چون افراد هر دوران نظر خودشون رو میدن نمیشه خیلی روی اون حساب باز کرد
اینکه همای اوج سعادت در نظر سنجی شما روی دوش کدامیک از خنیاگران لیست بنشینه بر میگرده به همون سلیقه ی فعلی جامعه ی شنوندگان با تاریخ ماندگاری و مصرفی کمتر از 2 سال!:10:
امیدوارم نظر شخصی من شمارو ناراحت نکرده باشه
موفق باشید:11:
تو این لیست اسم خیلی از خواننده ها از قلم افتاده... یعنی حبیب از خواننده های درجه چندمی مثل نیما و جمشید و ... ضعیف تره که تو لیست نیست:41: ... به نظر من اسم خیلیا از قلم افتاده:13:
آخه علی لهراسبی از حبیب بهتره؟؟؟... جای مرحوم ناصر عبدالهی هم خالیه
تا وقتی داریوش هست من به خودم اجازه نمیدم به کسی دیگه ای رای بدم.
دوستان اگه کسی از قلم افتاده فقط به خاطر محدودیت گزینه هاست
شرمنده
به نظر من سیاوش قمیشی چون واقعا فاصلش با بقیه خیلی زیاده
فقط سعید شهروز
نقل قول:
دوستان اگه خواننده دیکهای مد نظرتون است اعلام کنید .اخر نظرسنجی اوناروهم حساب میکنبم
مثل دوست خوبمون
حبیب عارف هاتف نیستن چرا در هر صورت داریوش.
من هم به رضا صادقی رای دادم چون ترانه هاش که البته همه رو خودش سروده خیلی قوی و عالی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون بهتر هم اینه که با صداش که صدای خودشه ( میدونی که منظورم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حسش رو خیلی عاله به شنونده منتقل میکنه که من اینو تو هیچ خواننده ای به این قدرت و زیبایی ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا شادمهر محبوب ترین و بهنرین خواننده پاپ حال حاضر ایرانه اینو نظر سنجی همینجام نشون میده
ebi:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
ابی:19::40::19::40::19:
just Shadmehr Aghili
فقط استاد : چاووشی :40:
با احترام به نظرات دوستان و اینکه خودم آهنگای جدیدو مثل چاووشی گوش مید اینا اصلا قابل مقایسه با معین و امید و قمیشی و .... نیستند
من خودم از طرفدارهاي چاووشيم
اما بايد قبول كنيم چاووشي اصلا قابل قياس با سياوش قميشي نيست
كافيه بعضي از آهنگهارو مقايسه كنيم
ولي در داخلي ها چاووشي بهترينه
نیاز به نظرسنجی نداره
چاوشی کسی که همیشه اوله
به نظر من باید امکان انتخاب چندگانه رو فعال می کردی...
اینطوری اصلا جالب نیست...
ONLY SHADMEHR
فعلا رقابت بین چاووشی,شادمهر و قمیشی هستش!!!
شادمهر همیشه در اوج بوده , هست , و خواهد بود...
نقل قول:
Only ShadMehr
بدون شک سالار چاوشی
تو همه نظرسنجی ها اول بوده و محبوبیتش فراتر از حد تصوره
عشقه
چاووشی زمانی چاووشی بود الان دیگه نیست!نقل قول:
ولی شادمهر همیشه شادمهره...و همچنان در حال اوج گرفتنه!
(رفیق من قصد توهین ندارم,من خودم قبلا از طرفداران سرسخت چاووشی بودم ولی متاسفانه خودشو خراب کرد!امیدوارم دوباره مثل قبل کارای فوق قوی بیرون بده...)
ببخشید.میشه بگید کی خودشو خراب کرده.نقل قول:
شادمهر از وقتی رفته اونوره اب چندتا کاره قابل اعتنا داشته؟
چاووشی که با البوم جدیدش کولاک کرده.
سه تای اول که تو نظر سنجی گذاشتی کارشون خییلی درسته.
یه چیزی گفت دور هم باشیمنقل قول:
جدی نگیر
تازگیا ... (این نظر شخصیه من بود)نقل قول:
شادمهر از وقتی رفت اونور کاراش قوی تر شد... همه کارای شادمهر بی نظیر بوده!
حقیقت تلخه!!!نقل قول:
چاووشی هنوز راه درازی رو در پیش داره ولی شادمهر خیلی وقته بارشو تو دنیای موسیقی بسته!
حرفای بامزه ای میزنینقل قول:
شادمهر از وقتی رفت اونور کاراش قوی تر شد
همه چی رو برعکس میگی
چون دفعه قبل تذکر گرفتم بیشتر از این نمیگم
طرفدارای چاوشی هم ادامه ندن مهم اینه که محبوبیت و برتری چاوشی عین روز روشنه
من كه اصلا و ابدا نمي تونم خوانندگاني مثل داريوش ابي سياوش و سلطان معين رو در كنا اين تازه كارها بزارم
شما بايد اول قديمي ها رو مي زاشتيد بعد اين مثلا خواننده هاي جديد رو كيا رو داريم با هم مقايسه مي كنيم يعني چاووشي با دو تا البوم بالاتر از معين ابي و داريوش هست
این نظر سنجی یه اشکال بزرگی داره و اون هم اینکه سه تای اول لیست از لحاظ تعداد اثر اصلا قابل مقایسه با بقیه نیستن
تازه خیلی ها شاید کارای این سه هنرمند رو نشنیده باشن ولی بقیه چو نجوونن همه کاراشون شنیدن
در نتیجه بهتر بود یا این سه تا نبود یا با کسایی مقایسه میشدنن که هم تراز خودشون بودن
کاملا درسته چند درصد دوتا البوم اول سیاوش قمیشی رو شنیدن؟؟؟حالا چند درصد دو تا البوم اول چاووشی رو؟؟؟نقل قول:
جوونها و تازه کارها باید با مثل خودشون مقایسه بشن
چاوشی یه البوم بیشتر نداده وایسا اهان اصلا البوم نداده فاجعستنقل قول:
يعني چاووشي با دو تا البوم بالاتر از معين ابي و داريوش هست
نقل قول:
من که کولاکی در البوم چاووشی ندیدم خوب بود ولی نه دیگه در این حد