اگه خدا بخواد در اين تاپيك درباره اخبار رضا صادقي اهنگ ها و.. صحبت ميكنيم
Printable View
اگه خدا بخواد در اين تاپيك درباره اخبار رضا صادقي اهنگ ها و.. صحبت ميكنيم
استقبال چالوسيها و گردشگران از كنسرت رضا صادقي
كنسرت رضا صادقي با حضور جمعي از مسافران و چالوسيها در ورزشگاه چالوس برگزار شد.
اين كنسرت پيش از ظهر امروز به همت موسسه گرافيكي و تبليغاتي ياس سوخته در چالوس و با حضور جمع بسياري از علاقمندان و مسافران در ورزشگاه 4 هزار نفري چالوس برگزار شد.
مدير اجرايي اين كنسرت در گفتگو با خبرنگار فارس در چالوس گفت: بسيار خوشحاليم كه رضا صادقي براي نخستين بار در شهرستان چالوس به اجراي كنسرت پرداخت.
مجيد ردايي از همكاري مدير كل ارشاد اسلامي استان و معاونان فرهنگي و هنري ايشان، فرماندار، امام جمعه و نماينده محترم مجلس كه در برگزاري اين كنسرت كه به منظور ايجاد فضايي شاد و تفريحي سالم براي مردم و مسافران نوروزي كمك كردند، تشكر كرد.
مدير موسسه ياس سوخته افزود: استقبال چشمگير و باور نكردني مردم هنردوست و فرهنگي چالوس و گردشگران نوروزي نشان از درك بالا و علايق هنري آنان دارد كه با همكاري نيروهاي انتظامي توانستيم در فضايي آرام و به دور از حواشي اولين روز اجراي كنسرت را در چالوس برگزار كنيم.
رضا صادقي خواننده محبوب و صاحب نام ايراني نيز در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: مردمي كه در اين كنسرت جمع شدهاند، براي نام رضا صادقي نيامدهاند، بلكه علاقه آنان به موسيقي باعث حضورشان شده است.
وي با اشاره به اينكه علاقه زيادي داشته كه در شمال كشور به ويژه در چالوس به اجراي كنسرت و ديدار رو در رو با مردم بپردازد، گفت: از اينكه اين موقعيت پيش آمد خوشحالم و اميدورام شبهاي خاطرهانگيزي با مردم اين خطه داشته باشيم.
كنسرت رضا صادقي در شبهاي دهم و يازدهم فروردين 88
نیمه دوم فروردین 88
زمان انتشار آلبوم رضا صادقی
اعلام
شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشا پیش از خرید CD Orginal از شما سپاس گذاریم!
البوم ميتونيد از مراكز فرهنگي هم اكنون خريداري نماييد :10:
آهنگ جديد و بسيار زيباي رضا صادقي با نام عشق من دل تورو زد با 3 كيفيت
128
کد:http://www.dl.farskids.com/Ali/1388/1/15/Reza%20Sadeghi%20-%20Eshghe%20Man%20Dele%20Toro%20Zad.mp3
ogg
کد:http://www.dl.farskids.com/Ali/1388/1/15/Reza%20Sadeghi%20-%20Eshghe%20Man%20Dele%20Toro%20Zad.ogg
سلام خیلی خوشحالم که بلاخره این تاپیک زده شد خودم میخواستم این تاپیک رو بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیگه شما زحمتشو کشیدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این باید بگم البوم هنوز نیومده چه رسمی چه غیر رسمی خودتونو با گشتن در نت و مراکز فرهنگی خسته نکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد این اهنگ جدید هم باید بگم که اینم لو رفته یعنی با کیفیت پایین هست و تنظیم نشده و کلا فقط خونده شده
خدا بگم اونایی که اهنگارو لو میدن چیکار کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از ابلیس بوی عزیز تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه صوتي شنيدني با رضا صادقي حتما گوش كنيد
رضا صادقي InterView
کد:http://birup.com/Single/InterView/Interviwe%20%5BReza%20Sadeghi%5D.mp3
دوستان منتظر برگزاری کنسرتهای رضا صادقی در شهر های کرمان، یزد، زاهدان باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تاریخ دقیقشو ندارید؟نقل قول:
نقل قول:
خبر ما هم اطلاعاتمون نيمه دوم فروردين ميباشد .
ببینم رفیق اینو از کجا شنیدی ؟ خدا کنه واقعیت داشته باشه
نقل قول:
از سايت خود رضاصادقي دات نت
رضا صادقی که 1 تا سایت رسمی بیشتر نداره
rezasadeghi.com
اگه ممکنه لینک بده
مرسی
دوست جاننقل قول:
منظور من همين رضاصادقي دات كام بود.. حضور ضهن نداشتم ...اشتباه شد.
کنسرتهای رضا صادقی در تاريخ ها و مكان هاي ذيل برگزار خواهند شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زاهدان 27و 28 فروردین : سالن فرهنگ و ارشاد زاهدان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یزد 3 و 4 اردیبهشت : سالن وحدت (موسسه فرهنگی هنری نگین ایرانیان)
کرمان 7 و 8 اردیبهشت
برگزار خواهند شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل برگزاری کنسرت کرمان در آتی اعلام خواهد شد .
نقل قول:
دوستاني كه در اين شهرها هستن حتما استقبال ميكنن:40:
پس این آلبوم کی میخواد بیاد . مردیم از بس انتظار کشیدیم . ای خدااااااااااااا
نقل قول:
ما هم منتظر شما.. عجله نكنيد.. :40: فعلا موسيقي ايران در ماه april خيلي شلوغه:40:
پس این آلبوم کی میخواد بیاد . مردیم از بس انتظار کشیدیم . ای خدااااااااااااا
فکر نکنم تا خرداد بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم 2 ساله منتظر هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصائب آقای مشکی پوش
«هیچ آلبومی درایران مشخص نیست دقیقا چه زمانی وارد بازار می شود.»؛ این یک نظریه است از سوی رضا صادقی. البته شاید این نظریه برای خواننده ای مثل رضا صادقی به حقیقت نزدیک باشد. چرا که او هیچ موقع در ژانر خوانندگی به عنوان متغیر مستقل وارد بازار موسیقی نشده! او متغیر وابسته ای بوده که از دار و دسته زیرزمینی به جمع مجوزدارها اضافه شد؛ با همان بند و تبصره هایی که فقط برای عده ای میسر می شود و آن افراد می شوند پدرخوانده آقای خواننده. اما این نظریه رضا صادقی را با کمی بالا و پایین کردن کلمات و تغییر در لحن گویش (!) می شود به تمام آثار موزیسین ها و خواننده های پا به عرصه مجاز گذاشته هم تعمیم و بسط داد؛ این که به بازار آمدن یک آلبوم موسیقی (بخصوص از نوع پاپ) به هزار و یک دلیل مربوط و حتی نامربوط به موسیقی وابسته است. گاهی شده که وعده به بازار آمدن یک آلبوم در ماهی از یک سال داده شده و خبر رسمی آن هم منتشر شده، اما در کمال ناباوری می بینیم که تا سال بعد، همان موقع، هیچ خبری از به بازار آمدن آلبوم نیست. در این مطلب کوشیده ایم، به جز بررسی موردی آلبوم تازه رضا صادقی و حکایت ها و حواشی مربوط به منتشر نشدن آن تا به این لحظه، با ارائه مجموعه گزراش هایی از آلبوم هایی که قرار است در این فصل شروع سال 88 منتشر بشوند، به بررسی عوامل مؤثر در به تعویق افتادن انتشار آن ها بپردازیم.
تبعید خواننده ها همیشه منجر به نقل و انتقال جغرافیایی آنها نمی شود. چراکه دیگر دوره این جور کارها تمام شده و خواننده ها خوب می دانند که بازار کاسبی در خارج از ایران راکد است. اتفاقی که تجربه شده و البته جواب منفی داده. رضا صادقی هم بیش از دو سال است که از موسیقی پاپ ایران تبعید شده است. اما او گوشه استودیو را انتخاب کرده بود تا به دور از هیاهو کار موسیقایی اش را ادامه بدهد. اما سرانجام این طلسم دو سال دوری در جشنواره فجر سال گذشته شکسته شد؛ البته با چاشنی های فراوان!
فلاش بک؛ جشنواره فجر سال قبل. دومین سالی که قرار بود موسیقی پاپ در آن جایی داشته باشد.
چند روز مانده بود به شروع جشنواره و حضور خوانندگان موسیقی پاپ در جشنواره بیست وچهارم کمرنگتر از سال قبل به نظر می رسید. روشن روان دلیل اصلی آن را حضور تهیهکنندگانی میدانست که به فکر سوء استفاده از خوانندگان هستند. بیان جملاتی که هیچ گاه از ذهن اهالی موسیقی فراموش نمی شود؛«هنرمندان خودشان مایلند که در جشنواره شرکت کنند، اما شرکتها و تهیهکنندههایی که مثل زالو به این خوانندهها چسبیدهاند، اصلاً اجازه این کار را به آنها نمیدهند. این تهیهکنندگان به نوعی میخواهند از جشنواره یا دفتر موسیقی یا انجمن موسیقی، سوءاستفاده کنند. مثلاً میگویند اگر این آقا بخواهد در جشنواره بخواند، باید قبل از جشنواره، مجوز ده شب اجرا در فلان سالن را صادر کنید تا درآمدی کسب کنند. در واقع گروکشیهای عجیب و غریبی میکنند.»
گرو کشی ها ادامه داشت. خبرهای ضد و نقیضی شنیده می شد؛«اگر این روند برای احسان خواجه امیری و رضا صادقی ادامه داشته باشد، نه تنها مجوز کنسرت نمی گیرند، بلکه مجوز آلبوم آنها هم منتفی است.» عمر این شایعه به یک روز نرسیده بود که بابک رضایی ، دبیر اجرایی جشنواره فجر از اجرای کنسرت احسان خواجه امیری خبر داد؛« ستاد برگزاری جشنواره، جلسهای با آقای خواجهامیری داشت و با خود آقای خواجهامیری قراردادی امضا شد و ایشان قطعاً در جشنواره خواهند خواند.» بعد از خواجه امیری هم نوبت رضا صادقی بود تا پای میز قرارداد بنشیند تا این دو نفر مدیربرنامه های مشترک شان را از گردونه مذاکره خارج کنند.
نزدیک به دو سال است؛ از آن روزی که آلبوم «وایسا دنیا» به بازار موسیقی راه پیدا کرد. آلبومی که با استقبال خوبی هم همراه شد. آلبوم خوب مقدمه ای است برای آماده سازی هرچه سریع تر آلبوم بعد. اما این قانون برای رضا صادقی صادق نبود. چراکه مجوز های او هیچ موقع امضا نشد. او ممنوع الفعالیت بود چون نباید کلیپ های خود را به شبکه های ماهواره ای می داد. البته توجیه شرکت طرف قرارداد او برای پخش کلیپ ها این بود که این دو کلیپ مجوز ارشاد را گرفته اند و همراه با آلبوم «وایسا دنیا» به صورت مجاز منتشر شده اند و احتمالا به دست این شبکه ها رسیده اند. اما مسوولین ارشاد هیچ گاه این توجیه را نپذیرفتند. چراکه مجوز ارشاد برای انتشار نسخه VCDاین کلیپ ها بوده اما کیفیت آن چه از شبکه های غیرمجاز پخش می شد HD بود. پس این نسخه ها چگونه به دست این شبکه ها رسیده بود؟
مشکل آقای مشکی پوش ایران به ظاهر حل شده. او بعد از اجرا در جشنواره فجر ، در روزهای آخر سال 87 هم کنسرت برگزار کرد تا این مساله را کاملا تایید کند. کنسرتی که البته بازهم به اجراهای قدیم او برمی گشت. چرا که آلبوم سوم و مجاز او راهی به بازار موسیقی پیدا نکرده بود. آلبومی که قرار بود در بهمن ماه بیاید ولی به خاطر آلبوم احسان خواجه امیری در اولویت بعدی قرار گرفت. چرا که همیشه یک شرکت آلبوم احسان خواجه امیری و رضا صادقی را به بازار فرستاده است. بالطبع اتفاق خاصی نبود؛ حتی به زعم صادقی که علت هم برای همراهی کردن با این تاخیر آورده بود:« آلبوم جدیدم با عنوان «چقدر سخته»قرار بود بهمن ماه امسال عرضه شود اما به دلیل اضافه شدن 3 قطعه جدید در فصل بهار سال آینده وارد بازار می شود.»
تاخیر عادی بود و البته علت داشت. اما این که تهیه کننده این دو نفر یکی است، برای صادقی گران تمام شد. چراکه اصلی ترین قطعه آلبوم «چقدر سخته» در هفته های آخر اسفند ماه سال گذشته لو رفت؛« چقدر سخته که عشقت روبروت باشه نتونی هم صداش باشی/ چقدر سخته که یک دنیا بها باشی، نتونی که رها باشی/ چقدر سخته که بارونی بشی هرشب، نتونی آسمون باشی/ چقدر سخته که زندونی بمونی بی در و دیوار، نتونی هم زبون باشی...» به غیر از این قطعه یک قطعه دیگر هم از رضا صادقی در سایت ها منتشر شد با نام «رویای دریا» تا قطعات اینترنتی او در سال 87 به عدد 7 برسد. اما این که چه جوری این اتفاق ها افتاده را هیچ کس پاسخ گو نیست.ولی بدون شک بی ربط به ماجراهای قبل نیست.
«هنوز تصمیم نگرفته ایم که اسم آلبوم را عوض کنیم.» این واکنش رضا صادقی بود نسبت به لو رفتن قطعه «چقدر سخته» . قطعه ای که اسم آلبوم هم بود و صادقی برای آن کلی فکر کرده بود:«موضوع این قطعه اصلا شخصی نبود.«چقدر سخته» حاوی یک فضای اجتماعی است و شعر آن گویای مسائلی است که تحمل اش برای یک انسان سخت است و گفتن این موضوعات برای من اتفاق تازه ای بود.اول می خواستم نام آلبوم را «به تو مدیونم» بگذارم، اما احساس کردم نمی تواند گویا باشد و «چقدر سخته» گویای فضایی است که ما آدم ها در روزمرگی هایمان تجربه هایی می کنیم و بعد از تحلیل آن تجربه ها به نتیجه می رسیم.اما حالا با این شرایط نمی دانم چه اتفاقی می افتد! یا همین قطعه یا قطعه ای جدید؟»
صادقی ناراحت به نظر می رسید. ترجیح می داد در این رابطه زیاد صحبت نکند و امیدوار باشد به این که آلبوم در اواسط فصل بهار منتشر شود. او که بعد از آلبوم «وایسادنیا» دوسال به تبعیدی خودخواسته از فضای رسانه ای موسیقی رفته بود، درباره این دوری می گوید:« من دو سال فقط فکر می کردم. فکر می کردم که چه کاری باید ارائه کنم. به این هم نیندیشیدم که بازار را خوشحال کنم، می خواهم مردم را خوشحال کنم.» او درباره فضای آلبوم جدید هم توضیح می دهد:«هم در نوع کلام و در نوع اجرا تغییراتی به وجود آمده، هر چند خط ملودی همان است، ولی تنظیم ، حالت خواندن و فضاها کمی تغییر کرده است.» تعداد قطعات زیاد این آلبوم هم بحث بعدی بود؛«این کار از 15 قطعه تشکیل می شود. شاید از همه قطعات استقبال نشود، اما مطمئنم که «می خوام تو رو که باشی»، «مدیونم»، «شاهزاده عشق» مورد پسند مردم واقع می شود.» صادقی با تاکید این که 90 درصد ترانه ها را خودش گفته است ادامه داد:«در این آلبوم از ترانه های «اشکان رحیمی»، «هومن البرز» و خانم «مرجان زنگنه» هم استفاده شده است.» اما او واقعا همه کاره آلبوم اش است؛« آهنگسازی تمامی قطعات را خودم انجام داده ام به جز یک آهنگ که می خواستم تجربه جدیدی را کسب کنم . می توانم ملودی فرد دیگری را بخوانم و آن احساس را بیان کنم .برای اولین بار آهنگی از «مهدی زنگنه» گرفتم و امیدوارم توانسته باشم به درستی آن را ادا کنم.»
end
نقل قول:
مرسي با يك جمله خيلي حال كردم
«هیچ آلبومی درایران مشخص نیست دقیقا چه زمانی وارد بازار می شود.»
فروردین تمام شد . پس این آلبوم کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلبوم سیروان و اصحابی که بیاد این ماه بعدش نوبت رضاست فکر کنم میشه اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو اين چند ماه البوم زيادي قراره بياد
نمونش علي اصحابي
بنيامين - محسن يگانه - محسن چاوشي
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313742
قصد ادامه ی این تاپیک رو ندارید . .
تاپيك روند ادامه خودشو داره . خوب خبر خاصي و عكسي . اهنگي از رضا نيومده- تنها خبري است كه همون قضيه البومش بوده!:5:نقل قول:
به اطلاع دوستان می رسانم که وبسایت رسمی سلطان مشکی در حال به روز رسانیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعی داریم اینبار وبسایت جدید و متفاوتی را ارائه دهیم که جبرانی برای غیبت چند ماهه ی وبسایت رسمی رضا صادقی باشد . سال تازه و حرف تازه . به زودی هر ماه با ماهنامه ی سلطان مشکی در :
کد:www.RezaSadeghi.com
*مصاحبه نوروزي با رضا صادقي:
۱-بهترين و بدترين اتفاقي كه در سال ۸۷ براي شما رخ داد،چه بود؟
۲-چهره سال موسيقي پاپ از نظر شما؟
۳-ايام عيد نوروز به كجا سفر مي كنيد؟
۴-برنامه اي كه براي سال ۸۸ داريد چيست؟
۵-يك دروغ سيزده بگوييد.
رضا صادقي:
۱-بهترين:قبول شدن دو خواهر كوچكترم در دانشگاه
بدترين:فوت يكي از عزيزاني كه خيلي دوستشان داشتم
۲-سعيد شهروز
۳-احتمالا قبل از عيد در تهران كنسرت دارم بعد بلافاصله به بندرعباس مي روم چون احتمالا در بندرعباس بعد از ۷ سال اجراي زنده خواهم داشت.
۴-مي خواهم كاري براي كساني كه در موقعيت ۵ سال پيش من هستند و خوانندگي را دوست دارند،انجام دهم و اگر بشود با كمك مسئولين اولين كنسرت پاپ نمايشي را برگزار كنم
۵-هيچ ترانه اي از من روي اينترنت نيست
*ايمان حجت نوازنده و موزيسين موسيقي پاپ و مدير استوديوي ضبط موسيقي "راگا":
آلبوم جديد رضا صادقي شرايط بسيار متفاوتي دارد و از كيفيت ميكس و مسترينگ فوق العاده اي برخوردار خواهد بود.واقعا اين نويد را مي دهم كه كيفيت و كواليتي اين آلبوم باعث مي شود كه بن بستي كه در موسيقي ما در ارتباط با ميكس و مسترينگ بوجود آمده است از بين مي رود.
نقل قول:
جالب بود مرسي
یه خبرایی داره به گوش میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمعا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن البوم با نام "حلقه نو" قراره خرداد ماه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع ميديدنقل قول:
هنوز منبع خیلی معتبری این خبرو نداده
ولی ولی یه چیزایی داره شنده میشه
شاید هم شایعه باشه که
احتمالش میره.
ولی من خواستم که از همین شاید شایعات هم با خبر باشید
و انتظار ...
دوستان شایعه بودنقل قول:
شاید هم شایعه باشه که
احتمالش میره.
ولی من خواستم که از همین شاید شایعات هم با خبر باشید
و قرار است حداکثر ده قطعه داشته باشد
اسفندماه ۱۳۸۶:
رضا صادقي:تاريخ دقيقی براي انتشار آلبوم مشخص نيست. اگر دست من بود ۳ روزه کل کارهايم را می خواندم و آلبوم را روانه بازار می کردم اما فعلا منتظر صدور مجوز هستم. به محض اين که اجازه دهند آلبوم را به بازار می فرستم.
خرداد ماه ۱۳۸۷:
سرانجام مشكلات مربوط به صدور مجوز رضا صادقی پايان يافت و آلبوم جديد اين خواننده محبوب به زودی منتشر خواهد شد.صادقی در اين باره می گويد:«آلبوم جديد من به احتمال فراوان تا پايان تابستان به بازار خواهد آمد.البته اسم آلبوم ديگر "به تو مديونم" نيست و هنوز نام آن را انتخاب نكرده ام.
مهرماه ۱۳۸۷:
رضا صادقی اوايل پاييز جديدترين آلبومش را روانه ی بازار موسيقی پاپ خواهد کرد. نام اين آلبوم “چقد سخته” خواهد بود.
آبان ماه ۱۳۸۷:
شركت فرهنگي- هنري «ايران گام» هر چند سعي داشت كه آلبوم جديد رضا صادقي را با عنوان « چقدر سخته »، از اوايل پاييز روانه بازار موسيقي پاپ كند، اما به خاطر حساسيت هاي زياد خود صادقي روي ريزه كاريهاي قطعه ها، آلبوم، با تاخيري 2 ماهه، از اوايل آذر امسال اين آلبوم را وارد بازار خواهد كرد.
۸ آبان ماه ۱۳۸۷:
پخش غير مجاز آهنگ برام دعا كن
دي ماه ۱۳۸۷:
هيچ آلبومی در ايران مشخص نيست چه زمانی دقيقا وارد بازار می شود زيرا طی شدن مراحل قانونی و اداری برای انتشار يک آلبوم در ايران قابل حدس نيست اما آلبوم جديد من با عنوان «چقدر سخته» بهمن ماه وارد بازار می شود
۱۵ بهمن ماه ۱۳۸۷:
پخش غير مجاز آهنگ خودش بود
۲ اسفند ماه:
پخش غيرمجاز آهنگ كافيه
۱۰ اسفند ماه:
پخش غير مجاز آهنگ روياي دريا
۱۱ اسفند ماه ۱۳۸۷:
پخش غير مجار آهنگ چقدر سخته
۲ فروردين ماه ۱۳۸۸:
پخش غير مجاز آلبومي جعلي با نام چقدر سخته كه تعدادي از تراك هاي آلبوم جديد با كيفيتي پايين تر از آلبوم اصلي در آن قرار داشت از جمله:به تو مديونم،نه ميتونم(شاهزاده عشق)،بيا بد شيم،ميخوام تو رو كه باشي.
۱۵ فروردين ماه ۱۳۸۸:
پخش غير مجاز آهنگ عشق من دل تو رو زد
فروردين ماه ۱۳۸۸:
چقدر سخته هم جزو آلبوم هايی بود که گفته می شد ، شب عيد نوروز روانه بازار می شود.اما اين آلبوم هم مانند آلبوم های ديگر به امسال موکول شد.با اين حال به نظر می رسد آلبوم رضا صادقی هم در فروردين منتشر نمی شود. با توجه به لو رفتن چندين تراک اين آلبوم و از جمله تراک چقدر سخته شايد نام آلبوم جديد رضا صادقی هم دچار تغيير شود و آلبوم با نام وتازه ای روانه بازار شود.
و امروز 20 ارديبهشت ماه است و همچنان منتظر آلبوم "چقدر سخته" هستيم!
پ ن۱:آهنگ هاي بيشتري در اين مدت از رضا صادقي عزيز پخش شده اند..در اينجا فقط آهنگ هاي مربوط به آلبوم چقدر سخته كه لو رفته اند درج شده.
پ ن ۲:اميدوارم شاهد پخش شدن غير مجاز آهنگ هاي ديگه آلبوم مثل:حلقه،ماهگرد حلقه هامون،نقطه سره خط و ... نباشيم
با تشکر از دوست خوبم "علی مشکی پوش کوچک"
منبع :کد:http://alimeshkepoosh.blogfa.com
البته کاور هم جعلی هست اگه خواستین نشون میدم که جعلیه
یه چیزی که من هیچ وقت نتونستم درک کنم اینه که چرا وچه جوری ممکن اهنگ لو بره . . ؟؟
نمیدونم این چند وقته شایعات زیادی پیش اومده
هیچکس هم جواب قانع کننده ایی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که چه اتفاقی برای آلبوم چقدر سخته افتاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان منتظر سایت رسمی هستیم که جواب سوالات رو بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها سایت رسمی هم
هستشنقل قول:
کد:http://www.rezasadeghi.com/
یه نفر مثل یه نارفیق میتونه اهنگتی رضا صادقی دستش افتاده باشه بعد ...
البته از یک منبع تقریبا موثق اطلاع پیدا کردم که آقای صادقی برای
جلو گیریی از لو رفتن آهنگها روی اینترنت اقداماتی کردند که بعدا توضیح بیشتری میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون کسی هم که اهنگارو لو داده توسط اقای صادقی شناسایی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]