من الان برای اولین بار دارم تاپیک رو میبینم.
تقریبا 2 روز بود که نیومدم. ( به دلیل چشم درد شدیدی که پای مانیتور برام ایجاد میشد)
خوب. ببخشید دیر اومدم.
بریم سر بحث داش رامین عزیز که من خیلی هم ذهنشو دوست دارم.
نقل قول:
ابتدا شاسی اتموبیل رو مورد بررسی قرار دادم
این بررسی رو چجوری انجام دادید؟ از نزدیک یا با مطالعه؟
نقل قول:
به احتمال قوی نمونه 6 سیلندر خطی یا خورجینی و به صورت استاندارد دیفرانسیل عقب
یکم راجع به این هم توضیح بده که چند اسبه؟ راحت پیدا میشه؟ حجم و ...
نقل قول:
در مورد بدنه تصمیم داریم بدنه رو از جنس فایبر گلاس بسازیم(به خاطر شکل دهی و طراحی و ساخت آسان قالبها)
خودتون میسازید یا سفارش میدید به سازنده ها؟ (البته طراحی و اندازه و زاویه بندی و ... اونا کار آسونی نیست)
نقل قول:
شدیدا دوستان نا امیدم کردین .
از ادامه تاپیک منصرف شدم از مئریت تقضا دارم به ترش منتقلش کنن.
چی داری میگی رامین؟
به ترش بره؟؟ یه بار دیگه این حرفو بزنی تاپیکو مهم میکنم.
آخه مرد حسابی صبرت کجاست؟:40::10:
نقل قول:
یعنی هنوز نوع پروفیل و آلیاژ مورد نظرش رو نگفته
رامین میگم این آلیاژ رو هم میخوای بدی برات به میزان درخواست درست کنن؟ به نظر من اگه جور درومد با زیاد و کم کردن قطر پروفیل به استحکام لازم برس، نه با زیاد و کم کردن فولاد و ... آلیاژ. چون اونجوری هزینش زیاد میشه.
===========================
نقل قول:
گیربکس هم به نظرم 5 دنده براش مناسبه فقط باید ضریب دنده هاش باید خیلی دقیق باشه
سعید عزیز تعیین گیربکس و ضریب و ... بستگی به قدرت موتور و دور موتور و ... داره... . که البته خود موتوری که رامین گفت سر خودش گیربکس داره اگه اشتباه نکنم.
در واقع برای تعویض موتور معمولا گیربکس هم همراه موتور هست.
نقل قول:
حالا نظرتون در مورد یه رنو 5 موتور وسط چیه مثل clio v-6
در حالت کلی که نظر من همیشه مثبته. ولی یکم بیشتر توضیح بده که چی توی ذهنته؟؟
نقل قول:
ولی مشکلی در مورد سقف و درها داریم یعنی با توجه به اندازه خیلی کوچیک ماشین طراحی یک اتاق یعنی سقف و در ماشین برامون هزینه هنگفتی داره یا باید یک طرح ابتکاری مانند باز شدن کلی سقف (مثل هواپیماهای جنگی)
رامین من هم قبلا در طرحی که داشتم همین مشکلات رو تا حدودی داشتم. البته من طرح خاصی د نظرم نبود و همینجوری یه چیزی کشیده بودم و اصلا هم به فکر مقاومت شاسی و ... نبودم. ولی برای سقف به این نتیجه رسیدم که تا جایی که ممکنه صندلی باید بی پایه باشه و همچنین نزدیک به زمین، و برای اینکه سرنشین هم راحت باشه فضای پا رو باید درازتر کرد. اینجوری دیگه حداقل ارتفاع دستت میاد و میبینیم که از این یه مقداری کمتر راه نداره.
============
من هم 2 تا آشنا دارم که در زمینه مکانیک یه چیزایی حالیشونه و در این زمینه هم مدرک معتبر دارن و البته یکیشون واقعا و واقعا آخرشه. اگه لازم بود بگو در خدمتیم. ( هر دو تا هم کتیا و سایر نرم افزار های مهندسی رو فول هستن)
=============
نقل قول:
حتی من توی این بخش تیونینگ هم چیز زیادی جز توجه خیلی از دوستان به صدای اوپس اوپس و خوابندن ماشین و رینگ انداختن ندیدم .
در این مورد هم رامین جان هر کسی یه علاقه ای داره. یکی صدای بیس ارضاش میکنه، یکی ارتفاع، یکی دریفت، یکی ... و یکی هم مثل تو با دست ساختن حال میکنه. پس دلیلی نداره به کسی گلگی کنیم یا ایراد بگیریم. ( هر چند این انتقاد در ذهنم خودم هم تا حدودی هست)
و اینو هم فراموش نکن که اگه هر کسی در زمینه ای به فکر ساختن و تولید و خلاقیت بودیم... الآن ایران این خراب شده نبود.
:12: