سلام به همه ی دوستان.می خوام یه گرافیک بگیرم.پیشنهادتون برای یه کارت گرافیک 90-100 تومنی که واقعا تو این رنج قیمت سرآمد باشه چیه؟
Printable View
سلام به همه ی دوستان.می خوام یه گرافیک بگیرم.پیشنهادتون برای یه کارت گرافیک 90-100 تومنی که واقعا تو این رنج قیمت سرآمد باشه چیه؟
می گن ati 4670 خوبه...
ati 4670 >>> 110T
HIS - HD 4670 IceQ
110 تومن! تو رنج خودش عالیه!
VGA : ATI connect3d 4670----100T
از همتون ممنونم که کمک کردید.اما چند تا سوال:
این دو تا چه فرقی دارن؟کدومش بهتره؟
راسته که HIS - HD 4670 IceQ گیر نمیاد؟نقل قول:
ATI connect3d 4670
HIS - HD 4670 IceQ
Club 3d HD 4670
99 تومن
یه سوال دیگه هم دارم:
گرافیک های اینتل بهتر با بازی ها می سازن یا ati؟
اينتل كه فقط گرافيك آنبورد ميزنه و گرافيكهاش با بعضي بازيها مشكل دارند. فكر كنم منظورت NVIDIA هست.نقل قول:
فرقي نداره هر چند كه شايد تو 100 بازي 1 بازي پيدا بشه كه ATI باهش مشكل داشته باشه و NVIDIA نداشته باشه ( كه اون هم با نصب patch و درايور جديد درست ميشه) ولي تو رنج قيمت 100 تومن واقعا 4670 غوغا ميكنه
شما همين 4670 رو بخر مثلا دهها دوست ديگه اي كه من و دوستان بهشون معرفي كرديم و خريدم بعدش مياي دعا ميكني به جونمون.
تو همين رنج قيمت NVIDIA Geforce 9500GT هست كه قدرتش نصف ATI HD 4670 هست.
راستس مادبردت چيه و اصلا PCI-Express داره يا نه؟ بقيه قطعاتت چيند.
آره همیشه AMD رو با ATI و INTEL رو با NVIDIA اشتباه می گیرم!!!!!نقل قول:
اينتل كه فقط گرافيك آنبورد ميزنه و گرافيكهاش با بعضي بازيها مشكل دارند. فكر كنم منظورت NVIDIA هست.
فرقي نداره هر چند كه شايد تو 100 بازي 1 بازي پيدا بشه كه ATI باهش مشكل داشته باشه و NVIDIA نداشته باشه ( كه اون هم با نصب patch و درايور جديد درست ميشه) ولي تو رنج قيمت 100 تومن واقعا 4670 غوغا ميكنه
شما همين 4670 رو بخر مثلا دهها دوست ديگه اي كه من و دوستان بهشون معرفي كرديم و خريدم بعدش مياي دعا ميكني به جونمون.
تو همين رنج قيمت NVIDIA Geforce 9500GT هست كه قدرتش نصف ATI HD 4670 هست.
راستش مادبردت چيه و اصلا PCI-Express داره يا نه؟ بقيه قطعاتت چيند.
دعا رو هم که همین حالا دارم به جونتون می کنم.
اما مادربور رو که دربارش پرسیدی باید بگم که من حالا دارم همه ی قطعات سیستم رو ارتقا می دم.این جور بگم که دارم یه کیس جدید می خرم.توی مادربوردها بین Biostar tp-43 d2 a7 و Asus p5b موندم که Actros پیشنهادش همون Biostar tp-43 d2 a7 هست (پیشنهاد شما چیه؟)
در مورد PCI-Express هم مدل مادربوردهای مورد نظرم رو رو که گفتم منم هیچی در موردش نمی دونم.اگه یه تو ضیحی بدی ممنونت می شم.
به این تاپیک هم یه سر بزن:
راستی کدوم مدل 4670 سرتره؟نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=293075
قیمت؟نقل قول:
ATI connect3d 4670
HIS - HD 4670 IceQ
Club 3d HD 4670
آره همون Biostar tp-43 d2 a7 بهتره و PCi-Express 2.0 داره در حاليكه مال اون يكي Pci-Express 1.0 هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4670 هم كه PCI-Expree 2.0 هست.
اسلات كارت گرافيك هست اون درازه
AsrockP43twins1600 هم اگر محدوديت بودجه داشته باش مادبرد خوبيه قيمتش هم 79 تومنه.
ممنون از کمکت.اینو دیدم الآن کلی حال کردم.شمام ببینین.
اصلا یه نگا به اینجا بنداز
اما هنوز نگفتی کدوم 4670 سرتره همچنین قیمتش...نقل قول:
کد:http://www.hisdigital.com/un/product2-65.shtml
فرقي نميكنه 512 مگ هاش همشون باس رمشون 2000 هست و ا گيگهاشون 1744 پس 512 بهتره
از نظر قدرت فرقي بين HIS و Connect3d و club3d نيست
اون مدل turbo HIS هم كه تو ايران نيست و نخواهد بود ( با نمايندگيش كه صحبت كردم گفت ما مدل اوركلاك شده نميياريم) مدل اوركلاك شده هست و فركانس هسته رو از 750 تا 780 اوركلاك كرده
شما هر كارت ديگه اي رو هم ميتونيد به راحتي تا 800 اوركلاك كنيد بخصوي اينكه تو داريور ATI مثل آب خوردن ميشه اين كار رو انجام داد.
سلام.
اول تشکر میکنم از راهنمایی های خوب جناب MicroSystem .
احمد جان دست شما هم درد نکنه.مدتیه زیاد دنبال این نمودارها هستم که 4670 را تست میکنن.
من 2 تا سوال کوچیک داشتم . نیازی نبود براش تاپیک بزنم.
مادر بورد من GigaByte 8I945P-G هستش که از PCI-Express 1.0 پشتیبانی میکنه.
میخواستم بدونم با 4670 مشکلی نداره؟
یه سوال دیگه هم اینکه 4670 با برند گیگابایت هم هست ؟
با سپاس.
نه مشكلي نداره
بله با برند گيگا هم هست چند وقت پيش 108 بود ولي فرقي نميكنه شما اوني كه ارزونتره رو بخر
اگه گیگابایت گیر آوردی که حتما بگیر.از این برند بهتر وجود نداره !نقل قول:
می گم این HIS-HD 4670 ICeQ 512mb که همینه نه؟
صد درصد مخالفمنقل قول:
بابا اینا همش الکی:19:نقل قول:
9600gso ddr3 از 4670 قویتره شک نکنید:41:
این جوری که این نمودار نشون میده 4670 از 9600gt هم قویتره :31:
با توجه به قیمت 9600gt بهتره پولت رو جمع کنی و اینو بخری من خودم با برند زوتاک و کمی چونه خریدم 132 :31:
میشه دلیلتون رو بگید !نقل قول:
من باهات موافقم. یک سری از این نمودار ها که واقعا ته خندست.نقل قول:
این که نمودار صحیحه که شکی نیست چون از یه سایت معتبره پس یا شما داری اشتباه می کنی که احتمالش کمه یا اینکه این نمودار یه نکته ای داره که نمی فهمیم.آخه یکم مشکوکه.ستون سبزه رو که مربوط به 9600gso هست رو نگه کنید همش داره 1 رو نشون می ده!!!!!!!!نقل قول:
بابا اینا همش الکی
این جوری که این نمودار نشون میده 4670 از 9600gt هم قویتره
ما آخر نفهمیدیم 4670 بهتره یا Geforce 9500 یه کمکی هم در این رابطه بکنید لطفا...
من (که اطلاعاتم خیلی ضعیفه) به این حرفتون شک دارم...نقل قول:
9600gso ddr3 از 4670 قویتره شک نکنید
مشکل همون پوله که ندارم...نقل قول:
با توجه به قیمت 9600gt بهتره پولت رو جمع کنی و اینو بخری من خودم با برند زوتاک و کمی چونه خریدم 132
مطمئن باش که 9600gso قدرتش از 4670 بیشتره.نقل قول:
4670 قدرتش در حد 9600gso ddr3 هست و از ddr2 اين كارت قويتره
9600gso 512m كه اينجا مورد مقايسه قرار گرفته نسخه جديد 9600gso هست كه اون هم ddr2-ddr3 داره يحتما اينجا با ddr2 مقايسه شده
ضمن اينكه حتما his از درايور جديد ati استفاده كرده كه قدرت اين كارت رو بيشتر ميكنه
9600gso 384 مگ حدود 5 درصد از 4670 ضعيفتر و مدل 768 مگ حدود 5 درصد قويتره ، و فكر نمي كنم اصلا جاي بحث داشته باشه . اين دو كارت كاملا در حد هم هستن و شما اين 5 درصد رو به هيچ وجه ،احساس نخواهي كرد ! نميدونم چه زوريه كه كارتهاي جيفورس رو از Radeon بهتر نشون بديم ؟!آيا نفعي براي ما داره ؟!!نقل قول:
مطمئن باش که 9600gso قدرتش از 4670 بیشتره.
قرار نيست كه تو همه نمودارها يك محصول بهتر باشه !بعضي محصولات تو بعضي تستها بهتر عمل ميكنند !نقل قول:
یک سری از این نمودار ها که واقعا ته خندست.
من از کارت های 9600gso و 4670 استفاده کردم و خودم هم یک 4670 دارم ! چون نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره !
برای اینکه گیگا علکی گرونه و کی گفته گیگا بهترین برند هاست؟؟؟!!!نقل قول:
مگه XFX BFG EVGA Club3d .......... مردن!!؟؟
درسته یک سری از این نمودار های واقعا علکی هستند!! :13:
تازه به این تست ها هم زیاد نمیشه اطمینان کرد باید گرافیک رو سیستم خوب جواب بده نه رو سیستم های دیگه
مثلا یک سیستم که این گرافیک باهاش تست شده بر فرض مثال :
Main:P5Q Deluxe
Cpu:Intel Q9550
Ram:2x2GB OCZ 1066
VGA:4670/9600GSO
گرافیک من گیگاست.خیلی ازش راضیم.اگه 4670 گیگا پیداکنم حتما میگیرم.گرونیش مهم نیست.
اما برند های دیگه رو اصلا سرکوب نمیکنم.گیرم نیاد شاید Club بگیرم.
وقتی 4670 رو با 9600GSO از همه نظر مقایسه می کنیم (کیفیت،قیمت و . . .) ، بازم 4670 بهتره.
یعنی اگر 130 تومنم باشه میخری !نقل قول:
هرکی سوال در مورد کارت گرافیکی بکنه با هر بودجه ایی شما بهش 4670 رو پیشنهاد مکنید ؟؟؟:13::46:نقل قول:
( منظور خاصی نداشتم )
ممنون از همه ی دوستان اما تو رو خدا تعصب بی خود نشون ندید از خودتون.من که هیچی از گرافیک سر در نمیارم.خیال کنید اگه شما هم (بعضیا) تعصب الکی از خودتون نشون بدید من چه حالی پیدا می کنم.مسلما از حالت ندونستن به حالت سردرگمی در میام که همون ندونستن رو تر جیح می دم!!!!!
مثلا بعد این بحثاتون بازم سردرگم تر شدم و به این حد رسیدم که فقط می تونم بپرسم آیا 4670 می تونه Far Cry رو خوب اجرا کنه؟اصلا اجرا می کنه؟گفتم Far Cry چون دیدم اکثر مقایسه ها برای کیفیت کارت گرافیک Far Cry مورد نظر قرار گرفته.اگه Far Cry رو اجرا می کنه یعنی همه ی بازی ها رو می تونه اجرا کنه؟
پیشاپیش ازتون تشکر می کنم و از تون می خوام که به همه ی سوالا پاسخ بدید.
دمتون گرم...
واضحه كه نه ! لطفا اگه نظري ميديد ازش دفاع كنيد !نقل قول:
هرکی سوال در مورد کارت گرافیکی بکنه با هر بودجه ایی شما بهش 4670 رو پیشنهاد مکنید ؟؟؟
بله كه اجرا ميكنه !خوب هم اجرا ميكنه . مشكلي نيست .نقل قول:
م آیا 4670 می تونه far cry رو خوب اجرا کنه؟اصلا اجرا می کنه؟
کارت گرافیک 4670 1 گیگ ---- > 170 تومن و 512 ----> 130 تومن
رفتم پایتخت پرسیدم ، یارو تا بهش گفتم برای گیم میخوام تعجب کرد !!! ( چون خیلی بالا هست )
اگه کارای گرافیکی میکنی بدردت میخوره ، اگه نمی کنی نگیر ( البته اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری خواستی بگیر ، اونشو دیگه خودت باید تصمیم بگیری )
در ضمن far cry 2 هم با 7100 ی که من دارم اجرا شد .
عزیزم من که چیز خاصی نگفتم که این طور ناراحت میشی .نقل قول:
راستش هنوز بازار نرفتم.اگه اختلاف قیمت معقول بود میگیرم.نقل قول:
یعنی اگر 130 تومنم باشه میخری !
چرا اینجوری شد؟:18:نقل قول:
بچه ها که صحبت از 100 تومن و 110 تومن میکردن.
من همین امروز رفتم پایتخت شاید یارو گرون گفته شاید هم بچه ها از یه جای دیگه ای قیمت کردن .نقل قول:
مگه 4670 (512) ، 100-110 نیست؟نقل قول:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااا
نه این دوستمون درست میگه.پایتخت گرون میگن.
رضا از پایتخت ارزون تره ؟؟؟ کلا کجا از همه ارزونتر میده ؟؟؟؟ چون من هم میخوام یه کارت گرافیکی بگیرم . یه سری اطلا عات هم تو لینک زیره :نقل قول:
آخه اين سوال خيلي سوال عجيبيه و يه استفهام انكاري كه جوابش مشخصه !!!نقل قول:
هرکی سوال در مورد کارت گرافیکی بکنه با هر بودجه ایی شما بهش 4670 رو پیشنهاد مکنید ؟؟؟
اونقدر مورد حمله قرار گرفتم كه براي سوالات اين فرمي ناراحت نشم !( شوخي ميكنم !!)نقل قول:
عزیزم من که چیز خاصی نگفتم که این طور ناراحت میشی .