با سلام
برو خدا رو شکر کن که گیرت نیومده چون این مدل یه پاور تقلبی با یه گارانتی معتبر هست که تقریبا همین 2 ماه پیش کلی بحث به وجود آور و خودم به شخصه این تقلب کاری رو دیدم که پاور با وات کمتر رو با لیبل تبدیل به پاور با وات بالا میکنن پس خوشا به حالتون
در ضمن شما اگر جنسی رو پیدا نمیکنید چرا از طریق خرید اینترنتی اقدام نمیکنید در این صورت انگار در بازار تهران هستید .
در مورد صدای فن هم در حالت مختلف میتونید از جدول زیر استفاده کنید البتهدر تستی که بر روی پاورهای 850 تا 900 وات شده نتیجه جالبی به دست اومد که دو پاور که از یک فن استفاده میکردن اما دارای صدای متفاوت بودن ، بنده نقل قول میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که در تصویر فوق ملاحظه می فرمایید، نوع پوشش یا حفاظ به کاربرده شده برای فن این دو مدل پاور، متفاوت می باشد که دلیل اصلی افزایش صدای پاور کولر مستر در مقایسه با ای سی بل (برخلاف پیش بینی اولیه) شده است. البته بنده با کمک جناب آقای مهندس شیرخان (همکار بنده در r&d) یک مطلب در این باره در شماره اسفند ماه ماهنامه رایانه خبر قرار داده ایم که خواندن آن را به دوستان توصیه می کنم و به جهت حفظ حقوق این نشریه محترم گزیده ای از آن را برایتان قرار می دهم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]