انتخاب بهترینeMail(حتما در این نظر سنجی شرکت کنید)
دوستان هر کس بر اساس دانسته های خود درباره هر ایمیلی که در نظر سنجی گذاشتم نظر بدین و درباره ان بحث و بررسی انجام دهید تا یک ایمیل منتخب را انتخاب کنیم
نظر من که فعلا جیمیل هست(به خاطر هوشمند بودن ان و حجم مناسب و سرعت بالا)
البته در باره ایمیل جدید یاهو چیزی نمیدانم و چیزی هم نمیگم
خوب حالا نوبت شماست...
چرا با g-mail موافق نيستم؟
من از اولين كساني بودم كه از g-mail استفاده كردم... و اين سرويس پستي در ابتدا جهشي بزرگ در e-mail هاي رايگان محسوب مي شد، اما الان قضيه فرق مي كنهد...
سرويس pop3 اين سرويس اكثر اوقات كار نمي كند...منظورم با تنظيماتي است كه در خود سايت g-mail براي آن پيشنهاد شده است(چه با اوت لوك چه با تاندربرد)...دوستاني كه مدعي هستند دائما از آن استفاده ميكنند پورت ورودي و خروجي شان را به ما هم بدهند تا ما هم امتحان كنيم اگر جواب داد من در همين تاپيك حرفم را پس مي گيرم.
g-mail خيلي كندتر از ياهو بالا مي آيد...گاهگاهي كه سرعت dial-up پائين هست ،ممكنه اصلا بالا نياد!
جديدا با سرويس چك كردن ويروسي كه g-mail گذاشته خيلي از فايل ها رو نمي شه در اين سرويس ضميمه كرد...
با اينحال gmail محاسني هم داره نظير پشتيباني بهتر از زبان فارسي نسبت به yahoo ...
همانطور كه من در پست قبلي ام پيشنهاد دادم بهتره دوستان از سرويس انگلستان ياهو يه mail بگيرن...اين سرويس كارايي بهتري نسبت از ياهوي عادي داره و pop3 را هم بخوبي پشتيباني مي كنه (بدون استفاده از هيچ برنامه رابط نظير yahoo pop ).....امان از دست اين انگليسيا كه همه چيزاي خوب دنيا مال اوناست.آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
يه دوستي هم از سرويس AOL تعريف كرده اند.
نقل قول:
سلام
من نمی دونم چرا کسی از سرویس ایمیل AIM صحبت نمیکنه؟
2گیگا بایت فضا میده و به سرویس imap که خیلی سریعتر و با کیفیت تر از pop3 هست مجهزه.
در مورد آنتی ویروس و آنتی اسپم هم خبر ندارم ولی فکر نکنم نداشته باشه .
محیطشم خیلی خوشگله.
یه مسنجر و یک web browser هم می تونی از سایتش دانلود کنی که هر لحظه می تونی از میلهات با خبر بشی.
من که چند ماهه ازش استفاده می کنم و خیلیم راضیم.
راحت هم می شه اوت لوک و سایر برنامه ها رو براش تنظیم کرد
اتفاقا من از اين سرويس هم استفاده مي كنم ...ولي در ارسال و دريافت متون فارسي مشكل داره...در ضمن تا آنجايي كه من ميدونم pop3 نيست...يعني نميشه در outlook از آن استفاده كرد....اگه غير از اينه نحوه استفاده رو لطفا به من هم بگوئيد.