ویروس پیشرفت کرده Autorun.inf به همراه kazme_gheyz
سلام
در سیستمی که این ویروس رو داره من نتونستم Kapser و یا انتی ویروس دیگری رو نصب کنم !
به پیشنهاد Majid20 همکار بخش superantispyware رو نصب کردم و این چندین نمونه از ویروس های Hideproc.sys پیدا کرد و پاک کرد ! با استفاده از سی دی نجات کسپرسکی 2009 هم سرچ و اسکن کردم ! فایل ها رو پاک کرد ولی به دلیل اینکه سیستم دو هارد داشت یکی از هارد های سیستم در حین اسکن توسط کسپر در حالت بوت شناسایی و اسکن نشد که فکر کنم مشکلی که میخوام بیان کنم از این باشه !
خوب من اومدم داخل ویندوز و طبق روش معمول فایل های Super Hide رو هم باز کردم و دیدم فایل ها هستند ! پاکشون کردم ولی دوباره اومدن ! فایل اتوران خودم رو که طبق یکی از روش ها بود جایگزین کردم ولی باز هم نشد ! همراه این فایل اتوران یک فایل اجرایی به نام kazme_gheyz هم موجوده که فکر کنم عامل این باشه !
ویروس رو رو کول دیسک کپی کردم ! و اوردم خونه با کسپرسکی 2009 سرچ کردمش چیزی پیدا نکرد ! فایل رو سرچ کردم چیزی پیدا نکرد !
نظر شما چیست ؟
انتی ویروس اواست رو هم فردا قراره تست کنم که نصب میشه یا نه که فکر نکنم کاری کنه !
ممنون میشم راه حلی بگید ! البته خاطر نشان بشم که بعد از اسکن تحت ویندوز و بوت دوباره یک اسکن جزیی کردم و دیدم Hideproc.sys هنوز بود !