با سلام.
دوستان از این پس تمام درخواست ها تون رو در مورد هک ها ، مد ها ، پچ ها و منو ها برای گوشی های سونی اریکسون و نوکیا تو این تاپیک مطرح کنید.
در پست هاتون حتما مدل گوشیتون رو ذکر کنید.
با تشکر
Printable View
با سلام.
دوستان از این پس تمام درخواست ها تون رو در مورد هک ها ، مد ها ، پچ ها و منو ها برای گوشی های سونی اریکسون و نوکیا تو این تاپیک مطرح کنید.
در پست هاتون حتما مدل گوشیتون رو ذکر کنید.
با تشکر
خدایا به کی بگم دردمو ؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی این n82 ورژن 30 رو هک کنه !!!
سلامنقل قول:
تا الان كه اين پست رو ميدم راهي براي هك اين ورژن پيدا نشده...
البته هنوز ميتونيد بازي هاي N-Gage رو نصب كنيد...
سلام
من یه مد میخواستم که بازدن دکمه PLAY برنامه Torch اجراشه مد دکمه های سخت افزاری رو هم تست کردم و کار هم کرده ولی برای دکمه PLAY میخواستم
افزایش ظرفیت sms w810
هک برای نوکیا 5800 ضمننا گوشی به ورژن 11 آپگریت شده
نه هنوز نمیشه افزایش داد :41:نقل قول:
ولی خودم موندم این تو هک se پیشرفت کرده حتی k850 میشه پچ نصب کرد ولی این w810 اخر سر این افزایش sms نیومد :13::21:
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه نوکیا 6600 رو هک کرد؟؟؟؟؟
و هر جور که بخوام ویرایشش کنم؟؟؟؟
آقا بی زحمت یه روشی هم برای هک کردن n96 بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا تا حالا هیچ کس این درخواست رو نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه می دونید این رو هم بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اگه روشی ابداع بشه براتون قرار داده میشه...نقل قول:
هک 6600 وجود ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
این که خالیه حداقل 2 تا چیز میزاشتی توش دل بچه ها خوش بشه...
N 85
هك نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول یه سرچ کنید بعد ...نقل قول:
n 85
هك نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک مهمه: (امضام)
شاد باشی:40:
روشی برای افزایش ظرفیت sms گوشی W700 هستش :5:
یکی از دوستام خیلی لازمشه :31:آخه تازه نامزده کرده :40:و نمیتونه زیاد sms ذخیره کنه به خاطر محدودیت 50 تا sms گوشیش:11:
من یک گوشی w580 (R8BE001) خریدم اما منو و تایپ ارسی نداره. میخاستم اکه میشه راهنمایی کنیید تا فارسیش کنم چون من تا حالا از این کارا نکردم..
ممنون
سلام
هک n73 رو میخوام همه برنامههای هک s60v3 برنامه های پیشنیازشون فرمت sis یا sisx دارن که رو گوشیم نصب نمیشه تو رو خدا کاری بکنید
سلام. من گوشی 5320 دارم. آسون ترین راهی که بیتونم برنامه های ساین نشده را روش نصب کنم چیه؟
آقا یونس لطفا جواب بده!
نقل قول:نقل قول:شاد باشید:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟ ما هم دل داریم..
سلام به برو بچ !
کسی هست که یه کاری کنه که توی گوشیم مثل هفتادو سه آیکون و منوی تم داشته باشم .؟.
این تاپیک دیگه واسه چیه؟ اگه روش هک جدیدی بیاد خب دوستان معرفی می کنن دیگه! کسی نمی تونه که بر اساس در خواست ها روش جدید اختراع کنه . به نظرم تاپیک بیخودیه.
یک فایل sis دارم نتونستم هک کنم. کی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان من يه گوشي 3250 دارم ولي نميتونم هكش كنم
ممكنه لطفا هر كس چيزي در اين رابطه ميدونه به م بگه
ممنون
سلام
من گوشي نوکيا N95 8g دارم که ورژن آن در حال حاضر 31.0.015 است در هنگام آپ ديت منوي فارسي آن از بين رفت حال نمدانم چکار کنم اگر لطف نماييد و مرا راهنمايي بفرماييد خيلي ممنون ميشوم
بله هستش ولی با نرم افزار مخصوصنقل قول:
باید گوشید با باکس فلش بخوره البته با فایل فارسی ....نقل قول:
اغلب مواقع هنگامی که ورژن جدید گوشی منتشر میشه بصورت انگلیسی هست و طول می کشه تا فارسیش بیا
سلام دوستان عزیز من بر نامه می خوام که مثل نوکیا با قفل شدن صفحه کلید گوشی هم قفل بشه(یعنی برای فعال سازی گوشی در خواست رمز عبور کنه) ممنون
برای این دوتا گوشی :
k850 , w960
( اسم پچ را بلد نیستم وگرنه سرچ می کردم )
دوست عزیز من به جای شما سرچ کردم همچین پچی موجود نیســــت برای این دو نوع گوشی اگه هم باشه کار نمیـــکنه !!!:41:نقل قول:
موفق باشید!:40:
فدای محبتتنقل قول:
از سردرگمی در اومدم:31:
سلام خسته نباشيد آقا من نميدونم چرا جواب من رو نميديد من الان چند هفتس براي cer گوشيم درخواست دادم ولي هيچ خبري نشده خودم با هزار مصيبت موفق شدم براي ي گوشي ديگه توي سايت opda سفارش بدم وهمين امشب cer اون گوشي رو بگيرم ولي وقتي براي خودم درخواست ميدم ميگه وجودداره لطفا جوابم روبديد
353205036687786 مدل گوشي 5800
opda به هر كاربر 1 Cert ميده...پس من نميتونم مستقيما" از اونجا Cert بگيرم دوست عزيز...نقل قول:
راهي به جز انتظار نيست...
شاد باشي:40:
آقا لطفاً برا من یک cer و key بفرستید
354846026172591
nokia 6120 classic
خیلی ممنون میشم
درخواست فایل Cert از OPDA :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
354182023580929 - 5800
353184036000565 - 5800
ممنون
اگه میشه تو رو به خدا به همون کسی که می پرستی.....
356843028383068
نوکیا
سریn95
درود بر همه دوستان
356843029713164
لطف كنيد زحمت اين رو هم بكشيد
سلام آقا يونس عزيز . ورژن n82 من 31.0.016 است و هر كاري ميكنم نه برنامه smartcoms gps روش نصب ميشه و نه هك ميشه و توي سايت opda هم براي گرفتن ker و cer اقدام كردم ولي op هاي من اول 4 تا بود و 8 تا پست زردم ولي شد 2 تا حالا هر كاري ميكنم نميتونم اون فايلها رو دانلود كنم . از شما تقاضا ميكنم براي من اين فايلهارو از opda دانلود كنيد اينم يوزر نيم و پسوردمو در opdaنقل قول:
imei :353188030739953
user : Nice_devil2
pass:11513724101368
از شما بسيار ممنون ميشم اگه اين لطفو در حقم بكنيد
مجيد جون من كه برات Cert & Key گرفتــــم چرا همه جا پســـت دادي !!!نقل قول:
در خواســــت كردي ؟:13:
برای هک w350 چه روشی رو پیشنهاد میکنین ؟!
پچ قفل منو برای این گوشی ساخته شده ؟!