تاپیک اختصاصی سریع ترین ماشن های جهان
سلام به همه ی دوستان توی این تاپیک سریع ترین ماشین های جهان را مورد بحث قرار دهید
خوب اول خودم شروع میکنم
سرچ کردم ولی درباره این اتومبیل چیزی پیدا نکردم
این اتومبیل که زیاد هم شناخته شده نیست Barabus TKR ـه که سریعترین و پرشتاب ترین اتومبیل حال حاضره که رکوردهاش واقعا باورنکردنیه
با موتور V8 تویین توربو به حجم 6000 سی سی و دو اینتر کولر و قدرت 1005 اسب بخار که طبق ادعای سازنده برای رسیدن از سرعت 0 به 100 کیلومتر فقط به 1.67 ثانیه احتیاج داره و حداکثر سرعتش هم 270 مایل (434.5 کیلومتر در ساعت) هست که 20 مایل (32 کیلومتر) بیشتر از بوگاتی ویرون خواهد بود
و جالب هم قیمتشه که فقط 500,000 دلاره که برای چنین ماشینی قیمت کمی هست. و بین 300 تا 400 دستگاه از این ابر اتومبیل ساخته خواهد شد
این اتومبیل در ایتالیا و موتورش در انگلیس ساخته میشه و ساختش حدود 10 سال طول کشیده
Bugatti Grand Sport سریعترین ماشین در دنیا
واسه آقایون ... :11:
از زیباترین ماشین های جدید ورزشی تولید شده برای سال 2009 "Bugatti Grand Sport" است .
8.0 L cylinders.
This car based on the speed of zero to 100 km / h in 2.7 seconds
What distinguishes this car it can stop the speed of 100 km / h to zero over 31.4 meters
Keating TKR سریعترین خودروی جهان
کارخانه Keating در منچستر ادعا کرده خودرویی ساخته که توانسته رکورد بالاترین سرعت را بزند و به رقیبی برای ویرون 1001 تبدیل شده است. خودروی مورد بحث TKR نام دارد که از موتور LS7 شورلت کوروت بهره میبرد و میتواند 1800 اسب بخار نیرو تولید کند آنوقت خود آنها میگویند خودروی ما بریتانیایی است درحالی که موتور آنها آمریکایی است و طراحی بدنه هم در خارج از بریتانیا انجام شده است.
در پیست سرعت کالیفرنیا ( Salt Lake Flats ) این گروه سرعت 260٫1 مایل برساعت رابدست آورد که معادل 416 کیلومتر بر ساعت است. این خودرو 3 مایل سریعتر از SCC Ultimate Aero و 7 مایل سریعتر از ویرون است.
درست است که این خودرو خیلی سریع میرود ولی امنیت کیفیت و لوکس بودن ویرون را ندارد و همچنین وزنش خیلی کمتر از ویرون میباشد پس نباید آنرا با ویرون افسانهای مقایسه کرد و تنها در سرعت است که ویرون را شکست میدهد . باید منتظر بود که رسما این خودرو را تست کنند و نتایج آن اعلام شود تا بتوان واقعاً درباره شتاب و دیگر مشخصات آن بحث کرد.