عكس از محيط بازي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد:40:
Printable View
اولین نظر !
عالیه
میریم برای دان
merry christmas
:8:اینم ا ز اویل:8:
آقا حرف نداشت:19:بازم دکمه ی تشکر برای یونس جون کمه:11:
قابل توجه اونایی که گفتن حجم بازی زیاد میشه!:27:
حجم قبلی:2.07
حجم فعلی:2.4
وای چقدر زیاد شد!:31:
خیلی دنبال کرکش بودم بلاخره کرک شد ... ؟!
دوستان این پتچ هایی که داخل فایل دانلود شده هست ماله کدوم ورژنه کلاینته واسه 1345 هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. .................................................
ای ناقلا ها همه دان کردید رفتید دنبال بازی منم دیر رسیدم هیچ کی این جا نیست!!!!!!
شما همون پچ كه تو آموزش هست رو تست كن..نقل قول:
حالا همه جا بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قابل توجه اونایی که گفتن حجم بازی زیاد میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم قبلی:2.07
حجم فعلی:2.4
وای چقدر زیاد شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره زیاد شده دیگه کاریش نمیشه کرد. هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا" زياد كه نشده هيچ...كمتر هم شده رضا جون...:31::31:نقل قول:
تريل حجمش 2.32 مگ بود...ولي اين 2.08 ...:31:
حالا بيخيال..من امروز فك كنم 2 تا شونو تموم كنم...الان دارم بوم بلاكس ميرم...:8:
هی تریال...هی n78
ما که دق کردیم
واجب شد همون 8 گيگ رو بگيري...:41:نقل قول:
No need to do that!نقل قول:
اولا" فارسي تايپ كن...نقل قول:
دوما" چرا؟
سوما" سلام
براي دانلود با لينك مستقيم به اين پست ها مراجعه كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3313871&postcount=26
شاد باشيد:40:نقل قول:
من که متال رو بیشتر از این دوست دارم.ولی این هم خوبه.(مفت باشه ، کوفت باشه)
سلام
یونس جون بازم خودتو عشقه
خداییش زحمت کش تر از تو توی این بخش ندیدم!
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال اصلا رو 78 اجرا نشد چه برسه به تریال...
افتضاحات 78 تکمیل شد...
فكر كنم تاپيك رو اشتباه اومدي...اينجا واسه اويله...:31:نقل قول:
من ديشب تا 1 تمومش كردم...:31:
ببخشید!
حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی گوشی من نصب نمیشه ارور Coropted (یه هم چیزی) میده. Boom Blox هم همینطوری بود ولی دوباره کپی کردم درست شد. اویل درست نمیشه!
روی 6120 نصب شد و مث بنز جواب داد...:20:نقل قول:
واسه من همش باهم و راحت نصب شد...:31: مشكل از تاريخت نيست؟نقل قول:
ببخشید مشکلم حل شد
ها؟نقل قول:
مشكل از تاريخت نيست؟
یعنی چی؟
يعني تاريخ گوشيت عقب جلو نيست؟نقل قول:
یعنی بعد از قضیه هک و . . . بازم مشکل تاریخ بوجود میاد ؟؟؟:18:نقل قول:
انگيجه ديگه...:31: همش بايد مشكل داشته باشه ...حالا شايدم با تاريخ حل نشه..:41:نقل قول:
یونس جون دستت طلا :11:
خیلی توپه :8:
فقط نمیفهمم بازی به این گرافیک و خوش ساختی حجمش چرا اینقدر کمه؟
عزيزم براي تشكر از دكمه تشكر استفاده كن لطفا"...نقل قول:
----------------
دوستان كسي توسته زير 45 دقيقه بازي رو تموم كنه؟ من دارم سعيم رو ميكنم..10 دقيقه ديرميرسم...تا صبح رديفش ميكنم...:8::31:
سلامنقل قول:
بله من تونستم:21:
--------------------------
يه سوالي داشتم
تو گوشي من وقتي مي خام ببينم براي گرفتن پوينت اي n-gage چي كار بايد بكنم بعضياشون كه طولاني نصفشو نمي نويسه
از جاي ديگه مي شه ديد كه بايد چي كار كرد؟؟
معمولا" تو خود بازي و قسمت N-Gage Arena يه بخش Point Pickup داره..اونجا نوشته..:46:نقل قول:
بازي خيلي روونيه من به كنترلش 10/9 مي دم.به گرافيكش 10/8 به صدا گذاري 10/7و به گيم پلي 10/10
حجمش به طور نرمال كم نيست . 5/2 مگ واسه يه بازي حجم كمي نيست . ولي چون بقيه بازي هاي n-gage به طرز وحشتناكي حجمشون زياده ، حجم اين بازي كم به نظر مياد . شما بازي tomb raider رو كه به خاطر داريد. با اون گرافيك عالي حدود 3 مگ حجم داشت .نقل قول:
خوب این بازی رو هم که همه تموم کردید انشالا! البته امیدوارم جلو بچه بازی نکرده باشید(به توصیه اول بازی دقت کردید!) راستش این بازی قراره ترسناک باشه! اما بسیار ساده شما همه رو میکشید! (حتی اون آخرین غول که مثلا اون مرحله فکریه)
این بازی به نظر من 12/20 رو میگیره اول به خاطر صداگذاری بعد به خاطر روون بودن نسبت به متال! اما سادگی این بازی و اینکه ظرف 1روز 90% پوینتها رو میگیرین از جذابیتش کم کرده...شاید هدف از تولید این بازیهای جدید این بوده که همشون رو تو تعطیلات ژانویه تموم کنن! و چیزی واسه سال 2009 نمونه!
:8:بازیه خوبی بود:8:
به نظر من Ideaworks 3D این بازی رو بهتر میتونست بسازه چون عنوان با ارزشی بود.به هر حال من به این بازی از 20 بهش 16 میدم.صدا گذاری بازی خوبه 17 از 20
گرافیک بازی زیاد چنگی به دل نمیزد(در برابر بازی مثل وان) 13 از 20
گیم پلی بازی در حالی که خطی و یکنواخت بود وبازی بسیار زود جلو میرفت ولی بسیار عالی بود 18 از 20
موفق باشید:11:
بله خب ,چیزی نمیشه گفت دیگهنقل قول:
بازی خوبی بود منم تمومش کردم :8:
و نمره های زیر رو بهش میدم: :21:
گرافیگ 7/10
صدا گذاری 7/10
گیم پلی 9/10
من هنوز تمومش نكردم.بازي موبايل كه ترسناك نميشه هيچوقت.هيجان انگيز بود به شدت و خوشمون اومد.منم طبق معمول تا برسم به دانشگاه داشتم بازي ميكردم و ملت چشمشون به 5700 عزيزه بنده خيره مانده بود
خب بچه ها ديگه كافيه...اينجا رو با gamespot اشتباه نگيريد...
ممنون، شاد باشيد
خیلی ممنون:20:نقل قول:
ولی بعضی از بازیا اونجا هم نمی نویسه:31:
آره...هر كدوم رو كه ميخواي و نداره تو تاپيكش بگو اگه تونستم برات پيدا ميكنم...:46:نقل قول:
آقا تو این هواپیما گیر کردم. اونجا که کد میخواد. دوتا کد گیر آوردم که هیچکدوم کار نمیکنه!
یکی 5873 بود یکی هم 6991 که id بود ولی هیچکدوم کار نکرد. همونجا که تایم داره.
چیکار باید بکنم؟