-
1 پيوست (پيوستها)
Konami : Metal Gear Solid Cracked-BiNPDA
-
آخجووووووووووووووووون
نمی دونید چقدر خوشحالم!!!
-
:8:اینم از متال گیر:8:
فقط دوستان حجم بازی شده 3مگابایت(که اونم مربوط به دستکاری های BiNPDA هستش نه مربوط به کامل شدن بازی)
حالا دیدین حجمش زیاد نشد:27:!
-
دمت گرم بابا !
عجب چیزی .......
در امضا قرار میدهیم !!!
ویرایش »
میشه یه لینک مستقیم بزارید ؟
هیچکدوم رو نمیشه دانلود کرد .
-
براي دانلود با لينك مستقيم به اين پست ها مراجعه كنيد:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3313888&postcount=28
نقل قول:
پسورد تمام فايل ها : Legend@P30World.COM
شاد باشيد:40:
-
یونس دوست دارم!یونس خیلی دوست دارم!BinPDA هم خیلی دوست دارم!الآن کلا فقط دوست دارم!همه ی دنیا رو دوست دارم!مخصوصا کونامی و کوجیما رو!خیلی دوسشون دارم!
-
ممنون یونس جان
دارم می میرم از خوشحالی
یعنی واقعا می تونیم متال رو فول بازی کنیم ؟باورم نمی شه ...
خداییش از اون 3 تا بهتره.
به نظر من از همه ی بازی های N.Gage بهتره.حتی ONE
-
نقل قول:
به نظر من از همه ی بازی های N.Gage بهتره.حتی ONE
خب هر كس سليقه اي داره ديگه...مثلا" واسه من Dirk Dagger شيرينترين بزي بود...خيلي بهم چسبيد..بازي فوق العاده اي بود..:40::40::40:
-
نقل قول:
خب هر كس سليقه اي داره ديگه...مثلا" واسه من Dirk Dagger شيرينترين بزي بود...خيلي بهم چسبيد..بازي فوق العاده اي بود..:40::40::40:
منم اگه دایل آپ نداشتم و دانلود می کردم اون Dirk Dagger رو شاید بازی مورد علاقم می شد:31:
ولی خداییش عجب بازی هست ای متال...
محشره...
-
اوووووووووووووووففففففففف ففففففف
فکر نکنم یه تشکر برای این زحمتهایی که میکشی کافی باشه!
پس
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر و ...........
-
:16:
بابا مهدي جلو خودتو بگير...بيخيال...:31::31: من نوكرتم..بيكاري...بشين از دونه دونه پستام تشكر كن...:27::31:
دوستان اسپم نديد لطفا"...:11::31:
-
آقا
تو یه این 4 بازی آخری که معرفی کردی یه فایل Tools.NGAGE.rar بود همراهشون!
چی هست؟
-
نقل قول:
آقا
تو یه این 4 بازی آخری که معرفی کردی یه فایل Tools.NGAGE.rar بود همراهشون!
چی هست؟
همون secman و پچ مربوط به كلاينت 1318 هست...
-
متال اصلا رو 78 اجرا نشد چه برسه به تریال...
افتضاحات 78 تکمیل شد...
-
دوستان این بازی بالاخره تموم کردم!:5:
خیلی سخت بود.چقدر در و پیکر داره بابا!کفر آدم رو در میاره!:19:
پس بگو چرا حجم بازی اینقدر کمه.تمام مراحل بازی رو تویه همون جا تموم میکنی و جای جدیدی نداره!:27:
عجب چیزیه این nikita luncher دخل هرچیزی رو میاره.تازه میشه کنترلش هم کرد!:18:
این اسلحه که رنگ لباس رو عوض مینه هم خیلی باحاله.میتونی با دوربین گوشی هر رنگی رو خواستی انتخاب کنی!:8:
-
نقل قول:
دوستان این بازی بالاخره تموم کردم!:5:
خیلی سخت بود.چقدر در و پیکر داره بابا!کفر آدم رو در میاره!:19:
پس بگو چرا حجم بازی اینقدر کمه.تمام مراحل بازی رو تویه همون جا تموم میکنی و جای جدیدی نداره!:27:
عجب چیزیه این nikita luncher دخل هرچیزی رو میاره.تازه میشه کنترلش هم کرد!:18:
این اسلحه که رنگ لباس رو عوض مینه هم خیلی باحاله.میتونی با دوربین گوشی هر رنگی رو خواستی انتخاب کنی!:8:
مباركه...من اون سه تا رو تموم كردم اينو تازه شروع كردم...اين رنگ لباس رو چجوري ميشه عوض كرد؟؟؟ يه راهنماي كن..:31:
انگيج پوينت چقدر گرفتي تو همين متال؟
-
نقل قول:
مباركه...من اون سه تا رو تموم كردم اينو تازه شروع كردم...اين رنگ لباس رو چجوري ميشه عوض كرد؟؟؟ يه راهنماي كن..:31:
انگيج پوينت چقدر گرفتي تو همين متال؟
سلام داش یونس گلم
وقتی که به اون مرحله رسیدی که رنگ لباست بنفش شد از اون موقع به بعد دیگه میتونی رنگ لباست رو عوض کنی.برای این کار حین بازی کردن Equip رو بزن واز بین تفنگ ها Camouflage رو انتخاب کن.بعد دکمه 0(صفر) رو بزن تا اول شخص بشه.اونوقت دکمه 5 رو بزن یه کادر بزرگ وسط صفحه و یه کادر کوچیک بالا سمت چپ میاد.کادر وسط رو هر جا حرکت بدی کادر کوچیک به رنگ جدیدی تبدیل میشه که رنگ لباست بازدن دکمه 5 به همون رنگ تغییر پیدا میکنه.
نکته:اگر در این حالت دکمه * رو بزنی کادر وسط میشه تصویر دوربینت واون موقع میتونی هر رنگی رو انتخاب کنی.
تغییر رنگ صرفآ برای سرگرمی نیست و تویه بعضی مراحل مثلآ برای رد شدن از یک درباید رنگ قرمز رو انتخاب کنی.
در باره پوینت بازی ها بگم که خیلی سخته!:19:مثلآ باید مراحل رو بدون کشتن حتی یک نفر تموم کنی:18:
من خودم فقط 450 تا پوینت گرفتم که تازه 140 تاش ماله تمرین و آموزش بازیه!:31:
امید وارم همه ی پوینت های بازی رو بگیری!:11:
تازه بازی چیزهای جالبتری هم داره.مثلآ میتونی یه کارتون رو بذاری روی خودت و با اون حرکت کنی تا کسی تو رو نبینه!
یه دوربین هم داری که میشه باهاش عکس بگیری و ...
موفق باشی:11::40:
-
نقل قول:
سلام داش یونس گلم
وقتی که به اون مرحله رسیدی که رنگ لباست بنفش شد از اون موقع به بعد دیگه میتونی رنگ لباست رو عوض کنی.برای این کار حین بازی کردن equip رو بزن واز بین تفنگ ها camouflage رو انتخاب کن.بعد دکمه 0(صفر) رو بزن تا اول شخص بشه.اونوقت دکمه 5 رو بزن یه کادر بزرگ وسط صفحه و یه کادر کوچیک بالا سمت چپ میاد.کادر وسط رو هر جا حرکت بدی کادر کوچیک به رنگ جدیدی تبدیل میشه که رنگ لباست بازدن دکمه 5 به همون رنگ تغییر پیدا میکنه.
نکته:اگر در این حالت دکمه * رو بزنی کادر وسط میشه تصویر دوربینت واون موقع میتونی هر رنگی رو انتخاب کنی.
تغییر رنگ صرفآ برای سرگرمی نیست و تویه بعضی مراحل مثلآ برای رد شدن از یک درباید رنگ قرمز رو انتخاب کنی.
در باره پوینت بازی ها بگم که خیلی سخته!:19:مثلآ باید مراحل رو بدون کشتن حتی یک نفر تموم کنی:18:
من خودم فقط 450 تا پوینت گرفتم که تازه 140 تاش ماله تمرین و آموزش بازیه!:31:
امید وارم همه ی پوینت های بازی رو بگیری!:11:
تازه بازی چیزهای جالبتری هم داره.مثلآ میتونی یه کارتون رو بذاری روی خودت و با اون حرکت کنی تا کسی تو رو نبینه!
یه دوربین هم داری که میشه باهاش عکس بگیری و ...
موفق باشی:11::40:
ممنون مجيد عزيز...ايشالله امشب تمومش ميكنم...ولي اويل يه چيز ديگه بود...
-
دوباره تویه این بازی به ایرانیها فکر کنم تیکه انداختن!
تو یه مرحله باید لباستون رو رنگ یه تروریست در بیارین که پشت شیشه تو یه اتاقه.اپراتور به اسنیک میگه باید لباست رو رنگش رو عوض کنی.اسنیک میگه چه رنگی؟ اپراتور دقیقپآ این کلمه رو میگه: Khaki
اسنیک میپرسه Khaki دیگه چیه؟ اپراتور میگه:رنگ لباس تروریست پشت پنجره به اصطلاح خودشونه.
و دوستان واقعآ هم رنگ لباس تروریسته خاکی بود!:19:
تویه بازی هم دست از کاراشون بر نمیدارن!:13:
-
اوه اوه...چقدر تو هم تو هم...:19: از هر دري ميري يه راه هست...گيج شدم..ميزارم واسه فردا صبح..:31:
-
نقل قول:
اوه اوه...چقدر تو هم تو هم...:19: از هر دري ميري يه راه هست...گيج شدم..ميزارم واسه فردا صبح..:31:
یونس جون ، به جون تو منم قاطی کردم . تصمیم گرفتم یکم درس !!! بخونم . ارشد نخواستیم بابا . لاقل درسای این ترمو پاس کنیم !!
راستی ، ممنون واسه بازیا . این 4 تای آخری ترکوندن !!
-
اي كاش شماره يك متال رو هم براي n-gage ريليس مي كردند.اي كاش...اي كاش...
-
نقل قول:
تو یه مرحله باید لباستون رو رنگ یه تروریست در بیارین که پشت شیشه تو یه اتاقه.اپراتور به اسنیک میگه باید لباست رو رنگش رو عوض کنی.اسنیک میگه چه رنگی؟ اپراتور دقیقپآ این کلمه رو میگه: Khaki
اسنیک میپرسه Khaki دیگه چیه؟ اپراتور میگه:رنگ لباس تروریست پشت پنجره به اصطلاح خودشونه.
حالا چرا شما از اين ديد نگاه مي كني؟
آخه كوجيما توي شماره هاي قبلي هم چند تا كلمه ي فارسي رو تو بازيش به كار برده بود.
تو شماره ي 3 بعد از مبارزه با The Sorrow تو منطقه اي كه اسنيك به هوش مي اومد چند تا گوزن بودند وقتي اونها رو مي كشتي توي منوي غذا ها به جاي اسم گوزن Mar Khor نوشته بود(در ضمن اسم بازي هم Snake Eater بود)
تو شماره ي 4 همينجور كه خودت هم مي دوني لباس اسنيك به صورت خودكار تغير رنگ مي داد ولي جليقه تغير رنگ نمي داد و براي همين بايد خود بازيكن به منو ي مربوطه مي رفت و رنگ جليقه رو با رنگ لباس يكي مي كرد.تو همون منو يه رنگي بود كه اسمش بود Khaki.
مثل اينكه آقاي كوجيما به زبان فارسي علاقه ي خاصي داره.:5::20::8::21::27::46:
-
سلام
دوستاني كه VR Training رو تموم كردند..تو قسمت Sneaking Mode لول 4 رو چجوري بايد رد كرد؟
ويرايش : آقا رد كردم...:31:
-
نقل قول:
حالا چرا شما از اين ديد نگاه مي كني؟
آخه كوجيما توي شماره هاي قبلي هم چند تا كلمه ي فارسي رو تو بازيش به كار برده بود.
تو شماره ي 3 بعد از مبارزه با the sorrow تو منطقه اي كه اسنيك به هوش مي اومد چند تا گوزن بودند وقتي اونها رو مي كشتي توي منوي غذا ها به جاي اسم گوزن mar khor نوشته بود(در ضمن اسم بازي هم snake eater بود)
تو شماره ي 4 همينجور كه خودت هم مي دوني لباس اسنيك به صورت خودكار تغير رنگ مي داد ولي جليقه تغير رنگ نمي داد و براي همين بايد خود بازيكن به منو ي مربوطه مي رفت و رنگ جليقه رو با رنگ لباس يكي مي كرد.تو همون منو يه رنگي بود كه اسمش بود khaki.
مثل اينكه آقاي كوجيما به زبان فارسي علاقه ي خاصي داره.:5::20::8::21::27::46:
شاید حق با تو باشه دوست عزیز:10:
من هم فقط نظر خودم رو گفتم و ادعای این که درست میگم رو هم ندارم!:20:
موفق باشی:11:
-
نقل قول:
دوست خوب من! خاکی Khaki یه لغت وارد شده از زبان فارسی به انگلیسی هستش و اصلا طرف نگاه نکرده که این ریشش فارسیه! برای روشن شدن موضوع به لینک زیر یه نگاهی بنداز:
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Khaki
-
رو 78 ارور kern-exe3 میده
...هیچی نمی تونم بگم....
-
خوب اول از یونس تشکر کنم به خاطر زحماتش!
این بازی نسبت به اویل منطقی تر ساخته شده اما به خاطر دنگ و فنگ الکی و زیاد به جای داشتن هیجان حوصله آدم رو سر میبره! (مثلا هی باید بری منو واسه تعویض رنگ یا انتخاب اسلحه و ... یا اون یارو عینکیه و زنه دم به دقیقه پا برهنه میان تو بازی!) کلا میتونست گرافیک و گیم پلی بهتری داشته باشه!نمره من به این بازی 8/20 این جور بازیا فقط ارزش یه بار بازی رو دارن.(بازی مثل dirk dagger هم اینجوری بود ولی اون گرافیک و ابداعاتش تا یه سال تو ذهن آدم میمونه!)
-
نقل قول:
دوست خوب من! خاکی khaki یه لغت وارد شده از زبان فارسی به انگلیسی هستش و اصلا طرف نگاه نکرده که این ریشش فارسیه! برای روشن شدن موضوع به لینک زیر یه نگاهی بنداز:
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/khaki
دوستان
ببخشید.غلط کردم.اشتباه کردم.به خدا من اول اون پست این کلمه رو گفتم:"فکر کنم" یعنی مطمئن نیستم.:42::37:
-
نقل قول:
دوستان
ببخشید.غلط کردم.اشتباه کردم.به خدا من اول اون پست این کلمه رو گفتم:"فکر کنم" یعنی مطمئن نیستم.:42::37:
دوست خوب من! چرا زود ناراحت میشی! واسه منم حرف شما جالب بود و موجب شد برم تو نت و جستجو کنم و به اطلاعات خودم اضافه بشه!اگر جسارتی به شما کردم منو ببخشید:10::11::40:
-
اینم بازی خوبی هست
البته وقتی متال رو بازی کردم سبک دوربینش منو یاد یه بازی انداخت اگه گفتین؟؟؟ :31:
gta (البته توی ps1) :46:
-
لينك مستقيم بازي از رپيدشير با قابليت ريسوم به پست اول اضافه شد...:20:
-
سلام ، خطای kern-exec3 چیه؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نفر لینک دانلود c++ carbide رو برامون بذاره تا یه فکری به حال ان78 بکنیم
-
نقل قول:
سلام ، خطای kern-exec3 چیه؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نفر لینک دانلود c++ carbide رو برامون بذاره تا یه فکری به حال ان78 بکنیم
دلايلش ميتونه جاگذاري غلط فايل txt باشه...
يا كمبود رام...
يا ايراد از نصب بازي و كلاينت...
بازي رو پاك كنيد و كلاينت رو هم دوباره نصب كنيد...
++C هم تو سايت نوكيا هست...
-
منم این بازی رو تموم کردم
فقط با دوربینش نتونستم خوب کار کنم چون با 5700 بازیش کردم :دی
-
آقا این نیکیتا رو چجوری باید گرفت؟
تو اون اتاقی که از پشت شیشه نیکیتا معلومه و جلوی در اتاق هم لیزرهای سه تایی هست چجوری باید رد شد؟
از اون سوراخ رو دیوار هرکاری کردم نشد.
اونقدر هم فک میزنن با هم که حوصله نمیکنه بشینه همه رو بخونه ببینه چی میگن!
-
نقل قول:
آقا این نیکیتا رو چجوری باید گرفت؟
تو اون اتاقی که از پشت شیشه نیکیتا معلومه و جلوی در اتاق هم لیزرهای سه تایی هست چجوری باید رد شد؟
از اون سوراخ رو دیوار هرکاری کردم نشد.
اونقدر هم فک میزنن با هم که حوصله نمیکنه بشینه همه رو بخونه ببینه چی میگن!
بايد با همون نيكيتا كه دستته اون كنترل ها رو از تو همون كانال بزني...3 يا 4 تا بود فكر كنم...
-
نقل قول:
بايد با همون نيكيتا كه دستته اون كنترل ها رو از تو همون كانال بزني...3 يا 4 تا بود فكر كنم...
مرسی سرعت عمل
کدوم نیکیتا؟
من هنوز نیکیتا رو نگرفتم.
اونجایی که از آسانسور میاد بالا. یه دری هست که جلوش لیزر داره از کنار در از پشت شیشه توی اتاق معلومه.
کنار شیشه هم یه کمد داره که توش تیر نیکیتا هست ولی چون هنوز نیکیتا ندارم نمیگیردش. کنار کمد هم یه سوراخی داره که هرکاری میکنم نمیره توش
-
نقل قول:
مرسی سرعت عمل
کدوم نیکیتا؟
من هنوز نیکیتا رو نگرفتم.
اونجایی که از آسانسور میاد بالا. یه دری هست که جلوش لیزر داره از کنار در از پشت شیشه توی اتاق معلومه.
کنار شیشه هم یه کمد داره که توش تیر نیکیتا هست ولی چون هنوز نیکیتا ندارم نمیگیردش. کنار کمد هم یه سوراخی داره که هرکاری میکنم نمیره توش
الان چون لول كارتت رفته بالا بايد برگردي تو يكي از اون در هاي لول 2 يا 3 هست...اونجا بت نيكيتا ميده...
-
نقل قول:
الان چون لول كارتت رفته بالا بايد برگردي تو يكي از اون در هاي لول 2 يا 3 هست...اونجا بت نيكيتا ميده...
بازم مرسی
ولی در کل با اویل بیشتر حال کردم.
بازی ای که توش کشت و کشتار و سلاح های زیاد نباشه اصلا حال نمیده :دی