سلام
من می خوام برای انیمیشن سازی یک کارت گرافیک بخرم.
حدود بودجه:تا 200 تومان
Printable View
سلام
من می خوام برای انیمیشن سازی یک کارت گرافیک بخرم.
حدود بودجه:تا 200 تومان
9800gtنقل قول:
4830
قیمتشون چه قدره؟
10 تومن بذار روش و connect3d hd4850 extreme بخر و قدرت واقعی رو تجربه کن. پاورت چیه ؟نقل قول:
200 تومان
پ. ن : شما چند بار پیشنهاد سیستم میخواید ؟!!!
همون حدودا ولی فکر کنم گرافیک های دارای پهتای باند بیشتر برای این کار یشتر جواب بدن!
همون 4850
سرکاری که نیست!!!؟؟
اگه گرافیک بهتر از 4850 تو اون رنج میشناسی معرفی کن . منظورت رو درست بگو.نقل قول:
همون حدودا ولی فکر کنم گرافیک های دارای پهتای باند بیشتر برای این کار یشتر جواب بدن!
نه دوست عزیزنقل قول:
اون تاپیک قبلی هم کارت گرافیک می خواستم بخرم.
خیالت راحت باشه سرکاری نیست.
من این کار گرافیک رو برای بازی نمی خوام و فقط برای انیمیشن سازی می خوام.
میشه و نوع قیمت کارت گرافیک برای انیمیشن سازی رو از قیمت 100 تا 300 بنویسید؟
سلام اصبلا برای انیمیشن این کارت های جیفورس پیشتهاد تمیشه سری ِFX Quadro ایتویدیاا که خیلی گرون هستند
منظور از پهنای باند بیت کارت بود
مگه هر کارتی برای بازی خوب جواب بده برای کار انیمیشن هم خوب جواب میده؟ که شما 4850 رو پیشتهاد میکنین؟
قیمتش رو نمی دونم فقط می دونم خیلی بالاست!
من فکر کنم اگه این اقا بتونه یک 8800 جی تی اس 320 یا 640 بگیره برای اینکار بیشتر جواب بده!
من نظر خودم رو گفتم اساتید هم یک نظری بدن!
سلام
دوست عزیز با چه نرم افزاری کار می کنید؟
4850 برای انیمیشن سازی خوبه؟
برای رندر گرفتن انیمیشن داغ نمی کنه؟
من با نرم افزار 3dsmax کار می کنم.
جی تی اس 320 یا 640 بهتره یا 4850؟
من فکر کنم برای کار شما جی تی اس 6400 خیلی بهتر باشه ولی 320 نه!
در اصل 4850 برای گیم خیلی قوی تره ولی انیمیشن فکر کنم جی تی اس بهتر یاشه!
4850 همینجوریش داغ میکنه چه برسه انیمیشن!
ول کن معامله نیستی ؟! من که قبلا یه عالمه بنچمارک گذاشتم . لطفا برای حرفت مدرک معتبر بذار. 4850 در کل از کارتهای سری 8 به جز 8800 ultra و 9800gtx بهتره و این قضیه ثابت شده .نقل قول:
در اصل 4850 برای گیم خیلی قوی تره ولی انیمیشن فکر کنم جی تی اس بهتر یاشه!
4850 با 8800 اختلاف فاحشی داره و به راحتی این کارت رو می بلعه : دی .
سلام بابا من میگم 4850 برای گیم خیلی قوی!!!!!
چون جی تی اس پهنای بانده بشتر و حافظه بیشهتری داره میگم باری انیمیشن بهتر جواب میده! داغ نمیکنه!
من کی حرف از برتری ردم (حرف شما کاملا درسته 4850 برتری زیادی نسبت به 8800 جی تی اس داره!)
اینجا صحبت از گیم نیست از انیمیشن و داغ نکردن!
سلام.نقل قول:
سلام
اینم شد دلیل ؟! اگه اینطوره من 2600xt رو با پهنای باند 512 پیشنهاد میکنم . خیلی گرافیک خوبیه !!! اصلا هم داغ نمیکنه !!! دوست عزیز شما اصل رو که معماری gpu کارته ول میکنی میری به سمت فرع ؟!نقل قول:
چون جی تی اس پهنای بانده بشتر و حافظه بیشهتری داره میگم باری انیمیشن بهتر جواب میده! داغ نمیکنه!
ضمنا مشکل داغ بودن 4850 مشکل حادی نیست و با بالا بردن دور فن بصورت دستی کاملا رفع میشه ، در ضمن مدل connect 3d extreme یه فن مخصوص غیر مرجع داره که دمای کارت رو متعادل نگه میداره . میتونی به سایت connect 3d مراجعه کنی.
معماری کارت 4850 بسیار بهتره و تعداد ترانزیستور ، فرکانس هسته ، فرکانس رم و. .. همه چیز از 8800 gts و gtx بهتره .
وقتی میگیم 4850 در کل بهتره یعنی تو انیمیشن هم بهتره ( برای بار هزارم )
برای 3Ds Max ترجیحا محصولات NVIDIA توصیه میشه، گرچه RV770 واقعا توی رندرهای 3Ds Max فوق العاده عمل می کنه.نقل قول:
شما چه 9800GTX بگیرید و چه Radeon HD 4850، ضرر نمی کنید، ولی خرید 8800GTS 320/640 یا محصولات قدیمی تر حتی اگه Memory Interface بالاتر هم داشته باشند کاملا اشتباهه.
البته جسارت نشه پس اگر این جوریه چرا nvidia رو پیشنهاد می کنید؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای 3Ds Max ترجیحا محصولات NVIDIA توصیه میشه، گرچه RV770 واقعا توی رندرهای 3Ds Max فوق العاده عمل می کنه.
دوست عزیز من درباره RV770 صحبت کردم که خیلی خوب عمل می کنه و در پایین هم اشاره کردم چه ATI و چه NVIDIA مناسب هستند، که احتمالا شما اون قسمت رو نخوندید!نقل قول:
وقتی گفته میشه محصولات NVIDIA توصیه میشه، منظور شرایط کلی و بین همه محصولاته. یعنی در اکثر رده ها محصولات NVIDIA نسبت به رقیب هاشون عملکرد بهتری در اون برنامه خاص دارند. حالا اینکه RV770 بر خلاف GPU های قبلی می تونه در 3Ds Max با محصولات NVIDIA رقابت کنه چیزی رو عوض نمی کنه. باز هم وقتی صحبت کلی باشه گفته میشه محصولات NVIDIA عملکرد مناسب تری دارند. برعکس این قضیه توی MAYA صادقه.
خب پس قضیه 8800 gts منتفی شد . از اول هم مشخص بود . اما حالا ایشون 200 تومن بودجه دارن . بهتره که 10 تومن بذارن و 4850 بخرن یا 60 تومن بذارن و 9800gtx ؟ 4850 به صرفه تر نیست ؟
9800 gtx خوبه؟
من فقط می خوام تو رندرهای طولانی داغ نکنه و به سیستم آسیب نرسونه.
بله خوبه . مدل 9800gtx plus با برند زوتاک 260 تومنه .نقل قول:
9800 gtx خوبه؟
4850 connect 3d exteme یه فن غیر مرجع داره که دمای کارت رو پایین نگه میداره و آسیبی به سیستم وارد نمیشه . قیمتش هم 210تومن.نقل قول:
من فقط می خوام تو رندرهای طولانی داغ نکنه و به سیستم آسیب نرسونه.
4850 connect 3d extem برای کارهای انیمیشن سازی باید خوب باشه.
راستی اگر من یک 4850 بخرم و رندر بگیرم و با یک 128 5200 رندر بگیرم یک فردی که فقط به این دو تا رندر نگاه کنه می فهمه که 4850 خیلی با کیفیت تر رندر گرفته.یا 128 فقط زمانش طول میکشه یا اصلا این دو کارت تو رندر زیاد فرق نمی کنند؟
به نظر شما کارت گرافیک تو رندر انیمیشن چه تاثیری داره؟
نقل قول:بستگی به نوع طراحی شما داره. بعضی از توابع فقط وقتی فعال میشن که شما کارت گرافیک خاصی داشته باشید. اون FX 5200 نمی تونه خیلی از توابع موجود در نسخه های جدید برنامه های انیمیشن سازی رو اجرا کنه. از این نظر قضیه شبیه به بازیهاست.نقل قول:
برنامه NVIDIA Gelato برای بهینه سازی پردازش ها توسط کارت گرافیک تهیه شده، به طور مثال محاسبات Floating Point ها رو می تونه به جای CPU توسط Stream Processor های GPU انجام بده. به اینجا مراجعه کنید اطلاعات بیشتری پیدا می کنید:
ATI هم احتمالا همچین برنامه ای داره.کد:http://www.nvidia.com/page/gz_home.html
به نظر من نیست!نقل قول:
خب پس قضیه 8800 gts منتفی شد . از اول هم مشخص بود . اما حالا ایشون 200 تومن بودجه دارن . بهتره که 10 تومن بذارن و 4850 بخرن یا 60 تومن بذارن و 9800gtx ؟ 4850 به صرفه تر نیست ؟
بزودی Gelato از CUDA هم پشتیبانی می کنه و احتمالا این قابلیت رو به شما میده خودتون هرطوری که دوست داشته باشید از طریق CUDA یک سری محاسبات و پردازش ها رو انجام بدید، البته استفاده از CUDA هم نیازمند اطلاعات واقعا سطح بالا در زمینه 3Ds Max خواهد داشت. این دیگه بستگی به کاربر داره، در صورتی که حس کنه می تونه از اونها استفاده کنه NVIDIA حتی با قیمت بالاترش مناسب تره. :46:
به نظر شما nvdia بهتره یا ATI؟
برای کارهای انیمیشن سازی کدوم بهتره؟
برای مشاوره سیستم انیمیشن سازی برای رم مادر برد پردازنده به این لینک بیاین:
من تو سایت connect 3d رفتم ولی دو نوع 4850 بود.این هم لینک:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285441
کد:http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850VP.htm
کد:http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm
:31:سلامنقل قول:
مگه یک سری گرافیم های Quadro Fx اینویدیا نداره! تو یک تایپیک راجب این کلی بحت کردیم خوده شما هم بودید یک سری کرافیک های کوادرو هست که قیمت بالا تر از جی تی ایکس 280 دارند ولی برای بازی اصلا جواب نمی دن!و فقطط برای کار های اینیمیشن ساخته شدند پس => گرافیک هایی که گیم رو خوب جئاب بدن دلیلی نیست که کارهای گرافیکی و انیمیشن رو خوب جئاب بدن! حافظه 1.5 گیگ بود و پهتای بان 512 داشت!
ولی به نظر من از 9800 یا 4850 بیایید بیرون و برید سره گرافیک های قدیمی:11: ! برای مثال HD2900XT GDDR4
یا........... با پهنای باند بیشتر! حالا من نظرم رو گفتم بازم اساتید نظر بدن! ماکه هیچ کاره ایم:27::31:
دوست عزیز شما باز هم داری حرف خودت رو می زنی!نقل قول:
محصولات Quadro FX و FireGL و FirePro از یک خانواده دیگه هستند. موقع طراحی اون ها هیچ وقت اجرای بازی مد نظر تیم طراحی نبوده و نخواهد بود. این کارتهای گرافیک در مقایسه با محصولات Radeon و Geforce بازیها رو ضعیف تر اجرا می کنند. این مقایسه رو نمیشه به هر چیزی تعمیم داد!
نکته بعدی هم این Memory Interface و پهنای باند حافظه و ... است که شما گیر دادی بهش، این مشخصه تحت هیچ شرایطی و در هیچ استفاده ای تضمین کننده Performance نیست.
Radeon HD 2900 XT (چه مدل GDDR3 و چه مدل GDDR4) برای استفاده این دوستمون جزو بدترین انتخاب های ممکن است.
فکر کنم بد نباشه یک نگاه دوباره به قوانین و راهنمای فعالیت در این بخش بندازی. :46:
محصولات Quadro FX و FireGL و FirePro باید خیلی گرون باشند درسته؟
ارزون ترین این کارت ها چه قدره؟
بله . خیلی گرون هستن.نقل قول:
محصولات quadro fx و firegl و firepro باید خیلی گرون باشند درسته؟
خیر مسعود جان!
فکر کنم پایین ترین مدلQuadro FX
اینه:NVIDIA® Quadro® FX 370 Low Profile
Features:
nVidia Unified Architecture
Next-Generation Vertex and Pixel Programmability Shader Model 4.0
Essential for Microsoft Windows Vista
Rotated-Grid Full-Scene Antialiasing (RG FSAA)
nView Multi-Display Technology
nVidia PureVideo Technology
Single Dual-Link Digital Display Connector
Chipset: Quadro FX 370
Video Memory: 256MB DDR2
Memory Interface: 64-bit
Memory Bandwidth: 6.4 GB/sec
Bus: PCI-Express x16
RAMDAC: 400 MHz
Max. Resolution: Analog - 2048 x 1536 @ 85Hz; Digital - 2560 x 1600 @ 60Hz(Dual-link DVI-I )
Connectors: Dual DVI-I (Support Dual VGA)
Thermal: Fansink
Support Microsoft DirectX 10, Shader Model 4.0 and OpenGL 2.1
Requirements: 450W Power Supply
Package: Retail
حدود 150 دلار هست و تو بازار ما محدود و البته گرونتره!
باز مدل های دیگر هم اگه مناسب هست آرمان عزیز بگه!
نظر من اینه که شما اگه کارت خیلی حرفه ای هست بری سمت این سری!!!
من قیمت پارسال رو گفتم !!! راستی از قیمت fire gl خبر نداری ؟ تو ایران هست ؟نقل قول:
خیر مسعود جان!
فکر کنم پایین ترین مدلquadro fx
نقل قول:هر مدل نسبت به Geforce معدلش خیلی گرونتر هست. مثلا همین Quadro FX 370 Low Profile که حدود 150 دلار قیمت داره که همونطور که از مشخصاتش معلومه واقعا محصول ضعیفیه. معادل این کارت Geforce 8400 GS است که 20 دلار هم نمی ارزه! یعنی مدل Quadro تقریبا 12 برابر مدل Geforce قیمت داره. پس میشه گفت محصولات Quadro نسبت به کاراییشون خیلی گرون هستند!نقل قول:
خیر مسعود جان!
اینطوری هم نیست که هر Quadro FX ای از هر Geforce ای بهتر باشه، مسلما همون 9800GTX چه در Gelato و چه استفاده های CUDA خیلی خیلی سریعتر از Quadro FX 370 خواهد بود!
FireGL ها و FirePro ها توی ایران خیلی کمتر هستن. در کل در حال حاضر Price/Performance در Workstation ها شدیدا به سمت ATI سنگینی می کنه.نقل قول:
آرمان جان نظرت در مورد NVIDIA Quadro FX 570 چیه!؟نقل قول:
درسته اون مدل 500 دلاری فکر کنم fx 1700 بود!که باز هم mid-rage محسوب میشه!؟
البته High-End هم دیگه NVIDIA Quadro FX 3700 و Ultra-High-End:NVIDIA Quadro FX 4600
و البته قیمتهای اینا که واقعا وحشتناکه!!!:31:
این دوستمون نمنی دونم چقدر کارش حرفه ای و درآمد زا!هست! باز قیمتهای اینا تو ایران بیشتر و ارزش خرید پایینتر!
بله منم موافق نیستم یه مدل خیلی ضعیف ازEntry-Level بخرن که اصلا ارزش نداره!می خواستم بگم که پایینترین مدلش اینه با اون مشخصات و قیمت!
همون 9800GTX+ یا 4850 انتخاب بهتری می تونه باشه!
:11:
Quadro FX 570 هم از G84 استفاده می کنه (8600GT) و اون هم تعریفی نداره.نقل قول:
اینها محصولاتی هستند که بیشتر از دو سال پیش عرضه شدند، برای همین با این قیمت ها در دو سال پیش مناسب بودند اما الان کاملا از رده خارج به حساب میان. مدتیه که Geforce های قوی تر قیمتشون پایین اومده برای همین Quadro FX های ارزون قیمت واقعا مشتری ندارند!
الان تنها محصولی از اون نسل که هنوز ارزش خرید داره Quadro FX 3700 با هسته G92 هست. Quadro FX 4600, 5600 که G80 بودند توسط Quadro FX 4800, 5800 با هسته GT200 جایگزین شده اند.
ATI FirePro V8700 هم با قیمت فقط 1,499 دلار فعلا بهترین Price/Performance رو در بین کل محصولات داره.
-------------
پیشنهاد من به شما خرید Geforce 9800 GTX است. البته در صورتی که پاور خوبی دارید!
1.اسم من آرمین هست و آرمان نیست.
2.NVIDIA® Quadro® FX 370 بهتره یا Geforce 9800 GTX؟
من اصلا به بازی توجه نمی کنم و فقط برای انیمیشن سازی می خوام.
9800 gtx باید گرون باشه.دسته؟
اصلا 9800 با 4850 تو رندر انیمیشن چه فرقی می کنند؟
سلام این گرافیک های Quadro از اس ال آی پشتیبانی میکنه یا نه! ؟