سلام
من سال سوم ریاضی هستم.
می خواستم ببینم رشته ی مهندسی نفت خوبه؟
زمینه ی کاریش چه جوری هست؟
Printable View
سلام
من سال سوم ریاضی هستم.
می خواستم ببینم رشته ی مهندسی نفت خوبه؟
زمینه ی کاریش چه جوری هست؟
کار خوب گیر میاد-حقوقشم توپه ولی همیشه باید جنوب و اینا باشی.
ضمنا یه توصیه ی برادرانه:شما که سال سومی هستی فعلا فقط به خوندن فکر کن نه به رشته و چیزای دیگه.
در مورد کار که فک کنم توی تهران هم کار گیر بیاد مثلا توی وزارتخونه ولی بهر حال قسمت عمده بازار کارش جنوبه ...نقل قول:
همون طور هم که ماکسول جان گفتن بهتره الان تا میتونی خودتو بکشی بالا ... تصمیم گیری واسه انتخاب رشته رو بزار واسه روز بعد از کنکور ...
من هم اول هدفم نفت بود ، دوران پیش دانشگاهی عاشق کامپیوتر بودم ، سر از مکانیک در آوردم !
رشته ی مراقبت پرواز و یا فکر کنم همون برج مراقبت چه طوره؟
خوبه؟
شرایط تحصیلی و شغلیش چه طوره؟
علاقه شما مهمه ولی انگار شما تنوع طلبی! هر رشته ای علاقه میخواد استعداد میخواد اما فکر نکنم برج مراقبت انچنان بازار کاری داشته باشه!مگه رشته های مهندسی چشونه!عزیز!همونطور که دوستان گفتن اول به فکر این باش که شرایطی فراهم کنی چنان مطلوب بخونی تا هر رشته ای رو بتونی انتخاب کنی.
رشته ی مهندسی هوا فضا سخته؟
من تقریبا به همه ی گرایشهای ریاضی علاقه دارم حالا دارم رو رشته ها بررسی می کنم.
مهندسي نفت بين اينايي که گفتي از همه بهتره ...
پارتي داشته باشي ميتوني تو جاهاي خوب شرکت نفت استخدام بشي با حقوق و مزاياي عالي ..
هوافضا هم خوبه.سخت تر از بقیه مهندسی ها نیست.باز اینم مثل مهندسی نفته.یا بیکار میمونی یا یه کار با حقوق توپ گیرت میاد.به نظر من سعی کن(!) خودتو به برق یا مکانیک یا عمران علاقه مند کنی.اینا با کلاس ترین و از نظر کار بهترین رشته های دانشگاهی گروه ریاضی ان.
مهندسی مکانیک و عمران زیاد شده است.
رشته ی هوا فضا باید رتبه ی کنکور چه قدر بشه تا بری دانشگاه.
مکانيک و عمران زياد شده ولي زود جذب بازار کار ميشن...
رشته مهندسی معماری چطوره؟
زمینه کاریش خوبه؟
معلومه که خوبه!شک نکن البته اول پایه هارو محکم کن بعد. معماری برق مکانیک کامپیوتر این همه رشته یکی از یکی خوبتر البته برق از همه خوبتر.
معماری ساختمان خوبه؟
احتمال بیکار موندنت خیلی کمه.نقل قول:
با رتبه 5000-6000 هوافضای مالک اشتر قبول میشی میای اصفهان پیش خودم!هواتو همه جوره دارم!البته گزینش داره که خیلی سخت نیست.
دانشگاه نفت رتبه چند می خواد؟
یکی جواب بده.
یه سوال حساس :18: روانشناسی بهتره یا حقوق :-؟ هر کدوم میانگین چن تومن درامد دارن؟؟؟ :20:
هر دوش خوبه.البته هرکدوم مکافاتای خودش رو داره.حقوق مجوز گرفتنش دو سه سال وقت می گیره.روانشناسی هم باید بری فوق بالینی بعد هم مطب بزنی که کار ساده ای نیست.با لیسانس روانشناسی میتونی فقط دبیر بشی.
خب معلومه که حقوق بهتره ... وکالت و قضاوت الان خيلي درآمد داره ... تازه جايگاه اجتماعي يک وکيل خيلي بالا هستش
اگه علاقه نداری اصلا روانشناسی توصیه نمیشه وکالت رو نمیدونم ولی روانشناسی نه!
شهرسازی هم رشته خوبیه برای فنی ها
رشته ی خوبیه و زمینه ی کاری هم زیاد داره و چون تعداد پذیرش دانشگاه ها تو این رشته کمه احتمالا موقعیت شغلی عالی ای داره
بسيار رشته خوبي هستشنقل قول:
من خودم خيلي لين رشته رو دوست دارم اما نتونستم قبول بشم ...
ضمن اينکه کلاس کاري فوق العاده بالايي داره
من به مدارک بالاش فکر میکنم.برای لسانس که دانشگاه نمیرن(حداقل من یکی)نقل قول:
من به روانشناسی علاقه دارم ولی همه میگن حقوق(البته هنوز کو تا کنکور)
دانشگاه نفت رتبه چند می خواد؟
یکی جواب بده.
قرار دادن رتبه به عنوان ملاک برای انتخاب شدن از یک رشته کار اشتباهیه در عوض میشه از تراز(درصد) استفاده کردنقل قول:
جواب سوال من موند: میانگین درآمد روانشناس و وکیل؟؟؟؟؟؟؟؟
تو هر کاری هر چقدر بار علمیت بیشتر باشه هم موفقی هم در امد خوبی داری من یه نفرو میشناسم لیسانسه(روانشناسی) کار پیدا نکرد البته دنبال تفاوتهایی هم بود! البته داره فوق میخونه یه کم هم پشیمونه:13: اگه کار پیدا کنه که فکر نکنیم و نکنه حالا حالا پیدا کنه میگم:27:.
این که جواب سوال من نبود
این اخوی رشته اش چیه که بیکاره؟
برای مهندسی نفت چه دانشگاه هایی وجود داره؟
شما از الان به فکر پول و در آمديد .؟نقل قول:
روانشناس درآمد خوبي نداره و فوق فوقش ماهي 1ميليون . اونم بايد مطب و دفتر دستک داشته باشي
اما وکالت : وکيل در حد چندين ميليون درآمدشه ، من خودم يه نفر رو ميشناسم ماهي 10ميليون در آمدشه و يا بيشتر
روانشناسی.داره فوق میخونه.نقل قول:
این اخوی رشته اش چیه که بیکاره؟
گفتم بار علمی بیشتر پول بیشتر!شما مدرکو بگیر بعد!نقل قول:
این که جواب سوال من نبود
یکی جواب بده.
نقل قول:نقل قول:
خیله خب حالا چرا میزنین؟ :44:
اگه به روانشناسی علاقه مندی بدون که روحیه ات اصلا با حقوق جور در نمیاد.روانشناسی یه رشته ی انعطاف پذیره ولی حقوق خشک مث خود قانون.نقل قول:
من به روانشناسی علاقه دارم ولی همه میگن حقوق(البته هنوز کو تا کنکور)
یکی جواب بده.نقل قول:
البته نباید دردسرهای رشته ی حقوق رو هم فراموش کرد خصوصا قاضی ها که واقعا باید پوست کلفت باشن...البته رشته ی مورد علاقه ی من مهندسی کامپیوتر هست که نشد...بعد باستان شناسی(که اینم تو ایران مفت نمیارزه)نقل قول:
بعد روانشناسی...تا ببینیم قسمت چی میشه :20:
اینجا به جوابت نمیرسی...از دفترچه های مربوط به انتخاب رشته استفاده کننقل قول: