گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!
سلام.
یکی از آرمان های من از گشودن چنین موضوعی، ارایه خدمات بهتر به دارندگان ویوتی است. اما این به بسنده نخواهیم کرد. آرمان دیگر من این است که در این تاپیک هرکه می خواهد با این گوشی آشنا شود، اطلاعات مفید و خوبی به دست آورد.
به امید آن که این موضوع، برای همگان به درد بخور باشد !!!
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5 :
تم کودکانه، شاد و زیبای Hello Kity
این هم از اولین تم...!!!:46: یک تم بسیار زیبا و دلربا:40:
امیدوارم که ازش لذت ببرید:31:
به زیبایی و استواری پولاد............
این هم یک تم جذاب و دیدنی. خودم که خیلی دوستش دارم و به محض این که ویوتی بخرم نصبش می کنم.
عکس های زیبا از منظره و گل !!!
بشتابید ! بشتابید !:10:
عکس های جذاب و زیبا با اندازه 240x 320 مناسب برای گوشی ویوتی و سایر گوشی های با این رزولوشن !!!:46:
بشتابید که من با کلی بدبختی این رو آپلود کردم:31:
عکس های زیبا از گل ها و طبیعت و منظره. گیرا و دلربا... مناسب برای مشکل پسندان . فقط با تحمل دانلود 2.14 مگابایت، صاحب چنین والپیپر های ماندگاری شوید...:46::5:
در زیر نمونه های کوچک شده ای را مشاهده می کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و... 113 اثر ماندگار دیگر در اندازه 240x 320
دانلود این گنجینه
کد:
http://rapidshare.com/files/177878440/Tabi_at__Gol__Manzare.7z.html
"دوستان پسوند این فایل 7z هست که با برنامه های Win Zip و Win RAR به راحتی باز می شه.:46:
---------------------------------------------------------------------------------------------
In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi
arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
In Italian:
Giù con Israele, con l'America Giù, giù con l'Egitto, con l'Arabia Saudita, con
tutti Dirty sionismo
In French:
Down avec Israël, Down avec l'Amérique, avec l'Egypte, avec l'Arabie saoudite, avec l'ensemble des sales sionisme
In Russian:
Долой Израиль Долой Америку, по сравнению с Египтом, по сравнению с Саудовской Аравией вниз все грязные сионизм
In Hindi:
नीचे इज़राइल के साथ, अमेरिका के साथ नीचे, नीचे मिस्र के साथ, नीचे के साथ सऊदी अरब सब गंदा यहूदीवाद के साथ नीचे
In Greek:
με την το Ισραήλ, με την Αμερική Down, καθορίζονται με την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία με κάτω κάτω με όλα τα βρώμικα του σιωνισμού
In Spanish:
Abajo con Israel, Abajo con América, con Egipto, con Arabia Saudita, con todo sucio sionismo
In Dutch:
Omlaag met Israël, Weg met Amerika, een daling met Egypte, een daling met Saoedi-Arabië, omlaag met alle vuile zionisme