پژو پارسم خود به خود آتش گرفت ، مردم ما را نجات دادند شهروندی که خودروی پژو پارسش به علت نقص فنی آتش گرفته در نامه ای الکترونیکی به شبکه خبر ، خواستار پاسخ گویی مسئولان و جبران خسارتش شد
Printable View
پژو پارسم خود به خود آتش گرفت ، مردم ما را نجات دادند شهروندی که خودروی پژو پارسش به علت نقص فنی آتش گرفته در نامه ای الکترونیکی به شبکه خبر ، خواستار پاسخ گویی مسئولان و جبران خسارتش شد
آتش سوزی پژو پارس در داراب فارس(نقص فنی در سیستم سوخت رسانی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(آرشیو)
آتش سوزی پژو پارس درداراب فارس
بنا بر اظهارات مالک خودرو :در تاریخ 5/6/87ساعت 5 بعد از ظهر بود که برای مهمانی به خانه یکی از آشنایان که از سفر کربلای معلا آمده بود حرکت کردیم بعد از 15 دقیقه که گل و شیرینی خریدیم به محل آنها رسیدیم چند ثانیه ای از توقف ما کنار درب آنها نگذشته بود که از میان درز کاپوت خودرو شروع به دود کردن و یکدفعه دچار حریق شد چنان وحشتی کرده بودیم که نمی دانستیم چه کاری انجام دهیم در همان موقع دربها هم خودبخود قفل شده بود و هر چه با مشت به شیشه ها می زدیم مشتمان توان خرد کردن آن را نداشت خوشبختانه مردمی که جمع شده بودند از جان خود گذشتند و به کمک آمدند و در خانه یکی از همسایگان که همان روز کار بنایی داشت کلنگی آوردند و با زور در را باز کردند و خود و خانواده ام که پنج نفر بودیم و از دود داشتیم خفه می شدیم نجات دادند و حال که مدتی هم که گذشته ام اثرات روحی آن فراموشمان نشده .گذشته از خانواده عاشق خودرام بودم بطوری که در اوایل انگار یکی از اعضای خانواده ام را از دست داده ام ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6/10/1387 , 15:52
/حريق يك دستگاه پژو آردي در شمال/
مديرتضمين كيفيت ايرانخودرو:
خودرو حادثه ديده خارج از دوره گارانتي بوده است
استفاده از مكمل بنزين ميتواند دليل حريق باشد
واقعا خاک بر سر ایران خودرو
فقط ادعا دارن
بابا لااقل درشو تخته كنن بره اين پژو رو !!
جالب اينه كه الان ميزنن كه علت آتش سوزي ربطي به سيستم سوخت رساني نداشت !!!
گمشيدبابا با اين ماشيناتون ...
فرشاد جان میشه این 3 - 4 تا پست بالارو یکم سر وسامون بدی ؟
عکسه 405 هست نوشته پارس!!!
همشم که قاطیه
ولی اینا هم گند زدن به هرچی پژو ها!!!
درسته من يادم رفت بگم امير جان . اون دوتا 405 هستن نه پارس !!!
نقل قول:من حق ویرایش پست ندارم. به خودش pm میدم که درست کنه.:11:نقل قول:
آتشسوزي زنجيرهاي در محصولات ايرانخودرو - اين بار پژو پارس مدل ELX
خبر آتش گرفتن پژو 405 براي همه تقريبا عادي و فراموش شده بود! و يادمه مدتي، به محض باز شدن مسنجر يكي دو تا جوك راجع به هديه دادن پژو405 به ديگران (البته خانومها D ميخونديم، ولي امروز با ديدن آتش گرفتن /"]پژو پارس مدل ELX نگراني من و كساني كه از نزديك شاهد بودند خيلي بشتر شد كه مبادا اين اتفاق براي ما هم تكرار شود!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز حدود ساعت 12 ظهر بود كه با ديدن قيافه نگران يكي از همكارانم كه ميگفت آتيش! متوجه شدم جايي يا چيزي آتيش گرفته! به همراه بقيه سريع خودم رو به در ورودي ساختمان رسوندم و ديدم كه توي كوچه يه پژو در حال سوختنه! اين همكار ما خيلي زود و به محض آتش گرفتن ماشين رو ديده بود، به همين دليل همكاران ديگرم با كپسولهاي آتشنشاني كه در شركت بود و از بقيه همسايهها گرفتند، آتيش رو خاموش كردند، و دقايقي بعد از خاموش كردن ماشين، ماشين آتشنشاني رسيد! - جالبه كه با ديدن ماشين خاموش شده، بازم آب رو باز كردن روي ماشين داغ D:
من داشتم فكر ميكردم كه اين مدل چه سالي بوده كه آتيش گرفته، چون ظاهرا مدلهاي جديد ديگه آتيش نميگيره، البته بعد از رسيدگي به اون همه پروندههايي كه به خاطر آتشسوزيهاي 405 به دادگاهها رفته بود!
به هر حال بعدش فهميدم كه اصلا 405 نبوده و يه پرشيا يا همون پژوپارس مدل ELX بوده!!!
صاحب ماشين ميگفت همش دو سه دقيقه است كه از ماشين پياده شدم!!
بعد از اومدن ماشين آتشنشاني من اميدوار بودم كه حداقل بعد از بررسي اوليه و نوشتن صورتجلسه متوجه علت آتشسوزي بشم كه متاسفانه جوابي به من ندادند و با ماندنم در كنار آنها شنيدم كه ميگفتند به احتمال زياد به خاطر بنزين بوده!! يعني هنوز هم پس از خاموش كردن داره از ماشين بنزين ميريزه!!!
(داخل پرانتز بگم كه بعد از سوالهاي من به خاطر علت[/"]آتش سوزي] يكي از آقايون آتشنشان فرمودند ميتونم برم ايرانخودرو دوره آموزشي بگذرونم تا خودم بعدها كه ديدم متوجه آتشسوزي بشم !!!! D: كه البته اميدوارم هرگز ديگه نبينم)
به هر حال آتشسوزي زنجيرهاي در محصولات ايرانخودرو انگار شروع شده و حالا بعد از پژو 405 و پژو پارس نوبت كدوم مدله، نميدونم!!!
سلام
دوست عزیز، جناب tellboy2000 لطفا از این به بعد تاریخ و منبع اخباری که میذارید اینجا هم ذکر کنید.
پیروز باشید
:12:
خدا رحم بکنه
من فکر میکردم سیستم elx (سوخت رسانی) با بقیه فرق میکنه ( نمیکنه؟).
تا العان سمند آتیش نگرفته؟
آقا جاتون خالی حدودا دو ماه پیش بود 405 فامیلمون همین جوری خود به خود آتیش گرفت شانس آورد مردم رسیدن به دادش
فرمانده پليسراه كشور از آتشسوزي دو دستگاه اتوبوس بنز 457 در طي دو روز خبر داد.
سرهنگ عليرضا اسماعيلي روز جمعه در گفتوگو با ايسنا، افزود: در واقعه اول كه ساعت 15:30 روز پنجشنبه در محور هراز داخل تونل تكاور 1 بين پلور و آباسك رخ داد، يك دستگاه اتوبوس بنز 457 حامل حدود 40 مسافر كه از ساري به سمت تهران در حال حركت بود به دليل نقص فني دچار حريق شد كه خوشبختانه ماموران پليسراه كشور با رسيدگي سريع به موضوع مسافران اتوبوس را از محل تخليه كرده و ضمن مسدود كردن دو طرف تونل نسبت به اعزام مسافران از طريق ساير خودروهاي عبوري به تهران اقدام كردند.
وي با اشاره به اينكه پاكسازي محل با حضور نيروهاي آتشنشاني حدود 4 ساعت به طول انجاميد افزود: اين امر موجب اختلال شديد در محور «هراز» شد به طوري كه ترافيك اين محور حدود 4 ساعت مختل شده بود.
فرمانده پليسراه كشور گفت: در حادثه ديگري در ساعت 9 صبح جمعه يك دستگاه اتوبوس بنز 457 كه در استان آذربايجان شرقي محور ميانه به قره چمن در حال حركت بود به دليل نامعلومي دچار حريق شد كه خوشبختانه اين اتوبوس فاقد مسافر بود.
وي يادآور شد: در نيمه شعبان امسال نيز يك دستگاه اتوبوس بنز 457 در آزادراه تهران ـ قم نيز به دليل نامعلومي دچار حريق شد.
فرمانده پليسراه كشور با اشاره به اينكه آمارهاي ديگري نيز از آتشسوزي اتوبوسهاي بنز 457 در اختيار است به ايسنا گفت: به نظر ميرسد اين اتوبوسها با نقص فني خاصي مواجهند كه هشدار ميدهيم شركت توليدكننده اين اتوبوس بايد هرچه سريعتر نسبت به رفع نقص اين خودروها اقدام كند و در اين خصوص پاسخگو باشد.
وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه در تمامي اين حوادث با رسيدن به موقع ماموران پليسراه از بروز حوادث جاني جلوگيري شد.
ما هستیم ایران هست
خدا بده برکت اتوبوس هاشون هم آنیش می گیرن
با سلام
باید مسئولین ایران خودرو کیفیتشون را بالاببرند
خبرگزاري ايسنا 9 آذر 87
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظهر امروز يک دستگاه پژو 405 در مشهد آتش گرفت.
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يک دستگاه پژو 405 ظهر امروز در بلوار وکيلآباد مشهد آتش گرفت.
سرنشين اين خودرو در حال رانندگي بود كه ناگهان با ديدن زبانههاي آتش از گوشههاي کاپوت خودرو، ترمز کرد و با سرعت از خودرو خارج شد.
بنابراين گزارش، اين حادثه با حضور به موقع ماموران آتشنشاني مهار شد و خسارت جاني در بر نداشت.
به گفته راننده اين خودرو، اتومبيل مذکور هيچ گونه نقص فني نداشته است.
هموطن.... آتش تو را مي خواند. ( در مورد نوع بنزيني)
هموطن.... انفجار تو را مي خواند ( در مورد نوع دوگانه سوز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا سوختن پژو 405 را از نزدیک ندیده بودم. سه هفته پیش توی ترافیک خیابان فتحی شقاقی تهران سوار تاکسی بودم، دیدم 200 متر جلوتر از بین ماشین ها دود بالا می رود. کرایه را حساب کردم و پیاده شدم. تا برسم یکی با کپسول کوچک ماشینش آتش را خاموش کرده بود و ماشین آتش نشانی هم همان زمان رسید.
مدلش 2000 بود، با پلاک دولتی. ماشین فقط راننده داشت و الحمدالله آسیبی ندید چون آتش به درون ماشین کشیده نشده بود. راننده گفت که ماشین اداره ی دارایی تهران است. گفت که دو روز پیش آن را برده بوده تعمیرگاه؛ قبل از آتش سوزی هم در داخل ماشین بوی بنزین را احساس کرده بود.
الان چند سال است که همه ی مردم متوجه شده اند ایراد از سیستم سوخت رسانی 405 است، اما انگار تا همه ی آنها آتش نگیرند آقایان قبول نمی کنند که باید اقدامی اساسی بکنند. تازه محرابیان، وزیر صنایع افاضات فرموده اند که شاید از شرکت پژو شکایت کنیم! آقا خیلی عقبی. اول اینکه اگر می خواستی بکنی تا به حال کرده بودی. دوم اینکه شعار دادن را که عمه جان بنده هم بلد است، باید جلوی خطر جانی مردم را گرفت. سوم اینکه اگر به مردم عادی بگویید باید ماشین خودشان را برای تعمیر به ایران خودرو می بردند، اما درباره ی ماشین دولتی که حتما باید خود به خود این کار انجام می شد. مگر کارمند یا راننده ی بدبخت آدم نیستند؟ مگر ماشین دولتی بیت المال نیست، پس چرا در نگهداری آن رعایت امانت را نمی کنید؟
در ضمن، بنا بر اظهارات مالک 405 ، این خودرو در آخرین طرح فراخوان شرکت ایرانخودرو مورد بازبینی و رفع عیب فرار گرفته بود !
دیگه ایران خودرو گندشو در آورده .. اگر این مملکت صاح ب داشت باید تمام 405 ها سریعا جمع می شد..
امروز ساعت ۱۰.۳۰ دقیقه صبح در روبروی سازمان جهاد کشاورزی - ناگهان یکدستگاه پژو ۴۰۵ آتش گرفت -شاید جالب باشد بدانید همین پژو ۴۰۵ ماشین سال ۹۰ اروپا بود و پلیس فرانسه همین مدل را بعنوان خودروی عملیاتی استفاده مینمود.
چه بلائی در ایران خودرو بر سر این ماشین امده که همانند دلفینها هر چند گاهی بدون علت در خیابان و جاده دست به خودکشی میزنند - من که هنوز نمیدانم .
وقتی ماشین خاموش شد - از راننده پرسیدم چرا؟!!!!! در جوابم گفت که خودم هم نمیدانم این ماشین عشق من بود و شاهد سوختنش بودم - چرا نمیدانم - من که بهش بدی نکردم؟!!!!!
اما شرح زندگی این خودرو :با توجه به قدمت طراحي بدنه پيكان و خارج از رده بودن تكنولوژي ساخت آن و نياز شديد به سرمايه گذاري مجدد براي قالب هاي بدنه و تجهيزات مورد نياز .ايران خودرو تصميم گرفت از سال 1368 پژو 405 را در مدل هاي(جی -ال و جی-ال-ایکس) توليد كند. اين خودرو در سال 1987 ميلادي با مدنترين تكنولوژي به عنوان جديدترين مدل توسط پژو به بازارعرضه شد و در سال 1988 ميلادي به عنوان بهترين اتومبيل سال در اروپا انتخاب شده بود.خطوط جديد توليد پژو 405 نيز در تاريخ 13/9/1369 توسط رئيس جمهور كشورمان افتتاح شد.از سال 1369 مونتاژ و توليد انواع اتومبيل سواري پژو (از جمله پژو 405 جي ال، پژو 405 جي ال ايکس 1580 و 2000 سي سي و پژو 405 جي ال ايکس اتوماتيک 2000 سي سي) در خطوط توليد سواري سازي به انجام رسيده است
این گزارش ویدئوئی اولین گزارش بنده از این سبک است امیدوارم خوب شده باشد
برای دیدن فیلم و یا دانلود آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان پژو هنوز ادامه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام :
به همتون قول ميدم مشکل فراتر از اينهاست . اگر مشکل يک بست و يک واشر بود تا الان حل شده بود . از اون گذشته , ايران خودرو (لعنت ا... عليه) هر چند وقت يکبار که بهش يک گير موقتي و مسخره ميدن الکي چهار تا مهندس و کارشناس ميارن سر ماشين و يک ميز گرد و شورا تشکيل ميدن و به ظاهر پيگير پرونده ميشن و خلاصه يک سري کارهاي بيفايده روي ماشين انجام ميدن و بعد اصطلاحا ميگن عيب برطرف شد . تا چي ؟ تا دوباره خط فروش و توليد راه بيافته و مردم ماشينهاشون رو بخرن . بعد از چند وقت دوباره روز از نو روزي از نو , طوري که اصلا معلوم نيست توي اين مدت تعميرات چه غلطي ميکردن ؟ من که ديگه حالم به هم خورد از بس مرتب ميگن عيب رو پيدا کرديم و دوباره ماشين آتيش ميگيره .
اين مردم هم حقشونه , اگر به خدا قسم دو سه ماه کسي پژو چهارصد و گند نخريد , اونوقت ايران خودرو (لعنت ا... عليه) حساب کارشو ميکنه و يه فکري به حال اين طنابهاي داري که به مردم ميفروشه ميکنه .
اصلا به فرض هم که مشکل از يک لوله يا واشر باشه . آيا ايران خودرو (لعنت ا... عليه) اينقدر بي لياقت و بي عرزه هست که نميتونه بعد از اين همه سابقه چهارتا شلنگ مناسب توليد کنه ؟ واقعا گند به اين شرکت و صاحبانش . هر روز هم که ميگن يک عيبي داره . باور کنيد خودشون هم هنوز نفهميدن اين ماشينا چشونه . يا ميدونن ولي چون تعميرش خرج داره و اساسيه هيچي نميگن .
اگر يکي از همين کشته ها مثلا از خانواده درجه اول خودشون بود همون روز اول در آشغال خودرو تخته شده بود و فقط بياو ببين .
آخه ميگن ماشينو زياد داغش نکنيد يا مثلا باهاش تند نريد يا فلان کار رو نکنيد تا آتيش نگيره , اين شد جواب ؟ آخه اين چه ماشينيه که نبايد باهاش تند رفت و با کمي داغ شدن آتش ميگيره ؟ برين اسمشو بذاريد اجاق گاز نه خودرو . عذر ميخوام ولي خاک بر سر همشون که با اين همه سابقه هنوز نميتونن يک ماشين سالم تحويل مردم بدن .
اونهم از اون قيمتهاشون . همين سمند مزخرف رو توي سوريه ميدن دو سه ميليون تومان . همينطور جمهوري آذربايجان و از اين قبيل کشورهاي عقب افتاده . اونهم چي ؟ با تجهيزاتي اضافي ! اونوقت به مردم خودشون ميدن 12 تومان 13 تومان 14 تومان .
خوب ياد گرفتن چطوري مردم رو تيغ بزنن . مسئولان هم ظاهرا راضي هستند و بدشون نمياد . هيچ کس هم نميگه آخه مگه توليد يک خودرو به اين پيش پا افتادگي ( سمند در برابر تويوتا , بنز و ... ) آخه مگه چقدر خرج داره ؟ کلي تو همون کارخونه ميکشن روش , تا مياد که بياد بيرون صد جور عوارض و ماليات و حق فلاني و حق فلان چيز و از اين جور چيزها ازش ميگيرن و با اون قيمت وحشتناک دست من و شما ميرسه . بعد هم که اومد دستمون هنوز آب بندي نشده دوباره بايد همه اون حق و عوارض و ماليات و اينها رو که يکبار گرفتن اينبار به سردستشون راهنمايي و رانندگي پرداخت کنيم .
مردم شدن موش آزمايشگاهي ! همينطور ماشين ميسازن و تست فني اش را روي مردم امتحان ميکنن . هيچ کسي هم نيست بيخ اين پرونده اسلحه سازي ايران خودرو (لعنت ا... عليه) و قتل عام مردم رو سفت بگيره و پيش بره .
موقع گرفتن موتورسيکلت ها سر چهار راه ها که ميشه خيلي خوب و منظم همه سازمانها و ارگانها و نهادها و کوفتي ها و ... دست به دست هم ميدن تا يک موتور رو بگيرن و بخوابونن تا پولش رو بگيرن . ولي موقع رسيدگي به يک چنين پرونده اي که ميرسه همه موش ميشن و ده فرار . اين ميگه به اون مربوطه , اون ميگه به ما مربوط نيست , دست آخر هم يک سازماني به خودش مياد و ميره ميگه سلام ايران خودروي عزيز . خواهش ميکنيم اگر ممکنه و ديگه جيباتون پر پول شده و بهتون برنميخوره دست از توليد اين خودروي ملي << افتخار ملي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >> و هم ترازهاش برداريد يا حداقل موقتا متوقفش کنيد تا صداي مردم بخوابه .
شما که بچه نيستيد , خودتون را هم گول نزنيد . اين خودروها عيب اساسي دارند و ايران خودرو هم گلويي به گشادي چاه فاضلاب و عين خيالش هم نيست .
خدا کنه اينبار يک مرد پيدا بشه به پرونده اين خودروهاي انتحاري برسه .
والا ما هم خواستار پيشرفت صنعت خودروسازي در کشوريم ولي به چه قيمتي ؟ اينطوري که نميشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > نمايش خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6/10/1387 , 15:52
/حريق يك دستگاه پژو آردي در شمال/
مديرتضمين كيفيت ايرانخودرو:
خودرو حادثه ديده خارج از دوره گارانتي بوده است
استفاده از مكمل بنزين ميتواند دليل حريق باشد
4/10/1387 , 16:28
11 مسافر يك پژو سواري بر اثر تصادف در آتش سوختند
11 مسافر پژو سواري بر اثر برخورد با يك دستگاه اتوبوس مسافربري در آتش سوختند.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، در ساعت 2:54 بامداد روز چهارشنبه در محور بم ـ زاهدان يك دستگاه پژو سواري با اتوبوس مسافربري برخورد كرد.
بر اساس اين گزارش پژو سواري كه حامل 11 مسافر بود، پس از برخورد با اتوبوس دچار حريق شد و تمامي مسافران در آتش سوختند.
به گفته اتاق هدايت عمليات بحران وزارت بهداشت (eoc)، يكي از مسافران اتوبوس نيز در اين سانحه جان خود را از دست داد.
اين حادثه دو مجروح نيز داشته است كه توسط يك آمبولانس اورژانس به بيمارستان پاستور بم منتقل شدند.
کد خبر : 1270
منبع خبر : ايسنا
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث 5/10/87
يك خودرو پژو 405 روز پنجشنبه هفته گذشته بر اثر نقص فني در سعادتآباد دچار حريق شد.
فرمانده ايستگاه 58 آتشنشاني تهران در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، درباره جزييات اين حريق كه در روز پنجشنبه (پنجم دي ماه) رخ داده بود، گفت: در ساعت 18:33 وقوع حريق يك خودرو پژو 405 در محدوده سعادتآباد واقع در بلوار 21 متري به ايستگاه 58 آتشنشاني تهران گزارش شد و ماموران آتشنشان در ساعت 18:37 در محل حادثه حضور يافتند.
وي با اشاره به اين كه آتشنشانان پس از حضور در محل مشاهده كردند كه خودرو از ناحيه داخل موتور دچار آتشسوزي شده است، يادآور شد: آتش نشانان به وسيله خاموش كننده و يك رشته آب، حريق را در ساعت 19 اطفا كردند.
فرمانده ايستگاه 58 آتشنشاني دليل وقوع اين حريق را نقص فني در سيستم سوخترساني عنوان كرد.
انتهاي پيام
كد خبر: 8710-03927
آقا 11 نفر که خوبه. یادمه یکی از فامیلامون تعریف میکرد که 27 نفر سوار یدونه از این دوج های قدیمی شده بودند.
پژو و11 مسافر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!نقل قول:
کجاش جاش داده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
اگه من هم 11 نفر سوارم شم خودکشی میکنم ماشین که جای خود دارهنقل قول:
در مناطق محروم همینه مثل سوار شدن هندیها و یا پاکستانی ها روی سر قطار اما مساله اینست که خودرو با کوچکترین برخورد آتش گرفته...
خوب یادمه اینا که اینقدر توی کارخونه واسه مونتاژ یه وانت پیکان که من چراغای عقب و بوستر ترمز رو نصب میکردم اینقدر گیر میدادن که سیما رو نذار به بدنه بخوره فلان کن بهمان کن چطور میشه اینقدر مشکل توی پژو دارن.
آتش گريبان خودروي ايران خودرو را گرفت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش ايستگاه 401 آتش نشاني ، حوالي ظهر امروز ، خودروي پژو 405 به شماره 589 هـ 87 ايران 11 متعلق به شركت ايران خودرو در مسير اتوبانحکیم به سمت غرب ، ورودي بوستان شمالي دچار آتش سوزي شد.
پس از اعلام محل خودرو ، مامورين ايستگاه 401 آتش نشاني با اعزام به محل اقدام به خاموش كردن خودروي مذكور نمودند.
طبق گزارش هاي رسيده ، اين آتش سوزي تلفات جاني به دنبال نداشت.
لازم به ذكر است كه دليل آتش سوزي اين خودرو از سوي مسئولين ايستگاه آتش نشاني ، بروز مشكل در سيستم سوخت رساني اعلام شده است.
ظاهرا اين خودرو جزو اموال شركت ايران خودرو محسوب مي شده است.
پشیمان میشوی از قصه خلقت ، از این بودن ، از این بدعت
خداوندا..
نمیدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است
چه زجری می کشد آنکس که انسان است
و از احساس سرشار است
پليس به ايران خودرو ديزل درباره آتشسوزي اتوبوسها هشدار داد
حريق مشكوك دو دستگاه اتوبوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه اقتصادي- پس از آتش سوزي چند محصول ايران خودرو در ماههاي گذشته اين بار نوبت به اتوبوسهاي اين خودروساز داخلي رسيد تا دچار حريق شوند.
اگرچه در موارد اخير از مديرعامل ايران خودرو تا دبير انجمن خودروسازان همگي يك صدا بي احتياطي مالك خودرو را عامل آتش سوزي معرفي كردند اما معلوم نيست چرا دارندگان محصولات ديگر خودروسازان مرتكب چنين بي احتياطيهايي نميشوند و سانحه حريق خودرو دامان دارندگان محصولات ايران خودرو را ميگيرد!
با وجود اينكه تب تند آتش سوزي پژو405 مدتهاست به سردي گراييده است اما التهاب آتش سوزي محصولات اين شركت هيچ گاه فروكش نكرد چه آنكه گاه و بيگاه از گوشه و كنار ايران خبر آتش گرفتن خودرويي ديگر از مجموعه متنوع محصولات ايران خودرو منتشر ميشود.
اين بار نوبت به اتوبوسهايي رسيد كه در ايران خودروديزل توليد شده و به زعم مديرعامل مدت گارانتي آنها در زمان حريق به اتمام رسيده بود.اگر چه پس از پايان زمان گارانتي مسئوليت خودروساز در برابر محصول توليدي كاهش مييابد اما استفاده از اين توجيه ساده انگارانه در رفع و رجوع كردن آتش سوزي يك دستگاه اتوبوس از رضا عاصم نخجواني بعيد و البته دور از ذهن مينماييد.
پس از اعلام پليس راه مبني بر آتشسوزي دو دستگاه اتوبوس بينشهري بنز 457 C توليدي ايران خودرو ديزل، رضا عاصمنخجواني، مديرعامل اين شركت در مورد آتشسوزي رخ داده در محور ساري - تهران گفت:: اتوبوس فوق خرداد 1383 توليد شده و از شمول خدمات گارانتي شركت نيز خارج شده بود؛ حال اين احتمال وجود دارد كه حادثهبر اثر بي احتياطي و عوامل انساني يا دستكاري غيركارشناسانه صورت گرفته باشد.
وي خاطرنشان كرد: بلافاصله پس از دريافت اطلاعاتي مبني بر بروز حادثه آتشسوزي براي اتوبوس بينشهري بنز 457C يك گروه از كارشناسان فني اين شركت براي بررسي جوانب حادثه و كشف علت اين اتفاق به محل حادثه (خودرويي كه در مسير ساري - تهران دچار حريق شده بود) اعزام شدند تا با همكاري مشترك كارشناسان پليس راه كشور نكات فني و دلايل حريق را در بروز اين اتفاق مورد بررسي قرار دهند.
او همچنين دربارهحادثه حريق يك دستگاه ديگر از اين نوع اتوبوس در نيمه شعبان نيز توضيح داد: بررسيهاي كارشناسي درمورد آتش سوزيها ادامه دارد و ايران خودرو ديزل انتظار دارد تا پايان مرحلهتحقيقات و حصول نتيجه نهايي از هر گونه پيشداوري در خصوص علل بروز حادثه پرهيز شود. نكته جالب در اين بخش از صحبتهاي مديرعامل ايرانخودرو ديزل به ادامه بررسيهاي كارشناسي در مورد حريقي است كه بيش از 4 ماه قبل به وقوع پيوسته است.
تا آنجا كه ذهن نگارنده ياري ميكند 4ماه بررسي كارشناسي براي يافتن اطلاعات جعبه سياه يك فروند هواپيماي سقوط كرده كافي است! حال كارشناسان ايران خودرو در 4 ماه گذشته چه ميكردهاند كه در اين مدت نسبتاطولاني موفق به كشف علت سانحه نشده اند جاي سوال دارد.
اين در حالي است كه فرمانده پليسراه كشور روز 29 آذر از آتشسوزي دو دستگاه اتوبوس بنز 457 طي دو روز در محورهاي كشور خبر داده بود، سازمان آتشنشاني علت هر دو حريق را نقص فني اتوبوسها و بروز اشكال در سيستم برقرساني عنوان كرده بود البته فرمانده پليسراه كشور با اشاره به اينكه آمارهاي ديگري نيز از آتشسوزي اتوبوسهاي بنز 457 در اختيار است،اظهار داشت : به نظر ميرسد اين اتوبوسها با نقص فني خاصي مواجهند كه هشدار ميدهيم شركت توليدكننده اين اتوبوس هرچه سريعتر نسبت به رفع نقص اين خودروها اقدام كند و در اين خصوص پاسخگو باشد.
اگر ذهن خود را به جايي در ميانههاي دهه 70 بفرستيم يادمان ميآيد كه در آن زمان اخبار گوناگوني از آتش سوزي محصولي به نام پژو 405 منتشر ميشد.ميانههاي دهه هفتاد تا مهرماه سال 85 كه وزير وقت صنايع از احتمال توقف خط توليد آن سخن گفت سالهايي است كه دارندگان اين محصول چشم انتظار انجام وظيفه معمول خودروسازي بودند كه نقص فني محصولش آتش را به آنها هديه ميكرد اما در تمام اين سالها نه تنها فراخواني از سوي ايران خودرو داده نشد بلكه اضطراب دارندگان پژو 405 بر بازار خودروهايي نظير پژو پارس كه روي پلت فرم اين خودرو ساخته شده بودند نيز تاثير گذاشت و در مواردي معدود آتش سراغي از اين خودرو هم گرفت.
اين روزها گويي اتوبوسهاي ايران خودرو ديزل پا جاي پاي پژو 405 گذاشته اما اين بار چند سال طول ميكشد تا ايران خودرو فراخواني براي اتوبوسهاي توليدي اش اعلام كند هنوز معلوم نيست!
منوچهر منطقی :
((انعکاس آتش سوزی ها ناپسند است))
این روزها باز هم از گوشه و کنار اخباری مبنی بر بروز آتش سوزی در برخی محصولات ایران خودرو به گوش می رسد. خبرهایی که مسوولان این شرکت را به خشم آورده و هرزگاهی نیز به واسطه آن صداوسیما و رسانه ها را مورد انتقاد قرار می دهند. این در حالی است که داستان حریق در محصولات ایران خودرو به 4سال پیش برمی گردد. در آن سال بروز آتش سوزی در پژو 405های تولیدی سروصدای زیادی به پا کرد و تا سال 84 نیز ادامه داشت به نحوی که بزرگ ترین خودروساز خاورمیانه مجبور شد به رسم خودروسازان بزرگ دنیا برای اصلاح سیستم سوخت رسانی این محصول دست به فراخوانی بزرگ بزند و تمام 405های تولیدی سال های 83 و 84 را برای اصلاح سیستم مذکور به صورت رایگان به نمایندگی های مجاز خود دعوت کند. فراخوان ایران خودرو هر چند در سطحی وسیع انجام و بیشتر مالکان 405های تحت ریسک در آن شرکت کردند اما این پایان ماجراهای «ایران خودرو و حریق» نبود و بروز آتش سوزی در محصولات این شرکت همچنان اذهان عام و خاص را به دلیل دامن زدن برخی رسانه ها به این موضوع همچنان به خود مشغول کرده است. مدیرعامل این شرکت نیز که جزو شاکیان از انعکاس اخبار آتش سوزی محصولات ایران خودرو به حساب می آید...
پليس به ايران خودرو ديزل درباره آتشسوزي اتوبوسها هشدار داد
حريق مشكوك دو دستگاه اتوبوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه اقتصادي- پس از آتش سوزي چند محصول ايران خودرو در ماههاي گذشته اين بار نوبت به اتوبوسهاي اين خودروساز داخلي رسيد تا دچار حريق شوند.
اگرچه در موارد اخير از مديرعامل ايران خودرو تا دبير انجمن خودروسازان همگي يك صدا بي احتياطي مالك خودرو را عامل آتش سوزي معرفي كردند اما معلوم نيست چرا دارندگان محصولات ديگر خودروسازان مرتكب چنين بي احتياطيهايي نميشوند و سانحه حريق خودرو دامان دارندگان محصولات ايران خودرو را ميگيرد!
با وجود اينكه تب تند آتش سوزي پژو405 مدتهاست به سردي گراييده است اما التهاب آتش سوزي محصولات اين شركت هيچ گاه فروكش نكرد چه آنكه گاه و بيگاه از گوشه و كنار ايران خبر آتش گرفتن خودرويي ديگر از مجموعه متنوع محصولات ايران خودرو منتشر ميشود.
اين بار نوبت به اتوبوسهايي رسيد كه در ايران خودروديزل توليد شده و به زعم مديرعامل مدت گارانتي آنها در زمان حريق به اتمام رسيده بود.اگر چه پس از پايان زمان گارانتي مسئوليت خودروساز در برابر محصول توليدي كاهش مييابد اما استفاده از اين توجيه ساده انگارانه در رفع و رجوع كردن آتش سوزي يك دستگاه اتوبوس از رضا عاصم نخجواني بعيد و البته دور از ذهن مينماييد.
پس از اعلام پليس راه مبني بر آتشسوزي دو دستگاه اتوبوس بينشهري بنز 457 C توليدي ايران خودرو ديزل، رضا عاصمنخجواني، مديرعامل اين شركت در مورد آتشسوزي رخ داده در محور ساري - تهران گفت:: اتوبوس فوق خرداد 1383 توليد شده و از شمول خدمات گارانتي شركت نيز خارج شده بود؛ حال اين احتمال وجود دارد كه حادثهبر اثر بي احتياطي و عوامل انساني يا دستكاري غيركارشناسانه صورت گرفته باشد.
وي خاطرنشان كرد: بلافاصله پس از دريافت اطلاعاتي مبني بر بروز حادثه آتشسوزي براي اتوبوس بينشهري بنز 457C يك گروه از كارشناسان فني اين شركت براي بررسي جوانب حادثه و كشف علت اين اتفاق به محل حادثه (خودرويي كه در مسير ساري - تهران دچار حريق شده بود) اعزام شدند تا با همكاري مشترك كارشناسان پليس راه كشور نكات فني و دلايل حريق را در بروز اين اتفاق مورد بررسي قرار دهند.
او همچنين دربارهحادثه حريق يك دستگاه ديگر از اين نوع اتوبوس در نيمه شعبان نيز توضيح داد: بررسيهاي كارشناسي درمورد آتش سوزيها ادامه دارد و ايران خودرو ديزل انتظار دارد تا پايان مرحلهتحقيقات و حصول نتيجه نهايي از هر گونه پيشداوري در خصوص علل بروز حادثه پرهيز شود. نكته جالب در اين بخش از صحبتهاي مديرعامل ايرانخودرو ديزل به ادامه بررسيهاي كارشناسي در مورد حريقي است كه بيش از 4 ماه قبل به وقوع پيوسته است.
تا آنجا كه ذهن نگارنده ياري ميكند 4ماه بررسي كارشناسي براي يافتن اطلاعات جعبه سياه يك فروند هواپيماي سقوط كرده كافي است! حال كارشناسان ايران خودرو در 4 ماه گذشته چه ميكردهاند كه در اين مدت نسبتاطولاني موفق به كشف علت سانحه نشده اند جاي سوال دارد.
اين در حالي است كه فرمانده پليسراه كشور روز 29 آذر از آتشسوزي دو دستگاه اتوبوس بنز 457 طي دو روز در محورهاي كشور خبر داده بود، سازمان آتشنشاني علت هر دو حريق را نقص فني اتوبوسها و بروز اشكال در سيستم برقرساني عنوان كرده بود البته فرمانده پليسراه كشور با اشاره به اينكه آمارهاي ديگري نيز از آتشسوزي اتوبوسهاي بنز 457 در اختيار است،اظهار داشت : به نظر ميرسد اين اتوبوسها با نقص فني خاصي مواجهند كه هشدار ميدهيم شركت توليدكننده اين اتوبوس هرچه سريعتر نسبت به رفع نقص اين خودروها اقدام كند و در اين خصوص پاسخگو باشد.
اگر ذهن خود را به جايي در ميانههاي دهه 70 بفرستيم يادمان ميآيد كه در آن زمان اخبار گوناگوني از آتش سوزي محصولي به نام پژو 405 منتشر ميشد.ميانههاي دهه هفتاد تا مهرماه سال 85 كه وزير وقت صنايع از احتمال توقف خط توليد آن سخن گفت سالهايي است كه دارندگان اين محصول چشم انتظار انجام وظيفه معمول خودروسازي بودند كه نقص فني محصولش آتش را به آنها هديه ميكرد اما در تمام اين سالها نه تنها فراخواني از سوي ايران خودرو داده نشد بلكه اضطراب دارندگان پژو 405 بر بازار خودروهايي نظير پژو پارس كه روي پلت فرم اين خودرو ساخته شده بودند نيز تاثير گذاشت و در مواردي معدود آتش سراغي از اين خودرو هم گرفت.
اين روزها گويي اتوبوسهاي ايران خودرو ديزل پا جاي پاي پژو 405 گذاشته اما اين بار چند سال طول ميكشد تا ايران خودرو فراخواني براي اتوبوسهاي توليدي اش اعلام كند هنوز معلوم نيست!
باور كنيد هيچ قصد و غرضي در ميان نيست. فقط كافي است كه براي دقايقي به اين جمله فكر شود
آتشسوزي دو اتوبوس بنز457
پایگاه اطلاع رسانی صنعت خودرو(کارنا):فرمانده پليسراه كشور از آتشسوزي دو دستگاه اتوبوس بنز 457 در طي دو روز خبر داد.
سرهنگ عليرضا اسماعيلي افزود: در واقعه اول كه ساعت 15:30 روز پنجشنبه در محور هراز داخل تونل تكاور 1 بين پلور و آباسك رخ داد، يك دستگاه اتوبوس بنز 457 حامل حدود 40 مسافر كه از ساري به سمت تهران در حال حركت بود به دليل نقص فني دچار حريق شد كه خوشبختانه ماموران پليسراه كشور با رسيدگي سريع به موضوع مسافران اتوبوس را از محل تخليه كرده و ضمن مسدود كردن دو طرف تونل نسبت به اعزام مسافران از طريق ساير خودروهاي عبوري به تهران اقدام كردند.
وي با اشاره به اينكه پاكسازي محل با حضور نيروهاي آتشنشاني حدود 4 ساعت به طول انجاميد افزود: اين امر موجب اختلال شديد در محور «هراز» شد به طوري كه ترافيك اين محور حدود 4 ساعت مختل شده بود.
فرمانده پليسراه كشور گفت: در حادثه ديگري در ساعت 9 صبح جمعه يك دستگاه اتوبوس بنز 457 كه در استان آذربايجان شرقي محور ميانه به قره چمن در حال حركت بود به دليل نامعلومي دچار حريق شد كه خوشبختانه اين اتوبوس فاقد مسافر بود.
وي يادآور شد: در نيمه شعبان امسال نيز يك دستگاه اتوبوس بنز 457 در آزادراه تهران ـ قم نيز به دليل نامعلومي دچار حريق شد.
فرمانده پليسراه كشور با اشاره به اينكه آمارهاي ديگري نيز از آتشسوزي اتوبوسهاي بنز 457 در اختيار است گفت: به نظر ميرسد اين اتوبوسها با نقص فني خاصي مواجهند كه هشدار ميدهيم شركت توليدكننده اين اتوبوس بايد هرچه سريعتر نسبت به رفع نقص اين خودروها اقدام كند و در اين خصوص پاسخگو باشد.
وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه در تمامي اين حوادث با رسيدن به موقع ماموران پليسراه از بروز حوادث جاني جلوگيري شد.
این هم سوخت!
پایگاه اطلاع رسانی صنعت خودرو(کارنا):عصر دیروز يك دستگاه خودروي سواري پژو 405 در شهرستان گرمي آتش گرفت و سوخت.
به گزارش کارنا، در اين حادثه كه براي چندمين بار در استان اردبيل رخ ميدهد به هيچكس آسيبي نرسيد اما خودرو به طور كامل در آتش سوخت.
قدير شاهي صاحب اين خودرو با بيان اينكه خودروي او مدل 86 است، گفت: اين خودرو از زمان خريد تاكنون مشكل فني نداشته و حتي يك بار هم خودرو را به تعميرگاه نبردهام.
وي افزود: بعد از سوار شدن متوجه صدايي در كابوت جلوي خودرو شدم كه با بيرون آمدن از خودرو آتشي مهيب زبانه كشيد و به سرعت تمام قسمتهاي خودرو سوخت.
شاهي ادامه داد: بعد از مشاهده آتش به سرعت شيلنگ آب را از يك شعبه بانك بيرون كشيديم و با استفاده از چند دستگاه كپسول اطفاي حريق شروع به خاموش كردن آتش كرديم كه بعد از دقايقي آتش مهار شد.
خودروي مورد نظر گازسوز نبوده و فقط پنج ليتر بنزين در باك آن وجود داشت.