من دنبال یک سیستم بسیار قوی برای کارهای محاسباتی بدون محدودیت بودجه هستم.
چهار هسته ای یا اکستریم.
میشه یه پیشنهاد بدین. مدتی است که از بازار بیخبرم.
Printable View
من دنبال یک سیستم بسیار قوی برای کارهای محاسباتی بدون محدودیت بودجه هستم.
چهار هسته ای یا اکستریم.
میشه یه پیشنهاد بدین. مدتی است که از بازار بیخبرم.
سلام
این کارهای محاسباتی دقیقا چه کارهایی هست و با چه نرم افزارهایی (و چه سیستم عاملی..!) ؟
نقل قول:تایید میشه نوع کار شما باید معلوم شهنقل قول:
قویترین CPU حال حاضر از نوع پنرین برای دسکتاپ QX9770 هستش که چون گفتی محدودیت بودجه نداری بگیرش بعد میتونی تا دلت بخواد اورکلاکش کنی 3.2 گیگاهرتزش رو بکنی 4.5 گیگاهرتز و Core i7 رو هم بذاری توی جیب ساعتیش.اگه ویستا خواستی استفاده کنی 8 گیگ DDR3 بنداز.نوع کاری که میخوای بکنی رو بگو تا گرافیک و مادربورد روهم بگیم
عجب پیشنهادی دادم من!
مرسی دوستان
کار من محاسبه غیر خطی ساختمانها با نرم افزارهایی مثل Ansys و Abaqus است.
الان یه سیستم خیلی قوی با e6850 دارم اون موقع فقط کیس 1200 برام چوب خورد. که 1 روز برای یه تحلیل معمولی وقت میبره.
راستی میشه بگین i7 چیه؟
ضعيف ترين سي پي يوي core i7 از ايني كه شما گفتي قوي تره. درحالي كه قيمت مورد پيشنهادي شما از 1.5 ميليون بيشتر و ايني كه من گفتم زير 400 هست.نقل قول:
MB asus p6t/deluxe 375
Cpu intel core i7 920 375
ram gskill 6x1g/1333 NQ 180
بقيه قطعات هم با توجه به نيازهاي ديگتون! مثلا اهل بازي هم هستيد يا خير؟
شما باید QX9770 رو با i7 965 که هر دو Extreme هستن و مالتی پلیرشون برای اورکلاک بازه مقایسه کنین.بنچمارکهای زیادی واسه مقایسه ی ایندو تا باهم هنوز نیستش ولی مثلن همین یک مقایسه رو ببین که توی فرکانس پایه مقایسه شده.من میگم قابلیت اورکلاک QX9770 بیشتر از i7 965 که کنترلر حافظه داخل CPU داره هستش.قیمت حق با شماست و حدود 1.5 برابر از این گرونترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از همه دوستاننقل قول:
این سه قطعه چند چوب میشه؟ میشه تو بازار پیدا کرد؟
و از سیستم من e6850 با مادربرد گیگا ds4 چقدر قویتره؟
دوستان به من در مورد پست آخرم کمک میکنید؟
قیمتهاشون رو که جلوش نوشتهنقل قول:
ولی اگه این CPU و مادربورد چیپست X58 اش رو بتونی فعلن گیر بیاری چون خیلی جدیدن.اینم تصویر یک نمونه ی اورکلاک شدشنقل قول:
MB asus p6t/deluxe 375
Cpu intel core i7 920 375
ram gskill 6x1g/1333 NQ 180
پرسیدی چقدر از یکی شما قویتره جواب دقیقش خیلی راحت نیست چون بنچمارکهای مستقیم و مقایسه هایی که بشه باهاش جواب شما رو داد چندان زیاد نیستش ولی میشه غیر مستقیم یه سری استنتاج کرد
با اعدادی که من تونستم جفت و جور کنم و بخاطر محدودیت مقایسه ها میگم این CPU از لحاظ قدرت مقایسه کن با Q9450 البته همونطور که توی عکس زیر مشخصه چه مقدار قویتره
این رو بذار در کنار این مقایسه که Q9450 حدودن 60 درصد از CPU ای که فعلن داری قویتره.نتیجه این میشه که i7 920 حداقل 90 درصد از 6850 شما باید قویتر باشه.برای این مقایسه که انجام دادم از این لینک هم استفاده کردم
اگه بودجه خیلی بیشتر داری میتونی روی i7 940 که حدود 550-600 دلاره یا i7 960 که حدودن هزار دلار قیمتشه هم فکرکنی!!که البته خیلی عاقلانه نیست!
خوب مگه اين بردي كه من نوشتم چشه؟نقل قول:
نگفتم طوریشه :18: گفتم اگه توی بازار گیر بیارن.سرچ زدم هیچ فروشنده ای نداشت که! شما از کجا داری فی میدی؟! البته اگه تبلیغ نباشه!فکر نمیکنم وارد ایران شده باشه!نقل قول:
عالی بود، شما باید با 50 تا پست از کاربران جا خالی میشدید!!:31:
ولی خداییش سیستم فعلی من واقعا عالیه، از هر سیستمی که ار اطرافیان دیدم یه سر و یا خیلی بیشتر بالاتره.
با همین قیمت تو بازار ایران میشه اینها(i7) را پیدا کزد؟
والا به من هم قیمت بالا ی400 پرت شده !برای اون قطعه!!!
370 عالیه اگه باشه!!!
mehjam منظور شما رو هم از جمله اول نفهمیدم!!!!ولی اگه 920 رو زیر 400 گیر آوردی تو خریدنش شک نکن!قابل قیاس با پردازنده های فعلی نیست!شاید بشه 9550 رو با اورکلاک بهش نزدیک کرد ولی اون هم اور میشه خب!!!
حالا سیستم فعلیت چی هست!؟
می تونید نگاهی به CPU های Xeon هم بندازید. با توجه به نرم افزارهایی که کار می کنید محصولات Workstation می تونند براتون خیلی مناسب باشند!نقل قول:
منظورم از جمله اول آواتار avecina.ir بود چون جواب خوبي داده بود گفتم كه با 50 تا پست بايد كاربر "اگه نباشه جاش خالي مي مونه" ميشد.نقل قول:
من الان e6850 دارم روي مادربرد گيگا DS4 خيلي ازش راضي هستم با اوركلاك تا 3.6ghz هم كار كردم باهاش. سال قبل اان موقع ها 320 سي پي يو را گرفتم 270 مادربرد.
دوست عزیز سری Ci7 رو با این اصلا مقایسه نکن!!!
دوستان i7 ها هم اورکلاک میشن؟ حرارت و مصرف انرژی چطوره؟
بله همین 920 تا 3.5 اور میشه و مشکلی هم نیست!
چرا شده. توسط کولینگ سیسنقل قول:
بلینقل قول:
قیمتش دقیقا 375 تا 380 هستنقل قول:
بلی. خیلی بیتر از نسل قبلی اور میشننقل قول:
.
دوباره قیمت میدم. درایران هم موجود هست. (دیگه هی نگین نیست و ازین حرفا!)
MB asus p6t/deluxe=375
Cpu intel core i7 920=375
ram gskill 6x1g/1333 NQ=190
فروشگاههاي اينترنتي هم آوردند اين i7 را؟
بازار ار كجا ميشه گير آورد؟
وقتي سيستم در حال آناليز هست چراغ هاردش دائم روشنه؟ معمولا تو تحليل هاي غير خطي فايل هاي بسيار حجيم توليد ميشه كه 8GB رم هم داشته باشي كفاف نميده و ارتقاي پردازنده هم به تنهايي خيلي كمكي نمي كنه. يا بايد حداقل دنبال 16GB رم و سيستم Workstation باشي يا توانايي Storage خودتو ببري بالا. (يعني مثلا از RAID سطوح مختلف يا SCSI استفاده كني)نقل قول:
کار من محاسبه غیر خطی ساختمانها با نرم افزارهایی مثل Ansys و Abaqus است.
الان یه سیستم خیلی قوی با e6850 دارم اون موقع فقط کیس 1200 برام چوب خورد. که 1 روز برای یه تحلیل معمولی وقت میبره.
در صورت استفاده از رم بالا بايد تنظيمات ANSYS رو براي استفاده از اون ميزان مموري تغيير بدي چون ظاهرا نرم افزار خيلي هوشمندي تو شناختن امكانات سخت افزاري نيست (حداقل تا ورژن 10 كه من ديدم) ABAQUS فكر مي كنم تنظيماتش راحت تر باشه.
حقیقتش دقت نکردم. کنترل میکنم و ازتون کمک مجدد میگیرم.نقل قول:
ممنون
من به نكته اي كه Mezzo گفته بود دقت كردم، شما درست ميگين در سيستم فعلي من e6850 نيز چراغ هارد در هنگام آناليز روشن است.
با اين حساب پيشنهاد شما فقط ازتقا رم است؟ يا رم و سي پي يو؟
يه تنظيماتي در ANSYS هست كه Multiprocessing رو فعال مي كنه (set nproc) و چند درصدي زمان آناليز رو كاهش ميده. الان پردازنده شما دو هسته اي هست پس اگه چهار هسته اي و مخصوصا Core i7 كه HyperThreading هم داره بگيريد ميشه براي نرم افزار هشت هسته تعريف كرد كه مي تونه زمان تحليل رو نسبت به سيستم فعلي تا حدي كمتر كنه.
در مورد رم كه نمي تونم نظر بدم چون خودم نتونستم نرم افزار رو براي استفاده از مموري بالاي 2MB بهينه كنم. يعني روي سيستمي كه 4GB مموري با سيستم عامل 64 بيتي داشت بازم هنگام تحليل بيشتر از 1.5GB رم مصرف نمي كرد. اما چيزي كه بشكل چشمگيري زمان تحليل رو كاهش ميده بالا بردن توانايي Storage سيستم هست. شما مي تونيد يك Raid 0 ارزون قيمت با دو هارد در سيستم فقط براي تحليل و محل ذخيره فايل هاي موقت در نظر بگيريد و از يك هارد سوم هم براي سيستم عامل و پشتيبان استفاده كنيد. يا اينكه با هزينه بالاتر از هارد دوربالا مثل Velociraptor استفاده كنيد ولي همون Raid بصرفه تر هست.
در كل چون شما احتمالا غير از تحليل اجزاي محدود مصارف سنگين ديگه هم داريد همون سيستم مبتني بر Core i7 كه دوستان اشاره كردند به همراه Storage قوي هدفتون رو برآورده مي كنه.
بابا خداییش دمت گرم! خیلی حال کردیم!:10:نقل قول:
راكت جان دستت درد نكنه
حالا شما و بقيه دوستان كمك ميكنيد كه هارد چي بگيرم؟
اين velociraptor چنده؟ چند گيگش ميشه پيدا كرد؟
اینجا یک سری اطلاعات هستش.نقل قول:
مرسی avecina.ir
قیمت اینها را از کجا گیر بیارم؟
کجایی؟نقل قول:
از نمایندگی سازگار ارقام بگیر.ظاهرن اونا واردش کردن
من تبریز هستمنقل قول:
باشه پیگیری میکنم.
Cpu و mb به راحتی در تهران یا تبریز پیدا میشه یا بگم از دبی بیارن؟
میشه آدرس فروشگاه یا تلفنی که i7 آورده بدین.
من هر چی تو وب گشتم همش از تاریخ عرضش بود (17 نوامبر)!
من اینها را هم از newegg برداشتم.نظرتون چیه و از کجا بخرم؟
CPU: i7-965-3.2ghz................. 1013$
MB:GA-EX58-Extreme-DDR3/2100-24GB................. 330$
RAM:OCZ-3x2GB-DDR3/1866................. 310$
HDD:WD-Velociraptor-10000RPM-16MB................. 230$
سلامم سیستم خوبی شده:10: ولی اون آقای که میگفت i7 وارد شده بن شد و رفت پی کارش.خیال نکنم اصلن این CPU وارد ایران شده باشه! نهایتش همون آقا از شما سفارش واردات میخواسته بگیره!نقل قول:
سیستم خوبیه ولی تنها قطعه ای که فکر می کنم بتونید پیدا کنید فقط cpu است (اون هم به سختی!)نقل قول:
آدرس یا تلفن فروشگاه دادن بر خلاف قوانین است.
ممنون دوستان
راستي MB Rampage از Asus چطوره؟ در عصر ارتباط خوندم قدرت زيادي در اوركلاك داره. قيمتش هم از مدلي كه من دادم بالاستره و 1366 هم است. اونو بگيرم يا گيگايي كه گفتم؟
با سلام
17 در حال حاضر ارزش خرید نداره چون قیمتهاش خیلی بالاست حد اقل تا عید صبر کنید و اون موقع اقدام به خریدش کنید چون العا زیاد وارد بازار ایران نشده و قیمتش هم بالاست بهتره کمی صبر کنید .
من در newegg هارد ساتا با 10000 دور بیشتر ندیدم.
ولی هارد 15000 دور scsi چند مدلی بود.
میشه تفاوتهاشو بگین. چه مزیت و معایبی داره؟ کدوم رو بگیرم؟
یکی به دادم برسه!!!:19:نقل قول:
شما اینجوری به نتیجه نمی رسی. کل بودجه ای که می تونی خرج کنی بگو تا بشه کمکت کرد.نقل قول:
5 میلیون می تونی؟؟!!
بله ميتونم.نقل قول:
ولي مگه ميخواي ابر كامپيوتر بسازيم؟