سلام دوستان
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم که بتونم باهاش بازیهای جدید رو تا دو سه سال آینده بازی کنم
حدود قیمتش هم بین100 تا 120
ممنون از راهنماییتون
Printable View
سلام دوستان
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم که بتونم باهاش بازیهای جدید رو تا دو سه سال آینده بازی کنم
حدود قیمتش هم بین100 تا 120
ممنون از راهنماییتون
مدل مین بورد شما چیه؟
مشخصلت سیستم من:
Cpu: 3.2 intell full box 2mg
main board: asus p5 ld2 -se
Graphic card: 512 gforce 7300 Se/7200 gs
من فقط به خاطر gta iv میخوام سیستمو ارتقا بدم به نظر شما سی پی یوم مناسبه؟
در حال حاضر چون خودم هنوز بازی نکردم نمی تونم نظر شخصی بدم که cpu شما مناسب هست یا نه.ولی اگه بخوای با سیستم مورد نیاز بازی مقایسه کنی ،با توجه به این عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu شما ضعیف هستش.
رفیق فکر کنم شما کارت گرافیک رو با رم اشتباه گرفتی. اگه درست گفتم لطفا مدل کارت گرافیک و رم فعلی سیستمت رو بنویس.
نه عزیزم دیگه اینقدرا هم گیج نیستم :18:نقل قول:
میخوام یه کارت گرافیک یک گیگ بخرم تا بتونم بازی رو رون بازی کنم
رم من 2 گیگ کینگ استن هست
مشخصات کارت گرافیکم gforce 7300 Se/7200 gs
فقط یه اشتباه تایپی بود که ویرایش کردم :دی
من Geforce 9200 رو پیشنهاد می کنم.البته اگه صبر کنی دوستان دیگه هم می تونن راهنماییت کنن.
موفق باشی
قیمتش حدودا چقدر؟نقل قول:
نه بابا 9200 كه نداريم شايد اينم اشتباه تايپي باشه.نقل قول:
ATI HD 4670 رو بهت پيشنهاد ميكنم با برند سافاير حدود 100 برند گيگا حدود 108 برند Connect3d حدود 107 تومن
512M DDR3
قدرت گرافيك هم ربطي به رمش نداره مثلا 8500GT 1G قدرت يك چهارم اينيه كه بهت معرفي كردم.
شما تا حالا به گوشت اسم Geforce خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
9200 جزو سری 9 گرافیک های Geforce هستش.
رفیق من قیمت دقیق ندارم.البته فکر کنم حدود 1 ماه پیش قیمت کردم 110 بود.الآن به احتمال زیاد قیمتش اومده پایین تر.(پس به این قیمت اصلا اعتماد نکن.:46:)نقل قول:
قیمتش حدودا چقدر؟
راستی این رو هم اضافه کنم که در حال حاضر بازی gta iv با یه سری از گرافیک ها ati مشکل داره.
موفق باشی
ماشا اللهنقل قول:
جيفورس 9200 اونم 110 تومن
اوني كه شما ديدي لابد مادربرد بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که قیمت مال 1 ماه پیشه و از قیمت مطمئن نیستم.نقل قول:
چرا بهت برخورد رفیق؟:10:
بر نخورد همچين چيزي كه شما ميفرمائيد حتي 3 ماه پيش هم باشه ممكنه نيست 100 درصد يه جائي اشتباه ميكني.نقل قول:
آخه الان دارند رو مادبرد جيفورس 9300 بصورت آنبورد ميزنند كه گرافيك ضعيفيه. 9400 هم ضعيفه و واسه بازي حداقل بايد به فكر 9500 بود.
4670 هم كه قدرتش 2 برابر 9500 هست
نمی دونم شما چه بازیی رو می گید.ولی من خودم با 8600 بازی Grid رو با تنظیمات full بازی کردم.بدون حتی یدونه تیک زدن.نقل قول:
به نظر شما بهتر نیست این بحث رو تموم کنیم تا دوستان دیگه هم بیان به سوال اول این تاپیک جواب بدن؟(چون تاپیک داره به انحراف کشیده می شه.)
خب دوستان بايد بدونند كه 9200 اگر هم وجود خارجي داشته باشه خيلي ضعيف هستنقل قول:
در ضمن قدرت كارت گرافيك به رقم دوم ربط داره و 8600 خيلي از 9200 قويتره
اینجوری که شما می گی پس 6800 از 8600 قویتره!!!!!:27:نقل قول:
مثال جالبی نیست!نقل قول:
معمولا سری High-End یک سری قوی از سری Performance سری بعد و سری Performance یک سری قوی تر از سری Low-End بعد است. مثلا 8800GTX قوی تر از 9600GT هست و 8600GTS قوی تر از 9400GT.
نقل قول:
درسته ddr3 قدرتش زیاده ولی بازی که میاد مینویسه گرافیک 1 گیگ میخواد نه512ddr3
یه کارت 1 گیگ خوب معرفی کنید
كدوم بازي ميگه اولش 1 گيگ ميخواد؟نقل قول:
همونطور که مشخصه 4670 بازیها رو عالی اجرا میکنه و بهترین کارت تو رنج قیمت خودشه .
دوستان شما هم نظرتون رو بگير.نقل قول:
شما تا حالا گرافيكي به اسم جيفورس 9200 ديدي؟
و اگر هم همچين گرافيكي وجود خارجي داشته باشه قدرتش در حد چه كارتي از سري 8000 هست؟
سلام.نقل قول:
نخیر . این کارت وجود نداره ( من که نه دیدم ، نه شنیدم !) الان کارت 9400 وجود داره که قدرتش در حد 8500 هست . پس اگه 9200 وجود داشته باشه قدرتش از 8400 هم کمتره !!! :13: اصلا من نمیدونم انویدیا برای چی باید همچین کارت ضعیفی رو تولید کنه؟!!
سلام
عجب بابا!دوستان درست میگن خب!تو رنج 110 بهترین انتخاب 4670 هست که با 9600gso که از وجودش آگاهیم مقایسه میشه و هم سطح اونه!حالا این 9200 !؟؟!؟!gt هست!؟!؟!من فقط یه مورد روی لپ-تاپ دیدم که اونم احتمالا تشابه اسمیه!!
صحبت محمد رضا خان و مسعود هم کاملا تائید میشه
آقا قیمت این 4670 توی رایان صبا تقریبا 30 40 تومان بیشتر زده یعنی این همه تفاوت ؟!!!نقل قول:
اگه حدود 100 تومان باشه که خیلی خوبه من همین هفته میخرم
من هم فقط و فقط برای gta IV میخوام ارتقا بدم تا حداقل روی مدیوم بتونم بازی کنم
بین 9600gt , 9600gso , 4670 شما دوستان کدومو برای gta IV پیشنهاد میکنید ؟نقل قول:
میخوام تا 120 بدم بیشتر ندارم
راستی asus 7300gt 256m خودمو چند میخرند ؟
بله ! رایان صبا خیلی قیمتاش بالاتره از قیمت بازار. قیمت این گرافیک به 90 تومن هم رسیده.نقل قول:
آقا قیمت این 4670 توی رایان صبا تقریبا 30 40 تومان بیشتر زده یعنی این همه تفاوت ؟!!!
با این کارتها و یه سی پی یو ، رم و پاور خوب ، gta رو high end بازی کنید !نقل قول:
من هم فقط و فقط برای gta iv میخوام ارتقا بدم تا حداقل روی مدیوم بتونم بازی کنم
خب با 120 تومن 4670 با برند conect 3d و خنک کننده ی actic بخر.نقل قول:
بین 9600gt , 9600gso , 4670 شما دوستان کدومو برای gta iv پیشنهاد میکنید ؟
هیچی ! در واقع این کارت از رده خارج ، با گارانتی و نو ، 30 تومنه ، حالا دسته دوم اگه ضمانت داشته باشه ... 10 -15 تومن ؟!نقل قول:
راستی asus 7300gt 256m خودمو چند میخرند ؟
شما کارت خودت رو -حدود 25 شاید بخرن!؟-بزار رو پولت و Club 9600GT رو بخر که حدود 150 تومنه!در ضمن برای GTA iv کارتهای ATI فعلا مشکل داشتن باهاش و برای Nvidia درایور جدید بتا عرضه شده و کلا باید منتظر پچ از سوی سازنده باشی!!9600GT هم قوی تره از 4670 و 9600GSO که تو یه سطح هستند.
نه . الان نو این قیمته ( یخورده بالاتر !)نقل قول:
25 تومن
واقعا ؟! یعنی 4870 نمیتونه gta iv رو اجرا کنه ؟!نقل قول:
در ضمن برای gta iv کارتهای ati فعلا مشکل داشتن باهاش
تائید!نقل قول:
تکذیب!!!4870 و 4850 نتونستن این کار رو بکنن!!بازی مشکل داره!:46:برای high end باید از SLI /cross fire استفاده کرد!تازه درا دیستنس رو بازم نمیشه تا آخر برد!البته اگه 4 گیگ رم و پردازنده 4 هست ای داشته باشی!!!:31::46:
و.....
نه زیاد!؟نظرمو گفتم!:10:
قیمت ندارم!پس تائید!:13:
:11:
تکذیب چیه ؟! برای چی ؟ 4870 بازی رو اجرا میکنه یا نه ؟نقل قول:
تکذیب!!!4870 و 4850 نتونستن این کار رو بکنن!!بازی مشکل داره!
الله اکبر ! این چیه دیگه ؟! یعنی اینقدر گرافیکیه ؟!نقل قول:
برای high end باید از sli /cross fire استفاده کرد!
ظاهرا پتچ واسه ATI امده:
کد:http://how-2-do.blogspot.com/2008/12/download-ati-fix-for-gta-iv.html
بله الان که اینو دیدم حالا سری ati هم قادر به اجرا بازی هست!کسی تست کرده!؟کلا بازی پر باگی هست!اما در مورد بهترین کیفیت و رزولوشن بالا و... همون که گفتم!نه زیاد گرافیکی نیست!محیطش زیاده و آبجکتها بالاست!!!
بازی نمیگه ولی درآینده بازیهایی میاد که کارت ا گیگ میخواد اونوقت باید دوباره کارت عوض کنم:13:نقل قول:
بله که میاد ! ولی کارتهای قدرتمندی مثل 4870 یا 4850 ، اگه سیستم رم قوی داشته باشه ، محتاج 1 گیگ رم نیستند ، بازیها هم اگه توجه کرده باشی ، بیشتر به قدرت کارت متکی هستن تا به رم کارت . مثلا شما با یه 8600 که رمش 256 هست میتونی devil may cry رو با آخرین تنظیمات بازی کنی ، ولی با 6600 که حتی به فرض 1 گیگ هم باشه ، نمیتونی این کار رو با آخرین تنظیمات انجام بدی .نقل قول:
نه مطمئن باش همچين بازي اگر هم بياد اون موقع يه كارت 100-150 تومني اصلا نميتونه اون بازي رو بالا بياره
رم يك گيگ واسه كارت گرافيك خوبه به شرطي كه حداقل 500-600 واسه گرافيك هزينه كرده باشي.
با اين وجود اگه باز هم اصرار به رم يك گيگ داري club3d Hd 4670 1Gهست حدود 120 تومن.
512 ddr3 خوبه یا اینی که گفتی؟نقل قول:
پیشنهاد شما چیه؟
Connect3d بخر 512 مگ و DDR3
من امروز يكي خريدم 105 تومن
دوست من گول حافظه ی کارت گرافیک رو نخورین!به نظر من یه دونه 512 برای بازی های جدید هم کافیه هیچ حالا زیاد هم هست.در کل مقدار حافظه ی گرافیک(مثلا 1 گیگ) تاثیرش بیشتر توی رزولوشن های بالا هست.این رو هم در نظر داشته باشین هر چقدر مقدار حافظه بالا باشه قیمت کارت هم بالاتره.در کل به نظر من 512 هم به صرفه تر و هم از نظر قیمت مناسب تر هست.
درسته . در ضمن برای روزولیشن های بالا باید یه مانیتور بزرگ هم داشته باشید ( البته برای کارتهای قوی )نقل قول:
ببین دوست من.
تا حالا فکر کردی چرا یک کارت گرافیک مثلا 512 با 1 گیگ تفاوت قیمت چندانی نمیکنه؟؟؟
همه چیز که به حافظه نیست.
هزارتا مورد هست که کارت خوب باید همشو داشته باشه.
حالا شما یک کارت 1 میخری. میبینی نوع حافظه، رابط حافظه و کلی چیز دیگه ضعیفه.
پسر عموی من کارت 1 خریده و منم 9500GT 512MB gigabye دارم.
من به راحتی NFS UC رو روی High بازی میکنم ولی اون با وجود اینکه CPU Phenom داره و رم 4GB هست بازی رو High براش کمی مشکله.
به نظر من پولت رو بده به یک 512 خوب تا یک 1 به درد نخور.
1 گیگ خواستی بگیری بالای 300 تومن بگیر خیلی خیلی هم عالیه. ولی زیر این قیمت فقط 512 بگیر.
GTA IV هم اگر رم رو به 4 برسونی و با CPU مشکلی نداشته باشه راحت رو High اجرا میشه.
به حرف مغازه دارها هم گوش نده. حتی اگر 40 نفری گفتن کارتی که میخری به درد نمیخوره قبول نکن. اونا میخوان جنسشون رو بفروشن.
به یکی از دوستام گفته بودند 9800GT gigabyte روش فن نداره. به جاش بهش Leadtek 9600 دادند. من نمیدونم بعضی چیزا که بعضی از اینا میگن با عقل واقعا جور در میاد...
بچه های اینجا هم بیشترشون از سخت افزار مطلع هستند. به نظرم بهترین راهنما همین جاست. اینجا انتخاب کن و بعد برو بخر.
ولی به نظر من 512 بخر.
فوق فوقش دو سال دیگه وضع خراب شد یکی دیگه SLI میکنی.
از همه ی دوستان ممنون من امروز یا فردا یه 512 ddr3 میخرم