Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایشگاه بین المللی خودرو استانبول تا 10 نوامبر ادامه دارد...
بنزین تو ترکیه لیتری 2.5 میلیون لیره که به پول ما میشه 1850 تومان لیتری
این سمند با این اتاق به نظر شما میتونه جواب بده اونم جائی که مصرف بنزین براش مهمه
مگر اینکه به پلیس اونجا 3 یا 4 میلیون بفروشن
1- واسه ايجاد بازار هم شده با ضرر صادر ميكنن( پايه ريزي بازار وايجاد خدمات پس از فروش و ....)
2- در مورد واردات مگان با تركيه بحث سر صادرات سمنده كه تراز تجاري بهم نخوره (البته پشت پرده اينم مطمئنا سود افراد خاصي هست كه خب واسه ما ها طبق معموله Smile )
3- معمولا تو اين موارد بيشتر موارد سياسي دخيل هست تا موارد فني
4- فكر كنين سمند بشه ماشين پليس تركيه
اولا نظر خيلي از ايراني هايي كه ميرن تركيه و اونجا سمد ميبينن نسبت به سمند عوض ميشه
هم خيلي از اتباع كشورهاي آسياي ميانه( اين جدا شده ها از شوروي) كه ايران در پي درست كردن بازار واسه سمند تو اونجاست تو فكرشون راجع به سمند چيز خوبي جا ميوفته ميدونين كه رابطه آذر بايجان و تركيه خيلي نزديكه( چه سياسي چه تجاري و......)
يه حالتي مثل بازار يابي و تبليغ غير مستقيم واسه سمند ميشه
ما هم اينجا فكر ميكنيم ايول حتما ماشين خوبيه كه تو تركيه كه بازار اروپاست از بين اون همه ماشين سمند رو انتخاب كردن و ميشه تبليغي كه حالا وسط فوتبال ( مثل آزسمند) هي پخشش بكنن
حالا گرفتين واسه چي مي صرفه كه حتي با ضرر هم به تركيه بفروشن؟
كاملا موافقم
آفتاب: پیشرفته ترین محصول ایران خودرو به نام «سمند سورن» روز هفدهم بهمن ماه جاری با حضور مقامات عالی رتبه کشور رونمایی میشود. به گفته مدیرعامل ایران خودرو این محصول مجهز به آخرین تکنولوژی روز جهان و سیستمهای هشدار دهنده به راننده برای حفظ ایمنی سرنشینان خودرو طراحی و تولید شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی آفتاب، منوچهر منطقی درباره تولید این خهودرو توضیح داد: سورن استاندارد اروپایی ( ECE94) ایمنی خودرو را از مراکز معتبر اخذ کرده است، با کسب این استاندارد ما میتوانیم محصول جدید خود را به بازارهای بین المللی صادر کنیم.
مدیر عامل ایران خودرو با اشاره به این که استاندارد اروپایی ایمنی خودرو یکی از استانداردهای اجباری در تصادفات از جلو است، گفت: سمند با تجهیزات پیشرفته به بسیاری از بازارهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر خواهد شد.
وی مهمترین تجهیزات ایمنی نصب شده بر روی سورن را کیسه هوا، سیستم جدید فرمان تاشو و کمربند مدرن پیش کشنده و محدود کننده نیرو اعلام کرد و افزود: با نصب این تجهیزات تلفات جانی مرتبط تا 25 درصد و جراحات و خیم در ناحیه سر و صورت تا 75 درصد کاهش می یابد.
منطقی با بیان این که تا پایان سال 250 دستگاه سمند سورن به صورت آزمایشی تولید می شود، تصریح کرد: از سال آینده این خودرو به بازارهای داخلی و خارجی عرضه خواهد شد.
وی ادامه داد: از جمله آپشن های سمند سورن جی پی اس (سیستم تعیین موقعیت جغرافیایی از طریق ماهواره) و سیستم مالتی مدیا (چند رسانه ای) است و سایر اجزای این سمند ارتقاء یافته است.
منطقی تاکید کرد: سمند سورن از نظر شکل ظاهری با سمندهای معمولی تفاوت زیادی دارد و طبق قولی که داده ایم هر سال یک یا دو محصول جدید به بازار عرضه خواهیم کرد.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو خاطر نشان ساخت: این خودرو قابلیت قرار گیری موتورهای مختلف از جمله موتور ملی و موتورتی یو فایو (TU5) را دارد که استاندارد آلایندگی یورو4 برای خودرو سمند سورن هدف گذاری شده است.
از قبلی خیلی قشنگ تره...
اره قیافش خیلی باحاله امید وارم از قبلی بهتر باشه و کم کم بتونیم در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عکس هاش هم بزاریــــــــــــــــــــ ــــــــــد.(داخل ماشین)
ظاهرشو ول کنید یه وقت دیدین تو ش موتور پیکان بود !!! فراموش نکنید ایرانی ها سابقه طولانی در پیوند زدن موتور های گوناگون به بدنه خودر رو های گوناگون رو دارن !!!
فقط یه شوخی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نمی دونید با قیمت چند بیرون میدن؟
ممنون آقا سپهر:)نقل قول:
چراغ های قبلی بهتر بود .....
اصلا" . اون که دیگه از رده خارج بود.نقل قول:
چه خوب! . . . يه اسم ايراني . . .
تقریبا وقتی اولین سمند بیرون اومد این مدل به اضافه چند مدل دیگه معرفی شده بود مثل سمند کوپه
آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی اینا فقط قیافه رو تغییر می دن بهتر از قبلیا نیست که بدتره
راستش توي اين صحبتهاي آقاي منطقي راجع به خودروي سورن چند تا نكته هست ؛ البته از اون عكس كوچيكي كه توي خبر پست اول هست چيز زيادي نميشه برداشت كرد .
اما با اينحال... من بنظر من اين طرح ، facelift شده ي طراحي مفهومي يا همون Concept show car "سمند كوپه" هست كه از سال 80 كارهاي رندرينگ و مدلهاي گلي و يك دهم و يك سوم و... اون شروع شده بود كه البته گفته مي شد كه طبق سليقه ي جوانان و علاقمندان خودروهاي كوپه طراحي شده ؛ تصويرش:
(گذشته از اشكالهاي بزرگ طراحي ظاهريش ، به الهام گرفتن از مرسدسCكلاس توجه كنيد)
اما انگار كه نظر آقايون عوض شده و بناست به اسم سورن و با اين تفاوتها ارائه بشه .
اين از خوب هم خوب تره كه با استانداردهاي فوق العاده سخت گيرانه ي EU4مطابقتش بدند اما موتور ساخت پژويTU5 روي اين خودرو يك قدم از ملي بودن دورش مي كنه .نقل قول:
قابلیت قرار گیری موتورهای مختلف از جمله موتور ملی و موتورتی یو فایو (TU5) را دارد که استاندارد آلایندگی یورو4
اين هم خوبه(بويژه اينكه اخيراGPSدر ايران راه افتاده) اما حيف كه استاندارد بنا نيست روي اون باشه ؛ ضمنا قولش رو هم براي كوپه داده بودند .نقل قول:
از جمله آپشن های سمند سورن جی پی اس (سیستم تعیین موقعیت جغرافیایی از طریق ماهواره)
اما در كل اطلاعات مبهمي ازش داده شده شده .
دوستان شكل ظاهري سمند سرين كاملا عوض شده و عكسهائي كه دوستان گذاشتن نيست
داشبوردش تغييري نداره ولي فرمان تغيير كرده..
. پشتش بنظرم خيلي خوب شده. . اگر دقت كنين سپر عقبش مثل ماشين هاي جديد شده .فاصله بين چراغ عقب و سپر كه در lx ها با يك پليت پر شده بود ، در اين مدل كلاً سپر تا زير چراغ اومده.كلاً پشتش از lx بهتر شده ولي درمورد جلو خوب نيست. اگر دقت كنيد در قسمت جلو ضربگير نداره و بمحض برخود با چيزي جلو پنجره . سپر داغون ميشه.
داخل اخبار هم که نشون داد من دقت نکردم دقیق شکل کدوم از عکسهاست
ای بابا ... آخر کدوم عکس درسته....:blink: :blink:نقل قول:
اگه اونه که 'POP' گذاشته.. دمشون گرم .. کمپانی بنز باید بیاد ازشون شاکی بشه که گند زدن به طرح ماشینشون!!!!
اگه هم اونه که مجید فینا گذاشته...بازم دمشون گرم..کمپانی هیوندای و نیسان باید بیان شاکی بشن که خیلی گند زدن به طرح ماشیناشون (یه جوری دوتاشونو با هم قاطی کردن)....!!! فقط چراغ جلوی ماشینو خوب در آوردن که مثل سوناتاس و چراغ عقب ماشینو که مثل ماکسیماس(البته زیاد جدی نگیرید..تقریبا گفتم)!!!!!:biggrin: :biggrin: :biggrin:
اون عکسی که پاپ گذاشته ماله سمند کوپست
اينو هستم.خوب امدي رضا جون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه شما تو ایران ماشین هم می سازید؟:blink: :blink: :blink:
I've never heard of it.
:ohno: :ohno:
Cheers
بابا دمت گرم الان 3 4 سالی هستنقل قول:
galaxy_110 جان تو ایران خیلی چیزا می سازیم ...... با این حرفت یاد یکی افتادم که چند وقت پیش داشتم با هاش چت می کردم وقتی فهمید من ایرانی هستم اولین سوالی که ازم پرسید این بود مگه شما تو ایران کامپیوتر دارید که تو اومدی تو اینترنت !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این سورن یعنی چی کسی می دونه ؟!؟
عکسای مجید فینا درستهنقل قول:
فکر می کنم نام یه قهرمان و اسطوره هستشنقل قول:
فارس نیوز:نقل قول:
به گفته مجري مراسم رونمايي سورن نام سورن با كسر حرف "ر" واژهاي تركي به معناي "پيش برنده"و با فتحه "ر" به معناي شجاع و دلير و نام يكي اقوام قديم ايراني است.
البته به نظر من این مجری کسره و فتحه رو اشتباه گفته،چون با فتحه معنی پیش برنده رو میده. البته ترکهای عثمانی با کسره هم می گن .
عكسهايي كه مجيد جان گذاشته خيلي عاليه .
اما جلو پنجرش اگه مارك سمند نداشت مي گفتم احتمالا يكي از محصولات كرايسلر هست !
همونطور كه در اين عكس معلومه : SRS Air Bag ، بنظر من فرمان چهار پره اش هم براي نصب كيسه ي هوا دچار تغيير و بهينه سازي شده .
ريموت كنترل هم كه داره ! ايول به پيشرفت !
راستش نظر من اينه كه پيش از انقلاب هم ما مونتاژ كار بوديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
مگه شما تو ایران ماشین هم می سازید؟
اما اون موقع خودروهاي رده ي 1 دنيا مثل كاديلاك رو اما الان خودروهاي از رده خارج مثل فورد فيستاي 25 سال پيش اروپا(=كيا پرايد كره) و 405(=پرشيا=سمند) رو مونتاژ مي كنيم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اسب طلايي (نامي كه آقاي خاتمي انتخاب كرد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نام يكي از اقوام ايراني ، پيش برنده ، شجاع و دلير
اسمهاي متناسب و جالبي هستند .
;)
بنظر من مهم اینه که قدم اول رو برداشتیم و مهمترین چیز همینه
[QUOTE=Mehran NZ;860627]بنظر من مهم اینه که قدم اول رو برداشتیم و مهمترین چیز همینه[/QUOT
سلام
حرف شما کاملا درست است
اما به نظر می آد که معنی لغوی سمند به معنای اسب سرکش باشه
در ضمن من فکر می کنم داشبورد ماشین سمند و سورن یه خورده بزرگ و نازیبا و نافرم است که اگه یه خورده جمع و جور بشه به نظر بهتر می آد.
خوب...تا حالا شد سه تا کمپانی!!!!:biggrin:نقل قول:
دیگه کسی نظری نداره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:rolleye: :biggrin: :blink:
کد خبر : DEN- 30714 تاريخ چاپ : پنجشنبه 19 بهمن 1385
اين «سورن» 5/14ميليوني است
مدل جدید سمند رونمایی شد
دنياي اقتصاد- خودروی جديد «سمند سورَن» روز گذشته با حضور وزير صنايع و معادن در سال اجتماعات شركت ساپكو رونمايي شد.
عكس: دنیای اقتصاد، سامان دزیانیان
اين خودرو، سمند تغيير شكل يافتهاي است كه نسبت به سمند معمولي و LX از طراحي متفاوتي بهره برده و قابليت نصب موتور فعلي سمند، موتور TU5 و موتور ملي را دارد. واژه فارسي «سورن» با معاني شجاع، دلير و شمشير بران، نامي است كه اين خودروي جديد به خود گرفته و از خردادماه سال آينده در 10 ورژن وارد بازار خواهد شد. اين در حالي است كه قبل از بهرهبرداري، اين خودرو «سورِن» تلفظ ميشد كه بزرگترين سردار اشكاني بود که در نبرد با امپراتور رم، او را شكست داده بود. طراحي اين خودرو كاملا داخلي بوده و براي توليد آن از پلات فرم سمند استفاده شده است. تغيير شكل در چراغهاي جلو، سپرها، چراغهاي عقب و آينههاي جانبي (مجهز به چراغ راهنما) عمده تفاوتهايي است كه سمند سورن نسبت به سمندهاي معمولي و LX دارد.
منوچهر منطقي مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو قيمت اين خودر را يكميليون تومان بيشتر از LX (حدود 5/14ميليون تومان )عنوان كرد. وزير صنايع و معادن در مراسم رونمايي سورن گفت: دولتهاي قبلي توسعه صنعت خودروي كشور را در گرو همكاري مشترك با خودروسازها ميدانستند ولی دولت فعلي توسعه برند ملي را سرلوحه كار خود قرار داده است.
وي افزود: همكاري مشترك در قالب جوينت ونچر را نفي نميكنيم اما با توجه به استراتژي صنعت خودرو در كنار همكاريهاي مشترك با خودروسازها، بر روي نشانهاي ملی سرمايهگذاري خواهم كرد.
وي تصريح كرد: طراحي مدلهاي جديدتر سمند نيز بايد شروع شود تا در دو سال آينده شاهد ورود مدلهاي جديد سمند به بازار باشيم. وي ابراز اميدواري كرد که تا پايان سالجاري 21هزار و طي سال آينده يكصد هزار دستگاه خودروسواري با برند ايرانخودرو از كشور صادر شود.
طهماسبي خاطرنشان كرد: زيرساختهاي موجود كشور اين قابليت را دارد تا 10درصد تامين قطعات ريختهگري و ماشينكاري دنيا را به خود اختصاص دهد. مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو در اين مراسم با اشاره به اينكه سمند معمولي و LX از نظر طراحي، خودرويي قديمي است، افزود: همه ميگويند سمند خودرو خوبي است، اما از نظر طراحي به روز نيست به همين خاطر طراحي مدل لوكس و پيشرفته آن با نام سورن انجام شد تا علاوه بر حفظ بازار خارجي برند ملي، سهم صنعت خودروسازي كشور در دنيا بالاتر رود. وي گفت: سمند سورن تاكنون استاندارد ايمني اروپا، ECE94، را پاس كرده و قابليت ارتقا به استاندارد يورو 4 را دارد. وي تصريح كرد: علاوه بر سمند سورن، طراحي سمند 86 نيز آغاز شده و اين خودرو سال آينده وارد بازار خواهد شد.
تازه خبر نداری اینو به چندتا کشور هم صادر میکنیمنقل قول:
آقا اگه این سورن نیست چرا جلوش نوشته سورن؟
بله
به غير از اين طرح چند طرح ديگه هم بخاطر هزينه بالا و ... طرحهاي ديگر براي شركت ايران خودرو مقرون به صرفه نشد
در ضمن اين مدل سمند سورن كه عكساشو گذاشتم قراره به تركيه صادر بشه
مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو گفت: قيمت سمند سورن تيپ يك، ۱۰ميليون ريال بيشتر از سمند LXخواهد بود.
"منوچهر منطقي" روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: سمند مدل جديد با نام سورن كه حاصل انجام تغييراتي در شكل سمند اوليه است، خرداد ماه سال آينده به بازار خواهد آمد.
قيمت سمند LXهم اكنون بين ۱۳ميليون و ۳۰۰تا ۱۳ميليون و ۴۰۰هزار تومان در بازار است كه به اين ترتيب قيمت سمند سورن ۱۴ميليون و ۳۰۰تا ۱۴ميليون و ۴۰۰هزار تومان خواهد بود.
سمند سورن كه روز چهارشنبه اين هفته رونمايي شد، قرار است در ۱۰مدل مختلف توليد شده و به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه شود.
سمند سورن تيپ يك، با حجم موتور ۱۷۱۶سيسي و حداكثر قدرت ۱۰۰اسب بخار (در ۶۰۰۰دور در دقيقه) و حداكثر سرعت ۱۸۵كيلومتر در ساعت ميباشد.
سورن به طور استاندارد مجهز به كيسه هواي ايمني براي محافظت از راننده به ويژه در ناحيه سر و گردن در برابر تصادف است، اين سيستم ايمني در يكي از مجهزترين آزمايشگاههاي دنيا مورد آزمايش و صحت عملكرد آن مورد تاييد قرار گرفته است.
منبع: عصر ایران
خوب قیمتش که خوبه قیافش هم که عالیه
خدا به داد پرايد برسد
سرقت سمند در 8 ثانيه
لطفا به ما مشكوك نشويد، ما نه معانديم نه متوهم. قصد خرابكاري و جوسازي و سياهنمايي هم نداريم، فقط ميخواهيم با ضرب قلم و سرانگشتانمان تلنگري بزنيم به آنها كه هنوز نميخواهند واقعيتها را قبول كنند.
داستاني كه ما قصد روايت كردنش را داريم از روزي كليد خورد كه بچههاي ايرانخودرو كه به تازگي خودروهاي توليديشان را به قفلهاي ضدسرقت مزين كرده بودند، بر آن شدند تا براي عرض اندام هم كه شده كاركشتهترين سارقان خودرو را (با هماهنگي پليس آگاهي) فرا بخوانند و توليدات ملي را كه ما هم به آنها افتخار ميكنيم در معرض آزمايش قرار دهند.
اولين خودروي مورد آزمايش «سمند» بود، چرا كه ايرانخودروييها بر اين باور بودند كه كمالات اين ماشين با نصب قفل ضدسرقت تكميل شده و حتما سربلند از آزمايش بيرون ميآيد.
اما آن طرف ماجرا همكاران اداره آگاهي و سارقان حرفهاي بودند كه با پليس همكاري ميكردند. لحظات همراه بيم و اميد سپري شد و دست سارق موردنظر به قفل سمند متبرك شد. ايرانخودروييها مطمئن از ابتكارشان يك سو نظارهگر بودند و در دل به سارقي كه ژست حرفهاي گرفته بود پوزخند ميزدند، اما دزد ماشين بيتوجه به اين واكنش، قفل را برانداز ميكرد.
يك، دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت، به هشت ثانيه نرسيد كه قفل باز شد، جالب اينكه در عرض يك دقيقه و 30 ثانيه سارق اتومبيل را به حركت انداخت. اين بار او پوزخند زد و ايرانخودروييها كه مطمئن بودند اشتباهي رخ داده به دليلتراشي روي آوردند. اما سارقان كه براي قفلهاي ضدسرقت خودروي شيك و پيك ايرانخودرو (پژو 206) انرژي را در سرانگشتانشان ذخيره كرده بودند، با پاسخ ايرانخودروهاييها خشكشان زد: «نه نميشود 206 آبروي ماست.»
از سارقان اصرار و از ايرانخودروييها انكار، از آنها الحاح و از اينها بهانه. خلاصه بعد از كلي چانه زدن سارقان متقاعد كه نه، قبول كردند دست از خودروي نور چشمي ايرانخودرو بكشند و با آبروي كسي بازي نكنند ولي نوبتي هم باشد نوبت پرايد است، خودرويي كه به گفته سردار رويانيان رييس پليس راهنمايي و رانندگي كشور ناامنترين خودروي توليد ايران است.
ايران خودروييها كه خودروهاي توليديشان را بالاتر از اين ميدانند كه با توليدات كارخانهاي چون سايپا مقايسه شوند، باد به غبغب انداخته و از سارق خواستند در مورد نحوه سرقت پرايد جملهاي بگويد.
البته سارق مورد نظر چون ميدانست پاسخي كه ميدهد به احتمال زياد به مذاق سايپاييها خوش نميآيد، سكوت كرد ولي از ايران خودروييها اصرار و از سارق الحاح، از آنها پافشاري و از او بهانه. ولي سارق بالاخره به حرف آمد و با قطع ديالوگ و در حالي كه بسيار با اطمينان صحبت ميكرد، گفت: «فقط كافي است من از كنار پرايد رد بشوم و يك سوت بزنم، آن وقت مثل ... دنبالم راه ميافتد.»
باور كنيد راست ميگوييم. دوباره ميگويم ما نه معانديم نه متوهم قصد خرابكاري و جوسازي و سياهنمايي هم نداريم، ما هم به توليدات مليمان واقعا افتخار ميكنيم.
عزیزان کس راهی بلده چطوری میشه در 405 یا سمند یا اکثر ماشین هارو باز کرد اخه ما تویوتا داریم تصادف کردیم بردیم صافکاری یه پسر20در سمند رو که صاحبش ید جایی پارک کرده بود رو باز کرد من همون جا سجده کردم گفتم چطوری این کارو کرد یاد نداد حالا کسی بلده