درخواست راهنمایی برای شبکه کردن سه رایانه
سلام
من میخوام سه تا کامپیوتر رو واس کار اداری شبکه کنم.
لطفا دوستانی که دانش و تجربه ای در این مورد دارن راهنماییم کنن. لطفا دقیقا توضیح بدید به چه چیزایی احتیاج دارم و چه کارایی باید انجام بدم.
چیزایی که خودم میدونم احتیاج دارم کابل شبکه، هاب، سوکت Rj-45، آچار پرس و کارت شبکه است. حالا باز شما درباره اینا توضیح بدید که از چه نوعی باید باشن و هزینه هر کدوم چقدر میشه.
ممنون :20:
شبکه کردن از طرق مختلف ، مخصوص adsl
سلام دوستان من .
روش هایی برای درست کردن شبکه ای داخلی وایرلس + اینترنت ADSL
* توضیح : برای جلوگیری از Noise بر خط تلفن زمانیکه از ADSL استفاده میکنید می توانید قبل از ورود سیم به مودم ADSL از " میکروفیلتر " استفاده کنید به ورودی آن سیم تلفن وصل میشود و در خروجی قسمت Line به تلفن و قسمت Phone به مودم متصل میشود.
--------------------------------------------------------
قطعات مورد نیاز :
1. کارت شبکه وایرلس برای هر کامپیوتر 1 عدد
2.مودم وایرلس 1 عدد ( انواع مودم موجود است ، که فرقشان در مارک و فاصله های ساپورتشان است
توصیه میکنم از مارک D-Link یا LinkSys)Sisco) استفاده کنید. )
خط تلفن را به مودم وایرلس متصل کنید به صورت اتوماتیک آی پی مودم 192.168.1.1 است
و از بازه 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 را پشتیبانی می کند
که قابل تغییر است.
اگر چراغ ADSL روشن بود به منزله این است که خط تلفن اینترنت دارد و به سرور در مخابرات متصل است ، اگر چراغ Alarm روشن بود یعنی خط رجار نویز است ( که بهتر است گوشی های تلفن را از خط جدا کنید ).
برای کانکت شدن 2 راه وجود دارد :
1. ایجاد کانکتشن در خود مودم :
د خود مودم در قسمت Setup یک PPPOE تنظیم کنید. ( تنظیم آن بستگی به شرکت سرویس دهنده شما دارد ، با پشتیبانی تماس بگیرید ) ، این کانکشن اینترنت را به تمام کامپیوتر هایی که با وایرلس مودم شبکه هستند سرویس می دهد.
2. ایجاد کانکتشن در یکی از کامپیوتر ها ( که کامپیوتر سرور تلقی میشود ):
داخل کامپیوتر یک PPPoE ایجاد کنید ( در حالت ساده آن را Share کنید ).
در قسمت Sharing می توانید دسترسی به دیسکانکت کردن اینترنت کانکشن را محدود کنید .
روش بهتر غیر از Share کردن اینرنت کانکشن است که بستگی به سیستم عامل شما دارد.
اما تنظیم هر کامپیوتر نسبت به سرور .
1. کارت های شبکه وایرلس را نصب کنید .
2. در قسمت کانفیگ آی پی ها به این ترتیب عمل کنید
IP Address : 192.168.1.X
Subnet Mask : 255.255.255.0
Defualt Geteway : IP Address Server Or Modem
Preferred DNS serve : P-DNS IP ADSL Server -Route IP
Altenrate DNS server : A-DNS IP ADSL Serve -Route IP
محل X برای وارد کردن عدد است اما آن عدد باید مختص یک کامپیوتر باشد ( در حالت عادی از عدد 2 شروع کنید )
آدرس آی پی سرور یا مودم همان آی پی است که به صورت عادی دارند مثلا آی پی مودم معمولا 192.168.1.1 است .
اگر سوالی داشتید می توانید تماس بگیرید
09361792775
امین صلحی