آقا این تاپیک برای مشخص شدن یه سری چیزا بود که دیگه همه فهمیدند چه خبره و مچش گرفته شد پس دیگه ویپ بی ویپ برید خونتون.:27::27::27::27::27:
Printable View
آقا این تاپیک برای مشخص شدن یه سری چیزا بود که دیگه همه فهمیدند چه خبره و مچش گرفته شد پس دیگه ویپ بی ویپ برید خونتون.:27::27::27::27::27:
isa3d WIP:
اولین تیکه از ماشین رو از گلگیره جلو شرو کردم و بعدشم در. مثل بیشتر وقت ها یه پلان آوردم و به ادیت پلی تبدیل کردم و اج ها رو کپی کردن تا این بوجود اومد. درش هم که باز به همین ترتیب . زیاد وقتی هم نگرفت از ارایش پلی ها میشه فهمید که حدوده 20 تا 30 دقیقه ای طول کشیده دیگه نیازی به گفتن نداره.
01
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همون روش ادامه دادم و این قسمتاشو ساختم.نقل قول:
کد:http://i35.tinypic.com/2hrjt4h.jpg
02
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://i33.tinypic.com/nwlk3s.jpg
انصراف :( .
آقا یاعلی ، ما هم هستیم :7:
فقط یه چیزی . زمان نداره این مسابقه؟
به به میبینم که تاپیک زدی شما هم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ok. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اول جهت اطلاع دوستان بگم که من گروه زدم واسه مسابقه بین من و عیسی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته عیسی جان گفتن من تو گروه نمیام عضو شم و نمیدونم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من اومدم تا تو ساخت این ماشین شرکت کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه چیزایی هم یه خوده عیسی و هم به بقیه دوستان ثابت بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر کارم باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میام.....................:|
پس ما اینجا اومدیم چیکار اگ سابقه بینه شما دوتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسابقه که نیست ولی سعی میکنیم بیشتر از 2 هفته نشه اینم به خاطر اینکه درس ها زیاد شده وگرنه 1 الی 2 روز کافی بود.:20:نقل قول:
سلام
اجازه هست منم بيام
اگه بشه منم ميام
اختیار داری ما کی باشیم که اجازه شما دست ما باشه بفرمایید خوشحال میشیم.امید وارم موفق باشید.
سلام...
منم می سازم...اگه خلاف قوانین نباشه
کسایی که اینجا اعلام آمادگی عجله کنند عقب نیفتن ما داریم به سرعت پیش میریم در ضمن کسی هم نباید کم بیاره تا آخرش باید وایستید :دی.
آقا من 1 کاری برام پیش اومد انصراف مدیدم!
لطف داری شما ولی تو پست اول گفتم که ویپ بی ویپ برید خونتون پس دیگه تو این تاپیک کسی چیزی نزاره.