دوستان زانتیا بهتره یا مزدا3؟تمام جهات غیر از قیمت را در نظر بگیرید.
لطفن برای نظر خاهی هم بعد از تحقیقات و مطمعن شدن نظر خود را ثبت کنید.
مثلن این طور نباشه که من بگم چون از این.....ماشین خوشم میاد و دوسش دارم بش رای میدم.خاهشن این طور نباشه.
Printable View
دوستان زانتیا بهتره یا مزدا3؟تمام جهات غیر از قیمت را در نظر بگیرید.
لطفن برای نظر خاهی هم بعد از تحقیقات و مطمعن شدن نظر خود را ثبت کنید.
مثلن این طور نباشه که من بگم چون از این.....ماشین خوشم میاد و دوسش دارم بش رای میدم.خاهشن این طور نباشه.
این بحث قبلا بارها شده بگردین پیدا میکنین ولی خیلی کلی اگر دنبال ماشین خانوادگی با فضایه بزرگتر هستین که رانندگی نرم تری هم داشته باشه زانتیا ولی اگر دنبال ماشینی هستین که فضایه کمتری داره ولی در عوض رانندگی اسپرتری داره و خشکتره یکمی هم امکاناتش بیشتره مزدا 3 .
دنبال هر چی هستی مزدا 3 بگیر.
الن لینکای مربوط رو میذارم ببینی.
میشه ادرس بدین؟نقل قول:
ولی اگه بشه این جا هم یه بحثی کرد خوبه...
دوستان پست قبلی را اشتباه فرستادم.
ببخشید
اما اینجا هم بحثشو میکنیم.
چشم
زانتیا:خانوادگی تر و نرم تر.
مزدا3: اسپرت تر، جوونونه تر، اسپرت خورش بیشتره، جدیدتر، بسیار زیباتر، ایمن تر، امکانات بیشتر و ...
با اجازه آقا فرشاد
چيزاي خوبي توش هست ميتوني نتيجه كه مزدا بود رو خودت ببينيکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=256727
دوستان که اشاره کردند
ولی به نظرم مزدا 3
و قابله مقایسه با زانتیا نیست
اینو اشتباه فرستادم....نقل قول:
ببخشید
زانتیا ایمنی فوق العاده ضعیفی داره و 1 ستارس. قیمتش هم بیخودی خیلی بالاست.
در هر صورت زانتیا هم برتری هایی نسبت به مزدا داره مثلا فضایه بزرگتر کلا مزدا 3 خیلی ماشین خانوادگی نیست مگه یه خانواده کوچیک نرم تر هم هست خوب . خدمات بهتری هم داره کلا و قطعات یدکیش هم خیلی زیاده .
آقا شرمنده, من به عدد 3 بعد از مزدا توجه نکردم. تا حالا هم مزدا 3 ننشستم. از مجموع زانتیا یکی کم کنید عدد واقعی نظر سنجی بدست می یاد.
اقا من باشم ميرم زانتيا ميگيرم به نظر من بهترين طراحي بدنه رو در بين ماشين ها داره
سلام همشهرینقل قول:
حالا میشه بگید چجوری زانتیا بهترین طرح رو داره؟ و مثلا چند تا از نقاط قوت طراحیش رو بگید؟
:11:
زانتیا خیلی دیگه خز شده مزدا تری بگیر بهتره!
به گمانم موتوره زانتیا 1800
و مزدا 3 200 باشه
خیر.نقل قول:
موتور زانتیاهای سری اول(که خیلی هم کم تولید شد) 1800 بود. ولی تقریبا همه این زانتیا هایی که الان توی خیابون میبینیم موتور 2000 و 16 سوپاپ با قدرت موتور 132 اسب هستن.
حدس میزنم شما از روی این میگید که موتور پارس Elx هم 1800 هست و موتور زانتیا. درسته، ولی اون موتور ، موتور زانتیا های سری اول هست.
موتور مزدا 3 هم 2000 هست و 16 سوپاپ ولی قدرت 150 اسب بخار.
سلام
تنها مورد با ارزشی که درباره زانتیا دیدم تکرار میشه فضای بزرگتر هست. در برابر برتری های مزدا 3.
کاری با مورد مورد فوق ندارم, اما انگار اونایی که میگن زانتیا کسانی هستند که روی این ماشین بدون دلیل تعصب دارن. مثل تعصبی که عده ای روی 405 در بازه پایین تر دارن.
زانتیا به عنوان یک استاندارد تو ایران جا افتاده و همه ماشین های تو این رنج با زانتیا میسنجن همین وضعیت 405 هم داره و خودروهای لوکس هم ماکسیما
کلا مردم ایران وقتی به یک چیزی اعتقاد داشته باشن زمیین و زمان هم نمیتونن نظرشون عوض کنن
در کل زانتیا اصلا قابل مقایسه با مزدا 3 نیست و تو این رنج قیمت مگان 2000 و مزدا 3 بهترین هستند که انتخاب بین این 2تا به علاقه و نیازهات برمیگرده
سلام.
نیاز های اساسی من از ماشین:ایمنی-سرعت-مسافرت رفتن-ازش دیر خسته بشم..........
اینارو گفتم تا بهتر راهنمایی کنید.
اینم بگم که من خودم نظرم رو زانتیا است.ولی از مزدا3 هم خوشم میاد.
ایمنی : مزدا 3 بهترنقل قول:
سرعت : مزدا 3 بهتر
مسافرت رفتن : زانتیا بهتر ( زانتیا نرم تره و مزدا 3 کلا رانندگی خشک تر و اسپرت تر داره)
ازش دیر خسته بشم : فکر کنم این مربوط میشه به قیافه ی ماشین که خب مزدا 3 یه سر و گردن بالاترهدر ضمن سال هاست که داری زانتیا رو تو خیابونا میبینی
این که بپرسی کدوم یکی بهتره , جواب میشه مزدا 3 , اما بقیه اش میشه سلیقه ی خودت که کدومو دوست داشته باشینقل قول:
اینم بگم که من خودم نظرم رو زانتیا است.ولی از مزدا3 هم خوشم میاد.
سلام.نقل قول:
نیاز اول و دومتون رو کاملا مزدا 3 برطرف میکنه. و از این دو نظر از زانتیا سرتره. مخصوصا نیاز اول که همون ایمنی هست.
از لحاظ مسافرت هم امکانات مزدا 3 بیشتره ولی از بچه های همینجا شنیدیم که میگن زانتیا نرمتره.
به نظر من اگه نظرتون رو ببرید روی مزدا 3 بهتره.
اینو هم بگم اعدادی که روی کاغذ به عنوان حراکثر سرعت ثبت شده برای زانتیا 195 کیلومتر هست و برای مزدا 3 هم 209 تا. ولی هر دوتا بیشتر این رو میرن.
مثلا من با زانتیا 220 رفتم. بی شک مزدا 3 هم بیشتر از اینا میره.
از لحاظ ایمنی زانتیا 1.5 ستاره داره ولی مزدا3 فکر کنم 4 ستاره داره.
دوست عزيز اتفاقا مشكل اساسي زانتيا طراحي بدنشه. بعد شما ميگي بهترين طراحي بدنه رو داره!!نقل قول:
پس با این وجود مزدا3 انتخاب میشه.ولی زانتیا هم سیستم های خاصی مثل کمک فنراش داره و سیستم پایداریش............که واقعن تک و جالبه.
دوستان الانم بابام میخاد ماشین بگیره و چون ماشین زیره پا منم است از منم نظر خاسته و منم از شما کمک گرفتم.البته خودمم ساله اینده یه ماشین برا خودم میخام بگیرم که بازم بینه اینا موندم البته با توجه به نظراته شما فکر کنم مزدا3 بهتر باشه.ولی تا اون موقع فکر کنم 207 هم اومده باشه.نظرتون در مورد این ماشین نسبت به مزدا3 و زانتیا چیه؟کدام بهتره؟
البته در مورد بحث قبلی(انتخاب بین زانتیا و مزدا3)هنوز اگه کسی نظری داره بگه.
ممنون.
خوب به سلامتی مبارک باشه.نقل قول:
در مورد 207 و این دوتا هم باید وایسی تا بیاد ببینم در چه رنج قیمتی میوفته.
اصلا شاید تا اون موقع ماشین بهتری بیاد.
اگه از همین الان تصمیم بگیری ممکنه یه مدل ماشین بره تو ذهنت که اون تا اون موقع هم روش تعصب پیدا کنی. و اگه ماشین بهتری بیاد ممکنه قبول نکنی که جدیده بهتره.
=============
یه نکته یادم رفت. چرا به مگان2000 فکر نکردید؟؟
اون تمام معیار های شما رو داره. و برای مسافرت هم از مزدا 3 بهتره
پس بحث بین زانتیا و مزدا را ادامه بدین.البته اکه هنوز چیزی هست
من مزدا 3 نروندم. کسی از آشناهام هم نداره. ولی یه چیزی که در مورد ماشین های جدید ( مثل هیوندا , بنز, مزدا و ...) می دونم, کمبود قطعه یدکه و اگه پیدا بشه قیمتش خیلی بالاست. ( البته قطعه یدک زانتیا هم چندان فراوون نیست و من کل گیلان رو برای یه مهره دنده عقب گشتم که آخرش هم پیدا نشد ولی تو تهران همه قطعاتش هست). ما که تو اروپا زندگی نمی کنیم. کاملا مشخصه که مزدا به جز در سیستم تعلیق و مانور پذیری, در همه چیز به زانتیا سره. اما اینجا ایرانه و باید فاکتورهای دیگه ای هم در انتخاب در نظر گرفته بشه.( مواردی که در بالا ذکر شد) و آشنایی تعمیر کار و زمانی که باید منتظر رسیدن قطعه یدک از خارج از کشور یا گشتن در بازار سیاه استوک فروشان صرف کرد. من خودم برای یه اکسل فولکس گل, چند ماه منتظر موندم آخرش هم نمایندگی گفت که از برزیل سفارش دادیم آوردن.( شاید هم از بازار سیاه خرید و چند برابر قیمت به ما فروخت). باورتون میشه شیلنگه خرطومی بنزین رو 140 تومن خریدم. قطعه ای که ارزش واقعیش 3-2 هزار تومنه. ماشین های جدید از این دردسرها زیاد دارن.
سلام.دوستان این تاپیک 257 تا بازدید کننده داشته ولی فقط 26 نفر نظر داده.شما که مشاهده میکنید یه نظری هم بدین.البته اگه واقعن چیزی میدونید نظر بدین اگر هم که نه ............
.ممنون
به نظر من از همه لحاظ مزدا 3 !! از لحاظ قيافه هم كه زانتيا خيلي ... ( ضايست )
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بیشتر این آمار مربوط به مهمانان میباشد، نه مربوط به کاربران.:11:
آخه مزدا3 کجا زانتیا کجا ؟
زانتیا برای زمانی خوب بود که تهران رو طهران می نوشتن
مزدا3 از لحاظ اینکه کارت سوخت داره بهتره !!!
هر چند مزدا سريعتره
ولي اينو بدون ماشيناي اروپايي خيلي بهتر از آسيايي ها هستن از لحاظ کيفيت و عمر مفيد
مزدا 3 به نظر من از همه لحاظ بهتره
اين حرف شما رو قبول ندارم. الان كره يا ژاپن ماشينهايي تو ليد ميكنن كه از خيلي ازماشينهاي اروپا با كيفيت تره.نقل قول:
سلام.دوستان من نظرم رفت سمت مزدا3.این طور که پیداست ماشین توپی هست.
دوستان همان طور که گفتم بابام ابان یه ماشین میگیره که زیره پا منم هست دی یا بهمن هم یکی دیگه میگیره که فقط ماله خودمه.حالابابام بم یه پیشنهاد کرد.گفت:اگه بخام به جای گرفتن دو تا ماشین پول دوتا رو بزاره رو هم و به جاش یه تویتا کمری 2007 بگیره.
حالا نظره شما چیه؟به نظره شما مزدا3 بهتره یا تویتا کمری؟در کل کارخونه مزدا بهتره یا تویتا؟
دوستان اگه کسی هم هست که هنوز در نظر سنجی (زانتیا یا مزدا3) شرکت نکرده و هنوز نظره خود را نگفته بگه تا ببینیم اخرش چی میشه.
فعلن......
چرا به مگان نمینگرید؟نقل قول:
در کل کارخونه تویوتا خیلی از مزدا بهتره.
ولی برای شما به نظرم 2 ماشین بهتره. آخه هیچی ماشین خود آدم نمیشه.
راستی اگه بخوایید مزدا 3 برا بابات بخرید، چی برا خودت میخرن؟:46:
یا مزدا3 یا زانتیا.
ولی اگه کمری هم بگیریم زیر پا منم هستا.
به نظره شما کمری یا مزرا3؟
یه سوال دیگه هم پرسیدم، این که اگه باباتون مزدا 3 بگیره، شما چی میخرید؟؟
اگه شما میخوای پراید بگیرید، خوب بگید باباتون کمری بخره بهتره. (البته اگه یکم بذاره روش و آزرا بخره که عالیه)
ولی اگه خودت میخوای 206 و بالاتر بگیری، خوب به نظر من همین بهتره که مزدا 3 بخرید.
در اين صورت بازم مزدا3 :5:نقل قول:
به نظره شما کمری یا مزرا3؟