همچین میگید سیمبین انگاری که فقط نوکیا سیمبین داره. دوست عزیز UIQ فقط یک نوع رابط کاربری هست که
کارهایی رو مانند تاچ اسکرین بهش اضافه میکنه وگرنه در اصل همون سیمبین است.
بطور مثال سیستم عامل گوشی P1 سیمبین نسخه 9.1 است اما از نوع UIQ3
در ضمن win_f.s عزیز به نظر من هم مقایسه این دو گوشی اصلا درست نیست. اما نه ده دلایلی که دوستان گفتند
بلکه به دلیل تاریخ عرضه شدن هاشون هست که این نظر رو دارم. گوشی پی1 در ماه می سال 2007 عرضه شده اما
گوشی نوکیا ای 71 در ماه ژانویه سال 2008 عرضه شده یعنی یک سال و نیم بعد از ورود پی1.
الان گوشی پی 1 افت قیمت خودش رو کرده. کاربران زیادی داره و تمام سوراخ سنبه هاشو مثل کف دست میشناسند
اما ای71 چی؟ گوشی که تازه اومده نه معلومه کیفیت چطوره (البته 90 درصد کیفیت خوبی داره چون بیزنسی هست)
و نه کاربران زیادی داره که عیب و ایرادهاش مشخص بشه. هم عیب و ایرادهای سخت افزاری و هم نرم افزاری.
الان گوشی پی1 تمام عیب هایی که داره مشخصه و تمام خوبی هاش هم مشخص هست. اگر خواستی پی 1 رو با یک گوشی مقایسه بکنی سعی کنید که هم تاریخ عرضه شدنشون تقریبا در یک سال باشه و هم از یک نوع
مدل باشند.
حالا هم اگر همینطوری بخوام نظر خودم رو بگم میتونم بگم که تا گوشی های تاچ اسکرین باشه هرگز دنبال
گوشی های ساده و دکمه ای نمیرم. تنها به همین دلیل که گفتم حتی گوشی Sony Ericcson M600 رو به
E71 ترجیح میدم. یا مثلا گوشی LG KU990 رو به ای 71 ترجیح میدم.
الان هم من منتظر Xperia هستم تا بیاد و امتحانش رو پس بده تا بین تاچ پر و experia یکی شون رو بخرم. چون
هر دو صفحه تاچ دارند و جفتشون بخاطر داشتن ویندوز موبیل از تمام گوشی های سیمبین دار بهترند. چون
برای کسی که دنبال برنامه باشه اول ویندوز موبایل و بعد سیمبین. :10: