سلام
من یه Ram 256 DDR روی سیستمم دارم .
حالا میخوام یه 256 ، DDR2 بهش اضافه کنم .
مشکلی پیش میاد یا نه ؟
DDR1 بهتره یا DDR2 ؟
حدودا قیمتش چنده ؟
ممنون
Printable View
سلام
من یه Ram 256 DDR روی سیستمم دارم .
حالا میخوام یه 256 ، DDR2 بهش اضافه کنم .
مشکلی پیش میاد یا نه ؟
DDR1 بهتره یا DDR2 ؟
حدودا قیمتش چنده ؟
ممنون
سلام. مادربرد شما فقط از رم های ddr استفاده می کنه و شما نمی تونید که رم ddr2 روی مادربرد قرار دهید.نقل قول:
عزیزم چیزی که نمیدونی نگو رم خود من DDR 2 هستش.نقل قول:
مدل مادربوردت رو بگونقل قول:
جل الخالق مگه میشه هم ddr1 هم ddr2 :41:نقل قول:
سلامنقل قول:
مادربوردم awrdacpi هست .
با تشکر
سلامنقل قول:
مادربوردم awrdacpi هست .
با تشکر
فکر کنم این مارک مادربردت باشه مدلش رو نمیتونی بگی یا اینکه میدونم رمت ddr هست یا ddr2 ?نقل قول:
سلامنقل قول:
مادربورد من shattle هست
الان رمی که روش دارم ddr هست
یعنی کسی نمی دونه که ddr2 را ساپورت می کنه یا نه ؟
موفق باشید.
نخیر دوست من شما نمی تونید از رم ddr2 استفاده کنید مینبرد شما رم ddr ساپرت میکنه.
این که جلل خالق نداره!!!!
میخای تا 100 تا مین برات اسم ببرم که هم ddr وهم ddr2 ساپورت میکنن!!!!
یکیش مینه قبلی خودم بود:
Giga 915 p duo
خاهشا درست راهنمایی کنید!!
دوست عزیز شما هم اگه روی جلد مینت کلمه ی DDR2 رو اگه دیدی میتونی از این نوع رم ها استفاده کنی.
از سایتش هم میتونی استفاده کنی.:20:
مشکل اینجاست که شاتل تا قبل ddr2 بودش وقتی ddr2 اومد به بازار شاتلی وجود نداشتنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
عزیزم چیزی که نمیدونی نگو رم خود من DDR 2 هستش.
من چیزی نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟
رم شما ddr2 هست ، چه ربطی به این بحث داره؟؟؟؟؟؟ منظورت اینه که چون رم شما ddr2 هست ، همه می تونند از این رم استفاده کنند؟؟؟ با کمال احترام باید بگم که شما اشتباه کردی.
100 تا نمی خوام ، مدل همون یکی رو که خودت معرفی کردی رو کامل بگونقل قول:
مدل رو اشتباه گفتی ، دقیق بگونقل قول:
اولا به قول آقا البرز ، نظرت زیاد به تایپک ربطی نداره !!!:21: بعدش هم به کاربرای پیشکسوتت یخورده احترام بذاری بد نیست !!:13: رم شما چه ربطی به مادربرد اون دوستمون داره ؟!!!:13:نقل قول:
بابا خودتون رو خسته نکنید شاتل که اصلا ddr2 نداره اواخر چندتا داده بود که خدا تومن پول رم ddr2 بود اون زمان
تایید میشه ! اگه ایشون یه مادربرد معرفی کنن که هم ddr2 و هم ddr ساپورت کنه ، یه شکلات خوشمزه پیش من دارن !!!:13::31:نقل قول:
سلام
توی دفترچه مادبورد شاتل خودش عنوان کرده که شما میتونید دوتا Ram Ddr روی این مادربورد سوار کنید .
پس مادربود شاتل قادر به پشتیبانی از Ram های Ddr2 نیست .
موفق باشید .
دوستان بحث رو تموم كنيد و ادامه نديد
مينبوردي كه فقط رم ddr ساپورت كنه نميتونه ddr2 ساپورت كنه مگه اينكه يا ddr2 ساپورت باشه يا combo باشه و هر 2 رو ساپورت كنه
بحث تموم
اون دوستمون هم مادربوردش فقط ddr ساپورت هست نه بيشتر
اصلا این تاپیک نمیدونی چرا بحث الکی میشه خوب مشخصه و همه بقول دوستومون پیشکسوتا همه جم شدن دارن میگن نمی خوره حالا شما میگی می خوره بزار ببین جواب میده یا نه ولی اگر مشکلی واسه رم و مینت بوجود امد پای خودته.:13:
به نظر می رسه بحث این تاپیک تموم شده.