سلام
من دنبال یه دستگاه دی وی دی پلیر هستم که divx رو هم پشتیبانی کنه و با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و
لنزش قوی باشه و همه دیسکها رو راحت بخونه و همچنین میخوام قیمتش مناسب باشه . کسی چیزی با این مشخصات سراغ داره ؟
Printable View
سلام
من دنبال یه دستگاه دی وی دی پلیر هستم که divx رو هم پشتیبانی کنه و با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و
لنزش قوی باشه و همه دیسکها رو راحت بخونه و همچنین میخوام قیمتش مناسب باشه . کسی چیزی با این مشخصات سراغ داره ؟
سلام
كسي نبود جواب بده؟
من که سامسونگ گرفتم تا حالا ازش بد ندیدم . کیفیت خوبی تو پخش داره و ضعیف هم نیست که با یه خش کوچیک بیخیال دیسک بشه ! امکانات خوبی هم داره .
سلام ploneer هم بسیار مناسبه.
من سونی دارم هر چی هم توش انداختم پخش کرده امکانات خوبی هم داره
سلام
دست شما درد نكنه ولي اگه لطف ميكرديد و مدل رو هم اشاره مي كرديد خوب بود.
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز شما اگه برات قیمت تا 100 تومن اشکال نداره LG 9450 بگیر خیالت راحت باشه
بهترین و کاملترین ورودی خروجی ها رو داره با یک کابل HDMI
آخرین قیمتش هم تو جمهوری حدود 94 تومن بود
موفق باشی
سلام و درود به همگینقل قول:
هر محصولی برای تولید نیاز به متخصص داره !
مثلا تو ساخت مانیتور sony و samsung حرف اول رو میزنن
تو ساخت پرینترهای فوق حرفه ای Epson
و ...
توی محصولاتی هم که لنز مهمترین پارامتر ساختشونه مثلا dvd player ها شک نداشته باشید که حرف اول و آخر رو Pioneer میزنه...
پس فقط pioneer
اینم لینک مشخصات بهترین dvd player حال حاضر که البته از وجودش توی بازار ایران خبر ندارم...
*** موفق باشی ***کد:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/HomeEntertainment/Blu-rayDisc+DVD/PioneerDVDPlayers+Recorders/ci.DV-410V-K.Kuro?tab=B
با سلامنقل قول:
این مدل فکر نمیکنم تو ایران باشه
من تا حالا پلیر تنها ( بدون سینما خانواده ) 1080P ندیدم
حتی 1080i هم نیست
این مدلی که شما معرفی کردید میبایست خیلی خوب باشه و قیمتش هم باید بالا باشه
اما بچه هایی که از ال جی استفاده میکنند به تجربه ثابت شده که بسیار دستگاههای خوب بی دردسری هستند و با دی وی دی های خط و خش دار کمتر مشکل درند
ناگفته نمونه الان در درایو ها کامپیوتر هم جزو 5 درایو برتر در بازار مطرحه
9450 واقعا از نظر ورودی و خروجی کاملترین دستگاه موجوده
و از پایونیر مورد نظر هم یه خروجی S/Pdif بیشتر داره که برای دکودر کاملا لازمه
Pioneer خوبه اما LG یه چیز دیگه ست !
سلام دوستان
من تو اينترنت خيلي دنبال يه دي وي دي پلير گشتم كه به غير از DivX فايل هاي WMV رو هم پخش كنه
آخرش رسيدم به Pioneer DV-410V
[HTML]http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/HomeEntertainment/Blu-rayDisc+DVD/PioneerDVDPlayers+Recorders/DV-410V-K?tab=B[/HTML]
ولي نميدونم تو بازار ايران چي هست!
آيا اين مدل وجود داره؟
روي بعضي از دي وي دي پليرها زده Play Windows Media ولي فقط فايل هاي صوتي رو پخش مي كنه
حتي ال جي يا سامسونگ و فيليپس
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
سلام
من قصد خرید یک دستگاه DVD Player هستم. که توانای پخش فیلم های Divx رو با پشتیبانی نمایش زیرنویس فارسی داشته باشه. اگر هم srt فارسی رو ساپورت نکنه مهم نیست. فقط فرمت sub/idx رو پشتیبانی کنه حله . منتظر راهنمائی شما هستم.
ممنون
سلام
من کلی تو اینترنت گشتم که DVD Player مناسب که USB بخوره و همه فرمتها رو هم ساپورت بکنه پیدا کردم . که منتهی میشه به فیلیپس و پایونیر
فیلیپس حتی با SRT Subtitle فارسی هم مشکلی نداره و حتی یکی گفته بود WMV رو هم اجرا میکنه هرچند روش نزده
فقط مشکل اساسی این هست که یه نمایندگی درست درمون تو ایران ندارن .
از دوستان کسی اطلاع داره که آیا میشه این مدلها رو تو ایران تهیه کرد؟
مدلهای زیر رو ببینید :
کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/539196-REG/Pioneer_DV_410V_K_DV_410V_K_DVD_Player_Black_.html#reviews
کد:http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_language_gb/_productid_DVP5960_05_GB_CONSUMER
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GB&slg=ENG&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&session=20081119110258_213.217.33.249&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=DVP5990/05&mid=Link_ProductInformation&hlt=Link_ProductInformation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس مدل dvp5990 فیلیپس هستش.
اگه کسی جایی رو میشناسه که این مدلها رو داشته باشه لطف کنه بگه. :5:
دوستان این مدل ال جی dv-9650pm چطوریاس خوبه بگیرم
یا بهترش پیدا میشه و ایا این مشکلی با زیر نویش فارسی نداره
من هفته پیش یه DVD-Player خریدمنقل قول:
به هیچ وجه سراغ dv-9650pm از ال جی نرو. باشه؟:20:
من دوماه بود که دنبال پلیر میگشتم و این فیلیپس رو میخواستم سفارش بدم از خارج برام بفرستن ولی شانس آوردم یه مغازه داشتش :
فیلیپس مدل DVP5986 خریدم که فقط هم یکجا داره اونم پاساژ شرکا تو خیابون جمهوری هستش (نرسیده به حافظ)
قیمتش هم 100 تا 115 هستش.
دستگاه فوق العاده قوی هستش.
این فایل PDF رو حتما ببین .
از مشخصات شاخص این دستگاه :کد:http://rapidshare.com/files/169534537/dvp5980k_75_pss_aen.pdf.html
Brings audio and video to life
•HDMI 1080p upscales to high definition for sharper pictures
•192kHz/24 bit audio DAC enhances analogue sound input
•High definition JPEG playback for images in true resolution
•Progressive Scan component video for optimized image quality
Plays all your movies and music
•DivX Ultra Certified for enhanced playback of DivX videos
•Plays DivX, MP3, WMA and JPEG digital camera photos
•Plays CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW
Easy to use
•USB Direct plays photos and music from USB flash drives
Enjoy enhanced karaoke
•Karaoke for endless karaoke entertainment at home
Philips
DVD Player with HDMI and USB
HDMI 1080p
DVP5980K
Video Playback
•Playback Media: CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DivX, DVD-Video
•Compression formats: MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX U
این دستگاه خروجی HDMI و RGB و خروجی صدای 5.1 کانال داره مضاف بر این Upscaling 1080P انجام میده که شما تفاوت کیفیت تصویر خروجیش رو میتونید در تلویزیونهایی که پورت HDMI و قابلیت 1080HD دارند میتونید به وضوح حس کنید.
و تمام فرمتهایی که در بالا نوشته شده رو از روی USB میتونه پخش کنه .
پس این دستگاه بهترین انتخاب هست وشک نکن.
پلیر فقط F1080i سامسونگ
علاوه بر پخش انواع فرمت های فشرده حتی XVID + پورت HDMI ، زیبایی منحصر بفرد و قیمت مناسبی داره
فیلیپس 5986هم Xvid رو پخش میکنه حتی با بیت ریتهای بالا 4000 و ویژگی مهمش اینه که از روی USB هم میتونه فیلمهای حجیم رو پخش کنه!نقل قول:
اقا دمت گرم اساسی ممنونتم
این کابل رو برای hd رو همراش هم میده راستی با زیرنویس فارسی که مشکل نداره
اگر بتئونی شمارع تلفن اون مغازه رو برام پیام خصوصی بفرستی ممنون میشم
یک خبر خوش دیگه به دوستان بدم و اون اینکه من امروز یک فیلم دایویکس رو که فایل زیرنویس فارسی با پسوند .sub کنارش بود روی DVD-Player فیلیپس 5986 تست کردم (فیلم و فایل زیرنویس روی فلش ) و با موفقیت تونست زیرنویس رو روی فیلم بندازه.
عالی بود باز هم از توانایی های این دستگاه لذت بردم.
ایول جدی sub و idx رو میخونه ؟ آخر پلیر هست این بابا ...
نقل قول:
بله واقعا آخره پلیر هست و با سابتایتل فارسی هیچ مشکلی نداره! من امروز فیلم Body of lies که کدکش XviD 1.1.2 Final رو روی فلش ریختم و سابتایتل .sub و .idx رو کنارش ریختم وبه راحتی خوند و ساب رو انداخت زیر فیلم .
یکی از دوستان نیز زنگ زد به نمایندگی فروشش و مدل 5995 رو هم آورده به قیمت 115 :27:
سلام ببخشيد بين پايونير و فيليپس كدومو انتخاب كنم آيا كابل اچ دي همراه شون هست
نقل قول:
نه فیلیپس کابل HDMI همراهش نیست . کابل HDMI باید 12 هزار تومنی باشه
پایونیر مدل
Pioneer DV-410V-Kبهتر از فیلیپس به نظر میاد اگر تونستی این مدل رو پیدا کنی عالیه وگرنه همون فیلیپس سر تر از بقیشون هست:8:
از بچها کسی هست قیمت بازار 3 نوع مدل خوب رو به من بگه .... Philips/Pioneer/LG/Samsung
ممنون
Philips:نقل قول:
dvp-5965 85000
dvp-5986 105000
dvp-5995 115000
pioneer:
dv 410v-k
دربازار ندیدم ولی دستگاه خوبیه اگر بتونی گیر بیاری.
سامسونگ یکی دو مدل usb خور داره فکرکنم 8800 بود .قیمتش هم 75 تومن
آقا هر کی میخواد کابل hdmi بگیره یک مقدار بیشتر دست توی جیب مبارک بکنه. دیگه زیر 20تومن جنس بنجل حساب میشه(ببخشید)نقل قول:
کابل hdmi باید 12 هزار تومنی باشه
نمايندگي پايونير جمهوري 410رداره ميگه 120 بگيرم؟
تصمیم نهایی با خودت هست 410 دستگاه عالی ای هستش . یکبار مشخصات دقیقشون رو بررسی کن ببین کدوم به دردت میخوره . ببین اگر زیرنویسهای srt و idx/sub رو از روی فلش میتونه روی فیلم بندازه بخرش . روی یک فلش انواع فایلهای تصویری با فرمتها و کدک های مختلف رو بریز و برو مغازه بگو تستش کنه و ببین اجرا میکنه یا نه ...نقل قول:
در هر حال هرکدوم از این دو مدل چه 5995 فیلیپس و چه 410 پایونیر رو بخری ضرر نکردی :27:
جناب ممنون ...
خوب نتیجه گیری اینکه بهترینهای بازار فیلیپس و پایونیر هست که جواب دادن ...
حالا میایم روی برندهای سامسونگ و الجی که قیمت کمتری دارن ....
آیا شما خودتون توصیه میکنید سانسونگ 1080p7 یا الجی 9550 فکر کنم آخرین مدلش هست رو بگیرم .... ؟ و تفاوت اصلی بین 3 مدلی که بالا برای فیلیپس گفتید چی هست ؟
منم با Pioneer بیشتر پایم
به هیچ وجه سراغ samsung و به خصوص LG نرو :21: که ضرر میکنی.نقل قول:
ویژگیهای مهم یک DVD-Player خوب :
Upscaling 1080P
HDMI خروجی
توانایی پخش فیلم های دایویکس از روی فلش و قراردادن سابتایتل های .srt و idx از روی فلش به فیلم
:5:
خروجی صدای 5.1 کانال که بعدا با خرید یک اسپیکر 5.1 کانال میتونی سینمای خانگی پیاده کنی.
خودت یکبار دقیق مشخصات 410 پایونیر و 5995 فیلیپس رو نگاه کنی وبا مدلهای سامسونگ و الجی مقایسه کنی کاملا متوجه خواهی شد که نباید سراغ ایندو بری :27: اگر هم پولت نرسید حداقل سامسونگ بخر ولی اصلا سراغ الجی نرو (البته نظر شخصی بود و تصمیم نهایی با خودت هست من فقط تجربیاتم رو میگم)
دوستان سلام
يه سري اطلاعات راجبه dvd player پاناسونيك ميخام
سلام میشه یک دی وی دی پلیر تا 100 تومان بهم معرفی کنید ممنون
دوستان این DVD پلیر هایی که میگئ از فلش میخونه چه پسوندی رو میخونه ؟
آیا امکان عقب جلو کردن زیر نویس هست ؟
lcd ای هست که بتونه اینکارو بکنه >؟
دوستان لطفا جواب این سوال را بدید.نقل قول:
به نظر شما چه مارکی بهتره ؟؟؟
در مورد dvd player هایی که usb میخورن هم توضیح بدید ؟؟؟ من توی محصولات سامسونگ مدل usb خور ندیدم
به تمام این سوالات در صفحات قبل جواب داده شده !
دوست عزيز اگه خواستي اون مدل جديد رو بگيري و اين يکي رو به قيمت کمتري بفروشي خبرم کن :)نقل قول:
دوست عزيز اگه خواست اون مدل جديد فيليپس رو بخذي اين يکي رو از شما خريدارم. اگه مايل به فروشنقل قول:
هستيد بهم اطلاع بديد لطفا :) ممنون
نه نمیفروشم . شما میتونی مدل dvp -5965 رو بخری که ارزونتره (85)نقل قول: