[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تاپیک تمام مباحث مربوط به این نرم افزار بحث و گفتگو می گردد
با تشکر از همراهی شما عزیزان
Printable View
در این تاپیک تمام مباحث مربوط به این نرم افزار بحث و گفتگو می گردد
با تشکر از همراهی شما عزیزان
سلام
ممنون از معرفي
فقط يه مشكلي هست
براي يكي از اهنگهاي celine dion امتحان كردم هيچي پيدا نكرد
اسمش 1 بود
اسم اصليشو نداشتم
سپهر خان
این برنامه از یه موتور جستجو استفاده می کنه که اون موتور هم متنها رو از یه سایت می گیره.احتمالا اون سایت متن آهنگ مورد نظر شما رو در آرشیوش نداره.البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی. در تنظیمات برنامه اون موتور جستجوی کره ای رو به طور موقت در اولویت اول قرار بده ( بجای انگلیسیه) و ببین آیا این یکی پیدا می کنه یا نه.
با سلام
آقا رضا جت اديو من زبان انگليسي رو نداره منم كه كره اي بلد نيستم
چطوري انگليسي رو بهش اضافه كنم ؟
ممنون
اگه در کادر پایین قسمت Lyric Viewer زبان انگلیسی رو نداشته باشی، یا باید برنامتو آپدیت کنی و یا اینکه ورژن جدید جت آدیو رو نصب کنی.. مطمئنا در اینصورت زبان انگلیسی بهش اضافه میشه. ;)نقل قول:
نوشته شده توسط hp1361
سلام
از مطالب مفيد شما متشكرم.من هم از آهنگهاي خارجي (مخصوصا به زبان انگليسي)خيلي خوشم مياد و مطالب شما خيلي مي تونه بدردم بخوره.فقط من از اين تعجب ميكنم كه چطور با وجود تمامي دوستان علاقمند به موسيقي غربي نه تنها هيچ تالار و تاپيكي مربوط به موسيقي غربي وجود نداره كه حتي تالار در خواست موسيقي و فيلم هم كه خيلي خيلي جنبه عمومي داره اينقدر بي رونقه؟
قبلا یه جت ایدیو 5 تبقه هم بود. نمیدونی اونم این قابلیتو داره یا نه؟
اساس كار JetAudio و برنامههاى مشابه تو اين زمينه، استفاده از اطلاعات موجود در Tag فايل هست. به عبارت ديگه اگه Tag فايل mp3 خالى باشه (حالا Tag چه ID3v1 باشه، چه ID3v2)، برنامه هيچ متنى از اينترنت دريافت نمىكنه!
برنامههاى مخصوصى هم در اين رابطه وجود دارن كه معروفترينشون EvilLyrics هست كه با Winamp هم سازگاره.
براى ديدن و يا ويرايش Tagها هم مىتونيد مثلا در برنامهى Winamp در قسمت Play List، فايل مورد نظر رو انتخاب كنيد و Alt+3 رو بزنيد...
سلام
من يه سوالي درمود جت آديو داشتم
از اينترنت وقتي آهنگ دانلود مي كنم و توي خونه اجراش مي كنم يه صفحه كوچيكي مي ياد و آدرس اينترني رو نشون مي ده
نمي خوام بيادميشه كمكم كنين
مرسي
دقيقا همينطوره. اگه فايل مشخصه ي خاصي نداشته باشه اين برنامه ها هم نميتونن كاري از پيش ببرن. اما خوب روش جالبيه.حالا ميخوام جت اوديو رو نصب كنم.ممنوننقل قول:
اساس كار JetAudio و برنامههاى مشابه تو اين زمينه، استفاده از اطلاعات موجود در Tag فايل هست. به عبارت ديگه اگه Tag فايل mp3 خالى باشه (حالا Tag چه ID3v1 باشه، چه ID3v2)، برنامه هيچ متنى از اينترنت دريافت نمىكنه!
تو لينك زير من طريقه حذف اين نوشتههاي مزاحم رو با عكس توضيح دادم . اميدوارم به كارت بياد .نقل قول:
نوشته شده توسط parisa_s204
با تشکر از رضای عزيز بابت زحمتی که کشيدند
دوستان برای برنامه Winamp هم ميتونيد از MiniLyrics استفاده کنيد!
اطلاعات بيشتر و دريافت برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبين
بچه ها من مشكل دارم
وقتي تنظيمات رو انجام ميدم يه پنجره مياد
كه نوشته now connecting and down loading status:downloading
اما بعد از چند ثانيه ميزنه error in connection
كسي ميدونه ايراد از كجاست
خيلي ور رفتم درست نشد
بخشید شاید این موضوع به اینجا ربطی نداشته باشه اما من یه مشکلی دارم
وقتی که میخوام یه ویدیو رو کانورت کنم میگه که برای تبدیل به Mpg باید فایلهای مورد نیاز دانلود بشه و من هم میزارم دانلود بشه ولی بعد هم دوباره میگه که باید دانلود بشه......
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ده تا آهنگ دارم كه داخلشون توضيحات نداره و متنشون پيدا نمي شه مي دونين منظورم از داخل كجاس تو Properties قسمت دوم يه دكمه داره نوشته Advanced كه توضيحات آهنگ رو نوشته مثل اسم و ... اگه اينجا خالي باشه يا اشتباه باشه متن پيدا نميشه يا اشتباهه.
ولي مر30 ترفند جالبي بود.
سلام . چطوري ميشه با JetAudio فايل هاي صوتي رو تبديل به mp3 كرد ؟
سلام.
مديران عزيز براي تاپيك مجدد معذرت ميخوام.اون تاپيكي كه معرفي كرديد براي 200 روز پيش بود و باد يك تاپيك ميزدم!
وقتي ميخوام تگ بعضي آهنگ هارو اديت كنم بعضي قسمتاش هيچ جوره پاك نميشه و تغيير نمي كنه مگر دكمه ريموو رو بزنم كه كلش پاك ميشه!فكر كنم يك ترفتد باشه كه بتونيم كاري كنيم كه اون قسمت ها اصلا پاك نشه!يعني منم ميخوام همون كار رو كنم ولي نمي دونم چطوري!دوستم يه بار گفت يك كد يا عدد يا همچين چيزي ميزني جلوي تگ بعد پاك نميشه!(نمي دونم شايد حرف مفت زده باشه!!!!)گفتم شايد ربطي به اين قسمت جت آوديو داشته باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ميشه توش رو تيك زد يا پر رنگ كرد.ميشه راهنمايي كنيد؟
نه دوست عزیز
ربطی به کد نداره
این آهنگ چون اسم آلبومش در مدیا پلیر و جت آدیو پبت شده واسه همینه
Mp3tag رو دانلود کن. مشکلت حل میشه. اون تاگ رینیمی که در جت آودیو وجود داره بیسک هست و نمیشه کارهای حرفه ای رو
باهاش انجام دادم. اما با این برنامه کم حجم و مجانی میشه همه کار کرد.
کد:http://fileforum.betanews.com/detail/Mp3tag/1056224000/1
خيلي ممنون از پاسخ ها.مشكل من تگ اديت كردن نيست چون يك بار با وينمپ و يك بار هم با جت آوديو اديت ميكنم كاملا تغيير ميدم.مشكلم اينجاست كه چطوري كاري كنم كسي نتونه با Rename كردن تگ ها , اسم اون رو تغيير بده و تگ ثابت بمونه تا زماني كه كسي كلا اونارو Remove كنه!
تا جایی که تو این چند سال با فایل های صدا و تصویر کار کردم هیچ قفلی روی این فایل ها نمیتونه گذاشته بشه و هرنقل قول:
تغییری هم میتونه ایجاد بشه. این کاری که شما میگید یک نوع قفل موقته. تگ هم قفل نمیشه. اگر این کار شدنی
بود این همه سی دی قاچاق موزیک و دانلود فایل های تصویری و صوتی در اینترنت صورت نمیگرفت.
حالا شاید بقیه فکری به ذهنشون برسه.
پس اون گزينه كه توي عكس نشون دادم چيه؟
با توجه به توضیحات اینجا
اسم خواننده رو در brows(auto) در مدیا سنتر نشون نمیده
البته شما باید مثل من آلبوم ساخته باشی
این چیزی که گفتی واسه منم پیش اومدی که تگ ها پاک نشن
ولی خداییش این جت آدیو خیلی باحاله و کارایی زیادی داره
دمش گرم
یه کمی در مورد اون گزینه پایینه تگ توضیح میفرمایید؟
نقل قول:
ییبن با انتخاب این گزینه part of compilition نام این خواننده تو قسمت brows (auto) توی مدیا سنتر ذخیره نمیشه
چون این قسمت نام تمام خواننده و آلبوم و سال و rating و.. رو نگه داری میکنه که در صورتیکه آلبوم هات برحسب خواننده یا آلبومشون و .. نیست بتونی راحت اونارو پیدا کنی
مثلا میتونی تمام آهنگ هایی رو که امتیاز 5 دادی رو پیدا کنی(آهنگ های 5 ستاره)
یا مثلا تو آلبوم ها دنبال آلبومی به اسم پرسه بگردی در صورتی که شاید اسم خواننده یادت نیست یا نمیدونی تو کدوم یکی از آلبوم هایی که ساختی قرارش دادی
خیلی به کار نمیاد (نمیخواد زیاد وقت بزاری)
و گزینه brows(auto) رو هم میتونی در preference>general>do not use Brows (auto) مخفی کنی
وقتی آلبوم بسازی میتونی واسه هر آهنگ rating و نوع آهنگ(ملایم ؛ تندو..) سبک آهنگ (رقص ، رمانتیک و ..) و مجموعه (آهنگ، ویدیو، فیلم و ..) رو مشخص کنی
راستی میتونی تگ تعداد زیادی آهنگ رو هم همزمان عوض کنی که خیلی به درد من میخوره
اگه سوال دیگه ای از جت آدیو داری بپرس تا جوابتو بدم. من از تک تک گزینه های جت آدیو سر درمیارم.
همین آخری که گفتی تگ چند تا آهنگ...یه خورده توضیح بده.میسی!!
نقل قول:
مثلا 50 تا آهنگ از گوگوش داری که میخوایی تگ اونا رو بنویسی
خیلی از گزینه های تگ مثل نام خواننده و آلبوم هر چندتا از اونا یکی هستن یا سال آهنگ ها که به این وسیله دیگه احتیاجی به نوشتن تک تک آهنگ ها نیست
باید هر چندتا آهنگ میخوایی انتخاب کنی (مهم نیست تو مدیا سنتر باشه یا مای کامپیوتر)
اگه تو مدیا سنتر باشی میتونی با انتخاب گزینه properties of tracks علاوه بر تگ (rating ,category,....) را نیز واردکنی.
و edit tag رو باز کنی
یه همچین چیزی باز میشه
حالا میتونی تگ رو بنویسی که به تمام آهنگ ها اعمال میشه
اگه میخوای تگ آهنگ ها حتما عوض شن یه remove tag تو این حالت بزن تا تگ همه آهنگ ها رو پاک کنه
فقط برای اسم هر آهنگ و شماره تراک باید جداگانه عمل کنی چون واسه هر آهنگ متفاوته
حتی میتونی برای همهی آهنگ ها عکس هم بزاری
اون صفحه پشتی که چند تا ترک رو با هم انتخاب کردی از کجا باید بیارمش؟
نقل قول:
میتونی از توی مای کامپیوتر آهنگ ها رو انتخاب کنی وبعد راست کلیک کنی و از منوی جت آدیو ادیت تگ رو بزنی
یا تو جت آدیو مدیا سنتر رو باز کنی و راست کلیک کنی و new album بسازی
باید واسه آلبوم هات اسم بزاری مه من معمولا اسم خواننده رو میزارم و آهنگ های اونو توی یه آلبوم میزارم
و گزینه lnk رو تیک میزنی از قسمت folder setting پوشه هایی که آهنگ ها هست رو انتخاب میکنی تا اضافه بشن
با استفاده از مدیا سنتر دیگه به مای کامپیوتر احتیاج پیدا نمیکنی چون میتونی از همونجا هم به مای کامپیوتر و هم به usb که به گوشی یا ام پی تری پلیر وصل میکنی استفاده کنی
برای استفاده از مای کامپیوتر میتونی از اینا توی مدیا سنتر استفاده کنی
برای گزینه back هم میتونی از back space روی صفحه کلید استفاده کنی
امتحان کن حتما خوشت میاد.
راستی واسه باز کردن مدیا سنتر
توی اسکین اصلی دکمه مدیا
در تولبار روی MC
ویا راست کلیک روی اسکین و انتخاب مدیا سنتر
ممنون که این همه توضیح دادی!فهمیدم چیکار کنم!:21::40:نقل قول:
این تاپیک ارزش نبش قبر رو واقعا داره !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر تمام عزیزان
از میان شما عزیزان آیا کسی در مورد نحوه طراحی پوسته برای جت اودیو اطلاعاتی دارد.
در صورت امکان بنده را هم آگاه بفرمایید.
با تشکر Hsso4
سلام دوستان ...
نمیدونم باید اینجا مطرح کنم یا نه ، بهر حال اگه جاش اشتباهه ببخشید
من یه مشکلی که با jetAudio دارم اینکه که مدت زمان ضبط صدا با حجمش اصلا هماهنگ نیست .. آهنگی 5 6 دقیقه ای رو با فرمت wma ، بصورت Mono Mix ضبط کردم، حجمش 63.6 مگ شد !
تنظیماتش روهم خیلی تغییر دادم اما تاثیر زیادی نداشت ، ممنون میشم راهنماییم کنید یا یه نرم افزار خوب و قابل اطمینان برای این کار معرفی کنید .
بی نهایت ممنون :10:
با تشکر مهران ...
نقل قول:
اشکال از فرمته نه برنامه...به نظر من بهترین برنامه همین Jet Audio ستش.شما میتونین بعد Record اون رو با یه Converter به MP3 تبدیل کنین
سلام
من میخوام زیرنویس فارسی و انگلیسی رو واسه یه فیلم با هم بیبینم .
میشه ؟
سلام
چه طوري ميتونيم با ميکروفون صحبت کنيم و همزمان هم صدا رو از اسپيکرها گوش کنيم ؟
من ميتونم صدا رو ضبط کنم و بعدا گوش بدم ، ولي به طور همزمان نميتونم !
قبلا اينکارو ميکردما ولي پاک يادم رفته .
کمک......:5:نقل قول:
بابا يخ کرديم کسي نبود جواب مارو بده ...
سلام بعضی از فرمت ها رو جت آیدیو پیغام میده برای خواندن باید فلان فایل رو دانلود کنید
و من هم دانلود می کنم
و هر دفعه ویندوز رو عوض می کنم باید دوباره دانلود کنم
همه این فایل ها رو از کجا می تونم دانلود کنم
و بعد از دانلود دستی باید چه کار کنم تا جت آیدیو بتواند از آنها استفاده کند؟
چرا jet audio بعضی فایل های دی وی دی رو به حالت اسلو موشن پخش می کنه؟