سلام.
با توجه به اينكه صدا و اهنگسازي اين سه خواننده خيلي شبيه به هم هست به نظر شما صدا و كار كدوم يكي بهتره؟
Printable View
سلام.
با توجه به اينكه صدا و اهنگسازي اين سه خواننده خيلي شبيه به هم هست به نظر شما صدا و كار كدوم يكي بهتره؟
شــــادمــــهــــر
شادمهر خوب بود ولي از وقتي رفت اونور خراب كرد....
الان به نظرم بي باك با اين آلبومش بهتر باشه...
پست بالا را تایید میکیم.
حمید عسگری رو بیشتر دوس دارم ولی شادمهر پخته تره :46:
راست میگی ولی بازم به نظر من شادمهر بهتره.نقل قول:
شادمهر خوب بود ولي از وقتي رفت اونور خراب كرد....
از بین آهنگ قدیمیاش اونی که برای حضرت زهرا خوند رو خیلی دوست دارم( یه روز یه باغبونی رو میگم)
شادمهر همیشه بهتر بوده و هست ! بعدش حمید عسگری و بعد رامین بی باک .
شادمهر یه چیز دیگست.مخصوصا آهنگسازیش.
آلبوم رامین بی باک هم کار قوی ای بود.با عسگری حال نمیکنم.تو آلبوم اولش نمیشد تشخیص داد که شادمهره یا عسگری ولی تو آلبوم دومش صداش یه نمه تغییر کرده.
lمن هم موافقم.شادمهر هنوزم بهترینهنقل قول:
البته اگه یکم اهنگاشو بیشتر کنه خیلی کم اهنگ داده .سبب فقط 8 اهنگه اونم بعد 4 سال
البته من حمید عسکری هم قبلا گوش می کردم.خوب می خونه این اخری رو حتی اسمشم نشنیدم
از دوستان می خوام که هرکی از خونه مامانش قهر می کنه میره میخونه رو گوش ندن.خواننده باید اصالت داشته باشه
تا ارزش گوش دادن داشته باشه
از بین آهنگ قدیمیاش اونی که برای حضرت زهرا خوند رو خیلی دوست دارم( یه روز یه باغبونی رو میگم)
کدوم اهنگ رو میگی
از بین اینا شادمهر از همشون سرتره.
درود
نظر سنجی خنده داری بود،اول اون 2 تا که کاملا صداشون رو از شادمهر تقلید کردند.
و در ضمن شادمهر بهتره آهنگ سازی 2 آهنگ البوم جمشید به نام تنها تر و دوست دارم رو گوش بدید
بعد بیاید با این ها مقایسش کنید.
شهداد
دوست عزيز اولا اينكه اونا صداشون رو اصلا از شادمهر تقليد نميكنن.مخصوصا حميد عسگري كه اگه يكم رو اهنگاش بيشتر كار كنه حتي ميتونه از شادمهر هم بهتر باشه.ثانيا اينكه من البوم جمشيد رو گوش كردم و اتفاقا خيلي هم مزخرف بود. واسه همينم البومش اصلا گل نكرد.نقل قول:
فقط شادمهر . تكه
شادمهر دیگه
اظهر من الشمسه!!!
فقط شادمهر
شادمهر.........
مثل اینه که بخوای یه جواهر اصل رو با انواع بدلیش مقایسه کنی
فقط شـادمـهـر
واقعا نظر سنجی بی معنایی هست !!
خوب شادمهر کجا واین خواننده های تازه سر در آورده کجا !!
شادمهر تکه ولی باید قبول کنیم که یه مدته واقعا خراب کرده البته این موضوع مختصه شادمهر نیست خواننده های اونوری همه دارن گند میخونن . تو این مدت که شادمهر زیاد Up نبوده یه سری جوون خدائیش خوب پشت سبک شادمهر رو گرفتن که نبود یا در واقع کمبود شادمهر احساس نشده. البته این نظر منه
همین امروز تو تاکسی شادمهر زد من هم جو ماشینمون گرفت داشتم می خوندم یهو صدا رو زیاد کرد من هم بالا تر رفت ولمم..............ابرو ریزی شد...............ته صدای شادمهر واقعا قشنگه
اول از همه شادمهر(عاشقشم) بعد بی باک خیلی اهنگسازی خوب وصدای نزدیکی داره به شادمهر
شادمهر وقتی نرفته بود خیلی کارش خوب بود...
اما از وقتی که رفته،از هر 4-5 تا کارش یکیش خوبه...
اما بازم از بین این سه تا اون رو انتخاب میکنم....
بعدش هم رامین بی باک....
بنظر من هم شادمهر بهتره از بقیه
یه نکته هم هست اینکه حمید عسکری از شادمهر تقلید می کنه و رامین بی باک هم بنظر من بخاطر شباهت صداش به شادمهر معروف شد
گفتن نمي خواد كه معلومه:40::40::40: شادمهر:40::40::40:
اون 2 تا كارشون همه تقليده :2:
معروف شدنشونم به خاطر تقليدشون بوده :41::2:
هنوز هم شادمهر با آلبوم پر پرواز
مسلما شادمهر. نه این شادمهر که الان هست. شادمهر مسافر و دهاتی....
مقايسه ي شادمهر با اون دوتاموسيقيدان واقعا جالبه!!
اون دوتا توي كارهاشون هيچ چيز جز تقليد تابلو يا نامحسوس از شادمهر ندارن خصوصا رامين بي باك...
ترجيح ميدم 24 ساعته حالا بيا اينجا رو گوش كنم تا يه دقيقه از كارهاي اونارو
سلام
حمید عسگری حتی سایه ی شادمهد هم نیست
سوزی که صدای شادمهر داره هیچ کدام ندارن - رامین بی باک هم که نصف صداش افکت هست مخصوصا در دیگه قیدم رو بزن .
شادمهر با اهنگ سبب داره دوباره بهتر میشه
و این اخرین اهنگ شادمهر که دیروز اومده ( تقدیر ) نشون میده که بهترین موسیقی ایران شادمهر هست .
این اهنگ فوق العاده هست بعد از دیدن این موزیک ویدئو جدید شادمهر نظرتون رو شنوا هستم .
این اسماعیلی رو هم میشه به جمع تقلید کنندگان شادمهر اضافه کرد
شادمهر عقيلي
بابا ای ول
عجب نظر سنجی جالبی
ههههه !
آخه باز شادمهر رو با ابی و سیاوش قمیشی و معین و بیژن مرتضوی و امثال این اساتید مقایسه می کردی یه چیزی، نه اینکه بیای پیامبر موسیقی رو با دو تا جوون تازه به دوران رسیده (به خصوص اون حمید عسکری که حالم ازش بهم می خوره .... بازم صد رحمت به رامین بی باک) مقایسه کنی
آخه چطور می تونی خواننده ، آهنگساز ، تنظیم کننده و نوازنده 16 تا ساز رو با دو نفر خواننده تقلیدی مقایسه کنی
مطمئنا شادمهر هنوز هم بهترینه و بیشترین طرفدارا رو داره
خدا رو شکر جدیدا هم با تراک جدید و استثنائی "تقدیر" دهن همه مخالفاش رو بست
هم موزیک و هم ویدیو فوق العاده بی نظیره
شاید جالب باشه براتون بگم ویدیو تقدیر 35 هزار دلار معادل 35 میلیون تومان خرج داشته که شادمهر تماما این پول رو شخصا پرداخته تا یه کار در شان طرفداراش بسازه
چون هنوز واسه آلبوم جدیدش با شرکت خاصی به توافق نرسیده
تمام اون تصیورها همه و همه واقعی هست (تصویرهای جنگی) و واقعا فیلمکبرداری شده
سه روز تمام تصویر برداری این کار زمان برده
هشت ساعت تمام رو خاک زیر نور شدید آفتاب و هوای گرم خوابیده تا تصویرهای زخمی شدن و شهید شدنش فیلمبرداری شه
و و و .............
حالا شما اومدین استاد شادمهر عقیلی رو با دو تا خواننده که حتی نمی تونن شاگرد شادمهر باشن مقایسه می کنین؟
این خنده دار نیست آیا؟؟؟
بیخیال بابانقل قول:
خیلی داغ نکن
آگه به تعداد ساز زدن باشه بهتره یه نگاهی به لیست نوازنده های آلبوم رامین بی باک بندازی
شادمهر هم بهتر تا نمرده اعتیادشو ترک کنه تا رو سن ، سر کنسرت از حال نره و همه هو نکننش
کاملا موافقمنقل قول:
بابا ای ول
عجب نظر سنجی جالبی
ههههه !
آخه باز شادمهر رو با ابی و سیاوش قمیشی و معین و بیژن مرتضوی و امثال این اساتید مقایسه می کردی یه چیزی، نه اینکه بیای پیامبر موسیقی رو با دو تا جوون تازه به دوران رسیده (به خصوص اون حمید عسکری که حالم ازش بهم می خوره .... بازم صد رحمت به رامین بی باک) مقایسه کنی
آخه چطور می تونی خواننده ، آهنگساز ، تنظیم کننده و نوازنده 16 تا ساز رو با دو نفر خواننده تقلیدی مقایسه کنی
مطمئنا شادمهر هنوز هم بهترینه و بیشترین طرفدارا رو داره
خدا رو شکر جدیدا هم با تراک جدید و استثنائی "تقدیر" دهن همه مخالفاش رو بست
هم موزیک و هم ویدیو فوق العاده بی نظیره
شاید جالب باشه براتون بگم ویدیو تقدیر 35 هزار دلار معادل 35 میلیون تومان خرج داشته که شادمهر تماما این پول رو شخصا پرداخته تا یه کار در شان طرفداراش بسازه
چون هنوز واسه آلبوم جدیدش با شرکت خاصی به توافق نرسیده
تمام اون تصیورها همه و همه واقعی هست (تصویرهای جنگی) و واقعا فیلمکبرداری شده
سه روز تمام تصویر برداری این کار زمان برده
هشت ساعت تمام رو خاک زیر نور شدید آفتاب و هوای گرم خوابیده تا تصویرهای زخمی شدن و شهید شدنش فیلمبرداری شه
و و و .............
حالا شما اومدین استاد شادمهر عقیلی رو با دو تا خواننده که حتی نمی تونن شاگرد شادمهر باشن مقایسه می کنین؟
این خنده دار نیست آیا؟؟؟
مثله اینکه شما داغ تری دمت گرم خیلی خندیدمنقل قول:
بیخیال بابا
خیلی داغ نکن
آگه به تعداد ساز زدن باشه بهتره یه نگاهی به لیست نوازنده های آلبوم رامین بی باک بندازی
شادمهر هم بهتر تا نمرده اعتیادشو ترک کنه تا رو سن ، سر کنسرت از حال نره و همه هو نکننش
شادمهر کجا واین بچه ..... کجا
شادمهر 20 ساله که داره موسیقی کار میکنه و کارش موسیقیه اما...
بعد جالبه که حمید عسگری میاد تو مجله از شادمهر بد میگه و میگه من از شادمهر بهترم
این جور خواننده ها میخوان از محبوبیت شادمهر سو استفاده کنند.
همین
نقل قول:
مقایسه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شادمهر از این دو تا که خیلی بهتره اصلا قابل قیاس نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین اون دو تا هم من رامین بی باک رو به حمید عسکری ترجیح میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامین بی باک هم از نظر موسیقی از حمید عسکری بهتره هم از نظر شخ ... هیچی ولش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو تا (حميد عسگري و رامين بي باك) فقط به درد وقتي مي خورن كه خيلي وقت از شادمهر آهنگي شنيده نمي شه و دلمون برا صداش تنگ مي شه....واقعا قابل مقايسه با شادمهر نيستند.
اما از بين اون دو تا رامين بي باك رو انتخاب مي كنم....چون صداش قشنگ تره...و مي شه بيشتر از يه بار شعراشو گوش كرد.
من حمید عسگری ترجیح میدم .
کاملا موافقمنقل قول:
منم که تو امضام معلومه.