سلام دوستان ميخوام همه بچه هاي كرماني پي سي ورلدو جمع كنم آخر هر ماه گرد همايي ميخوايم بزاريم
كسايي كه آمادگي دارن اينجا مطرح كنن تا روز و ساعت قرارو تعيين كنيم
يا حق
Printable View
سلام دوستان ميخوام همه بچه هاي كرماني پي سي ورلدو جمع كنم آخر هر ماه گرد همايي ميخوايم بزاريم
كسايي كه آمادگي دارن اينجا مطرح كنن تا روز و ساعت قرارو تعيين كنيم
يا حق
بايك جان سلام
من سيرجان هستم :happy:
شما توي كرمان ميخواي قرار بزاري ؟ :blush:
سلام امير جان برا من فرقي نميكنه به نظرم هر جا كه اجتماع بچه ها بيشتر باشه
يعني تو هر شهري كه بيشتر شديم
چطوره
من به mohamad 2006 گفتم اونم احتمال زياد مياد
خوبه پس
برو بچ سيرجان كسي هست اين ورا؟ :blink: :blink:
فكر نميكنم . من اينجا تنهام :sad: :sad:
مگه ميشه امير جان مطمئن باش از سيرجان خيليا هستن
سلام
با ورود امير جان به اين تاپيك فكر كنم در جمع كردن بچه ها موفق بشويد. اميدوارم كه جمعتون جمع بشه و مثل تهران بتونيد يه قرار خوب بگذاريد.
بچه های رشتم که توی انجمن خیلی زیادند فکر کنم ما هم یه همچین کاری بکنیم بد نیست...........امیدوارم شما کرمانیها موفق بشید.
ما هم هستیم
رامين جان اين جمله شما يعني اين كه كرماني هستي؟نقل قول:
نوشته شده توسط ramin_malek
كدوم شهر؟ :blink:
كدوم روستا؟ :laughing:
سلام سلام
آقا منم هستم
در ضمن جا داره که ازدوستان کرمانی در خواست کنم که یه قرار بگذاریم که هر کی تونست بیادببینیم چند تا می شیم خیلی خوب می شه با اینکه من این هفته امتحانام شروع می شه
منم که این ترم امتحان دارم
شاید ماه دیگه اومدم
سلام اي ول بابا كلي جال كرديم ديدين بر و بچ كرمانيم زيادن
فك كنم كلي بشيم :rolleye: :blink: :laughing:
تا حالا اينا شديم گقرار ملاقات اعضا تا امروز:
Amir_p30------royaye-talkh(agha morteza gol)-----HolySooshiant--------hadikhobe(kermani az vatan door :happy: (
رديف ميشه ميدونم
به اميد خدا-----يا حق
سلام به همه بچه هاي كرمون وحومه
من خيلي خوشحالم كه تويه سايت پربينندهاي مثل p30world اينقدر بچه كرموني با حال هست فعلا كه از خونه دورم ولي هر وقت هر جاي ايران باشم و بچههاي سايت قرار بزارن مي رم چون معتقدم كه اين ارتباطات ماشيني نبايد جاي روابط انساني رو بگيره و خيلي دلم ميخواد كسائي كه تويه سايت با هم صحبت وبحث ميكنيم رو ببينم و باهاشون آشنا بشم مخصوصا اگر همشهريم باشن و از لحاظ فرهنگي به هم نزديك باشيم تازه مي تونيم از اين قرارها كارهائي رو شروع كنيم كه در بسياري از موارد در تنهائي و جدا بودن امكانش نيست
بابك جون سلام خوبي؟نقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
بچه كرموني ها هميشه خوبن :laughing:
ميگم وقتي اين پست رو مي دادي يا نصفه شب بوده يا اينكه حواست پيش يه نفر بوده كه اينهمه غلط املايي و ......... نوشتي در ضمن اگه اين آقا مرتضي گل رو همون مهرداد بنويسي بهتر مي شه :cool:
holy sooshiant عزيز سلام خب منم امتحان دارم يعني جمعه اولين امتحانم شروع مي شه آخه من پيام نور هستم اگه قرار اين ماه جور بشه بايد هماهنگي بشه تا كسي سر جلسه امتحان نباشه راستي دانشگاه من يه شهر ديگه است يه 80 تايي با كرمان فاصله داره بايد از اونجا بيام در هر صورت دوستان ماآماده ايم
آخه من هم تنبل بیدم هم سرما خوردم هم هوا سرده هم توی ترم هیچی (هچی ) نخوندم باید بخونم
حالا شما قرار در کنید شاید منم اومدم
به جان عزيزم تمام مواردي كه گفتي شامل حال من هم ميشه اول ترم كه مهر بود يك ماه ايران نبودم وسط ترم 2 هفته به خاطر يه عروسي دانشگاه نرفتم و............الان هم كه در خدمت شما هستم جمعه ساعت 8 امتحان كتاب 400 صفحه اي دارم كه فقط 145 صفحه از اونو خوندم حالا شايد اين ماه كسي نياد ولي ماه آينده بايد 100 در صد اجرا بشه وگر نه يه جورايي جلو بچه تهرونيا كم مياريم مي فهميد كه چي ميگم؟
والا اين پنجشنبه منم كلاس دارم !!!
هم پنجشنبه هم جمعه !!! متاسفانه نميتونم بيام!
براي ماه آينده هم باز فكر نكنم بشه چون 22 بهمن ميخوره به عاشورا!!!
حالا اونا آخر ماه میذارن ما که مجبور نیستیم آخر ماه بذاریم
هر وقت همه هماهنگ شدن و کسی مشکلی نداشت وسط ماه دیگه قرار میذاریم
سلام حرفاي holy sooshiant تاييد مي شه لااقل بياييد ماه آينده راش بياندازيم بعدش بهونه تراشي كنيد
امير جون حالا اگه يه بار هم به خاطر پي سي ورد اومدي كرمان طوري نمي شه اصلا شما راش بياندازيد يه بار هم
مي اندازيم سيرجان به خاطر امير جون فقط اولش مشكله بعدش توپ مي شه ها
بابك جون سلام مي بينم كه شما هم ساكتي و هيچي نمي گي
نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
سلام مهران جان من همشو خوندم چي بگم كلي خوشحالم 13 بهمن اكثر بچه ها امتحاناشون تموم ميشه 15 16 قرار ميزاريم چطوره يه چلو كباب مشتي ميريم يه جاي مشتي تر ميزنيم روشن ميشيم
بعدشم يه فوتبال و يك شنا در جوب آب :blink: ميزنيم تا روشن تر شيم حال هنوز كلي برنامه داريم
ميگم حالا :evil:
ok
بابك جان من هم 14 امتحانام تموم ميشه پس يه جورايي از بقيه هم اعلام آمادگي بگير
مهرداد مهرداد مهرداد مهرداد
من اگه بتونم سفري در راه داشته باشم حتما ميامنقل قول:
قدم شما هم به روي چشم . شما عزيزان كه در حال حاضر كرمان هستيد اين قرار اين دفعه رو براي خودتون داشته باشيد
در دفعات بعد منم سعي ميكنم بيام!
دوستان سلام
قبل از اینکه امتحانات تموم بشه یه برنامه بریزیم که به محض اتمام امتحانا دیگه معطل قرارو من نمی تونمو ..... از اینجور حرفا نشیم
دوستان میگم سه شنبه 18 بهمن کی موافقه چون ممکنه بعضی ها بخوان 5شنبه جمعه برن جایی به خاطر همین بذاریم سه شنبه
دوستان حتما خبرش رو بذارید
اقا ما هم هستیم من از کت کرمونم
سلام به آقا حسام گل گلاب مال كدوم كت كرموني
شايد هم ولايتي باشيم
بگو اگرم تونستي اين دوستانو جمع و جور كن بيايم همو ببينيم
من چهارراه بهزاد ميتپم تير تپرم
قربانت-بابك
دوری بابا من توی بهمنیارم
طوري نيست در بستي ميگيرم ميام پيشت!!!!!!!!
ممنون از محبتت
سلام اگه این قرارو راه می انداختید می تونستید زودتر و بیشتر با هم آشنا شوید
دوستان کسی نظر در مورد سه شنبه 18 بهمن نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه مشكلي ندارم بقيه دوستان مثلhadikhobe و بقيه چي؟
دور هادي خوبه يه خط قرمز گنده بكش مهدي بست همچين زد تو حال من كه :
دوست عزيز درسته كه هادي اصليتا كرماني هست ولي الان در تهران زندگي مي كنه و نمي تونه سر قرار هاي شما بياد
الان پس با سهشنبه 18 بهمن موافقيد ياغ نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدي جان همچين حرفي زده من كه شك دارمنقل قول:
دور هادي خوبه يه خط قرمز گنده بكش مهدي بست همچين زد تو حال من كه :
دوست عزيز درسته كه هادي اصليتا كرماني هست ولي الان در تهران زندگي مي كنه و نمي تونه سر قرار هاي شما بياد
متنش رو پیدا می کنم و برات می آرم
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
نقل قول:
حالا چی بابک جوووووووووون
برو بچه هایی که توی خوده شهر کرمان هستند
جالا بهمنیار یا میدان بهزاد یا فلکه پابلیک :blink: :happy: :happy:
شما ها که الان 3 نفر هستید و انشاا.. که بیشتر هم بشوید یه جمع 3 نفره رو میتونید تشکیل بدهید !
برای اول کار خوبه
همینو روش کار کنید تا ببینیم چی پیش میاد :blink: :rolleye:
اصل کاری که خودم بودم امیر جون یادش رفت بنویسه
سلام
در مورد دوست عزيزم هادي خوبه بايد بگم كه طي صحبتي كه چند روز پيش با ايشون داشتم، گفتند احتمالاً براي چند روز به كرمان مي روند. پس احتمال داره در قرار شما حضور داشته باشند.
بابا سه شنبه 18 بهمن خوبه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟