◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►
این تاپیک رو راه انداختم تا سری جدید برند hp هم صفحه ای مجزا داشته باشه .
پس شاید این اولین سایتی باشه که در مورد سری جدید اچ پی اطلاعات جمع آوری کنه.با این کار از موازی کاری جلوگیری می شه.
پست اولم را ویرایش کردم چون دیدم کاربران و دوستانم حق دارند بدانند بعد از گذشت 256 صفحه از این تاپیک و استفاده عملی از لپ تاپی که عاشق امکانتش بودم بعد از یک سال و 4 ماه چه حسی و تجربه ای دارم برای همین لینک پست آخرم را در صفحه 256 می دهم ، امیدوارم کمکی برای انتخاب شایسته لپ تاپ به شما بدهد
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5667397&postcount=2560
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5670029&postcount=2566
در مورد تفاوت p8400 و T9400
اول از همه در مورد تفاوت p8400 و T9400
هرچند 1070 ، T9300 هست ولی به 9400 تقریباً نزدیکه
این متن انگلیسی رو پیدا کردم
I'm considering between CPUs: P8600 (or P8400) vs T9400. I understand that the P8600 uses only 25 watts whereas the T9400 uses 35 watts. How much will battery life be increased? Is it measurable? Has anyone done this comparison?
Also, the P8600 (P series in general) has a 3MB cache as opposed to the T9400 (T series) which has 6MB cache. I just read another article on cache and I'm thinking cache seems more important than I previously thought. What will be the hard #s in terms of perfomance gains by doubling the cache (for gaming and general office use)?
Finally, would what is the best route to go if I want both performance and portability? More battery life and less cache (P8600) or less battery life and higher cache (T9400)? Or is this even measurable? Again, the $100 or so difference is neglible for me.
I guess I'm asking which will I notice more, the increase in battery life of a P8600 or the increased perfomance gain of T9400?
و این متن دیگه از همون سایت ، که هر دو مکمل یکدیگر هستن
As for the P8600 vs the T9400, unless you're doing a CPU intensive task where every clock you can have is better, I would never recommend anything above 2.2GHz. The gains in performance after that is not noticeable; neither will be the gain between these two CPU's. The gain in battery would be around a mere 10 minutes or so, my guess.
در مورد هارد هم اینجوری نوشتن
Additionally, if I move from a 5400rpm hard drive to 7200rpm hd, will this significantly decrease battery life? From what I understand, and correct me if I'm wrong on this, hard drive speed is one of the biggest bottlenecks in computing right? If so, what are the numbers in terms of performance gain vs energy loss? (i.e. 30% faster hd vs 20% shorter batter life)
Having never owned a notebook with a 7200rpm hard disk, I can't say what the battery decrease will be. However, I don't notice a speed difference between my 7200 disks on my desktop versus my 5400 disk on my laptop. Everything is pretty much the same. Games load a hair faster on the notebook, though.
که من نمی دونم آیا این سری سرعت چرخش هارد 7200 داره یا 5400 ؟ البته متن آخری مفید بود ؛ حتی اگر ندونیم که سرعت هارد dv5 ها چنده
نقل قول:
کد:
http://www.tomshardware.com/forum/50908-35-p8600-t9400
مقایسه گرافیک xps1530 با hp dv5 1060 , 1070
با تشکر از همه ی لوطی های این فروم که اومدن و اینجا شروع به بحث کردند .
نقل قول:
فقط يكي گرافيك 1070 رو با xps1530 يه مقايسه كوچولو كنه
این دو تا لینک یک مقایسه کرده برو اونجا
نقل قول:
کد:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-8600M-GT.3986.0.html
نقل قول:
کد:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
مقایسه گرافیک xps1530 با hp dv5 1060 , 1070 یک ترجمۀ آزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9600 جی تی با فناوری 65 نانومتری ساخته شده که این یک مزیت بزرگ نسبت به نسلهای قبیلیش هست.
در نوت بوک ها با 8600 جی تی و 9500 جی اس مقایسه می شه .
و عملکرد اون بین 8700 جی تی و 9500 جی اس هست ( باز هم در نوت بوک ها ).
و در مقایسه با گرافیک کامپیوتر های رومیزی شبیه به 9500 جی تی هست . بد نیست بدونید که 9600 جی تی در دسک تاپ داری باس اسپید حافظه 256 هستش ولی در نوت بوک ها 128 و این تفاوت باعث اختلاف سرعت زیادی بین ایندوست.
ک
لاً گرافیک در نوت بوک ها با پسوند M شناخته می شه یعنی در اصل 9600M GT درسته.
فرق دیگه ای که سری 9 باسری 8 داره در PCI-E 2.0 هستش . که صد البته فرق چندانی با PCI-E 1.0 نداره لااقل در دسک تاپ ها نداره تفاوت سرعتی که PCI-E 2.0 در استفاده از پهنای باندش داره در بیشترین حالت شاید 5 در صد باشه.
مهمترین نکته برای بازی خورها این هستش که توی این سایت کرایسیس رو برای 9600 تست کرده و نتایجش رو گفته ولی برای 8600 با صراحت تمام گفته که 8600 قدرت نمایش داریکت ایکس 10 رو برای این بازی نداره و برای اجرای بازی باید دیتیل LOW رو انتخاب کنیم ، می دونید که فعلاً خفنتر از این بازی در گرافیک ساخته نشده ! و این برای بازی خورها تیر خلاصه که کرایسیس رو نتونن با دیتیل متوسط بازی کنن !. ولی سایر بازی ها به راحتی و با کیفیت خوب در 8600 اجرا می شه.
نرم افزار 3DMark 06 به 9600M GT امتیاز میانگین 4685 داده و به 8600M GT میانگین 3347 .
مصرف برق 9600 مسلماً بالاتره .
این هم یک مقایسه نقلی که خواسته بودید!
جواب بعضی سوالات شما وخودم
والا من هم خیلی از این سوالاتی که شما دوستان دارید ، من هم دارم !
در مورد داغ کردن باید بگم که توی سایت معروف نوت بوک رویو اینطوری نوشته :
a
نقل قول:
The dv5t with the Nvidia GeForce 9600M-GT dedicated graphics card gets hot while playing games. I saw my graphics card reach a high of 91 degrees Celsius while under load.
found that by raising the back of the notebook by only a half-inch, the temperatures are significantly lower. For example, during the same benchmark run I saw the GPU reach 91 degrees Celsius, the temperature dropped to 81 degrees - that is over a ten percent decrease. Therefore, if you are going to be gaming with the dv5t, I recommend that you raise the back up to increase air flow under the notebook and decrease the temperature.
The one fan that cools down the dv5t is located in the back left corner. It is almost silent while performing regular activities, and even under CPU stress, it does not spool up to noticeable levels. Under full CPU and GPU load, you can hear the fan, but it has no whine or annoying motor sound. It is more like a fast rush of air. I am impressed with the noise levels of the dv5t; this is a quietest 15.4-inch notebook notebook I have used to date.
a
اگر بخوام خلاصه ترجمه کنم اینطوری گفتش که : dv5t با کارت گرافیک 9600M GT مستقلش زمان بازی داغ می کنه . من دیدم حرارت کارت گرافیکم در زمان لود بازی به بالای 91 درجه سانتیگراد رسیده بود.
من فهمیدم که با بلند کردن پشت نوت بوکم تنها به اندازه ی نیم اینچ درجه حرارت به طور معنی داری کمتر شد ! . برای مثال زمانی که نرم افزار بنچ مارک رو اجرا کردم دیده بودم که دمای گرافیک به 91 درجه رسید ولی اینبار درجه تا 81 درجه افت کرد- یعنی بالای ده درصد کاهش حرارت .
بنابراین اگر شما مایلید که با dv5t بازی کنید ، من پیشنهاد می کنم که پشتش رو کمی بالا بیارید تا جریان هوا در زیر نوت بوک افزایش پیدا کنه و حرارت کاهش.جای دیگه اشاره کرده بود که کیبرد زمان بیکاری خیلی داغ نمی شه ولی بستگی داره به اینکه روی چه سطحی قرار داشته باشه !
در مورد باطری نوشته
a
نقل قول:
At the time of writing, there are two battery options on the dv5t - a standard 6-cell, and the High-Capacity 6-cell. I have the latter in my dv5t. Using Vista's "Power Saver" power profile and while creating text documents, I measured two hours and thirty minutes of battery life.
a
dv5t دو مدل باطری برای سفارش داره ، 6 سلولی استاندارد و 6 سلولی با گنجایش بالا که مال این بنده خدا دومیش بوده. زمان اندازه گیری طول عمر باطری هنگامی که power saver ویندوز ویستا رو فعال کرده بوده و در حال تایپ کردن بوده 2 ساعت و سی دقیقه جواب داده . که در ادامه گفته با اون گرافیک خفن این باطری قابل قبوله ولی عمر باطری در برابر 9 سلولی دل واقعا کمه .