در این تایپیک : اموزش انلاین بازی کردن و رفع مشکلات و ترینر ها و تریلر ها گگذاشته خواهد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::8::10::27::11::18::19::1 8::18::18::18::18::31::41::20:
در این تایپیک : اموزش انلاین بازی کردن و رفع مشکلات و ترینر ها و تریلر ها گگذاشته خواهد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::8::10::27::11::18::19::1 8::18::18::18::18::31::41::20:
اگه نخوایم جهانی بازی کنیم !!!!!!!
از برنامه ی هوماچی استفاده کنیم جواب میده!!!!
!!!
من ورژن 1.06 اخرین ورژن بازی ارباب حلقه های 2 همراه کرکش دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول این رو نصب کنین!!!!!
برای دانلود کرک و پچ برین به این صفحه:)
کد:
حالا برنامه ی هوماچیکد:http://wge.blogfa.com/page/bfme2_106_plus_trainer_plus_crack.aspx
:
کد:
طرز کار:کد:http://www.4shared.com/file/55705929/25c28295/HamachiSetup-1025-en.html
اول هوماچی رو دانلود کنید و نصب کنید و بعدش از شما میخواهد که اکانت درست کنید. بعد از اینکه
اکانت رو درست کردید یه ip از هوماچی دریافت میکنید که بالای خود هوماچی برای شما هک می شه.
۳ دکمه در پایین صفحه قرار داره یکیش شبیه مثلثه که روش کلیک کنید یکیش برای ساختن یه روم
هست یکیش برای جوین شدن یه کسی هست و در اون قسمت شما باید یوزر و پسورد رو در حالی
که به اینترنت وصل هستید بدهید و اون موقع وارد روم می شه ههر چراغی که سبز باشه نشانه انلاین
بودن طرف هستش. شما اون موقع میتونید با اون چت کنید و وارد بازی بشید.
موفق باشید
حداقل با این راه میتونیم با هم بازی کنیم!!!!.
سلام پس بالاخره تاپیک زده شد امیدوارم علاقه مندان به این بازی خودشون رو نشون بدن راستی دارم دنبال یه گیم نت میگردم برم این رو روش نصب کنم اخه خودم adsl ندارم هر وقت درست شد همتون نابودین!
امیدوارم!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی مطمئن باش میبازی!!!!!!!!!!!!!!
کسی نیست اینجا بخواد انلاین بازی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
سلام
من خوره این بازیم
چه جوری میشه آنلاین بازی کرد؟
ویچ کینگ بهتر نیست؟
یکی 2تا دیگه رو هم میشناسم که علاقه دارن برای آنلاین بازی کردن
به نظرت چه سرعتی کافی هستش برای آنلاین بازی کردن؟
من 128 آسیاتک دارم.تا حالا هم هیچ بازی به این سنگینی رو آنلاین بازی نکردم
از اواتارت معلومه:31:نقل قول:
سلام بچه ها!!!!!!تو خود سلیت رسمی این بازی نوشته بود حداقل پهنای باند 56 می خواد!!!و مودم دایل اپ 45 هست!!!
ولی 128 مشکلی نداره!!!!
همون برنامه ی هوماچی رو نصب کن اگه ی می خوای ویچ کینگ بازی کنی !!!!نیازی هم به پچش نداریم چون هممون بازیمون پچ نشده هست!!!!!
هر موقع اماده بودید یه ندایی بدید!!!
راستی هر کی رو میتونی جمع کن وبیار!!!!!!!!؟!؟؟!؟!!؟!!!
وقتی برنامه ی هاماچی رو دانلود و نصب کردید رو دکه ی پایین سمت چپ کیک کنید تا برنامه روشن بشه!؟!؟
بعد رو دکمه ی دومی از راست کلیک کنید !!!وگزینه ی join to an exiting room انتخاب کنید وسپس یوزر نیم رو :lotrpc
وپسورد رو:lotrwar2 بزنید!!؟!؟!!
من همه اینکارارو کردم.
خب بعدش باید چیکار بکنیم؟
ویچ کینگ بازی بکنیم بهتره
ببینم ورژن بازیمون حتما باید یکی باشه؟
یعنی مثلا یکی ورژن 1 ویچ کینگو داره یکی ورژن بالاترش که معمولا یه سری باگ توش فیکس شده.مشکل ایجاد میکنه؟
چه ساعتی؟3 خوبه؟
بعد ازینکه جوین شدیم به روم باید چیکار بکنیم؟
رفیق من با mstf666 توی روم هستیم.حالا چیکار بکنیم؟
ویچ کینگ رو خواستیم بازی بکنیم.میرفتیم توی نتورک خود بازی ولی کسی جز خودمون نبود.احتمالا چون ورژنامون باهم فرق داره نتونستیم بازی بکنیم چون ورژن ویچ کینگ اون 2 هستش و مال من 1
فعلا زدم بتل آپگرید بشه تا 1.6 و بعدش کرکشو بریزم تا شاید درست شد
رفیق هیچی نشد
ما جفتون بتل2 رو آپگرید کردیم تا 1.6
جفتمون هم کرکو از یه جا گرفتیم.
ولی وقتی وارد برنامه میشیم و بعد میریم توی بازی،میریم توی network ولی اونجا هیشکی جز اسم خودمون نیست
دادش بردیا من انلاین نبودم !!!!!
راستی مگه تو ویچ کینگ کرک 2 رو داری اخه من پچش رو که نصب کردم وقتی میخواستم برم تو بازی ارور میداد !!!!
اگه میخوای بازی کنی ساعت6 اماده باش!!!!!
اقا این mstf666 کیه !!؟!؟!؟انلاین هست ولی تو بازی نیست؟!؟!؟!؟!؟؟!
من آنلاینم
نشد که حالتون رو بگیرم .....
فعلا که شانس داری.
راستی رفیق اون صفحه وبلاگی که دادی برای پچ کار نمیکنه
این یه توضیح دیگه اگه کسی چیزی فهمید کمک کنه!!!!
حالا می خواهید به کسی که کانکت بشید باید IP طرف که تو HAMACHI هست رو در بازی در multi player و در قسمت IP وارد کنید.
و بعد سرور طرف معلوم می شه و JOIN بزنید !
در ضمن ADSL هم لازمه ولی با Dial Up میشه شب هاساعت 10 به بعد بازی كرد!!!
ایپی ر.و کجا وارد کنیم!>؟!؟!؟!؟!
من اینو از یه وب برداشتم که دیگه وبه کار نمی کنه
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
5.248.15.14
این آی پی هماچی من هستش.
ولی این چیزی که این بابا میگه توی ویچ کینگ که نیستش
من یه متن انگلیسی پیدا کردم
Hamachi:Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King
Connect to the internet
- Login to hamachi
- Disconnect all networks except hamachi (Internet, LAN, etc...)
- DONT CLOSE HAMACHI, let it keep retrying to connect.
- Launch the game, you will have the hamachi IP there.
- Press Alt+tab
- Restore your internet connection
- Hamachi will relog
- Alt+tab again and play
ترجمه ی متن بالا:(اول فکر کنید تو اینترنت نیستید)
1-برید تو اینترنت
2-لاگین بشد
3-اینترنت رو دیسکانکت کنید ولی کاری به هاماچی نداشته باشد
3-برید تو بازی !تو اپشن که نگاه کنین ایپی هاماچی رو تو قسمت انلاین میبینید!
4-ALT+tab بزنید
4-دوباره کانکت بشین تو اینترنت
5-هاماچی ریلاگ میشه
6-دوبار Alt+ tab زنید
Ok
بچه ها من پچای جدید گرفتم ورژن 2.01
بعدش ازینجا
[MULTI10]%20No-DVD/Fixed%20Imageکد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_rise_of_the_witch-king.shtml#Rise%20of%20the%20Witch-King%20
از game fix دومی رو انتخاب کردم و همه کارایی رو که گفت انجام دادم
خب.
برای آنلاین بازی کردن
اول باید آخرین پچ رو ازینجا بگیرید
u2.02b inestaller zipکد:http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=328795
بعد از گرفتن آخرین پچ و همچنین اونایی که توی پست قبل گفتم،باید pr0t st0p که چند کیلوبایت بیشتر نیست بگیرید و اکتیو کنید.
و بعد ازینکه mini image رو که توی پست قبلی لینکشو دادم توی دمون تولز قرار دادید،بازی رو بزنید
برادرا همه خوابین!!!!!پاشین امروز یه مشت کار داریم!!!!!
بیاین دوباره تلاش کنیم!!!!
کسی بیدار هست!!!!
ساعت 11:30 منتظرم!!!!!!
بیاین؟!؟!!!؟!؟
کسی که هست
یک سوال دارم شما تو لدر بازی میکنین یا بیرون من دی وی دی ارجینال دارم با یکی از فامیلیمون بازی میکنیم شما با کسی خارج از ایران بازی میکنید برای بازی باید برید قسمت انلاین نه نتورک
این اخرین پچ برای ویچکینگ هست
lotrbfme2ep1_131073_english
اونی که بردیا میگه غیر رسمی هست به درد نمی خوره
من 3 سال هست که دارم این بازیو میکنم به همه چیش وارد هستم
سلام!!
من 2 تا سوال داشتم سریال رسمیش رو از کجا گیر بیارم!!!
با چه سرعتی میشه بازی کرد!!!(حداقل سرعت چیه)
در ضمن شما این بازی اصلی رو از کجا خریدین
اقای lord-alon-dark اگه میشه توضیح بده!!!!
من دی وی دی هامو از خارج اوردن سی دی کی هم فقط باید اورجینال باشه تا کار کنه بره تو لدر سرعت بازی هم بستگی داره با 128 داتک راحت 4 نفره میشه بازی کرد شاید تو 8 نفره با 128 به مشکل بخورید اصلش پینگش هست
خوب باید چیکار کنم!!!!
راستی قیمت بازی اصل چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اون اول که اومد گرفتم خیلی گرون هر کدوم 150000 تومان برام اب خورد الان ارزون شده اگه کسیو اونور داشته باشی یا شاید کسی تو پایتخت برات بیاره اگه بیانه بدین الان شاید 30000 یا 50000 باشه اما واقعا میرزه که بگیرین انلاین بازی خیلی حرفه ای هست تو 5 دقیقه بازیو جم میکنن و میبرن کسی هیرو دست ساز بازی نمیکنه کلا یک دنیای متفاوت هست
عــــجــــــــب !نقل قول:
مصطفی مگه تو هم لرد بازی میکنی
در سطح مبتدی.نقل قول:
خوب چرا امروز هیچکس انلاین نبود!؟!؟!؟!؟
راستی من تو دبی ادم دارم!!؟!!؟!؟!؟
تو دبی خوبه بگو برات از اونجا دی وی دی اورجینال بفرستن
فکر نمیکنم اونجا گرون باشه هر کی دی وی دی اور جینال داشته باشه حاضرم تو سه سوت ببرمش