يه مشكل در مورد كامپوتر و ويندوز
سلام
يه مشكلي براي كامپوترم پيش اومده كه حالم گرفتست
ديشب كامپيوترم روشن بود كه برقامون رفت وقتي اومد كامپيوترو كه روشن كردم ويندوزم اولش اون خطيكه مياد و ميره كه ويندوز لود بشه از من 7 8 بار رد ميشد تا ويندوز بياد بالا ولي الان حدود 30 بار طول ميكشه، چند بارم ريستارت كردم ولي فايده نداشت دفعه آخري كه رستارت كردم بازم به 30 تا رسيد تا ميخواست بياد بالا خودش يكمرتبه ريستارت كرد و اين دفعه كه اومد بالا به 7 8 تا رسيد وبه نظر درست شد تا 1 شب باهش كار ميكردم مشكلي نداشت وقتي كه ميخواستم خاموشش كنم، تا دكمه turn off رو زدم رستارت كرد منم از روي كيس خاموشش كردم . صبح كه روشنش كردم ويندوزم با 7 8 بار حركت نقطه چين اومد بالا ولي تا ميخواستم my computer رو باز كنم ريستارت كرد (اينم بگم من دوتا هارد دارم 120 و 80 كه تو هارد 120 ويندوز اصليمه كه تو درايو c هست و يه ويندوز ديگم تو درايو d درام كه مال هارد 80 هست ) بعد از ريستارتي كه كرد ويندوز اصليم رو نشناخت و خودكار تو ويندوز ديگم كه تو درايو d هست رفت از تو اون ويندوز كه ميخواستم درايو c رو باز كنم از من ميپرسه ميخواي فرمت كني و ديگه باز نميشه روي درايو c هم كه راست كليك كردم تمام اون دايره اي روكه حجم درايو رو نشون ميده كلا آبيه ولي سايز رو 0 زده يعني همش خاليه در ضمن قسمت فايل سيستم رو كه از من fat32 هست ميزنه raw .
من كلي برنامه نصب داشتم كلي چيز ميز تو اين درايو داشتم ... ;)
مشكل به نظر شما چيه ؟