دیروز وستا نصب کردم ولی مثله اینکه نسخه 9 مکسو اجرا نمیکنه.... نسخه 10 جواب میده
ممنون
Printable View
دیروز وستا نصب کردم ولی مثله اینکه نسخه 9 مکسو اجرا نمیکنه.... نسخه 10 جواب میده
ممنون
سلام . مکسه 9 اصلا" Vista Ready نیست . نمیخوره بهش .
10 چی ؟ یعنی هیچ نسخه ای برای ویستا نیومده؟
هنوز فکر نکنم خبری از 10 شده باشه .
وای من چه بدبختی سر مکس رو ویستا کشیدم !
آخرش هم شد این که Xp نصب کردم ):
هرکاری هم کردم نشد که بشه !
مکس 2008 و 2009 روی ویستا نصب میشن....
شهاب جون یه توضیحی میدی چه جورینقل قول:
ویستای من 32 بیته مکسم نسخه شماره 9 (2008) بود 64 بیتش نصب نشد 32شم بالا نمیاد
ممنون
خوب برای من بدون مشکل اجرا شد...برای تو چه پیغامی میده؟؟؟ یه عکس ازش بذار
دوست من مکس 9 رو میشه ذوی ویستا نصب کرد.چطوری؟ الان میگم.
اولا که باید برنامه های DirectX که تو همون XP هم لازمه و بجز اون برنامه ی Microsoft Net.framework نصب کنی البته اگه دومی رو نصب نکنی برنامه میاد بالا ولی اولش 6 8 تا ارور اعصاب خورد کن میاد.خوب حالا وقتی مکس 9 رو نصب کردی باید بری به مسیری که نوشتم:
Start>Allprogram>Autodest>autodest3dsmax 9>Change graphic mode
خوب وقتی رفتی اینجا یه پنجرا باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد:
خوب من خودم نصب کردم و کار کرده و صد درصد مطمعن باش که کار میکنه.
اینم ارورش فکر کنم ماله دیرکت ایکسه. بازیه devil may cry4 دیرکته 10هشو اجرا نمیکنه
change graphic mode هم بالا نمیاد همون اروره بالارو میده..... ممنون دوسته مننقل قول:
دوستان چی کار برم xp نصب کنم؟بیخود 5 تومن پیاده شدم:19:اااااااااااااااااااا ااااااه
change graphic mode هم بالا نمیاد همون اروره بالارو میده..... ممنون دوسته مننقل قول:
دوستان چی کار کنم برم xp نصب کنم؟بیخود 5 تومن پیاده شدم:19:اااااااااااااااااااا ااااااه
دوست من اینکه دیگه مشخصه شما یا دایرکت ایکس نصب نکردی یا ورژنش Direct X 9c نبوده.اگه ورژن 9c رو نصب کنی صد درصد جواب میده.این ورژن توی در وی دی سوم لورد تو قسمت ویندوز آپدیت تولز هست.
ممنون...ولی مکس خودش خودکار نصب میکنه کنسلم نمیشه کردش ....منکه دیگه بی خیال شدم میرم همون اکس پی نصب کنم