با درود فراوان
نرم افزاری می خوام واسه ویندوز که باهاش بتونم کاری کنم که کامپیوتر بعد از shutdown شدن ، سر یه ساعت روشن بشه و سر یه وقت خاموش بشه
Printable View
با درود فراوان
نرم افزاری می خوام واسه ویندوز که باهاش بتونم کاری کنم که کامپیوتر بعد از shutdown شدن ، سر یه ساعت روشن بشه و سر یه وقت خاموش بشه
این مطلب رو بخون :
کد:http://support.microsoft.com/kb/315231
با درود دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم این مطلبی که شما گذاشتین نمی تونی تعیین کنی که چه موقع pc روشن بشه فقط این مطلب برایautomatic logon هستش و مربوط به سوال من نمیشه
با تشکر محسن جاننقل قول:
نمی دونی رو چه مادربوردهایی جواب میده؟
منظور روشن شدن سیستم بود و دوستمون محسن یه برنامه معرفی کرده بریم دانلود کنیم تا ببینیم چس هستشنقل قول:
برنامه ای که سر یک ساعتی که بش بدم سیستم از حالت استنبای در بیاد یا سیستم رو روشن کنه
با تشکر از شما دوستان
Auto Power-on & Shut-down البته خاموش بکنه دیگه نمیتونه روشن کنه ولی استند بای و هایبرنید میشه
یعنی اگه من سیستم رو خاموش کنم این برنامه نمی تونه سیستم رو سر، یه ساعت روشن بکنه؟نقل قول:
Hibernate در واقع همون خاموش کردنه منتها ویندوز دوباره بوت نمیشه
من مادر برد اصلیم Asus P5KC و مال اون یکی سیستمم Albatron PX-915 است یه برنامه برای خاموش و روشن شدت اتو ماتیک می خوام
ممنون
با درود فراوان
آقا دست گلتون درد نکنه
کار کرد
مرسی ممنون
دوستان کسی واسه ما برنامه نداره؟نقل قول:
همین برنامه که دوستان معرفی کردن به درد شما هم می خوره فقط تنها مشکل این برنامه این هستش که اگه سیستم رو خاموش کنی (منظورم به صورت اتوماتیک بود) دیگه نمی تونه به طور اتوماتیک روشن بشه باید از Hibernate به جای خاموش کردن سیستم استفاده کنی که فرقی با خاموش کردن نمی کنهنقل قول:
دوست عزیز شما هم همین نرم افزار رو تست کن اگه نتونست روشن کنه یعنی مادربورد ساپورت نمی کنه این قابلیت رو پس ربطی به نرم افزار نداره همه نرم افزارها از یه تکنیک استفاده می کنن این مادربرد هست که ممکنه این امکان رو داشته باشه یا نه اگه نداشت می تونی در حالت Hibernate خاموش کنی و بعد به نرم افزار بگی که wake-up کنه
اگه مادربرد ساپورت کنه می تونه حتی Turn Off رو هم روشن کنهنقل قول: