Commandos 3 : Destination Berlin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیزم
خصوصا طرفداران سری کماندوز ....:10:
کماندوهای کوچکی که به بزرگی یک دنیا , خاطره با آنها داریم ...:46:
افرادی که با ترفندهای گوناگون سعی کردیم از مسیرهای مختلف , ماموریتهای سخت و طاقت فرسای آنها را پشت سر بگذاریم ...:21:
بدون تردید در دنیای بازیخورها ( گیمرها ) کمتر کسی پیدا می شود که حتی یک دفعه نام این مجموعه را نشنیده باشد ...
و اما هدف از ایجاد این تاپیک ... فراخوانی به انجام دوباره آن می باشد ...
حالا اگر دوستان نظر و یا پیشنهاد و یا انتقادی پیرامون این بازی داشته باشند , می توانند به مرور زمان با یکدیگر در این تاپیک به بحث بگذارند ...:20:
موفق باشید ....
راهنمایی برای پیدا کردن افسر خائن روسی در برلین
با سلام؛
من بازی کاماندوز 2 را حدود 6 سال پیش انجام داده بودم. خیلی قشنگ بود. موزیک استثنایی, صحنه های بازسازی شده از جنگ جهانی و سبک ابداعی جدید بازی به همراه گزارش های تاریخی دسته اول که واقعا" آدم را به محیط جنگ جهانی میبرد. و واقعا" لذت بخش بود. به طوریکه هر وقت در کتاب تاریخ سوم دبیرستان به درسهای مربوط به جنگ جهانی میرسیدیم یاد کاماندوهای دلاور می افتادم. الان من کاماندوز 3 را هنوز تمام نکرده ام. به نظرم کاماندوز2 بهتر بود. :11:
اما تا اینجا یک نکتۀ مهم دربارۀ تک تیرانداز در استالینگراد؛ من کاماندوی تک تیرانداز رو به طرف دروازۀ سمت چپ نقشه نه به طرف دروازۀ نزدیک در ساختمان بردم و پس از کشتن دو سه نفر خواستم اون رو پشت مجسمۀ وسط محوطه هدایت کنم تا مخفی شود اما دیدم که تک تیرانداز آلمانی ملقب به شبح د ر حال دویدن برای پناه گرفتن است که من بدون معطلی به طرفش شلیک کردم و کمتر از 2 دقیقه این قسمت سخت به پایان رسید. البته باید این مسئله رو هم بگم که شاید بیش از 40 دفعه از طرف دروازۀ نزدیک درب ساختمان خودی خواستم به طرف او شلیک کنم که هیچ وقت نتونستم.:18:
ادامۀ کار هم راحت بود. باید توجه کرد که در هواپیما کوچک است و برای سوار شدن باید روی آن که با کلیک کردن قرمز میشود کلیک کرد.
بقیه داستان هم که در ساختمان برلین گذشت و چندان سخت نبود. :20:
اما یک سوال
وقتی که قرار است ما مانع دادن اطلاعات افسر خائن روسی به آلمان ها بشویم چگونه میتوانیم او را پیدا کنیم؟ اصلا" او در کدام ساختمان است؟ ماشین او کدام است؟ من در اینجا خیلی گیج شده ام و واقعا" گیر کرده ام. نمیدونم باید به کدام ساختمان بروم. کمندوی جاسوس لباس افسر آلمانی را میپوشد اما آلمانی ها خیلی زود به او مشکوک میشوند به خصوص که بعضی از آنها که حرفه ای تر هستند, با انداختن نور قرمز لباس اصلی او را لو می دهند و همگی او را به رگبار می بندند. به نظر شما چکار باید بکنم؟ با Green Bertساختمان اولی را کاملا" گرفتم اما اوضاع وحشتناکی دور و بر کاخ ها درست شده است. اگر کسی این قسمت را تمام کرده است لطفا" راه و چاه را به من نشان بدهد چون در بد مخمصه ای گیر کرده ام. با تشکر!