سلام
توي اين تاپيك قصد دارم آموزش هك بازيها رو بذارم این Pdf کامل آموزش
فایل پیوست را دانلود کنید ;)
برنامه كامل نسخه Pro رو هم مي تونين از ضميمه داونلود كنين. با تشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز!
Printable View
سلام
توي اين تاپيك قصد دارم آموزش هك بازيها رو بذارم این Pdf کامل آموزش
فایل پیوست را دانلود کنید ;)
برنامه كامل نسخه Pro رو هم مي تونين از ضميمه داونلود كنين. با تشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز!
دمت گرم مونتظره بديش هستيم
خوب است .
خوب بود ایول
اميدوارم ناراحت نشين ولي به اين راحتي ها هم نيست...مرگ موش اگه بخواي ميتونم در اداره ي تاپيک کمکت کنم
به نظر موضوع و تاپيك خيلي جالب وخوبي مياد.
منتظر ادامش هستم.
سلام
تشكر از همه
برنامه ArtMoney نسخه SE رايگان هست و مي تونين از اين آدرس داونلود كنين با حجم حدود 1.05 مگابايت:
نسخه Pro با امكانات بسيار بيشتر هم هست كه تا به امروز كرك نشده. البته شده اما كامل نيست.کد:http://www.artmoney.ru/artmoney715eng.exe
سلام gamehackir جان
چرا كه نه عزيز. همه به كمك احتياج دارن.
واسه اونايي كه Gamehackir عزيز رو نميشناسن هم بگم كه ايشون تو كار ساختن ترينر و كرك كردن بازي ها هستن. ايشالا از وجودشون بهره مي بريم.
تشكر: مهدي
t search اخرشه ...چرا؟؟ چون قابلیت اتو هک...هگز ادیت..دیساسمبلر...و...و..... داره
--------
5 شنبه اموزشش رو میزارم
عزیزان دستتون درد نکنه ادامه بدین
عالی بود مهدی جان
البته من قبلا این مطالب خوب شما رو خونده بودم ولی متاسفانه به علت مشغله کاری موفق به تست کردن نشدم:sad:
ما منتظر ادامه آموزش های خوب شما هستیم
===============
یک چیز را هم متذکر شوم که دوستان سعی کنند از دادن پستهای خوب بود و خوبه از این پست ها خودداری کنند تا مطالب جمع تر باشه نه اینکه یه قسمت آموزش رو بخونیم بعد ده تا پست خوبه و از این جور چیزها داشته باشیم.
دوستانی هم که توسط این آموزش تونستن بازیها رو هک کنند بیان اینجا بگن
marge_moosh جان دمت گرم من تونستم از اين روش استفاده كنم .
من بازي فيفا 2003 رو با اين برنامه آزمايش كردم مجبور شدم به خودم 31 تا گل بزنم تا تعداد متغيير هايي كه اين برنامه پيدا مي كنه كم بشه.( آخه مثلا سر 20 تا گل 500 تا متغيير پيدا مي كرد). آخرش فهميدم كه 8 تا متغيير هست كه همش در حال تغيير هستن همشون رو فريز كردم بعد رفتم توي بازي 3-4 تا گل ديگه به خودم زدم ديدم كه ديگه تغيير نميكنه و روي همون 31 تا قفل شده.
حال دادي اساسي.
منتظر ميشم تا اين تاپيك رو كامل تر كنين.
سلام دوباره
باز هم تشكر از همه.
اگه سوالي چيزي بود من در خدمتم.
ایول من که الان میرم حال اساسی
ميشه چند تا برنامه معرفي كنيد كه باهاش بشه منوي بازي فارسي كرد؟
به اين يه كار خيلي علاقه مندم
خيلي جالب و كامل بود . واقعا ً ممنون.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط persian-pes
واقعيتش رو بخواي نميشناسم يه همچين برنامه اي. اگه Gamehackir جان اومدن حتما بيشتر مي تونن كمك كنن.
marge_moosh جان اگه زحمتي نيست بگو اين trainer ها رو چطور درست مي كنن.
ممنون.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط reza_s
Trainerها رو از روي همين آدرس هايي كه اينجا ما پيدا مي كنيم درست مي كنن. فقط واسه اونا برنامه نويسي هم مي كنن كه به صورت اتوماتيك بازي هك بشه. در واقع همين كارها رو اتوماتيك انجام ميده. جواب كامل: Gamehackir
مهدي
marge_moosh جان ممنون از آموزشت
حالا چند تا سوال از شما يا از Gamehackir عزيز دارم.
اين آدرس هايي كه ما پيدا مي كنيم هميشه و روي همه كامپيوتر ها ثابت هست؟؟
اين آدرس بدست آمده آدرس فيزيكي داخل RAM هست؟
اگه ما به وسيله اين برنامه آدرس متغيير رو پيدا كنيم و به وسيله برنامه نويسي مقدار اين آدرس رو تغيير بديم جواب ميده؟
اين بازي هايي رو كه براي تقلب داخل بازي بايد كد هاي مخصوصي رو وارد كرد از چه راه هاي اين كد ها و دستورات رو پيدا مي كنن.
(مثلا در بعضي بازي ها ميشه خودمون رو نامرئي كنيم يا با اين كد ها باعث كشته شدن همه دشمن ها ميشيم يا ... اين كد ها رو كه اين كارها رو مي كنن از كجا ميشه شناخت و پيدا كرد.) ( چون ديگه اين ها مثل تير يا مقدار جون نيستند كه هي از خودمون كم كنيم و ----- كنيم تا به متغيير مورد نظر برسيم.)
چرا 2 پست زدي؟؟
1-بعضي بازي ها اره و بعضي نه ولي در کل اکثرا آره
2-اين ادرس ها همون جون ها يا تير هاي شما هستند که برايه يه متغير تعريف شده
3-البته که جواب ميده
4-اين کد ها رو کسي پيدا نميکنه بلکه توسط سازندگان بازي براي بازي تعريف ميشه و اونا بعد از مدتي رمز هاي بازيشونو پخش ميکنن(البته ميشه پيداشون کرد ولي ربطي به ----- و سرچ اعداد و جونها و... نداره)
در ضمن برنامه واسه فارسي سازي اگه لازم داري بهتره بگم خيلي سخته و کاره مبتدي ها نيست و به راحتي گفتن اسمش نيست
--------------------------------------
راستي يه چيزي من دعوت ميکنم از گيم هکر هاي حرفه اي اگه برنامه نويسي بلدن به گروه ces بپيوندند
--------------------------------------
بچه ها از اونجا که من خيلي امتحاناتم فشرده اس نميتونم زياد چيزي بنويسم فکر کنم اون تي سرچ بايد واسش بازم صبر کنيد
اينم ليست اموزش هاي اينده ي من:
1-تي سرچ
2-مم وار
3-مم هکينگ
4-اموزش يه هگز اديتور
5-اموزش يه ديس اسمبلر
6-اموزش ساختن ترينر توسط برنامه هاي پيش ساخته
7-اموزش ساختن ترينر توسط برنامه نويسي
8-اموزش برنامه ي وي دي ام
9-tbell
10-hack32
11-اموزش يک ديباگر توپ واسه ديباگ کردن
12-تاريخچه ي ابزار هاي گيم هکينگ
gamehackir جان ممنون از راهنماييت. منتظر آموزش هات هستم.
راستي من اومدم پستم رو ويرايش كنم ولي نمي دونم كه چرا بجاي ويرايش يك پست جديد ارسال شد و متاسفانه هنوز امكان پاك كردن پست ها وجود نداره وگرنه خودم پاك مي كردم.
آموزش خوبي بود
اين نرم افزار Artmoney روي چند درصد بازي ها عمل مي كند و به قول معروف آنها را هك مي كند
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
همونطور كه گفتم اين روش مستقل از بازي هست. تو همه بازيها ميشه استفاده كرد. اما نه تو همه ژانرها. اين ژانرها پشتيباني ميشن:
اكشن اول شخص مثل HalfLife
اكشن سوم شخص مثل Splinter Cell
استراتژي مثل Red alert
نقش آفريني مثل Lord of the rings
ورزشي مثل Pro Evolution Soccer
اتومبيلراني مثل NFS
اما ماجراجويي ها رو معمولا نميشه هك كرد. چون تو اين بازيها چيزي كه بشه هكش كرد وجود نداره.
gamehackir جان ما منتظريم هااااااااااااا.
اقا اين برنامه رو گه فتي يه حقخبثسسهخدشم كرك شده اش رو هم بزار كامل كار كنيم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hba
:blink: من كه اولش گفتم كه هنوز كرك نشده :blink:
marge_moosh جان
بابا ایول
خیلی توپ بود
IGI 1 & Western_Outlaw & Condition Zero
این بازی ها رو امتحان کردم کار کرد
سلام مهدي جان
خيلي خودم رو نگه داشتم كه پست تشكر ندم (گفتم شايد پست بيهوده حساب بشه !!!)
اما ديگه نميتونم ....... اينقدر كارت درسته كه بايد اين پست رو ميدادم و ميگفتم دستت درد نكنه. ميدونم خيلي واسه اين آموزش وقت گزاشتي.
حيف كه اهل استفاده از رمز و اينا نيستم (مثل خودت) وگرنه حتما ازشون استفاده ميكردم
بچه ها فکر کنم باید تا این چند روز تعطیلی منتظر بمونید.....تا اومدم نفس بکشم یه برنامه امتحانی دیگه بم دادن ولی هر سوالی داشتید در خدمتم
در ضمن کرک شده....ولی بیرونش نمیدن کرکشونو
راستی چند تا چیزم باید بگم:
1-بعضی از بازی ها از یک نوع فرمول پیچیده ی خفن مقدار ها رو تغییر میدن که بهتره اینا رو بی خیال بشین ولی تنها راه هک کردنشون گیم هکینگ با c++ (ترجیحا) هستش ....مثلا اون ادیتور گاراج سان اندریاس یادتونه؟؟به هیچ وجه نمیشه اونو با همین سرچ و فیلت هک کرد.....یا چیزایی مثل اینا:
نامریی شدن ....پرواز...عبور از دیوارها.....و ..................................
اینجور چیزا رو اصلا سعی نکنید با سرچ و فیلتر هک کنید چون اگه فقط یه چیز رو اشتباهی تغییر بدید بازی یا اجرا نمیشه یا دچار مشکلات گرافیکی و صوتی میشه(مثل خط خطی شدن صفحه یا صدای برفک)
2-اگه میخواین گیم هکینگ پیشرفته بکنید باید یه زبان برنامه نویسی بلد باشید
3- امضای من چش شده؟؟
4-مرگ موش به این زودی تمومش کردی؟؟
سلامنقل قول:
3- امضای من چش شده؟؟
4-مرگ موش به این زودی تمومش کردی؟؟
اول اين كه سايتي كه تو از اونجا عكس ها رو گذاشتي تو امضات توسط پس 30 ورلد ----- شده.
مگه Artmoney بيشتر از اين هم امكانات داره كه من بخوام بگم؟ :blink:
:biggrin:سلام
يکي از اموزش هاي اينجا کپي پيست کرده و به اسم خودش پخشش کرده
سلام
gamehackir عزيز لطفا بيشتر توضيح بدين تا اگه لازمه اقدام بشه
gamehackir جان پس اون آموزش هايي رو كه گفتي كي شروع به ياد دادن مي كني؟؟؟؟
والا اديش يادم نيست ولي ميتونين تو سايتهاي زير ببينيدش....اسم تاپيک دقيقا اسم همينجاست
crouz.com
simorgh-ev.com
من که گفتم ....شروع ميکنم ولي وقت ندارم ...همين الان دارم واسه تي سرچ رو مينويسم
واقعا جای تاسف داره که میان مطالب اعضا را بر میدارن یا واضح تر بگم میدزدن و به نام خودشون ثبت می کنن .
مهدی جان میدونم که الان چه حالی داری چون این بلا سر خودمم اومده شما توی فکر درست کردن یه pdf از آموزشت باش البته اگر که مایلی تا ببینیم چی کار میشه کرد.
فقط می تونم به اون افرادی که این دزدی ها رو میکنن بگم که براشون متاسفم من پیگیرش هستم ببینم میشه کاری کرد.
اینم لینک آموزش شما که به سرقت رفته
کد:http://irdownload.ir/crouz-team/----_games_persian.zip
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
ممنون اميدجان
منم متاسفم :sad: . من ديروز اين فايل رو داونلود كردم و ديدم. واقعا زحمت زيادي كشيده. :blink: آخه اون عكسهايي كه من واسه خط جان گذاشته بودم رو برش داده و فقط خطوط جان رو گذاشته. :biggrin: :blink: خوب كپي رايت هيچي رعايت نميشه اينم روش :sad: ضمنا ايشون با همين آيدي تو انجمن پي 30 ورلد هم عضونHba . ممنون از Gamehackir جان. ضمنا رضاجان زياد عجله نكنين. gamehackir جان الان وقت امتحاناتشه. ;)
تشكر