با سلام و عرض اجترام
سیستم تشکر از پست کاربران ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بصورت آزمایشی راه اندازی شد
با سپاس
سینا
Printable View
با سلام و عرض اجترام
سیستم تشکر از پست کاربران ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بصورت آزمایشی راه اندازی شد
با سپاس
سینا
سلام
خسته نباشید
اولین تشکر رو من کردم
اما فروم بدون تشکر بهتر هست
جو سالمتر هست
اینجا ایران است:دی
برای کم کردن پستهای اضافی خیلی بدرد میخوره
امیدوارم بتونه تا حدی از دادن اسپم جلوگیری کنه !
تگ url هم درست بشه دیگه این فروم کامله.
دستتون درد نكنه ولي يكمي شكلش (دكمش) نافورمه اگر مثل ساير دكمه ها بشه و نوشته هاي زير آواتار مثل بقيه بشه خوب ميشه...
ممنون... ای کاش زودتر انجام میشد...
خسته نباشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كه...
آخه تو يه فورم 1500 بار تشكر كرده بودم وقتي سيستم رو ارتقا دادن تمام تشكرها پريد!!!
يعني كشك!
يا حق (:
ایول ...
داشتم یک خبر ارسال می کردم بعد ارسال دیدم :
تشکر از دیگران: 0
از ایشان 0 بار و در 0 مطلب تشکر شده است
یه بار دیگه چک کردم ببینم نکنه تو یه فروم دیگه اومدم ... !
بعد دیدم نه!درسته!
ممنون.
با سلام
امیدوارم درست استفاده بشه و ماندگار بمونه
موفق باشید
ممنون سینا جان
گمونم اینطوری بهتر باشه
آقا خيلي عاليه ممنون حال دادين:11:
بالاخره تو این فروم همه سیستم تشکر راه اندازی شد. البته تشکر عربیه بهتره بگیم سپاس... به نظر من خیلی لازم بود. اگر یه کم مدیریت تقویت بشه و نظارت بیشتر بشه حتما تگ url رو هم میشه فعال کرد.
ممنون خیلی عالی شد
منم یهو جا خوردم! فکر کردم تو یه فروم دیگه دارم میگردم
آدرس رو که نگاه کردم دیگه باورم شد که اشتباهی روی تب ها کلیک نکردم!
حالا چرا انقدر دیر اینکار انجام شد؟
سیـاست های کاری عوض شده؟
البته دوستان خواهشا از این دکمه سو استفاده به هیچ وجه نکنید.
البته باید شکل دکمه را عوض کنند( چون تو فرهنگ ما علامتش معنی برعکس میده.
این دکمه فابریک وی بولیتن...
با تشکر از مدیر محترم !
فقط امیدوارم که این تشکر کردنها تبدیل به معضل دیگری برای پی سی ورلد نشه! مثلا بحثهای خاله زنکی پیش بیاد یا مثلا قضایای چشم و هم چشمی را به وجود بیاره !
در کل امیدوارم که کاربران طوری عمل کنند که مدیراناز این اقدام خود پشیمان نشوند !
در ضمن از مدیران خواستارم که برای انجمن متفرقه در مورد دکمه ی تشکر تدبیر تازه ای بیندشند !
با تشکر از همهی دوستانی که برای فوروم زحمت میکشند !
قربانتان: مصطفی عشقی
فکر کنم تو متفرقه دکمه تشکر اصلا وجود نداره.
خیلی کاره به جایی بود.امیدوارم نظرتون عوض نشه.
خدا کنه صفحه رو شلوغ نکنه زیر هر پستی 6متر تشکر بیاد
من تا اونجایی که یادمه همیشه ، همه مدیران ، همه برنامه ریزان ، همه طرح دهندگان P30 یک صدا میگفتن تشکر نه!!!!
و تمام. حتی تو همین قرار ملاقات اخبرمون هم آقا بابک نظر موافقی با این قضیه نداشتن.
حتی بعد از ارتقای سیستم انجمن هم 1000 نفر کفتن تشکر رو اضافه کنین ، همه عزیزان به 1001 دلیل گفتن نه!!!
حالا یهو چی شده؟!؟!؟!؟!؟
خيلي توپه!!!بابا حال كرديم!
فقط اگه تگ url هم درست شه كه ديگه محشر ميشه!!!!كه ايشاا... با اين همه زحمتي كه مديران عزيز ميكشن تگ url هم درست ميشه!!!
من هم از طرف تمام پروفشنال ها تشكر ميكنم!!چون ديدم اصلا پروفشنالي نبود!!!
ما ستیم داداش
ممنون عالی شده
بابا ای ول . به خدا حال کردم . ضمنا" خیلی نیاز بود به این تشکر در این فروم
سلام
منم تشکر کردم که اولین تشکرمو از Administrator محترم کرده باشم.
فکر کنم خیلی بدرد بخور باشه/از پستای اضافی جلوگیری می کنه در ضمن تو وقت هم صرفه جویی میشه به شرطی که تاپیکو به هم نریزه
موفق باشید
اقا عالیه فقط چرا تو بعضی از تالارا نیست ؟؟ مثل بازی های انلاین !!!!!
نقل قول:
دوست عزیز این فضایی که تشکر ها اشغال میکنه هرچی باشه بهتر و کمتر از فضایی هستش که پست های بیخودی و تایید و تشکر اشغال میکنه...
منم امیدوارم با استفاده مناسب از این امکان بشه از پست های اضافی و بیهوده بر مبنای تشکر و خلاصه هر چیزی که اسپم نامیده بشه جلوگیری کرد...
فقط خدا کنه با وجود این امکان دیگه پست تشکر بعد از جواب درخواست نبینیم چون واقعا یه جورایی زشته..:13:
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
خیلی خوب شد
واقعا مفیده
ممنون ... خسته نباشید .
سلام
خسته نباشيد ... راه اندازي آزمايشي سيستم رو تبريك ميگم ، اميدوارم ترازوي جنبه ي مثبتش سنگين تر باشه ...
با سپاس
يكي از مزاياي تشكر اينه كه پست الكي وتقدير و تشكر و اسپم كمتر ميشه
و ميشه فهميد ارزش هر كاربر نسبت به تعداد پست هاش چيه
خيلي ممنون از راه اندازي اين خدمت
عالی شد.
امیدوارم که ماندگار باشه.:46:
ممنون !
لطف کردین...
همینو کم داشتیم...
کار خوبیه ولی تو همه تاپیکها نیست..!
چرا اینقدر از سواستفاده از این دکمه میترسین..؟
مگه قراره به تشکر ها چی بدن..؟
دوست عزیز دکمه تشکر به همان دلایلی تو بخش های متفرقه و ... نیست که شمارش پست ها انجا نیست.
خواهشا دوستان در امدن دکمه تشکر در ان بخش ها تلاش نکنند.
دوستان من یه چیزی میگم امیدورم به کسی بر نخوره....
مگه دکمه تشکر برای جلوگیری از این نیست که بعد از تشکری که از فرد مورد نظر میشه دیگه پست اضافی ارسال نشه؟؟؟:19:
شما الان خودتون همین تاپیک رو نگاه کنید که چند نفر با ارسال پست از این موضوع ابراز رضایت و تشکر کردن؟:13:
خوبه حالا آزمایشی هست و اینقدر این تاپیک رو با ارسال پست های تشکر شلوغش کردیم:41:
شما اگه با دقت به این تاپیک نگاه کنید میبینید که بعضی از دوستان علاوه بر استفاده از سیستم تشکر یک پست هم ارسال کرده اند....!!
حالا اگه شما خودتون جای مدیران باشید فکر نمیکنید در صورت ادامه همچین وضعیتی دیگه این دکمه تشکر یک نماد اضافه و سمبولیک هستش؟
به نظر من تا زمانی که ما این عادتمون رو ترک نکنیم وجود همچین سیستمی اضافه و غیر مفید هستش و فکر میکنم دلیل آزمایشی فعال کردن این سیستم هم همین موضوع باشه....
موفق باشید...
فــــــــــــــــرزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجحب!@!
مرسی
کاری بود که باید از مدتها پیش میشد!
الان یه چند هزار تایی تشکر طلب دارم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما همچنان به شیوه ی کلاسیک کار میکنیم تا فرهنگش جا بیفته!نقل قول:
وستان من یه چیزی میگم امیدورم به کسی بر نخوره....
مگه دکمه تشکر برای جلوگیری از این نیست که بعد از تشکری که از فرد مورد نظر میشه دیگه پست اضافی ارسال نشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما الان خودتون همین تاپیک رو نگاه کنید که چند نفر با ارسال پست از این موضوع ابراز رضایت و تشکر کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه حالا آزمایشی هست و اینقدر این تاپیک رو با ارسال پست های تشکر شلوغش کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه با دقت به این تاپیک نگاه کنید میبینید که بعضی از دوستان علاوه بر استفاده از سیستم تشکر یک پست هم ارسال کرده اند....!!
حالا اگه شما خودتون جای مدیران باشید فکر نمیکنید در صورت ادامه همچین وضعیتی دیگه این دکمه تشکر یک نماد اضافه و سمبولیک هستش؟
به نظر من تا زمانی که ما این عادتمون رو ترک نکنیم وجود همچین سیستمی اضافه و غیر مفید هستش و فکر میکنم دلیل آزمایشی فعال کردن این سیستم هم همین موضوع باشه....
موفق باشید...
فــــــــــــــــرزاد
بهش عادت کنیم مگه آزمایشی نیست
ور میدارنش دوباره همه میریم خونمون
راستی دوستانه دست اندرکار دکش رو هم فارسی کنن با فونته بقیه خیلی بهتر تر میشه
سلام
خيلي ممنون ... خيلي تعجب كردم!!
ولي اميدوارم مثل خيلي از فروم ها تشكر يك مبنا قرار نگيره!!! و بچه ها به خاطر كمك به همديگه تلاش كنن نه اينكه تعداد "تشكر از ايشان" رو بيشتر كنن و به رخ همديگه بكشن!
ضمنا اميدوارم بچه ها در تشكر كردن خسيس نباشن و فكر نكنن كه اگر تعداد "تشكر از ديگران" زياد باشه، بي كلاسي محسوب ميشه!
و اميدوارم مثل بعضي از فروم ها بچه بعد از يه مدت نرن و تشكر هاي قبلي شون رو پاك نكنن ( تشكر از مطالب قديمي ) ...
باز هم ممنون
خیلی سیستم خوبیه ولی به نظر من الان حق خیلیا که قبلنا هم پست مفید داشتن ضایع میشه
ممنون
موفق باشید
بعید بود از مدیرت همچین کار انتحاری ای !
هر موضوعی محاسن و معایب خودش رو داره ؛ محاسن این کار بهتر از معایبش هستش.
برای استفاده از سیستم تشکر فرهنگش رو هم باید داشته باشیم.
فقط فکر کنم یا با به روز کردن یا تغییر قالب این تشکر ها از بین میره
اگر درست گفته باشم
چرا برای انجمن هایی که پست توشون شمرده نمی شه فعال نیست؟ یعنی تو اون انجمن ها نمی شه پست مفید داد؟
آره منم توی چند تا فروم با این قضیه برخورد کرده بودمنقل قول:
بعید بود از مدیرت همچین کار انتحاری ای !
هر موضوعی محاسن و معایب خودش رو داره ؛ محاسن این کار بهتر از معایبش هستش.
برای استفاده از سیستم تشکر فرهنگش رو هم باید داشته باشیم.
فقط فکر کنم یا با به روز کردن یا تغییر قالب این تشکر ها از بین میره
اگر درست گفته باشم