سلام.
آقا این رندر رو خیلی وقت پیش گرفته بودم ولی هیچ وقت نشون کسی نداده بودمش یعنی گم و گور شده بود چند روز پیش دیدمش دیدم بد نشده گفتم بزارمش ببینم نظر شما چیه.:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام.
آقا این رندر رو خیلی وقت پیش گرفته بودم ولی هیچ وقت نشون کسی نداده بودمش یعنی گم و گور شده بود چند روز پیش دیدمش دیدم بد نشده گفتم بزارمش ببینم نظر شما چیه.:8:
خوب شده فقط رو هوا هست:دی
ممنون که گفتی(مگه نگفتم سه شو بگیر؟)
خیلی قشنگه.
سلام
آفرین با حالل شده ,منتهی فکر اونجا کم کم داره نیروی جاذبه کم میشه
با تشکر
خیلی خوب شده مخصوصا اینکه توشو ساختی خوب در اومده اما بعضی جاها خیلی شکسته شده و مثل همیشه هم wire نذاشتی
Hآره لا مسب جاذبه ای کم شده.
آقا وایرو که قبلا گذاشته بودم منظورم از اینکه کسی ندیده رندرش بود ولی حالا بازم میزارم.
الان میزارم.
خيلي قشنگه با چي رندر گرفتي؟
موفق باشي
ممنون.با منتال ری هست.
اینم وایر فریم:
نقل قول:
کد:http://img.villagephotos.com/p/2008-7/1317241/untitled.JPG
آفرین رفیق کارات عالیه ....بهترین کارت به نظر من اون ماشین سمت راست بالا هست ....ایول
سلام
زیبا بود
مرسی
ممنون دوست عزیز.داستی این امضات کار خودته؟
واسه اون موقه خوبه!!!!
ولی میدونم که الان بهتر از این میتونی رندر بگیری
با حال
ممنون مسلم جون به خاطر بعد از ظهر هم بخشیدمت ولی تکرار نشه
سلام
خيلي قشنگ شده آفرين
ولي اينو ميگم كه كارت بهتر شه
اين ماشينت رو هواست
ولي كلا رندره ماشينت خيلي خوشگله
موفق باشي
عجب چیز خفنیه !
مرسی امیر جون آره ماشین تو هواست علتشم اینه که به علت آلودگی هوا جاذبه کم شده(شوخی کردم)
نقل قول:
قابل شما رو نداره .نه جون من وردا ببر مال خودت(جدی نگیر نصف شبی خل شدم):31:
آره عزیزم اسمم رو ÷لاکشه به نام خودم زدم سوویچشو میخوای؟....با مکس و رندر مکس ول....به شما که نمیرسیم رفیق.
اینم عکس کاملش چطوره؟ فقط زمان رندر عذابم میده حوصله ندارم زیاد وقت بذارم...همین حدود 8 ساعت روی رندر بود
نقل قول:
کد:http://i36.tinypic.com/xppr8y.jpg
آفرین عیسی جان خوبه
زیبا شده مخصوصا رندرش
عالیه
خیلی قشنگ شده ولی یه کمی رنگش روشنه...
ببین رندر این نباید انقدر طول بکشه ها.اشکال کار چیه؟نقل قول:
نقل قول:
ببین من یه عکس از واقعیش دارم که از نظر روشنایی مثل همینه
ایناهاش: (البته یکی از جلوش بود روشن تر بود حالا پیداش نمیکنم.)
سایز عکس بزرگ بود زمان رندر هم خودم تعیین میکنم زیاد کردم تا خوب بشه مثلا اگر 3 ساعت میذاشتم رنگ دانه و دون دون های رنگی تو تصویر درست میشد...
اگه با منتال ری رندر کردی صد درصد یه جای نور پردازیت مشکل داشته.
ممکنم هست مشکل از تنظیمات رندرت باشه.به نظرم ولی از نور پردازیه.میشه نورپردازیشو تشریح کنی ببینیم چیکار مردی؟
ایول بابا تو سطل اشغالتون چه چیزای با حالی پیدا میشه(شوخی بود)
خیلی عالیه کی ساختیش اوایل؟
نه با مکس ول رندر گرفتم ...برای نور ساعت رو گذاشتم نزدیک غروب تقریبا 6 یا 7 و برای چراغ ماشین فقط لام÷ گذاشتم....
رندر با مکس ول به همین صورت زیر 1 ساعت و نیم ساعت نمیشه کار شلوغ رو رندر گرفت ....من شب گذاشتم رو رندر و صبح آماده شد....میشد 1 ساعت هم زمان بدی ولی شاید جالب نشه....
ممنون دوست عزیز اینو حدودا 7 6 ماه پیش ساختم دذ ضمن از تو سطل آشغال کامپیوترم پیدا کردم نه خونمون.نقل قول:
نقل قول:
آها گرفتم خوب حالا چرا با منتال ری یا ویری رندر نکردی؟صد درصد نتیجه نهایی بهتر می شد.:10:
ايول ...
خيلی با حاله...
چرا زود تر نذاشتی؟
نحوه ساختش را هم بزار
رو چشم نحوا ی ساخت رو هم سر فرصت میزارم.
سلام...
خوبه ...
وایر فریم یادت رفت ...
رفلکت بدنه خیلی زیاده ...
چه سطل اشغال باحالی ! کاش درایو سی منم عین سطل اشغال تو بود ! خب اسم ماشین چیه ؟؟؟