راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل
با سلام
حقیقتش دیروز mp3 پلیرم را گم کردم!(همون مفقود و سرقت شده)
چون احتیاج مبرم به mp3 دارم باید دوباره یکی دیگه بخرم.
مورد مصرف این دستگاه برای من پیاده کردن سخنرانی های مربوط به کارم است.معمولا این سخنرانی ها 2 تا 3 ساعته هستند.برای نوشتن آنها لازم هر چند دقیقه دکمه pause رو بزنم تا بتونم بدون عقب افتادن از سخنران مطلب رو عینا بنویسم.در این موقع(pause) دستگاه قبلیم که یه دستگاه لئونو بود بعد از 10 ثانیه اسکرسن سیورش میومد و بعد از 10 ثانیه دیگه هم خاموش میشد و من مجبور بودم وقتی اسکرین سیور میاد دوباره دکمه pause رو بزنم تا خاموش نشه.(تازه این حالت تنظیم شدش بود)برای همین میخوام اگه دستگاهی میخرم این مشکل رو نداشته باشه.البته یه mp3 پلیر apacer هم دارم که اونهم همین جوره.یه سامسونگ داشتم که این مشکل رو نداشت.یه مشکل دیگه اینکه وقتی صدا رو جلو میزدم FastForward خیلی طول میکشید تا مثلا به وسط سخنرانی برسه چون سرعت جلو رفتن در همه زمان ها یکسان بود در حالیکه سامسونگ وقتی تا دقیقه 10 میرفت و هنوز در حال FastForwardبودی سرعت جلو رفتن 10برابر میشد و در مدت کوتاهی میتوانستم به قسمت سخنرانی دسترسی پیدا کنم.
1-مخلص کلام میخوام فانکشن های play کامل باشه.
2-چون از این دستگاه گاهی برای ضبط سخرانی هم استفاده میشه باید قابلیت رکورد داشته باشه.یعنی قابلت رکوردش کاملا قابل توجه باشه.بیشتر وقتا سخرانی از بلندگو پخش میشه اما گاهی هم اگه در یه اتاق با تعداد شنونده کم برگزار بشه ممکنه بلندگویی در کار نباشه در نتیجه باید بتونه ضبط قابل استفاده ای انجام بده.
3-باطریش باید مدت ساعت بالا رو ضبط کنه چون بیشتر وقتا سخنرانی های یک روز تا 12 ساعت طول میکشه و جز زمان نهار وقتی برای شارژ وجود نداره.شاید با این حساب خودش باتری داخلی داشته باشه بهتره
4-تازگی ها بیشتر رادیو گوش میدم.اگه بتونه از رادیو ضبط بکنه هم خیلی عالیه.
گرچه شاید بیشتر این قابلیت ها احتمالا در تمام برند های معروف احتمالا وجود داره.ولی میخوام بهترین گزینه برای یه همچین دستگاهی رو بگین.مخصوصا اگه خودتون اون دستگاه پیشنهادی رو دارین و مطمئن هستین این قابلیت ها وجود داره.
در مورد قیمت هم گرچه محدودیت خاصی قایل نیستم ولی هرچه کمتر بهتر!
از همه دوستانی که وقت میذارن و راهنمایی میکنند بسیار سپاسگزارم
ارادتمند