سلام بعد از چند روز درگیری با هلپه مکس :2:میخوام یه ساختمون چند منظوره بسازم این با کمک شما دوستان میخوام تا اخرش برم
تا الان دو ساعت روش کار کردم
رندر نهایی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2710856&posted=1#post2710856[/HTML]
Printable View
سلام بعد از چند روز درگیری با هلپه مکس :2:میخوام یه ساختمون چند منظوره بسازم این با کمک شما دوستان میخوام تا اخرش برم
تا الان دو ساعت روش کار کردم
رندر نهایی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2710856&posted=1#post2710856[/HTML]
دوست عزيز كو تا اينجاي كارت؟
عكسي گزاشتي و براي ما لود نمي شه؟ يا اگه نزاشتي منتظريم........
نه عزیز رفتم عکس بگیرم از ابجکتها واسه همین دی سی کردم تا کارتم حروم نشه
دوستان این جور که پیش میره یه دو سه هفته ای(اگه مثبت نگاه کنیم) طول میکشه تا کامل بشه یه توضیحه کلی بدم
می خوام یه ساختمونو به سه قسمت تقسیم کنم یه قسمت باره یه قسمت فروشگاس یکیم موتله شکله کلی اینه
جزییات خیلی تغییر میکنه اگه دوستان کمک کنن چون طرح خاصی ندارم همش ذهنیه
ممنون
خوب تا اینجای کار که خوبه فقط معلوم نیست چی به چیه اگه میشه یه عکسی از مدل مورد نظر بزاری تا بشه راحت تر نظر داد.......
مدل ندارم همش ذهنیه
تک تک ابجکت طراحی میکنم بعد میزارم تو صحنه عکس دومی یه stage هستش اولی هم همون پیشخونه البته هنوز کامل نیست باید ببینم نسبت به توانم چی میتونم بش اضافه کنم
آفرین جالب شده موفق باشی و ادامه بده
خیلی عالی شده... میخوای low poly درست کنی؟؟؟
اقا شهاب :
خودمم نمودم چه طوری دارم طراحی میکنم(: فکر کنم منظور از طراحی low poly اینکه مدلو با سگمنت پایین طراحی کنی بد بهش ضلع بدی تا نرم بشه درسته(سواد ببین(:)
اگه اره که این درده منه
سلام اقا هادی:31:داری افعال معکوس به کار میبری؟نقل قول:
یه سوال اون رنو که طراحی کردی چه طوری نرمش کردی به اون خوبی اگه اینو یاد بگیرم خیلی پیشرفت میکنم
ممنون
خوب از ابزار Tourbo Smooth استفاده کردم
موفق باشی....منتظره ادامه ی کار هستم...
تا اینجا پیشخون صافو صوف شد صندلی هم گذاشته شد میرم به بخوابم مغزم هنگ کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه چی برای من سایه میندازه نکنه تنظیمات داره؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
:20:مثل شما که موفق نیستیم
سلام دوست عزیز
اون جور که پیداست تا حالا Tourbo Smooth نکردی
مشکل شما در این شکلی (عکسی ) که می بینم اینه که Mesh های کارتو خوب برای smooth مرتب نکردی
سعی کن جا هایی که سایه انداخته رو دوباره کار کنی :)
ممنون فرزاد جان من میتونی بیشتر توضیح بدی چه شکلی باید مرتب بشه و اینکه قبله اسموت باید مرتب بشه یا بعدش ؟
خيلي عاليه
ادمه بده..............
ممنون دوسته من
اینم میز بیلیارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوبه آفرين.
ادامه بده.......
خیلی خوب شده..... اون قسمت های میز رو که با boolean بریدی پشت ندارن...باید درستشون کنی....
بهتر بود اصلا از boolean استفاده نمیکردی....
ممنوننقل قول:
حتما
:19:پس از چی استفاده کنم تیکه تیکه باید درست کنم؟نقل قول:
عجب کاره سخت ولی شیرینیه تا اینجا از نمای جلو تقریبا کامله
روی میز یه خورده کجه (:
الان دارم رو درش کار میکنم
خيلي خوب داري پيش مي ري آفرين.
ادامه بده دوست عزيز........
خیلی عالی رو جزییات کار کردی....عجب چیزی بشه این...
برای اون میز بیلیارد هم باید اون سوراخ ها رو خودت بسازی... اول یه دایره بگش بعد شروع کن بدنه رو دور دایره حالت بده..... البته الان که دیگه ساختیش....برای کار بعدی...
آفرین - تا اینجا كه خیلی خوب شده
ادامه بده
خیلی ممنوننقل قول:
ممنون فکر نکنم اون همه خوب شده باشه :13:نقل قول:
مرسی
اون قسمتو جدا ساختم اخر سر دوبار درستش میکنم ممنون:46:
مرسی حتمانقل قول:
به این زودی این کار تموم نمیشه چون این اولین کار جدیمه و همین طور فکری ترین (مگه تا حالا چند تا کار ساختم؟(:)
امیدوارم بازم منو همراهی کنین ممنون
افرین..خیلی خوب ساختی............با جزییات و بدون نقص........موفق باشی دوست عزیز
ممنون نقص که زیادهنقل قول:
بچه ها به این دو تا عکس نگاه کنین بگین مشکل کجاس...
فكر كنم چندتا ورتكس در اين ناحيه كه خراب شده به وجود اومده با weld + حوصله درست ميشه.....
میشه یه خورده کاره weld و توضیح بدی اگه دوست داری ....حال ندارم دوباره از اول بسازمش
كار اين ابزار چسباندن دوتا ورتكس به هم و يكي كردن اوناست. هر جا كه مي بييني دوتا ورتكس روي هوا و زيادي به وجود اومده اونها رو weld كن و باز هم اگه به نظرت زيادي اومد اونه رو Remove ( با كليد Backspace ) اونها رو پاك كن.نقل قول:
اقا دمت گرم ...
سلام
کارت خیلی با حال در اومده ,ما در انتظار رندریم
با تشکر
آقا یه کم با لهجه ازت تعریف کنم
یَره کارِت خُب رِفتَه رِفِق.
سعی کو ورهَم مَلیه نِرَه.
GooD bye
ممنون...هنوز زوده رندر نهایی بگیرم با 200k پالیگان سیستمم دیگه نمیکشه وای به حاله اینکه نورو ماده هم بهش اضافه بشهنقل قول:
داری فحش میدی:31:شوخی کردم یه کمه شو فهمیدم چشم مواظبمنقل قول:
تا حالا به اینجا رسیده