سلام
دوستان عزیزم
کلیه ی مشکلات خودتون رو در این تاپیک مطرح بفرمایید
مخلصیم
Printable View
سلام
دوستان عزیزم
کلیه ی مشکلات خودتون رو در این تاپیک مطرح بفرمایید
مخلصیم
به نام خدا
سلام
ما توی آسمون دنبال این تایپیک می گشتیم توی P30world پیداش کردیم
ما یک گوشی N73 داریم که با برنامه Best Cryptoروی فایلهای آن پسورد گذاشتیم ولی متاسفانه آن را فراموش کردیم
حالا ما مانده ایم و چند تا فیلم و عکس مهم
اگه بفرمایین که آیا می شه پسورد رو پاک کرد یا نه ممنون می شم
آرزو میکنم تایپیک موفق و مفیدی بشه
به نام خدا
سلام
بابا اگه راه حلی نداره بفرمایید تا خاک دیگه ای بر سرمان کنیم
مردم از بس تو این تایپیک اومدم و جوابی ندیدم
بازم ممنون
مقع نصب بعضی فایلهای sis تو n73 این چیه:expired certificate
راهی داره بشه نصبش کرد؟
سلام
من گوشي 6300 خريدم ظرفيت اس ام اس اون كم است حدود 45 تا ولي در گوشيهاي ديگه حدود 5000 تا ظرفيت ديدم . چكار كنم
سلام.نقل قول:
شما باید برنامه رو ساین کنید.
به این تاپیک مراجعه کن:
اینجا آموزشش هست و همونجا هم درخواست بده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216800
اینجا تاپیک مشکلات ایجاد شده در اجرای برنامه های کاربردی مشکل خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید.نقل قول:
کدفعال سازی nicealarm ان73 رامیخوام
متشکرم
احتمالا inbox گوشیت رو memory phone هست باید اونو رو memory card بزاری.مراحله کار:نقل قول:
messaging
option
settings
other
بعد گزینه memory in use رو انتخاب کرده و از memory phone به memory card تغییر دهید.
تاریخه گوشیتو برگردونی عقب درست میشه.نقل قول:
سلام
چنتا فایل JAR دارم که رو گوشی d600 سامسونگ اجرا نمیشه؟
راهی هست؟
لطفاٌ راهنمایی کنید.
فایلی دانلود کردم اما به جای فرمت جار زیپه...نمیشه Extract کردش
چیکار کنم؟
پسوند فایل رو به jar تغییر بدید و نصب کنید.نقل قول:
ببخشید من قبلا با برنامه Mobiola Web Camera USB for S60 3rd Edition موبایل رو به وبکم تبدیل میکردم و مشکلی نداشت .
ولی جدیدا وقتی وصل میکنم و از توی گوشی Connect میکنم توی گوشی میزنه Connecting .... ولی وصل نمیشه .
میشه بگید مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم ...
مشكل با Web camera USB من اين برنامه رو ساين هم كردم.و رو pc هم نصب كردم .تو pc ميرم برنامه رو اجرا ميكنم و com 6 رو انتخاب ميكنم و از تو گوشي هم ميام كه كانكت كنم.تا مياد كه كانكت بشه ارور ميده بهم com رو اشتباه انتخاب كردم.در حاليكه تو my computer هم زده com6.چيكار كنم حالا؟ در ضمن كد رجيستريش رو هم ندارم اگه كسي كيجنش رو داره خبر بده بهم
سلام دوستان خسته نباشید شب شما بخیر
دیروز برای گوشیم که مدلش w810 i با نصب Celllock v. 1.61 این برنامه مشکلی ÷یش اومد که براتون شرح میدم
در صورت امکان منو راهنماییم کنید:
من اين برنامه رو از سایت دانلود كردم و بعد نصب كردم روي گوشيم
ولي از كارش سر در نياوردم و چند بار نميدونم رمز ميدادم يا نه اعداي رو وارد ميكردم حالا اين اعداد عمل ميكرد يا نه نميدونم...
ميخواستم مشكلي كه ديروز بعد از دريافت فايل تصويري برام پيش اومد رو براتون بگم
اگه امكان داره منو راهنمايي كنيد
بعدار دريات فايل از دوستم خواستم اين فايل رو به دوست ديگرم بدم ديدم بعضي از فايلام كه قبلا داشتم كددار شده
دستگاه رو خاموش كردمو و مموري رو درآوردم بعد كه روشن كردمو مموري رو نصب كردم بعضي از فايلاي تصويري يعني عكسو فيلمم حذف شد
بعدش اين برنامه رو كه نصب كرده بودم رو حذف كردم ديدم همه فايلام حذف شدن
ازتون راهنمايي ميخوام
ميخوام بدونم گوشيم هك شده يا اينكه اشكال از اين برنامه بودم
منو از دلنگراني بيرون بياريد چون عكساي خانوادگيم بودند كه مفقد شدند
سلام دوستان من تازه این تاپیک رو پیدا کردم.
من وقتی برای 6300 برنامه دانلودمی کنم و از حالت زیپ در میارم فایل های زیادی مثل :language-meta,...توش پیدامیکنم و خود برنامه رو نشون نمیده.بخاطر همین هم نمیتونم برنامه رو تو گوشیم اجرا کنم .میخواستم اگه راهشو بلدین راهنماییم کنین.:42:
دروود
آقا من برای my Phone Explorer 1.7 پسورد گذاشتم الان یادم رفته!آیا راهی هست که بشه پسورد رو بازیابی کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام منم این مشکل رو دارم البته مدل گوشیه من 5200 لطفا دوستان اگه میدونیید راهنمایی کنید.نقل قول:
با تشکر
کسی این جا نیست جواب ما رو بده؟؟؟ :41:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
از حالت فشرده خارج نكنيد پسوند فایل Zip رو به jar تغییر بدید و روي گوشي بريزيد.:11:
سلام دوست عزیز:برای این که فایل زیپ رو به جار تغییر بدیم ،آیا باید غیر از نرم افزار زیپ ؛نرم افزار دیگه ای هم در سیستمم نصب باشه ؟نقل قول:
باباسپاس& احترام
سلام
منئ برنا مه ی Smart Movie نصب کردم بعد از چند وقت که ازش استفاده کردم زد که برنامه Damage شده
می خواستم ببینم ایراد از کجاست و باید چی کار کنم؟
ممنون
سلام پسورد خود گوشی n78 گم کردم لطفا منو راهنمایی کنید
با سلام
شايد اين سوالم نابجا و خنده دار باشه ولي سواله ديگه ..چيكارش كنم :31:در ضمن تايپيك مخصوص همچين سوالهايي را هم پيدا نكردم اومدم اينجا....
ميخاستم بدونم 6500s جزو كدوم سري از نوكيا هست و ورژن چنده؟چه نوع برنامه هايي روش نصب ميشه ؟ و ايا برنامه GPS يا همون مكان ياب جغرافيايي روش نصب ميشه؟ ؟؟ و توضيحات بيشتر ...
با تشكر
.........................
نقل قول:
داداش كسي نيست جواب مارو بده ؟؟!؟:41:... يه راهنمايي كوچيكم قبوله:31:
:10:لطفاً اگر کسی میدونه چطور میشه sms های فارسی را درموبایل htc s310 بطور صحیح مشاهده کرد، جواب بده!
سلام
من برنامه smartcom gps uiq3 رو ساين كردم رو g900 نصب كردم حدود يك ماهي هم كار ميكردم ولي حالا ازم كد ميخواد و ميگه برنامه اكسپاير شده ؟!!!
پاك كردم حتي گوشيه رو ريست كردم مموري رو فرمت كردم دوباره نصب ميكنم ازم كد ميخواد نميدونم چه بايد كرد ؟
ممنون ميشم دوستان و اساتيد كمك كنن
ممنون
سلام
من برنامه smartcom gps uiq3 رو ساين كردم رو g900 نصب كردم حدود يك ماهي هم كار ميكردم ولي حالا ازم كد ميخواد و ميگه برنامه اكسپاير شده ؟!!!
پاك كردم حتي گوشيه رو ريست كردم مموري رو فرمت كردم دوباره نصب ميكنم ازم كد ميخواد نميدونم چه بايد كرد ؟
ممنون ميشم دوستان و اساتيد كمك كنن
ممنون
نقل قول:جزو سری ویرایش پنجم سری 40 هستشنقل قول:
برنامه جاوا همون jar روش نصب میشــــه
بررسی تخصصی این گوشی هم تو این تایپک :11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173533
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
بیزحمت نحوه استفاده از اسکرین سیور برای گوشی ان73 رو به من بگین.یه فایل اس دبلیو اف دارم میخوام به عنوان اسکرین سیور استفاده کنم.
مرسی
سلام بر همه
گوشی من p990 است از وقتی اپدیتش کردم هیچ برنامه ای زوش نصب نمی شه.
این پیغامش است.
componet failed security check cannot install.
سلام من یک گوشی n73دارم که اکثر برنامه هایی مثل تبدیل فلاش گوشی به چراغ قوه یا تمام صفحه بودن عکسهای پس زمینه رو قبول نمی کنه لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام
من گوشی p1 دارم و خیلی هم به برنامه MCleaner احتیاج دارم, ولی بعد از نصب میگه Overflow و برنامه رو باز نمیکنه
چیـــــــــکار کنم !؟؟؟
تاريخ گوشيتون درست نيست.نقل قول:
هنگامي كه اين ارور رو ميده اگه رو دكمه Detail كليك كني ميبيني دو تا تاريخ نوشته....
تاريخ گوشيتون بايد بين اون دو تا تاريخ باشه.
موفق باشي.
salam man taze ozv shodam mikhastam begam chera hich narmafzaro barnamei vase goshiaye samsung niiiiiist hichvagh???? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ورودتون رو تبریک میگم.
اولا فارسی بنویسید
دوما برای گوشی های سامسونگ برنامه های جاوا با استفاده از فایل کمکی jad قابل استفاده هستند.
موفق باشید.
سلام،من گوشي 5800 دارم جديدآ فيلمها و عكسهام از رو مموريم پاك ميشن.لطف كنيد بفرمائيد چطوري اين مشكلو حل كنم.ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
آقا من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده که فقط شما میتونید درستش کنید
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
آقا من گوشیم خود بخ خود فونتش عوض شده چون من هم فونت روش نصب نکردم خود به خود اینجوری شد
حالا هم که میخوام ریستش کنم درست بشه
کد ریست رو که میزنم گوشی خاموش میشه روشن هیچ تغییری نمیکنه نمیدونم چه شه تو رو خدا کمکم کنید گوشیم رو درست کنم
ریست میکنم مثلا قسمت note خالی بشه همون جوری میمونه نمیدونم چرا اینجوری شده کمکم کنید خواهش میکنم