لطفا كرك يا سريال نامبر اين نرم افزار ار بنويسيد در تايپيك ها گشتم نبود
Printable View
لطفا كرك يا سريال نامبر اين نرم افزار ار بنويسيد در تايپيك ها گشتم نبود
Name: Jerryl Trammell
C96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D5g
B96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D9C
ehtemalan kar mikone
سلام
این ها رو هم امتحان کن:
کد:http://soft-best.net/ZxPT/anti.php?id=cracks&get=10/Spyware.Doctor.3.2.2.417.zip
کد:http://www.shorten.ws/?r=cg
ممنون ;)کد:http://rapidshare.de/files/7184663/32241.rar.html
سلام
اينها فقط رجيستر ميكنه ولي وقتي براي آپديت فايده نداره . اگه كسي سريالي كه آپديت ميشه داره معرفي كنه ./ممنون
Name: Jimmy Cokebottle
Company: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code: 7FBE-5A89-9DE1-D8A5-6DB5-79C8-049A-35A0-81B5-FE2E
--------------------------------------------------------------------
Name: Jerryl Trammell
serial: B96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D9C
----------------------------------------------------------------------------------
Name: arsenic2020
S/N: 7FBE-5A89-9DE1-D8A5-6DB5-79C8-049A-35A0-81B5-FE2E
try not to copy-paste the serial ...try2 key it word to word
Added: 2006-03-22
--------------------------------------------------------------------------------------
Name: Trizvi
S/N: Licensed to: THAN GIANG NAM
License code: 248C-0198-B029-A687-825E-DFF0-A69F-9D1C-7DE7-421E
Added: 2005-11-16
-------------------------------------------------------------------------------------------
S/N: License Name: THAN GIANG NAM
S/N: 248C-0198-B029-A687-825E-DFF0-A69F-9D1C-7DE7-421E
Spyware Doctor 3.2.2.453 serial number:
Added: 2006-01-17
------------------------------------------------------------------------------------------------
Name: teow wak lee
S/N: AF17-D6AF-125F-D10C-989A-2751-F13A-F976-34E4-FF02
-------------------------------------------------------------------------------------
Name: Radjani Camard
S/N: 6039-ef3a-ebcd-ebca-8cd9-c07f-e02a-37a2-3e74-ab10
به نظر من از این نسخه استفاده کنی بهتره . این نسخه هم آخرین نسخۀ این برنامه هست و هم اینکه خیلی راحت
آپدیت میشه. خود من هم از همین لینک دانلود کردم و الان دارم استفاده میکنم. مشکلی از لحاظ آپدیت شدنش ندارم.
Size: 7.96 MB
کد:http://www.oxyshare.com/d/omohv2uNmoE/SD_3.8.0.1557.updated.rar.html
كركي جان ممنون از راهنماييت
حتما دانلود ميكنم . اميدوارم آپديت بشه چون نسخه قبلس آپديت نميشد.
سلام آقای مهتاب اصفهان من نرم افزار spyware doctor 3.8 را دانلود کردم دنبال سریال و کرک میگشتم کرک ها کار نمیکردند ولی یک نفر تاپیک رو معرفی کرد و من با سریال آخری رجیستر کردم ار شما یک دنیا ممنونم مشکلی در هر زمینه داشتید بفرمایید در بست خدمت شما هستم راستی اگه امکان داره سریال های جدیدتره 3.8 رو رو این تاپیک قرار دهید چون وقتی آپدیت بشه باز هم سریال میخواد ممنون
میلاد جان شما جهت رجیستر کردن این برنامه باید از کرک استفاده کنید. سریالها در هنگام آپدیت شدن کار
نمیکنند و برنامه از رجیستر بودن در میاد.
این فایل رو دانلود کنید و محتوای اون رو در پوشه ای که برنامه رو نصب کردید کپی کنید.
Size: 924 KB
توسط این کرک تا سال 2009 رجیستر خواهد شد و راحت هم آپدیت میشه.کد:http://rapidshare.de/files/20316025/Spyware.Doctor.3.8_Crack___www.p30world.com.zip.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کرکی عزیز لینکی که ارائه دادید دانلود نمیشه اگه امکان داره یک لینک بدید که آپلودی نباشه و نحوه کرک کردن رو قم به قدم از زمان دانلود کرک تا اجرا توضیح دهید آیا نرم افزار باید به کلی بسته باشد یا نه لطف کنید کامل توضیح دهید ممنون میلاد
milad جان لینکش به هیچ عنوان مشکلی نداره. دوباره لینکش رو میدم البته به صورت کد نشده...نقل قول:
نوشته شده توسط milad babazadeh
البته قبل از هر چیزی ورژن Spyware Doctor رو که دارید چک کنید ببینید که همین ورژن هست یا نه؟ یعنی این نسخه...
Spyware Docotr 3.8.0.1557
برای اینکه متوجه بشید کدوم نسخه رو شما دارید به این قسمت نگاه کنید.
بعد اگر درست بود کرک بالا رو براش دانلود میکنید.
بعد اگر برنامۀ Spyware Docotr در قسمت System Try یعنی کنار ساعت ویندوز باز هست اون رو کاملا Exit میکنید و
حدود 20 ثانیه صبر کنید تا پروسه هاش غیر فعال بشن.
بعد محتوای فایل بالا رو که گفتم دانلود کنید رو در داخل این مسیر کپی میکنید.
Xکد:X:\Program Files\Spyware Doctor
درایوی است که برنامه رو اونجا نصب کردید. زمانی که این فایل رو کپی میکنید اونجا یک پنجره براتون باز میشه
که YES و NO داره در این لحظه شما YES رو میزنید .
تمام. برنامۀ شما رجیستر شده . حالا برید و آپدیتش کنید.
اگر نسخه برنامه شما همینی باشه که گفتم و کارهای بالا رو هم دقیق انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. برای اینکه
نه تنها من بلکه خیلی ها از همین کرک همین الان دارن استفاده میکنند. پس بازم اگر مشکلی بود خودتون باید
بگردید و مشکلتون رو پیدا کنید ببینید کجاست.
چونکه از کرک مطمئن هستم و میتونم بگم 100 درصد کار میکنه. حتی یک درصد هم برای کار نکردنش وجود نداره.
موفق باشید.
سلام كركي جان به خدا خيلي دوست دارم معرفتت رو ديدم به خدا نميدونم چي بگم نرم افزار و كرك رو نصب كردم و تا سال 2009 آپديت ميشه دستت درد نكنه انشا الله هر چي از خدا بخواي بهت بده اميدوارم در زندگي شخصي خودت موفق باشي
همچنين تشكر از داش اشكي كه منو كمك كرد و زندگي و ماني و ... كه در اين تاژيك منو ياري كردند ممنون شما ميلاد
سلا کرکی عزیز و بچه های دیگر ممنونمهمچنین کرکی جا مممنونم که کمکم کردی ممنون ممنون ممنون امیدوارم همیشه موفق باشی
دوستدارت میلاد
چرا دوبار ميلاد جون تشكر مي كني
همون يه بار كار خودشو مي كنه چند جا اين طوري شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كركي جون يه سوال داشتم اينكه اگه از كاسپر اينتر نت سكيوريتي استفاده كنم آيا نيازي به نصب اين برنامه هست يا نه اگه آره كه با هم ميسازن يا نه؟
ممنون اميدوارم جوابم مثل اون پيام خصوصي نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام رویا جان من فکر کردم پیغام اولی ارسال نشده بخاطر همینم دوباره پیغام فرستادم حالا شما هم دیگه منو ضایع نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان خواهش میکنم. کاری نکردم .
خوشحالم که مشکل شما هم حل شد و تونستید از این برنامه استفاده کنید. بهر حال در این انجمن هر کسی هر کاری از دستش
بر بیاد و هر کمکی که بتونه بکنه انجام میده. و در کل قانون همه انجمن ها همینه البته با در نظر گرفتن اختیاری بودن آن.
یعنی کسی که بخواد اطلاعاتش رو در اختیار بقیه قرار میده و کسی هم نخواد این کارو نمیکنه . اما فکر نکنم کار خوبی باشه که
فقط استفاده کننده باشیم . حتی کوچکترین کارها و کوچکترین نظرات میتونه در جای خودش مفید باشه و به درد کسی بخوره.
من هم در اینجا هم به وظیفه م عمل کردم و هم اینکه ... :happy:
موفق باشید.
كركي جون سلامنقل قول:
یعنی کسی که بخواد اطلاعاتش رو در اختیار بقیه قرار میده و کسی هم نخواد این کارو نمیکنه . اما فکر نکنم کار خوبی باشه که
فقط استفاده کننده باشیم . حتی کوچکترین کارها و کوچکترین نظرات میتونه در جای خودش مفید باشه و به درد کسی بخوره.
من هم در اینجا هم به وظیفه م عمل کردم و هم اینکه ...
درهر حال همانطوري كه گفتيد اختياري هست كار توي اين انجمن و من هم جوابم رو گرفتم....نقل قول:
کسی هم نخواد این کارو نمیکنه
اصلا بيخيال
تشكر از حسن توجه شما:sad:
رویای تلخ عزیز مگه شما سوال پریده بودید که جواب داده نشده؟
اگر آره دوباره بگید چون من چیزی ندیدم و یا اینکه متوجه نشدم.
سلام كركي جوننقل قول:
كركي جون يه سوال داشتم اينكه اگه از كاسپر اينتر نت سكيوريتي استفاده كنم آيا نيازي به نصب اين برنامه هست يا نه اگه آره كه با هم ميسازن يا نه؟
ممنون اميدوارم جوابم مثل اون پيام خصوصي نشه
ممنون
من اينو پرسيدم ولي.... يه پيام خصوصي هم قبلا دادخ بودم كه اونم.... به اين نتيجه رسيدم كه....
رویای تلخ عزیز قبل از هر چیزی بگم که شما نه تنها من بلکه هیچ کس دیگه ای رو نمیتونید محکوم به جواب ندادن پست یا
پیغام خصوصی بکنید. چون ممکنه دلایلی برای جواب ندادن به سوالات داشته باشه. و تنها دلیلش رو در اینکه طرف نمیخواد
جواب بده نبینید.
بوطر مثال شاید طرف اصلا پست یا پیغام شما رو ندیده. و شاید هم دیده و خواسته جواب بده اما یادش رفته . شاید در اون لحضه
کاری داشته و یا کلا به مدت یک هفته نتونسته وارد انجمن بشه و بعد از اومدن دوباره پیغاهایی رو که باید جواب میداده رو فراموش
کرده.
اما در مورد کسپرسکای اینترنت سکوریتی.
دوست عزیز این نسخه از کسپرسکای اصلا Anti Spyware نداره . این نسخه دارای Anti Spy و Anti Spam میباشد.
Anti Spy فقط میتونه جلوی پیشینگ ها رو بگیره یعنی اگر سایتی قسط داشت اسم و پسورد و یا شمارۀ حساب بانکی شما رو
از طریق سایتی کخ وارد شدید برداره بهتون پیغام میده و تا شما اجازه ندید این اطلاعات به جایی فرستاده نمیشه.
Anti Spam هم جلوی ایمیل های مزاحم و یا ایمیل هایی که فقط بخاطر تبلیغات و با کارهای دیگه فرستاده میشن رو میگیره. البته
این قابلیت فقط در برنامه های Outlook Express و Thebat کار میکنه. یعنی زمانی که شما از این برنامه ها برای دریافت و ارسال
ایمیل استفاده کنید این قسمت از کسپرسکای میتونه به شما کمک کنه. در غیر این صورت بودن یا نبودن آن هیچ فرقی نمیکنه.
Kaspersky Internet Security هم با هیچ یک از برنامه های زیر مشکلی نداره.
Spyware Doctor
Spybot
Spy Sweeper
Ad-Aware
Spy Emergency
SpyCatcher
Ewido Anti-Malware
The Cleaner Professional
Pest Patrol
Ashampo Anti Spyware
Spyware Nuker XT
a-squared
Scan Spyware
Spyware Eliminator
BPS Spyware Adware Remover
بقیه برنامه ها رو باهاشون کار نکردم و اطلاعی هم از این موضوع ندارم. اما یک چیزی رو کلی بگم هیچ یک از برنامه های اینترنت
سکوریتی و یا آنتی ویروس با برنامه های Anti Spyware مشکلی پیدا نمیکنند. بغیر از بیت دفندر که با یکی دو مورد مشکل داره.
زمانی سیستم مشکل پیدا میکنه که بخواهید فایروال یا آنتی ویروس دوم رو رو نصب کنید.
موفق باشید.
سلام كركي عزيزنقل قول:
رویای تلخ عزیز قبل از هر چیزی بگم که شما نه تنها من بلکه هیچ کس دیگه ای رو نمیتونید محکوم به جواب ندادن پست یا
پیغام خصوصی بکنید. چون ممکنه دلایلی برای جواب ندادن به سوالات داشته باشه. و تنها دلیلش رو در اینکه طرف نمیخواد
جواب بده نبینید.
بوطر مثال شاید طرف اصلا پست یا پیغام شما رو ندیده. و شاید هم دیده و خواسته جواب بده اما یادش رفته . شاید در اون لحضه
کاری داشته و یا کلا به مدت یک هفته نتونسته وارد انجمن بشه و بعد از اومدن دوباره پیغاهایی رو که باید جواب میداده رو فراموش
کرده.
من از بابت اين سوتفاهمي كه پيش اومد معذرت مي خوام و قصد توهين به هيچكسي رو ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خب من هم كه نمي دونم شما فرصت نداشتين يا ممكنه بهتون نرسيده باشه
در هر صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يادم اومد كه يه جايي از مشغله كاريتون گفتيد و...... پس حق رو به شما مي دهم
در مورد كاسپر اسكي هم مثل اينكه بايد يك spyware doctor رو نصب كنم
در هر حال ممنون
سلام كركي عزيز...مي گم كار مارو خراب كردي...اون كركي كه داده بودي علاوه بر اينكه رجيستر نكرد...بلكه برنامه خطا مي گيره و ديگه اجرا نمي شه...كرك هم با نسخه مطابقت مي كنه...اما نمي دونم چرا اينجوري شده...حالا چه كار كنم؟ديگه نمي تونم برنامه را اجرا كنم
امیر جان وقتی شما و یا هر کس دیگه ای هنوز طریقه کرک و یا استفاده کردن از کرک را یاد نگرفتید تقصیر من چیه؟
من تا جایی که لازم بود راهنمایی کردم . این مشکل شما رو من الان میتونم حل کنم اما برای بوجود نیومدن مشکلاتی مثل همین برید
و در انجمن مقالات ... مقالاتی در مورد کرک و نحوه در آمدن برنامۀ کرک شده بخونید.
بطور مثال وقتی شما برنامه ای رو با پچ رجیستر کردید کدوم آدم عاقلی میاد و نسخۀ جدید اون رو دوباره دانلود میکنه و با همون پچ
قبلی رجیستر میکنه. البته نا گفته نمونه بعضی وقتها میشه از همون پچ قدیمی نیز استفاده کرد اما این کار آنتی سپای ور ها رو
شامل نمیشه .
شما وقتی که برنامه خودتون رو دارید آپدیت میکنید نباید نسخۀ جدید Spyware Doctor رو که در خورد آپدیت بهتون میده آپدیت کنید و
اگر این کار رو بکنید هم برنامه از کرک در میاد و شاید دیگه بهتون اجازه کرک شدن رو هم نده و هم اینکه میگید
کرکی این چه کاری بود کردید.؟
واقعا که اینم جواب اینهمه وقت گذاشتن برای شما...
بابا...چرا ناراحت شدي...من كه منظوري نداشتم...فقط يه راهنمايي طلب كرده بودم...حالا ببخشيد...اما مشكل من اينه كه اصلا برنامه رو من آپديت نكردم...من كركو دانلود كردم...بعد برنامه رو بستم و كركو كپي كردم...بعد وقتي برنامه رو باز مي كنم...با اين پيغام مواجه مي شم و برنامه بسته ميشه :sad: نسخه برنامه هم درسته نگاه كنيد:
دوست عزيز برنامه رو به طور كامل پاك كن بعد با يه برنامه تميز كننده رجيستري ويندوزتو تميز كن و بعد دوباره برنامه رو نصب كن و همون موقع آپديت كن و بعد برنامه رو به طور كامل حتي از اون پايين منظورم سيني كنار ساعته اگزيت كن و بعد كرك رو در محل نصب برنامه كپي كن اگه موقع كپي ايراد گرفت يه بار سيستمتو ريست كن و بعد دوباره كپي كن حالا برنامه ديگه كرك شد از اين به بعد فقط موقع آپديت اون تيكي كه كركي جون گفت رو رعايت كن درست ميشه ........يه كم حوصله ميخواد چون ممكن كه اذيت بكنه به هر حال اين كارا رو بكن و اميدوارم كه مشكلت حل بشه.....اگه مشكلي بود من در خدمتم ......
از مديران هم تقاضا دارم كه عنوان تاپيك رو تغيير بدهند فقط به spyware doctor كه مربوط به نسخه خاصي نباشه و ديگر كاربران هم به اشتباه نيفتند و هم باعث بشه كه كاربران تاپيك تكراري و زيادتري ايجاد نكنند و هر مشكلي داشتند در اينجا مطرح كنند........مرسي از حسن توجه شما مديران ....
تو رو خدا یکی ما رو بسازه
پدرم در اومد هنوز نتونستم این برنامه رو رجیستر کنم
یه جوونمرد مثه آقای زندگی بیاد سیر تا پیاز اینو برا ما بگه .ثواب داره!
در ضمن در حال حاضر ورژن 3.8.0.2575 رو دارم.راستی بهترین ورژنش کدومه؟
قبل از کمکتون تشکر میکنم
شما چرا از اين ورژني كه كركش موجوده استفاده نميكني .....ورژن 3.8.0.1557
از اينجا ميتوني بگيري:
راستي يادم رفت حتما مطالب صفحات اين قسمت رو هم مطالعه كن تا به مشكل برنخوري......مرسي....
دوست عزیز zendegi طبق خواسته شما موضوع ویرایش کردم.بزودی در مورد سایر برنامه ها هم همینکار را خواهم کرد و تاپیک خاصی را براش در نظر میگیرم.از توجه شما ممنونم.
Mani_Borna جون از اينكه به بنده منت گذاشتيد و براي عرض اين حقير رو حسن توجه قائل شديد متشكرم .........اميدوارم كه هميشه موفق باشيد......مرسي.... :biggrin: :rolleye: :) :happy: :cool: :laughing: :tongue: ;) :tongue: ;)
اقا ممنون كه بازم لطفت شامل حال شدنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
اما ميشه همچين يواش بگي يعني قدم به قدم كرك كردنو بگي؟!
ممنون
فايل كرك رو بايد در محل نصب پوشه كپي كني ولي اول اين مطالب رو بخون حتما:
يه سوال
يه جا فكر كنم گفتي: اول اپديت كنيم بعد كرك
اما من فكر كنم وقتي هنوز كرك نكرده انلاين ميشم برنامه رو بروز ميكنه و كرك ديگه كار نميكنه
اتفاقآ از همين ورژن و كركي كه گفتيد استفاده كردم
اما يه بار ديگه هم تست ميكنم
ممنون
اقاي زندگي اين ورژن 3.8.0.1575 كه شما فرموديد از اون لينك بگيرم ورژن3.8.0.2575 رو دانلود ميكنه! حالا چيكار كنم؟
kite عزيز اولا اون ورژني كه من گفتم 3.8.0.1557 بود نه 3.8.0.1575 و ثانيا بعد از نصب بايد برنامه رو آپديت كني و بعد اون جوري كه گفتم كرك كني.....فكر كنم اون لينكي كه دادم لينك خود پي سي تولز و چون قبلا 3.8.0.1557 ورژن جديد بود و حالا پي سي تولز دوباره ورژن جديد تري رو ارائه داده اونو دانلود ميكنه .....
حالا يه كرك براي همين ورژن جديدي كه داري يعني Spyware Doctor v3.8.0.2575 ميذارم :
ممنون.برم بينم رديف ميشه
:laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط kite
;) ;) ;)
اقا ايول
اقا با مرامي
اقا با حالي
اقا دوستت داريم
اقا نجاتمون دادي
اقا ....
.
.
بالاخره كرك شد
حالا بايد ديد چقدر دووم داره
راستي كرك اين ورژن رو از كجا اوردي كلك :laughing:
ببين دوست عزيز فقط يادت باشه كه موقع آپديت قسمت Spyware Doctor رو تيكشو برداري كه آپديت نشه چون اگه اين كار رو نكني برنامه از حالت رجيستر در مياد و باز روز از نو روزي از نو........پس مواظب باش.........
چشم دستت درستنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
راستي نگفتي اينا رو از كجا مياري؟
كرك spyware doctor 3.8.0.2582 رو لطف كنيد .........مرسي......
ميشه اين تاپيك رو پيوست كنيد كه همه مسائل و مشكلات و همچنين كركهايي كه در مورد spyware doctor معرفي ميشوند در يكجا جمع آوري بشه پيشاپيش از مديران تشكر ميكنم......ممنون.............