خبر مهم!! مدیر عامل نوکیا: خرید سیمبین قطعی است !!!
سلام یه خبر مهم
بالاخره پس از ماه ها شایعه تایید شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا تمام سهام شرکت سیمبین را میخرد !!
امروز شرکت نوکیا بصورت رسمی اعلام کرد
که 52% سهام باقی مانده سیمبین را که متعلق به این شرکت نیست خریداری خواهد کرد
این در حالی است که نوکیا برای خرید مشهورترین سیستم عامل گوشیهای موبایل مبلغ 410 میلیون دلار می خواهد هزینه
کند
و جالب اینجاست که سیمبین نوکیا بزودی بصورت اپن سورس در خواهد آمد !!
لینک خبر
[html]
http://www.engadget.com/2008/06/24/nokia-buys-symbian/
[/html]
وام نمیخواهی واسه خرید کیبورد؟
نقل قول:
بابا در اشتباهید !!!! سونی سامسونگ نوکی موتو همه میتونن از سیمبین استفاده کنند --- وایسین الان توضیح میدم--کیبوردم خرابه !
]ی شده حمید؟کیبوردت خرابه؟خواستی کیبورد بخری بهت وام میدم ها.چون رفیقمی کم بهره هم میدم:31:
منم کاملا تاکید میکنم.دنیا ی موبایل داره میره به سمت ویندوز موبایل
من که میگم 10 سال دیگه..کسی دستش گوشی سیبمبین دار نیست:46:
صدی چند بهره میگیری حالا ؟
نقل قول:
]ی شده حمید؟کیبوردت خرابه؟خواستی کیبورد بخری بهت وام میدم ها.چون رفیقمی کم بهره هم میدم:31:
منم کاملا تاکید میکنم.دنیا ی موبایل داره میره به سمت ویندوز موبایل
من که میگم 10 سال دیگه..کسی دستش گوشی سیبمبین دار نیست:46:
تو خجالت نمیکشی پول بهره ای میدی به ملت ؟؟ زنگ بزنم شهرداری بیاد جمت کنه به عنوان سد معتبر ؟؟:31:
کیبوردم سکته ناقص کرده --کیلید های سمت چپش نمیزنه :19: با کیبورد مجازی تایپ میکنم :13:
میدونی چرا نوکی این پروژه رو راه انداخت ؟ چون نمیخواست از ویندوز استفاده کنه و سیمبین هم توانایی مقابله با ویندوز رو نداره --- حالا اومد مایه رو آورد وسط دعوت به همکاری کرد که سیمبین و ارتقا بدن به یه سیستم عامل قدرتمند که قابل رقابت با os های روز دنیا رو داشته باشه --- یه قسمت از uiq استفاده بشه یه قسمت از سری 60 یه قسمت از (یه چیزی بود یاد نمیاد mocp یا mocpn یه همچین چیزی ) --- چیز باحالی میشه ها مصطفی اپن سورس -- اونوقت برنامه هاش مثه پشکل میاد ---از طرف اینهمه کمپانی بزرگ هم حمایت میشه ...
نوکیا اعلام کرد که سیمبین را با قیمت 264 میلیون یورو میخرد
امروز شرکت نوکیا اعلام کرد که 52 درصد باقیمانده از سهام پلتفرم Symbian که به نوکیا متعلق نیست را خواهد خرید. و پس از آن تمام پلتفرم سیمبیان را تحت لیسانس بازمتن Eclips ارایه خواهد کرد.
سیمبیان در حال حاضر مشهورترین پلتفرم برای گوشی های موبایل محسوب میشود و به نظر میرسد که نوکیا قصد دارد با خرید و تبدیل سیمبین به یک پلتفرم متن باز با تهدید پلتفرم های جدید گوگل Android و آیفون مقابله کند. و البته این تهدید ها آنقدر جدی هستند که نوکیا حاضر شده 264 میلیون یورو معادل 410 میلیون دلار برای آن هزینه کند. بنا به گفته نوکیا تبدیل شدن کامل سیمبیان به یک پلتفرم بازمتن طی دو سال آینده تکمیل خواهد شد.
خبر جدید تر و موثق تر در مورد خرید شرکت سیمبین !
سلام
این خبر جدیدترین و موثق ترین خبری است که توسایت ها اومده
مخصوصا در رابطه با جزییات همکاری شرکت ها که
من ترجمه اش رو که از سایت جی اس ام .ای آر برگرفته شده براتون میزارم