مشکل با رستارت ناگهانی ( سیستم رو یک هفته نیست که خریدم )
دوستان سلام
راستش یه مشکل واسم پیش اومده که دارم داغون میشم
من سیستمم رو تازه خریدم ، خودمم قطعاتش رو سفارش دادم ( تحت گارانتی کلی نیست ، قطع ای گارانتی دارم )
مشخصات سیستمم :
MB : Giga- p35-DS3L
cpu : intel cor2duo E6550
Ram : Geil (2 x 1 )- 2gg - 1066
Graphic : Geforce 9600 gt 512 - 256 bits
Power : Green 560 w EPS
Sound Blaster : X-FI Xtereme Audio
----Card:Skystar-2 PCI
Modem:Zoltrix 3chp
H.D.D:Maxtor 500gg-32mb
Cd-rom:DVD-Writer 52x asuse-lightscript
* بایوس رو بعد از مشکل پیدا کردن آپدیت کردم و برطرف نشد .
* رم من تو لیس تضمین سوپورت مادربوردم نیست
راستش این چند مدت اونقدر گشتم که بتونم به جواب برسم نشد . دارم داغون میشم . سیستم رو خودم جمع کردم ، حالا خرابی بار اومده . دیگه فکر نکنم تو خنه تره هم واسم خورد کنن . خواهشا کمک کنید .
من دو تا مشکل دارم با این سیستم :
1. مشکل بزرگ اینه که سیستم ( هم XP و هم Vista ) در حین کار کردن بی دلیل ریست میشن . گاهی بعد از یک ساعت ، گاهی هم بعد از چند ساعت و گاهی هم خوب کار می کنن . من متوجه شدم بیشتر ریست وقتی هست که به اینترنت وصل میشم و در عین حال دارم از ماهواره با پلیر برنامه می بینم . گاهی هم موقع بازی تو شبیه ساز PS2 . ولی اینچجوری نیست که سیستم بالا نیاد .
خطای سیستمن که دامپ می کنه اینه :
The bugcheck was: 0x10000012 (0x00000002, 0x8001003b, 0x00000000, 0x00000000).
2. وقتی سیستم رو از رو حالت Bootable بالا میارم همه چیز رو خوب میشناسه ، الا DVD-RW رو که میگه تو تشخیص CD-ROM با مشکل مواجه شده و بعد میره تو حالت داس ولی بدون تشخیص سی دی روم . در صورتی که همین دی وی دی روم رو روی یه سیستم دیگه تست کردم و بخوبی بوت شد .
خواهشا اگر می تونید کمکم کنید . اگر ضعفی در سخت افزار منه ، راه کشفش رو بهم بگید و اینکه شما چه چیزی رو به جاش پیشنهاد می کنید . من که از بس مطلب خوندم تا این مشکلها رو حل کنم واقعا دارم از پا میفتم .
راستی من بخوام قطعه ناهماهنگ ( اگر وجود داشت مثل رم ) رو بفروشم و با توجه به اینکه 5 روزه که از سیستم استفاده کردم کجا میخرن ، و به نظرتون چقدر ازش کم می کنن /
بازم از همتون ممنونم