اگر راجع به اين سريال طنز كه به كارگرداني مجيد صالحي ( مشاور كارگردان رضا عطاران ) تهيه شده و روزهاي زوج ساعت 10 از شبكه يك پخش ميشه نظري داريد در اين تاپيك مطرح كنيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر راجع به اين سريال طنز كه به كارگرداني مجيد صالحي ( مشاور كارگردان رضا عطاران ) تهيه شده و روزهاي زوج ساعت 10 از شبكه يك پخش ميشه نظري داريد در اين تاپيك مطرح كنيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین ساعت های عمر من وقتیه که این سریال رو نگاه میکنم........:31:
فوق العاده زیباست.
واقعیت های اجتماع رو در قالب طنز داره بیان میکنه.
علی صادقی معرکس !
علی صادقی در هر فیلمی بازی کنه بدون که اون فیلم معرکه میشه!!!!!!!!!......تازه توی این فیلم عطاران هم دست داره پس نباید انتظار دیگه ای بجز معرکه شدن این فیلم داشت.........
خوشبختانه بعد از مدتها يه طنز ديديم كه يه خانواده ي فقير رو داره بصورتي كه هست نشون ميده(نه مثل 4 خونه كه ميگفت بدبختيم
ولي ميخواست بره المان دنبال پسرش!!!!!!)
دست مجيد صالحي هم درد نكنه & انتخاب بازيگرا هم عالي بوده.................
من اومدم این رو بگم که شما زود تر گفته بودین!!!:31:........دقیقا" همین طورهنقل قول:
من که ندیدم
کی کجا؟
روزهای زوج شبکه اول ساعت 22!!!!!نقل قول:
تکرار روزهای فرد ساعت 3
روزهای زوجنقل قول:
ساعت 10 شب
شبکه یک.
فکر کنم تا الان 4-5 قسمت داده باشه.
در اینکه مهران مدیری کارگردان عالیه شکی نیست اما به نظر من این چند وقته کارهاش افت داشته........اما عطاران کاراش حرف نداره......اما در نظر سنجی مدیری بیشتر طرفدار داره ظاهرا"
سبک کارای مهران مدیری فرق میکنه.نقل قول:
اون کارهاش خیلی عمیق تر از بقیه هستش و خیلی با ظرافت منظورش رو میرسونه.
البته من عطاران هم در کارهای طنز قبول دارم .
نقل قول:
ممنون و مرسی از هردوی شمانقل قول:
درسته همينطوره . حسن كارهاي عطاران هميشه در اين بوده كه اتفاقات زندگي رو اون طور كه هست با طرح جزئياتش در جريان طنز قرار ميده و اين هنر بزرگيه . همينكه توي خانواده اي با اين وضع مالي داره يكسري اتفاقات با بار طنز مي افته ميتونه ديدگاه مارو نسبت به مشكلاتمون تغيير بده و خيلي از خانواده ها رو از آسيب افسردگي ناشي از مشكلات زندگي نجات بده . اين نوع زندگي توي سريال ترش و شيرين هم بخوبي نشون داده شد . و همه شاهد بوديم كه مثل همشه تا آخرين قسمت و آخرين دقايق فيلم ،موفقيت و محبوبيتش رو حفظ كرد كه اين هم يكي ديگه از محاسن كارهاي عطارانه .نقل قول:
در مورد كارهاي مهران مديري هم من با شما كاملا موافقم .
و اين خيلي جالبه كه دو نفر با دو سبك كاملا متفاوت ، طنز ميسازن و هر دو هم به يك اندازه موفقند .
سریاله با حالیه . من یه هفتهس شروع کردم به دیدنش باحاله.
میشه گفت هر طنازی ( طنز پردازی ) همراه با مقتضیات زمان خودش مناسبه!
یعنی مثلاً مهران اگه الان بیاد و یه فیلم دیگه توی همین مواقع نمایش بده! معلومه که خوب در نمیاد!
پس تا موقعی که یه مدتی هست که فیلمای طنزی نشون نداده و مردم کشته و مرده ی فیلم خوبی از تلویزیونن هر فیلمی میتونه نعمت باشه! ( کفش کهنه در بیابان نعمت است ). ولی خودمونیم همه چیو برعکس گفتم!
در کل من میگم بر اساس رده بندی من توی این فیلم :
1- علی صادقی
2- احسان ( نمیدونم اسمش چیه )
3- شهره لرستانی
4- ؟
5- ؟
شما هم بفرمائید.
مدیری که جای خود داره.
عطاران هم سریال هاش معرکه هستش.
مهران غفوریان هم که دوتا از سه تا زیر اسمان شهرش رو هیچوقت نمیشه فراموش کرد.
علی صادقی آخرشه !
آخر نقد و بررسی بود
با حرفات کاملا موافقم:27:نقل قول:
البته کارهای عطاران تازگی ها تکراری شده همیشه یک بابای مثل ماشالله تو سریالش هست که از طبقه ی پایین هست و چیز زیادی سرش نمیشه و هرچی بلاهست سرش میاد.
اما مهران مدیری کاراش بیشتر انعطاف داره...
مهران مدیری به نظر من کارهاش خیلی پخته تر هست مجموعه مرد هزار چهره به نظر من بهترین و کامل ترین مجموعه ی طنزی بوده که تا حالا تو کشور ساخته شده. نه درش توهین به کسی دیده شد و مثل مجموعه های قبل طنز براساس سخنان بازیگران نبود.
یه چیز خیلی مهم اینکه نمیشه کارهای مدیری را با عطاران مقایسه کرد چون مدیری 90% کارهاش مجموعه 90 قسمتی هست که هرشب پخش میشه این جور برنامه های باعث میشه نشه زیاد روی کارهای طنز فکر کرد و از طرفی داستانها هم ضعیف و حساب شده نباشه .
اما کارهای عطاران معمولا سریال های 30 قسمتی هست که وقت زیادتری روش گذاشته میشه. و چون مثل طنز 90 قسمتی مجبور نیست یک قسمت را صبح فیلم بگیره تا شب روی انتن بره کارگردانی هم قوی تر هست.
واقعا علی صادقی کارش مثل همیشه عالیه.:27:
به نظر من احمق ترین نقش فیلم به این دختره مرضیه داده شده بهش هم میخوره:31:
آیا این سریال اولین کاریه که مجید صالحی کارگردانیشو میکنه؟
ولی واقعا عالیه
اگه اولين كارش باشه بايد بگم بي نظيره . توي اين سريال به نظر من همه بازيگرا ميتونن بيننده رو بخندونن ولي تو كاراي مهران مديري هميشه عوامل و نقش هاي بي ربط و سياهي لشگر هست .نقل قول:
علی صادقی یه پا جیم کری هست واسه خودش
مقایسه عطاران و مدیری سخته.عطاران اجتماعی کار می کنه و به نظر من بهترین کارش ترش و شیرین بود.ولی مدیری استیل خاصی داره.دور از واقعیت و منطق روزه.بهترین کارش هم چه از نظر بار معنایی چه از نظر خندوندن مردم مرد هزار چهره بود.
به نظر من كارهاي مديري را ميشه طنز معنادار اسم گذاشت و كارهاي عطاران طنز كليشه اي.
به هيچ كدومم نميشه ايراد گرفت كه كار كدومشون غلطه, چون هر كدوم رويه ي خودشو داره با طرفداراي خاص خودش.
هر جفتشون هم در بيان هدفشون موفق بودن.
ولی هر دو (مدیری و اطاران) یک ایراد اساسی دارن
اونم اینه که هنوز تو کمدی بیان (یا هرچیزیکه بهش میگن) گیر کردن
و هرچی تلاش میکنند نمیتونند خودشون به کمدی موقعیت برسونند
البته توی این دو مجموعه (مرد هزار.. و 3*4) تونستند کمی نزدیک بشن ولی هنوز خیلی فاصله دارن و اینا هنو تو قدم ها ی اولند
نقل قول:
من با نظر شما موافقم ، ولی به نظر من طنز عطاران اجتماعیه نه کلیشه ای :46:
ممنون از تذكرت.:10:نقل قول:
منظورم از كليشه اي يعني استفاده از يك رويه ي مشخص در چندين سريال مختلف وگرنه طنز عطاران 100٪ اجتماعي وشكي درش نيست.
در ضمن اينكه كليشه خوبه يا بد به نظر من بايد ديد چقدر يه سريال طرفدار پيدا كرده.
کاملا درسته.ولی در مرد هزارچهره پیشرفت چشمگیری طنز موقعیت داشت.اما خب محدودیت هایی هم وجود داره چه از نظر طنز موقعیت چه از نظر کلای.منظورمو که می فهمین؟چند صحنه هم تو مردهزارچهره بود مخصوصا اولاش که من تعجب کردم که چطور حذفشون نکردن.نقل قول:
این سریالو اگه هر روز نشون میداد خیلی بهتر بود.نه؟ نظر شما چیه.
این پسره آخرش این مدیر ساختون را دیوونه میکنه!
چهار شنبه من این فیلم را دیدم. پنجشنبه که هیچی جمعه هم که نمیذاره شنبه هم که نذاشت یکشنبه هم که هیچی باور کنید یه بهانه ایپیدا میکنند که دوشنبه هم نذارن!نقل قول:
نقل قول:
از لحاظ محدوديت منظورت را نمي فهمم !
ولي به نظر من اگه محدوديتي هم ميخواهد باشد تو كلام بيشتر است (و تاثير منفيش در جامعه بيشتر است)
در مورد مرد هزار.. اين كه توش طنز موقعيت بود درسته و خيلي برا كمدي تلويزيون ايران عالي بود (صحنه اي مثل جو گير شدن مهران مديري )
ولي بازم كلام از قدرت خيلي بيشتري برخوردار بود
و رسيدن به كمدي موقعيت كاري بس دشوار است چون ما پيشينه اي در اين امر نداريم (چون ما سينما صامت نداشتيم )
و تازه از لحاظ پيشينه تاريخي بيشتر به كمدي كلام وابسته ايم (كتاب هاي طنز مون و نمايش هاي طنز)
ما فيلم طنز خوبي نيز در همين مورد سراغ دارم مثل صمد . موميايي 3 و ليلي با من است كه هنوز بعد از سالها صحنه هايي در ذهن دارم و كلي روحم رو شاد مي كنند
یکم تخیلی هست و موضوعش خنده دار نیست بلکه اداهای علی صادقی خنده دار هست
به قلم مهدي شکيبايي
ساخت سريال هاي طنز به مناسبت هاي مختلف در سيما به امري عادي تبديل گشته و سبب شده تا بسياري به توليد چنين سريال هايي روي آورند. مجيد صالحي يکي از آنهاست که کار را با نقش آفريني در همين کارهاي روتين طنزآغاز کرده بود. بعد از تجربه بازيگري در سينما به ساختن مجموعه هاي طنزروي آورد. مجموعه طنز سه در چهارکه جديدترين ساخته صالحي درمقام کارگردان، هم اکنون درحال پخش ازشبکه سوم سيماست که تفاوت هاي عمده اي با کارهاي پيشين وي دارد. از جمله حضور رضا عطاران درمقام مشاورکارگردان پروژه که گويا اين حضور تاثير زيادي بر شيوه کار ونگاه صالحي به مقوله طنزداشته است.
نويسنده: عليرضا مسعودي. کارگردان: مجيد صالحي. مشاورکارگردان: رضا عطاران. تهيه کننده: حسن روستايي. مجري طرح: بهرام بهراميان. تدوين: مريم نفريه، رضا مطهري. مديرتصويربرداري: مرتضي نجفي. طراح گريم: مهرداد ميرکياني. طراح صحنه و لباس: حسين عالي نژاد. موسيقي: اميد کرامتي. بازيگران: محمد کاسبي[رحمان]، مهران رجبي[سيروس]، علي صادقي[بيژن]، شهره لرستاني[حنا]، مريم سلطاني[طلا]، اشکان اشتياق[کيوان]، مجيد صالحي، مصطفي راد، مختارسائقي،. شمسي فضل الهي. محصول: شبکه سوم سيما
سه در چهار روايتگر زندگي دو خواهر و خانواده آنهاست که براي فراهم کردن زندگي بهتر تصميم مي گيرند که يک شرکت خدماتي تاسيس کنند. آنها به کمک يکديگرشرکت را در آپارتمان اجاره اي در برجي در بالاي شهر تهران به راه مي اندازند اما...
ژانر طنز و کمدي هميشه يکي از سخت ترين ژانرهاست و پرداختن به آن توانمندي هاي زيادي را از جانب سازندگان آن مي طلبد. چهارچوب داستان "سه درچهار" حول محور دو خانواده به سرپرستي آقا رحمان و آقا سيروس مي چرخد. اين دوخانواده که نسبت فاميلي با يکديگردارند تصميم مي گيرند تا تحولي درزندگي شان بوجود آورند. اين تصميم در ساختمان داستان تبديل به عنصري مي شود که خود زمينه ساز رويدادها و اتفاقات بيشمار و متنوعي است. در واقع با اين تصميم دو خانواده به بالاي شهر نقل مکان مي کنند و در يک خانه اجاره اي هم زندگي مي کنند و شرکتي را به طورغير قانوني به راه مي اندازند.
عنصري که نويسنده به خوبي ازآن درطراحي جهان داستاني خود سود مي جويد عامل وارونه سازي است. اين عامل هميشه يکي از اجزاء اصلي سازنده کمدي ست. خانه اي که دو خانواده همزمان درآن سکني گزيده اند و مدير برجي که بسيارکنجکاو است و به شدت رفت و آمد ساکنين برج را زير نظردارد. اين پازل ها به درستي از جانب نويسنده در کنارهم چيده شده اند. در واقع نويسنده علاوه بر به کارگيري اين عناصر در ساختار اثرش، از نحوه نگارش ديالوگ ها و طراحي موقعيت هايش استفاده فراواني جسته است. ديالوگ ها علاوه بر اين که سطحي از روزمره گي شخصيت ها در اجتماع را انتقال مي دهد، با به کارگيري عنصرتکرار باعث ايجاد طنز کلامي در گفتار شخصيت ها مي شود. نکته ديگر اينکه، مخاطب بيش از آنکه به طنزهاي کلامي و بداهه سازي هاي بازيگران بخندد به موقعيت هايي که شخصيت ها در آن گرفتارمي آيند، مي خندد. نمونه بارز آن سکانسي است که بيژن به همراه خواهرش مريم براي نظافت و کار به خانه پيرزني در بالاي شهرتهران مي روند. پيرزن که سال هاست تنهاست نيازبه کسي دارد که براي او حرف بزند. در مقابل مريم و بيژن وظيفه شان نظافت منزل است. اين تضاد در انگيزه شخصيت ها گروتسگ بي نظيري را براي مخاطب خلق مي کند. طوري که مخاطب همزمان با تنهايي پيرزن همدردي مي کند و هم به وضعيت مريم و بيژن که گرفتارشده اند، مي خندد.
در بخش کارگرداني، صالحي با انتخاب درست زواياي دوربين و دکوپاژي روان کمک شاياني به موقعيت ها وشخصيت ها مي کند. او در واقع با دکوپاژش فضايي رئاليستي و باورپذير براي مخاطب خلق مي کند. هدايت صحيح بازيگران – انتخاب درست بازيگران – ريتم مناسب داستان و... ازنکات برجسته کارگرداني اوست. اما تنها نکته اي که باقي مي ماند استفاده ازعناصري است که صالحي از کارهاي عطاران به عاريت گرفته است که تا حد زيادي با فضاها وموقعيت ها هماهنگ شده است. اتفاقي که اگرنمي افتاد ضربه بزرگي به مجموعه وارد مي شد.
بازيگران هم بازي قابل قبول وخوبي ازخود ارائه مي دهند. اما دراين ميان، مهران رجبي با نوع گويش خاص خود در ادا کردن ديالوگ ها وعلي صادقي با بداهه هايش جذابيت مضاعفي برخلق کردن لحظات طنزمي افزايد. به نظرمي رسد که سه در چهار گام رو به جلو و نقطه عطفي در کارنامه صالحي به حساب مي آيد.
يك سوال دارم
اينها تو اين قسمت چه طوري صندلي ها رو بردن تو آپارتمان با وجود محبي(اين نكته رو بابام اشاره كرد)
به نظر رسيد بااينكه اين قسمت خيلي خنديدم
ولي يك جورايي داره مجموعه نزول مي كنه
چون واقعا مسخره بود (مخصوصا اون بيزينسش)
ميگم اين دخترا چرا اينقدر هزار چهره هستن؟؟؟ ميدونيد اين ليلا(همون دانشجو) تو سريال كانال يك هم بودش؟؟
همون سريال كه سولماز غني توش بازي ميكرد(ساميه)......قيافه ي اونجاش كجا قيافه ي ناز اينجاش كجا؟؟؟!!!!!
فکر کنم خود نویسنده هم چیزی به ذهنش نرسیده! خلاصه بردند تو دیگه حالا هر جوری بودنقل قول:
منم از اين فيلم خيلي خوشم امده
همه بازيگراش سر جاشونن وكارشون عالي است
كدوم فيلم رو شما مي گينقل قول:
فيلمي كه در اون سولماز غني بدنبال برادر گمشده ي خودش ميگشت و ترانه ي تيتراژ سريال رو رضا صادقي ميخوندنقل قول:
به نظر من حضور عطاران روی سریال خیلی تاثیر گذاشته و میشه گفت داستان سریال شبیه سایر کارهای عطاران هست...
یک گروه از طبقه ی پائین جامعه که برای بهبود وضع زندگیشون دست به ریسک بزرگی می زنند و وارد کاری می شوند که توش تبحر ندارند...
سریالهای قبلی عطاران هم همین جور بود حالا اونجا اون ریسک اومدن به تهران بود و یا ازدواج کردن با یک مرد ثروتمند!
یه چیزی که باعث میشه من زیاد با کار عطاران حال نکنم اینه که بار طنز سریال را روی دوش یک نفر می اندازه و اون ادمی هست که همه کار می کنه تو این سریال بیژن(علی صادقی) این نقش را به عهده داره ادمی که به خاطر پول همه کار می کنه ،هر حرفی را می زنه، با همه شوخی می کنه...
البته بازیگران سریال خیلی خوب چیده شدن و خوب هم بازی می کنند...