با سلام آیا میشه درایوی که ویندوز نصب شده رو پیدا کرد
و آیا میشه چک کرد که فلان برنامه نصب شده یا نه و اگه نصب شده دیگه نصب نشه مرسی
Printable View
با سلام آیا میشه درایوی که ویندوز نصب شده رو پیدا کرد
و آیا میشه چک کرد که فلان برنامه نصب شده یا نه و اگه نصب شده دیگه نصب نشه مرسی
destdir$ = 'C:\Program FIles\CopyTest'
dest$ = destdir$ + '\testfile.txt'
source$ = '<Embedded>\text.txt'
SysCommand("CopyFile","source$,dest$")
در این مثال چطوری فایل رو تو شاخه ویندوز کپی کنم و اگه قبلا کپی شده باشه دیه کپی نکنه مرسی
با سلام خدمت دوست عزيز
نمونه اي که براي شما گذاشته ام تمام سوالات شما را جواب مي دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------
جهت همکاري با مجموعه نرم افزاري اکسيژن با ما تماس بگيريد..
با سلام و مرسی ولی من که اینو دانلود می کنم و اجراش می کنم ارور میده مثه اینکه بد آپلود شده اگه بشه دوباره آپلود کنین ممنون میشن در ضمن ارور میده که unexpected file frmat
با سلام
لينك دانلود جديد :
با سلام بازم همون ارور رو میده اگه میه متن دستورش رو بدی خوب میشه مرسی
دوست عزيز شما از بايد از Multimedia Builder 4.9.7 استفاده كني ورژن بيلدرت پايينه ...
×××××××××××××××××××
از پلاگين هم استفاده شده حتما بايد ورژن جديد رو داشته باشي
×××××××××××××××××××
خب لینکشو دارین مرسی
لينکش توي انجمن مجيد اونلاين بود که انجمن مشکل داره ... توي گوگل سرچ کن پيدا مي کني
mmbld497.exe
با سلام من ورژن 4.9.6 رو نصب کردم ولی بازم جواب نداد یعنی بایس حتما ورژن 4.9.7 باشه یا اشکال از پلاگینه در این صورت چیکا کنم مرسی
اين هم لينكي كه خواسته بودي
مرسی ولی پلاگین رو بایس از کجا آپدیت کنم و دیه اینکه این ورژن با 4.9.6 خیلی فرق داره من اونو دارم
سلام
متوجه نشدم ... مگر پلاگين كار نمي كنه ...
با سلام حتما بایس ورژن 4.9.7 باشه ورژن 4.9.6 جواب نمی ده آخه سرعت اینترنت اینجا خیلی کمه و من نمی تونم دانلود کنم؟؟
درست شد مرسی ولی کرکشو ندارین و دیه اینکه ما چطو بفهمیم فریم ورک دات نت نصب شده یا نه مرسی و همچنین اگه یه فایل باشه دیه اونو کپی نکنه مرسی من منتظرم
شماره سريال :
Emai l: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code :1-274938-415
Mp3Unlock :1-415-4522
با اين نمونه اي که گذاشتم بايد بتوني اينکار رو بکني ..نقل قول:
و دیه اینکه ما چطو بفهمیم فریم ورک دات نت نصب شده یا نه مرسی و همچنین اگه یه فایل باشه دیه اونو کپی نکنه مرسی من منتظرم
بگو کجاش مشکل داري ... تا بيشتر توضيح بدم ....
مرسی اون درست شد حالا دستور نصب فونت چیه یعنی من یه فونت رو Embedded کردم حالا می خام نصبش کنم و در صورت بودن نصب نشه مسیر فونت ها رو می خام و دستور نصب رو مرسی ممنون
من با این دستور نوشتم ولی نمی دونم چرا نصب نمی کنه
InstallFont("<Embedded>\TTahoma.ttf")
در ضمن چیزی مثه تایمر در مالتی مدیا هست
دستورت براي نصب فونت درسته .... مثلا InstallFont("<Embedded>\ZARB.TTF")نقل قول:
حالا دستور نصب فونت چیه یعنی من یه فونت رو Embedded کردم حالا می خام نصبش کنم و در صورت بودن نصب نشه مسیر فونت ها رو می خام و دستور نصب رو مرسی ممنون
اما مسير فونتها : <Windows>+'font'
بله هست ... اگر فرصت كنم يك نمونه برات مي ذارم ...نقل قول:
در ضمن چیزی مثه تایمر در مالتی مدیا هست
مرسی پس من منتظرم ممنون
دوست عزيز سلام
منظور از تايمري که گفتي چيه ...
يک نمونه در مثالهاي خود بيلدر هست از فايل timers_abc در پوشه sample بيلدر استفاده کن
ولي اگر از تايمر ديگري مد نظرت هست مي توني از فرمان ScriptTimer استفاده کنيد ...
تایمری که شروع بکار کنه و بعد 3 ثانیه یه عملی رو انجام بده مثه اونی که تو برنامه نویس هست اونم می بینم مرسی
++
با سلام من تایمر رو جور کردم حالا فونت مونده که نمی تونه نصب کنه و همچنین نمی تونه فونتی رو که نصب شده تشخیص بده
در ضمن میشه تایمر رو طوری کرد که شمارش معکوس بکنه من خیلی کلنجار رفتم ولی نتونستم ممنون مشیم کمک کنین
دوست عزيز سلام
لطفا برايم نمونه كارت رو ارسال كن تا برات تكميل و جوابت رو دريافت كني
با تشكر
پس برنامه ات چي شد
با سلام ایمیل تون چیه من که نتونستم پیداش کنم ایمیل رو بدین تا بفرستم مرسی
با سلام می بخشین چندبار خاستم برنامه رو بفرستم ولی این اکانت جواب نمی ده آخه خط خیلی پیاده هست سعی می کنم هرچه زودتر بفرستم مرسی
از ایم آدرس دانلودش کن مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجاي برنامه تكميل نيست تا درستش كنم ...
با سلام و مرسی از لطف شما
اول اینه میخام وقتی برنامه در حال اجراست وقتی رو برنامه کلیک بشه نسخه دوم اش اجرا نشه و پیام بده که برنامه در حال اجراست
دوم فونت رو درست نصب می کنه ؟ من دستورش هم نوشتم همونطوری که دیدین ولی نمی دونم چرا نمی تونه نصب کنه و نیز نمی تونه چک کنه که آیا فونت هست یا نه مرسی
با سلام چی شد برنامه تکمیل نشد