سلام دوستان.
این تاپيک مخصوص بازی Fear است.
تمام مطالب مربوط به این بازی در اینجا مطرح مي شود.
با تشکر
Printable View
سلام دوستان.
این تاپيک مخصوص بازی Fear است.
تمام مطالب مربوط به این بازی در اینجا مطرح مي شود.
با تشکر
رمز هاي اين بازي يا ترينر اون رو اگه داريد بفرماييد.
البته من خوم خيلي استفاده نميكنم. يك جاش گير كردم و هيچي هم جون ندارم.
به هر حال ممنون!
این ترینر بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Cheatهای بازی:
Various cheats
While playing, press Talk (the default key is "T") then type any
of the following codes and press [Enter].
Cheat code: Result:
god God Mode
ammo Full Ammo
armor Full Armor
health Full Health
guns All Weapons
kfa All Weapons, Full Ammo, Armor
tears All Weapons, Unlimited Ammo
gear Increased Health, Reflexes Boosted
poltergeist Ghost Mode
maphole Skip Level
pos Player Position
gimmegun pistol Get Pistol
gimmegun dual pistols Get Dual Pistols
gimmegun submachinegun Get Sub Machinegun
gimmegun shotgun Get Shotgun
gimmegun assault fifle Get Assault Rifle
gimmegun semi-auto rifle Get Semi-Automatic Rifle
gimmegun nail gun Get Nail Gun
gimmegun cannon Get Cannon
gimmegun plasma weapon Get Plasma Weapon
gimmegun missle launcher Get Missle Launcher
gimmegun turret Get Turret
gimmegun frag grenade Get Frag Grenade
gimmegun proximity Get Trip Bomb
gimmegun remote charge Get Pipe Bomb
mods Unknown Effect
baddaboom Unknown Effect
پسر شما عجب سيستم خرسي دارين . رويه چه حد گرافيكي اينو بازي مي كنين :blink: :blink: :ohno:
مگه چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب تويه گيم نت بازي كنيد !
با اطلا عاتي كه من دارم براي اجراي اين بازي در حد مطلوب خودم (اخرين حد گرافيكش و اگه نشد يكم كمتر) بايد سي پي يو 3 پنتيوم 4 اينتل و كارت گرافيك 6600 داشته باشي به اضافه ي 1 گيگ رم . من خودم كارت گرافيكم 256 هستش .ولي رمم كمه (256) چون جله پولامو دارم جمع مي كنم بخرم . گرفتي پسر خوب
چرا ترينرش دانلود نميشه؟
سلام
من یه سوال داشتم
این بازی Fear ربطی به فیلم حلقه داره؟
چون من تو ماهواره داشتم دموی بازی رو میدیدم یه دفعه یه دختر بچه رو روی صندلی نشون داد که موهاش ریخته بود روی صورتش و لباس سفید مثل بیمار های روانی پوشیده بود.این منو یاد اون بچه هه توی فیلم حلقه انداخت.
راستی اگه کسی میتونه یه توضیح کلی در مورد سبک بازی و داستانش بنویسه
ممنون
من ترينر اين بازي رو لازم داشتم ولي لينك شما خرابه
ميشه لطفا درستش كنيد
البته اگه زحمتي نيست
ممنون ميشم ...
سلام :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط saye
Super Speed, Zombies Never Get Up, Slow Motion Ammo, Rapid Fire, All Weapons, Unlimited Health/Ammo/Resistance, One Hit Kills.
---------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=18176#
Unlimited Ammo, Health, Armor; Accuracy ----. Works with v1.0 and 1.1.
کد:http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=19862#
خیلی ممنون از لطفتون ...
كسي سيو هاي ين بازي رو داره؟
من تا وسطش رفته بودم ولي به دلايلي همش پاك شد!
یکی از بچه ها شماره سریال بزاره ممنون من شماره را ندارم کمک کنید
سلام محسن جاننقل قول:
نوشته شده توسط MOH333EN
شما درخواستتون رو در يك تاپيك هم مطرح كنيد كافيه و دوستان حتما اگه بتونند بهتون كمك ميكنند
ممنون
اينا رو امتحان كنيد ببينيد كارتون رو راه ميندازه ! :rolleye: :)
کد:MAP2-SUZ5-NUJ5-TEP6-3378
NYB6-ZAC3-XUR6-NYW8-8336
LEW4-XAW2-GYG4-XAT8-2426
FAW3-LYS9-NUC5-LEG7-5976
BACc-Dccc-Nccc-ccc-1233
WYW4-ZAD5-FAT8-FAW2-9776
مرسي امين جان عالي بود آره جواب داد خدا خيرت بده
من يه سوال دارم :
چرا تو ايران از اين بازي استقبال زيادي نشده ؟؟
تو فرومهاي مختلف ايراني سر زدم تاپيكهاي كمي در مورد اين بازي بود .
اگرم بود معمولا خيلي كم استقبال بوده .
ولي در مورد يه سري بازي هاي ديگه تاپيكهاي زياد و شلوغي هست .
در حالي كه به نظر من بازي فوق العاده ايه .و امتياز بالايي هم تو گيم اسپوت آورده بود.
من كه خيلي خوشم اومد و تو بهترين بازيهاي 2005به اين بازي راي دادم.
دوست عزیز من این بازی رو همین 3 روز پیش تموم کردم.دلایل اینکه طرفدار پیدا نکردند از نظر من ایناند:
1.امکان سخت افزاری بالا
2.محیط کسل کننده و تکراری بازی
3.موضوعی تقریبا نامفهوم
4.سخت بودن زیاد از حد بازی.به طوری که باید بعد 2 یا 3 مرحله سراغ کد تقلب بری
تکراری شدن محیط بازی رو قبول دارم .نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
ولی فکر میکنم میشه بازی رو در حد خوب و قابل تحمل اجرا کرد با اینکه سیستم فوقالعاده بالایی نداشته باشیم .
من رو مد معمولیش که بازی میکنم تا الانش که زیاد سخت نبوده .نمیدونم بعدن چقدر سخت میشه . ولی بیشتر از دو سه مرحله گذروندم.
بنظرم کارهای گروه کماندویی دشمن و کارهای خودمون جالب ساخته شده . مثلا اینکه دشمن در موقع خطر و اضطرار با پشتک توی شیشه میپره و در حالیکه شیشه ها خرد میشن خودشو پشت پنجره اتاق مخفی میکنه ...
و خلاصه یه سری کارای حرفه ای و کماندویی ازین قبیل و نکات دیگه ...
یا اسلو میشن ....
البته هر بازی نقاط ضعفی داره و از طرفی قشنگیهایی هم داره . واسه من که قشنگی هاش به ضعفهاش میچربید .
این دیگه به سلیقه افراد هم بستگی داره . ولی نمیدونم چطور شده یهو اکثر ایرانیا بیخیال این بازی شدن.
در سال 2005 هم به عنوان بهترین شوتر انتخاب شد.
اگه همه این ایرادهایی که شما میگین وارد باشه که خیلی ها تو دنیا باید ازین بازی دلسرد شده باشند چه برسه به بازی بازهای حرفه ای که مشکل پسند ترند.
ولی یوزرها هم که تو سایتها امتیاز خیلی خوبی رو به این بازی دادن .
و فکر میکنم تو دنیا با استقبال عمومی روبرو شده .(البته دقیق نمیدونم )
چیزی که برام سواله و عجیبه اینه که چرا تو ایران اینطوری شده؟
آخه این اولین بار نیست که همچین اتفاقی رو میبینم و با یه چند تا بازی پرطرفدار دیگه دنیا هم یه همچین اتفاقی افتاد تو ایران .
برام جنبه سوال و کنجکاوی داره .
بقیه هم ایرادات همین دوستمون رو دارن و همچنین ایرادات دیگه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pandemonium
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی من گفتم اینا نظرات من.دیگران رو کاری ندارم.
ولی اینو میدونم که مردم ما بازیها رو برای سرگرمی میخوان وفقط میخوان یه بازی دستشون بیاد یعنی اینکه به گرافیک بازی اهمیت نمیدند جز کسانی مثل من و شما که تو اینترنت زیاد گشت میزنیم.همینطور در نظر بگیر که این بازی تو فصلی اومده که بچه ها زیاد دنبال بازی نمیرند .و یه دلیل که به نظرم میتونه مهمترین دلیل باشه اینه که متاسفانه بازیهای جدید فوقالعاده تخیلی شدند و همش تو محیط های تاریک و دلسرد هستش.بر اساس تحقیق خودم در میان دوستام فکر کنم ایرانیها زیاد این بازیها رو نمیپسندند.خود منم همینطوری هستم زیاد از بازیهای تاریک و بازیهایی که آدمها در زیر لباسهای عجیب مخفی میشند خوشم نمیاد.
این بازی رو تا آخر بازی کن میبینی که زیاد جالب تموم نمیشه و اگرم زبونت خوب نباشه (یکی از دلایل دیگه برای بازی)از موضوع سر در نمیاری .!
صحنه آخر داخل هلیکوپتر نشون داد که این بازی ادامه دار و باید منتظر سری های بعدی بازی باشی :) م
كسي سيو هاش رو نداشت؟
راستي داستان بازي چيه؟
در بازي ترس در آن مرحله که يک مين سر راهم بود و
تا نزديک شدم منفجر شد و از طرف ديگر از ان تونل ها
يک طبقه بالا آمدم پس از دور زدن ژنراتورها به يک در بسته خوردم و ديگر چند روز در آن منطقه چرخيدم
و به چيزي جديد نرسيدم حالا من چکار کنم
مرحله 4 يا 5 است
سلام
چي شد نكنه شما هم رد نكرديد
آقا منم يه نظر بدم : بازي فوق العاده با حالي بود و واقعا ارزش تموم كردن رو داشت ولي متاسفانه بعد از چندين مرحله يكم تكراري مي شد حال و هواي بازي
سلام.
این بازی رو 8 ماه پیش خریدم شنبه نصب کردم !!!!
آقا معذرت این تاپیک رو میکشم بالا ها !
اما میخواستم سوال کنم بگم که این بازی برای همه اینقدر کوتاه بود ؟
من 2 3 روزه تمومش کردم اصلا هم سخت نبود .
اما خیلی بهم چسبید .
میخواستم بپرسم که 7 تا سی دی بازی باشه اینقدر کوتاه ؟؟؟
پچی چیزی بازی نداره کمی طولانی تر باشه ؟
خیلی آخه بازی زود تموم شد . نکنه من خیلی سریع تموم کردم !؟؟
منم خيلي زود تمومش كردم.بازيش هم راحت بود و هم كوتاه.
منم این بازی رو خیلی زود تموم کردم . یک روزه.
بازی خیلی خیلی قشنگی بود .
بعد از مگس پین 1 و سایبریا 2 خیلی وقت بود که یک بازی قشنگ گیر نیاروده بودم.
سلام من نسخه فارسی این بازی را دارم که کار شرکت نوین پندار هستش میتونم شما و دیگر دوستان را راهنمایی کنم!نقل قول:
نوشته شده توسط p-derakhshani
این چزی که شما گفتید مرحله سوم قسمت چهارم اتفاق میفتد!
اما داستان این مرحله!
شما باید در این مرحله به اطلاعات یک لپ تاپ دسترسی پیدا کنید و بعد از آن راه خروج را بیابید. این آخرین ماموریت شما در این مکان است. در ادامه راه به مین هایی که روی زمین کار گذاشته شده اند بر میخورید این مین ها بسیار حساس هستند و حتی اگر نزدیک آنها شوید منفجر میشوند پس باید راه دیگری پیدا کنید. با شکستن محفظه فلزی به کانال آب بروید و از آنجا سعی کنید تا از میان تونل های زیرزمینی و نردبانها راه را پیدا کنید. اگر این کار را به درستی انجام دهید از آن طرف مین های کار گذاری شده سردر می آورید. شما میتوانید با هدف قرار دادن مین ها آنهارا منفجر کنید ولی اگر این کار را قبل از قطع برق انجام دهید تقریبا عبور غیر ممکن میشود. با قطع برق و انفجار مین ها راه باز می شود و میتوانید لپ تاپ را پیدا کنید. سپس راه خروج را بیابید البته در این قسمت تعداد بسیار زیادی از نیروهای دشمن در کمین شما هستند. در ضمن باید مراقب نیروهای زرهی دشمن باشید اگر بتوانید اسلحه AspRifle را بدست آورید میتوانید به کمک دوربین آن دشمنان را از فاصله دوری هدف قرار دهید.
بابادست خوش :blink: من اين بازي روچندماه(حدود6ماه)دارم هي نصب مي كنم 1ساعت بازي مي كنم بعدuninstallنقل قول:
نوشته شده توسط MBT1990x
ش مي كنم...هنوزم نرفتم آخرش.
سلام همون طور که گفتم من نسخه فارسی این بازی را دارم که کار شرکت نوین پنداره اگه خواستید راهنمای مراحل بازی به طور کامل را براتون همینجا قرار میدهم تا همه استفاده کنند فقط کافیه که دو یا سه نفر درخواست بدهند!
نه بابا بی خیال!!!نقل قول:
چه خبره مگه؟ خودم با سی پی یو 2.8 اینتل و رم 512 و گرافیک xfx6200 این بازی رو چهار بار تا تهش رفتم اصلا هم سیستمم کم نیاورده . گرافیک 6600 رو بازیهای خفن تر از این حرف ها بکار میبرند !!!!:blush:
راست میگه چه خبره ؟؟؟ من بالاترین سیستمی رو که دیدم برای هیتمن بودن لونم روی جعبش ننوشته بود توی نصبش یه صفحه برای سیستم مورد نیازش بود :
که سی پی یو 2.4 میخواست و گرافیک 256 6200 و رم 1گیگ
حالا بازیش قشنگ هست شنیدم خیلی ترسناکه !!
دوستان میشه بگید این بازی سیوهاش رو کجا میریزه؟
سلام.
اولاً می خواستم هزارمین تاپیک این بخش رو نوشته باشم، دوماً لطفاً یکی به من بگه که کمترین مشخصاتی که بازی F.e.a.r می خواد چیه (در صورتی که تمام مشخصات بازی در پایین ترین حالت باشن = گند بزنی به بازی). خیلی ممنون.
ایمان...
Minimum System Requirements
System: Pentium(R) 4 - 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 5000 MB
Recommended System Requirements
System: Pentium 4 - 3.0 GHz or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 256 MB
Other: Radeon(R) 9800 Pro, GeForce(TM) 6600 or equivalent DirectX(R) 9. Sound Blaster(R) X-Fi(TM) series sound card.
من کارت 64 آنبرد دارم میاد ؟؟؟؟ اینتل چیپ ست اکسپرس
فکر نمیکنم جواب بده من خودم با کارت GeForce FX 5500 نتوستم بازی رو درست و حسابی اجرا کنم...نقل قول:
اگر هم روی کارت شما جواب بده باید تنظیمات گرافیکی رو تا اخر کم کنید تا در بازی افت فریم نداشته باشید.
آخه من هم خیلی ریسک برم بخرم ولی روی کارت من کاربن نیومد ولی موست وانتد به قدری روان بود که من حتی رزولیشن رو روی 1280 در 1024 هم گذاشتم و دیتل رو هم تا آخر زیاد کردم گیر نمیکرد
مطمئنی با این کارت گرافیکت گیر نمیکرد ؟ این یک معجزست!!!نقل قول:
من با Ati 9250 روون روون اجرا کردم رمم 512 و سيپيو 1.8 هست و هيچ مشکلي نداشتم بريد تو آپشن همه چيز را کم کنيد با کارت گرافيک 64 هم اجرا ميشه تو اين بازي رم مهمه و کارت گرافيک معمولي باشه جواب ميده