سلام
بعد از 2 یا 3 هفته ای که سیستم انتقال اعتبار قطع بود ، امروز اومدم یه تست کنم و انتقال اعتبار بدم ، بعد از اینکه فرستادم به 1112 یه اس ام اس از E-Sharge اومد که Pin Code Required ، یعنی Pin Code لازمه
قضیه چیه ؟ کسی میدونه ؟
Printable View
سلام
بعد از 2 یا 3 هفته ای که سیستم انتقال اعتبار قطع بود ، امروز اومدم یه تست کنم و انتقال اعتبار بدم ، بعد از اینکه فرستادم به 1112 یه اس ام اس از E-Sharge اومد که Pin Code Required ، یعنی Pin Code لازمه
قضیه چیه ؟ کسی میدونه ؟
احتمالا الان كه وصلش كرده دستور رو عوض كرده و بايد توي دستور پين كد رو هم وارد كنيد تا هركي نتونه با گوشي طرف شار انتقال بدهنقل قول:
حالا بيابيد دستور جديد را كه توش پين كد هم بايد وارد بشه
مطمئن شین بعد تاپیک بزنین
حالا چی شد کسی امتحان کرد؟
احسسسسسان جان چی رو مطمئن بشیم ؟
شما خودتون تست کنید میبینید
اینجا رو هم یک نگاه بندازید.نوشته کمترین حد انتقال 100000 ریاله؟؟؟
کد:http://www.mtnclub.ir/forum-12/thread-469/page-20
عزيزم درست حدس زده بودم به نيازي به مطمعن شدن ندارهنقل قول:
دوستومن هم درست عرض كردن حد اقل شارژ 10 هزار تومنه
نقل قول:
نوشته شده توسط يكي از اعضاي فوروم ام تي ان كلوب
اقا مشکل اینه که pin cod من 8 رقمیه و باید ده رقمی باشه
بگین چی کار کنیم
ممنون
موفق باشین
بچه ها من انجام دادم شد ، البته با 10 هزار تومن!
طريقه انجام دادنش رو هم توضيح بده تا دوستان هم بدونن اگه زحمتي نيست برات:11:نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:
اره عزیزان
روی قاب یه 8 رقم و 9 رقم بیشتر دیده نمیشه
باید یه کد 10 رقمی باشه
خاک تو سر ایرنسل که همینو مثل ادم توضیح نمیده که یه ماه الاف نباشی
اگه کسی فهمید چی به چیه به ما هم بگه
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید:نقل قول:
Puk + مبلغ مورد نظر(حداقل 10000 تومان) + شماره تلفن مقصد
به 1112 بفرستید.
بدرود:11:
منظورت از + ":" هستش دیگه؟نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجهتون:11:نقل قول:
البته هنوز رسمی نشده و واسه همینه که 10 هزار تومن میفرسته.
هنوز هیچ جا اعلام نشده که راه افتاده باشه و ما با کلک های مخصوص ایرانیا داریم این کارو میکنیم ! :دی
کلک نیست
یه کم ما عجله داریم همونطور هم که میدونید یه بار تبلیغ کرد این سرویس رو توی صدا سیما
دوستان با عرض معذرت آخرش یک نفر دقیق توضیح بدهد که شارژ انتقال داده میشود یا نه ؟اخه اگر قرار هستش ده هزار تممن انتقال بدهیم این که نشد کار در ضمن روش انتقال را هم توضیح بدهید دقیق
09360000000:1000:41112840
دوستان اين pin يا puk رو از كجا ميشه فهميد من اون كارت بزرگه رو گم كردم...............
فقط سيم كارت مونده كلا بستش گم شده.............!
بايد درخواست يه سيم كارت ديگه بدي نه فكر كنم به خاطر اينكار بري سيم كارتت رو بسوزوني از اول بگيري!!!نقل قول:
اون ارقامي كه روي سيم كارت نوشته پس چيه؟
اونا چيز ديگه ست ربطي به pin & puk نداره دوست عزيز...:11:نقل قول:
سلام به همه
خبر جدید
من همین الان تست کردم
حداکثر 500 تومان انتقال میده...!!!
و 50 تومان هم کارمزد کم کرد...!!!
09356605540:5000:006027622
بله منظورم همون بود:27:نقل قول:
منم تست کردم انجام شد!!نقل قول:
ممنونم از اصلاع رسانیت دوست من:10:
اقا میشه بگین پاک رو باید از کجا بدست اوورد ؟
دوست من همون شمارهاي كه روي سيم كارت (زير قسمتي كه اون مربع طلايي رنگ سيم كارت وجود داره)در حقيقت همون puk استنقل قول:
يك بار گفتم اون شماره همون puk هست يكي از دوستان گفتش نه ولي همونه
برای انتقال شارژ نیازی به puk نیست!puk که مشخصه رو پوکه ی سیمکارت نوشته شده در سمته چپ اینطوری : کد قفل گشا/Unblocking Codeنقل قول:
برای انتقال شارژ باید شماره سریال سمکارتو وارد کنی همونی که زیره بارکد سمته راست نوشته شده و یا اگه پوکه ی سیمکارت در دسترس نیست ، این سریال رو خوده سیمکارت هم نوشته شده.
آخ شرمنده دوستمون درست گفتن پاک کد شماره 1 روی همون سیمکارت نوشته شدهنقل قول:
بله دقیقانقل قول:
پس
sms to 1112کد:093********:amount in rial :unblocking code on sim card
بچه ها امتحان کردم کار داد
فقط 50 تومن بیشتر کم میکنه واسه عوارضش
واقعا به من حال داد :40:
اقا دستتون درد نکنه
منم تست کردم جواب داد
واقعا خیلی عالیه , من تو دانشگاه 1000 تومان انتقال شارژ رو 1200 میگیرم :d
متشکر عزیزان
بالاخره حداقلش چند تومن باید باشه؟
پس زدی تو کاره شارژ فروشینقل قول:
ولی کم میفروشی شما 1000 تومن رو باید 100 تمون مالیات کم شده رو بش اضاف کنی 50 تومن هزینه انتقال که ایرانسل ازت کم میکنه + 8 تومن هزینه اس ام اس به 1112 و یه سودی واسه خودت :40: که فکر کنم 1400 معقول باشه :دی
عزیزم حد اقل شارژ 1000 ریال یا به روایتی 100 تومن خودموننقل قول:
موفق باشید و حال کنید
سلام ،
من به یک مشکل برخوردم امروز از صبح چون نمیدونستم دقیقا این پین کد چیه هی پوک ها رو و کد های مختلف رو وارد کردم حالا اومدم تو این تاپیک و خوندم که منظور شماره سیم کارت ا اما خب حالا که وارد می کنم میگه این خدمات برای شما مسدود شده است.
چی کار باید بکنم؟
تماس بگیرم با اپراتور؟:41::41::2:
شما سیمتون قفل شده عزیزمنقل قول:
میتونید به 130 تماس بگیری میتونی به کنترل حساب اینترنتی بری و باز کردن قفل حساب رو بزنی
اولی رو توصیه میکنم