دوستان یه چند تا ویروس که سخت افزار رو استاد میکنن بدین در راه خدا (موضوع آزار واذیت نیست ها فکر بد نکنین)
Printable View
دوستان یه چند تا ویروس که سخت افزار رو استاد میکنن بدین در راه خدا (موضوع آزار واذیت نیست ها فکر بد نکنین)
دوست من بیشتر تاثیرات ویروس ها بروی سیستم عامل یا به عبارتی نرم افزاره و تا آنجا که من می دونم تعداد اینجور ویروس ها اگه بگم نیست ولی خیلی کمه . ولی تنها ویروس سخت افزازی که من می شناسم یک ویروسه که با مانیتور کار میکنه چطور؟؟؟ به این صورت که هر با که سیستم یکسری سیگنال برای نمایش تصاویر به مانیتور میفرسته این ویروس تعدادی از این سیگنال ها را جمع کرده و در یک زمان مناسب که تعداد اونها به مقدار مشخصی رسید این سیگنال ها رو روانه مانیتور میکته و یکدفعه لامپ تصویر داغ و یکدفعه منفجر میشه مثل فیلمها......
mydelphi جان فقط اين ويروس رو ميشناسي يا داريش؟؟
این ویروس سخت افزاری در سال 1997 در چک نوشته شد و تنها نسخه آن در ناسا نگهداری می شود و از هر 10 سیگنال 2 تا 3 تای آنرا ذخیره و بعد از زیاد شدن یکباره به سمت مانییتور می فرستد و بخاطر وجود خلا در لامپ تصویر پس از به حداکثر رسیدن دمای مانیتور با ورود اولین بیت ارسالی لامپ تصویر همانند یک بمب عمل می کند؟؟؟
همون بهتر که این ویروس رو ندارم ......
عجب مغزی بوده اون یارو
رو مانیتور Lcd که جواب نمیده نه؟
سلام
1.روي دسکتاپ راست کليک کنيد.
2.گزينه new رو انتخاب کنيد.
3.text doceument رو انتخاب کنيد
4.حالا وارد تکست داکيومنت خود شويد و در آن تايپ کنيد
5.cpu_567hjkblaster
6.حالا از آن خارج شويد و روش راست کليک کنيد
7.گزينه rename رو انتخاب کنيد و يک اسم دلخواه براي آن فايل بگذاريد.
8.بعد اين فايل رو براي يکي بفرستيد
یه امتحانی بکن .(فقط اجراش نکن)
پسوندش چی؟
batch باشه؟
بعید می دونم کار کنه
این الان چی هست اصلا
تو کجا میخواد اجرا بشه؟ cmd?
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohmoj
عزيز بيشتر توضيح بده
من كه اجراش كردم
خبري نشد
سركار كه نبوديم؟
بدرود
حداقل دو كلمه در مورد اين مي نوشتي كه بفهميم چيكار ميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط mohmoj
اگه اين چيزي كه گفتي خيلي هم خطرناك باشه تا وقتي كه پسوندش txt هست بي تاثير هست.(پس پسوندش رو هم بگو كه چي بزاريم ).
احتمالا com باشه
راستی مسلم جان . اگه مشهد بودی میتونستم یک سی دی شامل 1000 ویروس فعال و خطرناک رو بهت بدم که شامل ویروس های سخت افزاری هم میشه . فقط نپرس از کجا آوردیش ! :biggrin:
آقا پسوندش exe و bat هم که باشه
بازم تاپیری نداره
اصلا این یه چیز بی معنیه
نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
می تونی برام پست کنی خیلی بهش نیاز دارم (تمامه هزینش با خودم )
بالاخره چی شد ویروس هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
ممنون از توضیحاته خوبت ولی این ویروسی که گفتی علاوه بر سخت افزار صاحبش رو هم مورد عنایت قرار میده نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mydelphi
مسلم جان . سعی میکنم بهترین هاش رو تست کنم و برای شما روی یک سایت آپ کنم . اینجوری شما هم توی زحمت نمیفتید .
خیلی خیلی ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
یه چیز دیگه میدونی هرکدوم از ویروس هایی که داری چی کار میکنن مثلا هر کدومشون چه سخت افزاری رو خراب میکنن
سعی میکنم بفهمم . البته اگه بلایی سر سیستم خودم نیاره ! ;)
صاحب سخت افزار را مورد عنايت شديد قرار ميده كه هيچ ، نويسندشو هم مورد عنايت قرار داده !!! اعضاي مافيا ، يه خشاب فشنگ تو بدنش خالي كردن تا درسي باشه براي همه ويروس نويسا !نقل قول:
نوشته شده توسط moslem.b
اگر به جایی نرسیدید
توی forum.irvirus.com سرچ کنی یا بپرسی احتمالا بهت جواب بدن
اونجا فروم اصلی ویروس بازهای ایرانی است ;)
امیدوارم مشکلی برات پیش نیادنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
اقعا!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط hajHasan
پس خدا رحمتش کنه
ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
مسلم جان . من یک سری سورس ویروس دیگه پیدا کردم . یک سایت بگو برای آپلود که بقیه بچه ها هم اگه خواستم استفاده کنن .
اگه تو persiangig آپلود کنی خیلی خوب میشه احسان جان
باشه . صبر کن یکی از بچه ها برای من دعوت نامه بفرسته . بروی چشم .
برات دعوت نامه فرستادم
حرف از دعوتنامه شد، یکی واسه منم بفرسته، البته شرمنده بیجا بید!
دارم آپلود میکنم . منتظر باش تا لینک بدم .
مسلم جان . برو به آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک فایل زیپ شده است .
فقط خواهشا مواظب باش . چون من هنوز تستش نکردم .
EhsanHF جان ميشه يكم راجع به اين ويروس توضيح بدي؟؟
خدمت رضا جونم بگم که این فایل زیپ تعدادی سورس ویروس خیلی خطرناک ! ( خفن افسار گسیخته !) :ohno: :evil: داره .
فکر کنم 100 تا ویروس باشه . این رو هم بگم که من هنوز هیچکدوم این ویروسها رو ندیدم ( چک نکردم ) . برای همین از همه بچه ها خواهش میکنم که خیلی خیلی مواظب باشن . چون ظاهرا این ویروسها با هیچکس شوخی ندارن . ;)
از همینجا هم اعلام میکنم که هیچ مسئولیتی در مورد خرابی سیستم ها و غیره در مورد افراد رو نمیپذیرم و با مسئولیت خودتون فایل رو باز کنین . :)
در ضمن . نرم افزار باز کردن و ساختن ویروس رو هم دارم که اگه پیداش کنم ! همینجا یا توی قسمت معرفی نرم افزار میذارم . موفق باشید . ( مواظب خودتون و سیستمتون هم باشین !)
احسان جون اين سورس ها رو بايد تبديل كنيم( ببريم داخل زبان برنامه نويسي يا ..) يا اين كه اگه روشون كليك كنيم اجرا ميشن؟
راستش رو بخوای نمیدونم . اما فکر کنم که اگه روی اونها کلیک کنی ( یا بهشون چپ نیگا کنی !) اجرا بشن . برای همین هرچی نرم افزار آنتی ویروس داری اجرا کن و مواظب باش .
احسان جان الان 3 باره كه دارم دانلود مي كنم ولي وقتي به 85 درصد ميرسه دانلود قطع ميشه.
( آنتي ويروس رو هم از كار انداختم )
نمیدونم . من خودم یک بار تست کردم و درست بود . اگه میتونی با یک نرم افزار بگیر . مثل Flash Get یا Download Accelerator .
یک چیز دیگه . اگه خواستید ویروسها رو اجرا کنید ، قبلش حتما از اینترنت خارج شید .
منونم احسان جان
ولی کامپیوتر من یه مشکلی براش پیش اومده امروز نمیتونم دانلود کنم فردا یا پس فردا دانلود میکنم بهت نتیجه رو میگم
با سلام
منم از بازي با اتيش خوشم مياد خيلي باهاله
زندگي بدون خطر معنايي نداره
بياين يك ليست از ويروساش بسازيم
به خدا بدرد ميخوره
من كه يك ديسكت از
W32
داشتم خيلي بدردم خورد
اگه دوستان بازم دارن بزارن لطفا
بدرود
نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove