می خواستم یه هدفون بخرم که هم بشه به صورت معمولی استفاده کرد هم برای ورزش خوب باشه(فیکس باشه).
کیفیت صداش هم مهمه. می تونم حدود 30 هزار تومن هزینه کنم.
اگه می شه راهنمایی کنید.
Printable View
می خواستم یه هدفون بخرم که هم بشه به صورت معمولی استفاده کرد هم برای ورزش خوب باشه(فیکس باشه).
کیفیت صداش هم مهمه. می تونم حدود 30 هزار تومن هزینه کنم.
اگه می شه راهنمایی کنید.
یه مدل کریتیو هست که 28 هزار تومن قیمت داره تو بازار ایران هست
تو اسمش به ورزشی بودنش اشاره شده بود
بستگی دار چه مدلی روی گوش سوار شه.یه سریس مدل ها هستند که از پشت سوار گوش می شن یه سری مدل ها هستند که درو تکه اند و هر کدوم کل یه گوش رو می گیرند( بدترین انتخابی که برای ورزش میتونی داشته باشی به نظر من) یه سری مدل های نویز کنسلینگ (noise canceling ) هم هست که از هفت دنیا آزادت می کنه .
در مورد اینکه از چه برندی بخری باید بگم که با توجه به مهم بودن کیفیتش یا کریتیو بگیر (تقریبا تمام مدل های بالا رو داره با گارانتی شاب) تا اون جایی که یادمه لاجیتک یه مدل بسیار مناسب ورزشی (فکر کنم ضد آبم بود که می تونستی زیر بارون استفاده کنی) هم داشت که حتما یه نگاهی به سایت آوازنگ بندازی هستش.
سلام.والا من مدلش رو نمی دونم ولی با 15 هزار تومن میشه یه کریتیو عالی با گارانتی معتبر خرید.حالا سعی میکنم مدلش رو پیدا کنم برات بنویسم.
توی اون دامنه قیمت creative دو مدل داره که یکی In ear هستش (ep-630) و یکی هم In ear نیست (ep 480)نقل قول:
اونی که من میگم In ear هستش.:21:نقل قول:
خب پس EP-630 هستش همونطور که گفتم ..نقل قول:
(اتفاقا دو سه مدل جدید creative هم دیدم دیروز توی پاساژ ؛ البته همه معمولی بودن و in ear نبودن )
برای d2 با 40 تا50 (خیلی بالا بره تا 70 ) تومن می خام یه هدفون خوب بگیرم.مال خودش یه کم گوشم رو اذیت میکنه.
اگه بخوام یه in-ear بگیرم چیز خاصی پیشنهاد میدی؟
نظرت راجع به کارای سونی چیه ؟ (مدل MDR-NX1 )
بین بعضی از مدلاش که جزو سری EX هستند و بقیه ی in-ear ها مثل همین مدلی که گفتم فرق زیادی هست؟
من میخوام بین اینا یکی رو انتخاب کنم ببین کدوم بهتره.البته اگر بتونی قیمتشون رو هم بگی خیلی ممنون میشم
MDREX81SLMDR-EX55SLMDR-NX1MDR-EX76LP
MDR-ED31LP
Ex-85 از سونی باید حدود 70 باشه
Creative Aurvava باید حدود 80 باشه
seymour جان واقعا نمی دونم چطوری تشکر کنم
من مشکلم تو انتخاب اینه که نمی دونم ایا بین مدل MDR-NX1 و سری EX و MDR-NC22 که noise cancelling داره از نظر کیفیت تفاوت زیادی هست؟اخه NX1 جزو en ear هاس ولی تو EX رده بندی نمی شه همین طور MDR-NC22.می دونم خیلی گرونه ولی ایا کیفیت صداش در هر دو صورت روشن و خاموش بودن مثل سری EX میشه.و یا پولی که می گیره مال noise cancellige .اصلا این فناوری چی هست؟
من می خوام اگر امکانش هست اینارو با هم مقایسه کنین(بدون در نظر گرفتن قیمت)
MDR-NC22
MDR-EX55SL
MDR-EX76LP (این دوتا پیدا می شه تو ایران؟)
MDR-NC22
MDR-NX1
می خوام اگه بشه بین اینا یکی رو بگیرم
اون مدلی هم که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بازم خیلی خیلی ممنون.واقعا ممنون
مدل آروانا کریتیو دو مدل داره که یکی هدست هست و اون یک ارفون هست که پیشنهاد من هم اینه
نمی دونم .گیج شدم .خودم نمی خوام کریتیو بگیرم.
اینی که گفتی قیمت ارفونش چنده ؟
تو فکر می کنی کدوم یکی از اینا با کیفیت ترن؟
من مشکلم تو انتخاب اینه که نمی دونم ایا بین مدل MDR-NX1 و سری EX و MDR-NC22 که noise cancelling داره از نظر کیفیت تفاوت زیادی هست؟اخه NX1 جزو en ear هاس ولی تو EX رده بندی نمی شه همین طور MDR-NC22.می دونم خیلی گرونه ولی ایا کیفیت صداش در هر دو صورت روشن و خاموش بودن مثل سری EX میشه.و یا پولی که می گیره مال noise cancellige .اصلا این فناوری چی هست؟
من می خوام اگر امکانش هست اینارو با هم مقایسه کنین(بدون در نظر گرفتن قیمت)
MDR-NC22
MDR-EX55SL
MDR-EX76LP (این دوتا پیدا می شه تو ایران؟)
MDR-NC22
MDR-NX1
می خوام اگه بشه بین اینا یکی رو بگیرم
اون مدلی هم که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بازم خیلی خیلی ممنون.واقعا ممنون
البته با عرض معضرت که دوباره نوشتم
ear phone ش کیفیت بهتری داره ولی اگه من بودم مدل سونی EX-85 رو که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان معرفی کرد میخریدم قیمت ش 75 تومن هست و خیلی کیفیت و باس بالایی رو ارایه میدهنقل قول:
اون مدلی که شما گفتی نمی شه موقع خوابیدن ازش استفاده کرد،وقتی سرت رو بزاری رو بالش گوش ازیت می شه
بین اونایی که گفتم کدومش بهتره؟
اون دو تا Ex که گفتم پیدا می شه؟
خوب میتونی اونو برای هنگام بیداری ت استفاده کنی !!! یه EP-630 هم برای خوابت بگیری !!نقل قول:
اون 2تا EX هم باید زنگ بزنی از نمایندگی های سونی بپرسی !! ولی فکر هست 55SL که هست ولی اون یکی رو نمیدونم چون اصلا ندیده بودم !! ولی فردا لیست هدفون های جدید وارد شده سونی رو چک میکنم بهت خبر میدم الان لیست م رو پیدا نمیکنم !
بازار شام اینجا
MDR-NC22
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل خیلی خوبی هست و کیفیت عالی ارایه میده ولی به پای EX-85 نمیرسه
MDR-EX55SL
مدل خیلی ابتدایی و ساده ای هست و با EP-630 تو یه سطح هست
MDR-EX76LP
این مدل رو هم که تاحالا ندیده بودم فکر کنم تو لیست واردات جدید باشه
فاقد نویز کنسلینگ ه ولی کیفیت خوبی رو به نظر ارایه میده که همین طور م هست !!
MDR-NX1
این مدل م خیلی مدل خوبی هست ولی اصلا قابل مقایسه با مدل های بالا نیست !!
خیلی خیلی ممنون
فکر میکنی ارزش داره برای Mdr-ex76 صبر کنم؟
غیر از اینا چیز دیگه ای پیشنهاد می دی؟
من فردا بهترین گزینه هارو بهت میگم
ولی در کل تصمیم با خودته !!
سلام
شرمنده قول داده بودم امروز مدلا رو چک کنم و بهت بگم !!
شرمنده شرکت تعطیل بود نتونستم بگم برام لیست جدید و فکس کنه !!
واقعا شرمنده
فردا حتما مدل ها رو باقیمت دقیق بهت میگم !!!
مخلصیم بابا این حرفا چیه شما لطف می کنین
من هر دو مدل nc-22 و ex-85 رو دارم تا حالا دقت نکردم ببینم کیفیت کدوم یکی بهتره ولی مدل 85 واسه گوش راحت تره البته شاید تو گوش من اینطوریه به نظر منم اگه نویز کنسلینگ مهم نیست 85 رو بگیر
Nx1 در حد مثلا Ex85 نیست ... به همچنین ، Ex76 ؛ شک دارم برسه / از این جهت میگم که اگه غیر از این بود توی ریویوها بهش اشاره میشد .. که نشده ...
در مورد نویز کنسلینگ : اگه تا حالا از این مدلها نداشتی ، تفاوت کیفیت واسه ات محسوس نخواهد بود ...
مگه نویز کنسلینگ صدای بیرون رو کم نمی کنه؟نقل قول:
در مورد نویز کنسلینگ : اگه تا حالا از این مدلها نداشتی ، تفاوت کیفیت واسه ات محسوس نخواهد بود ...
استاد مون درست میگن اگه تا حالا استفاده نشده کیفیتش محسوس نیست ولی وقتی که استفاده بشه خیلی فرق میکنه حداقل50%صدای محیط رو کم میکنه
من امروز بر حسب اتفاق متوجه چیزی شدم
مشخصات فنی هدفون هایی که من گفتم رو از سایت سازندشون گرفتم و با هم مقایسه کردم و اینجاهم عکساشون رو می زارم :
MDR-EX32[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image002.jpg[/IMG]EP-630[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image004.jpg[/IMG]MDR-EX55[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image006.jpg[/IMG]MDR-EX76[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image008.jpg[/IMG]MDR-EX85[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KURDIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/04/clip_image010.jpg[/IMG]
همون طور که می بینین Sensitivity تو مدل EX32 از همه بیشتره(108dB/mW ) و دو مدل EP-630 و EX85 بعد از اون قرار میگیرن( 106dB/mW )
اما چیزی که این EX32 از بقیه کم داره بلندی صداشه ( 9mm river Unit d ) که در EX 85 ( 13.5) و در EX76 ( 9mm)
اما بین EX32 و EP-630 تنها تفاوت موجود همون میزان حساسیت هستش که در EX32 بیشتره
فکر می کنین این Sensitivity عامل تعیین کننده ی کیفیته ؟ و زیاد مهمه؟
حالا با این چیزایی که گفتم فکر نمی کنید خرید EX32 بهتره؟
در ضمن من از نمایندگی سونی قیمت گرفتم :
MDR-EX32 = 25000 T
MDR-EX85 = 45000 T
البته ببخشید که من این همه بی ادبی کردم حظور اساتید محترم
من توی پستم در مورد تفاوت کیفیت حرف زدم ... کاری با صدای محیط نداشتم ... اما اگه بحث مقایسه noise cancelling و in ear ها باشه ، همونه که دلفین جان گفت ... (نویر کنسلینگ بصورت اکتیو این صدا رو کم می کنه - in ear ها بصورت پیش ساخته)نقل قول:
(بحث فنی شد ؟ ...) حساسیت ، اونقدرها هم مرتبط با کیفیت نیست .. اون عدد یعنی اینکه به ازای 1 mw قدرت ، هدفون می تونه مثلا 106 db صدای خروجی تولید کنه ... بنابراین بحث بلندی هستش ، نه لزوما کیفیت ... شما باید حساسیت رو در تقابل با امپدانس بسنجی تا بشه یه جورایی نتیجه کیفی گرفت ... مجددا ، حساسیت بیشتر یعنی ایزوله سازی بهتر ... یعنی باز مساوی کیفیت بیشتر نیست ... بلکه یعنی صدای خارجی رو بهتر میشه بلوک کرد ... این در حالیه که در نظر بگیر : اختلاف معامله همه اش 2 db هستش .. توجه کن که گوش انسان معمولی ، نمی تونه تفاوت 2 db رو اصلا متوجه بشه !! ...نقل قول:
و در عین حال ، بازم میگم که اگه تا حالا هدفون در این حدود قیمت یا با قابلیت ایزوله کردن صدا نداشته ای ، انقدر فرقی نخواهد کرد که مثلا 85 رو بگیری یا 32 ... اما مطمئن باش که حتما دلیلی داشته که یکی شون دو برابر اون یکی قیمت داره ... و اون هم کیفیت هستش ...
alil1369 جان چی شد ازت خبری نشد ؟
پس قابلیت نویز کنسلینگ خیلی بدرد من می خوره چون من بیشتر تو راه خونه تا دانشگاه از ام پی تری پلیرم استفاده می کنم و همیشه صدای ماشینا منو ازیت می کرد
پس بهتر من یه نویز کنسلینگ بگیرم درسته؟
خب ، نشنیدن صدای محیط ، هم می تونه مزیت باشه و هم عیب ... فرض کن داری میری و پشت سرت یه ماشین بوق بزنه ، یا یکی از دوستات تصادفا ببیندت و صدات کنه ؛ تو متوجه نخواهی شد ... حداقل از نظر ایمنی ، توصیه میشه که توی خیابون ازش استفاده نشه ...نقل قول:
با سلام اگه می شه یه هدفن کرتیو در حیطه قیمت 25000t به من معرفی کنید اگر از برند های دیگه هم بود ممنونتون میشم اگر معرفی کنید
همچنین می خاستم بدونم سونی mdr-nx1 چه قیمتی داره؟
creative توی همه دامنه قیمت ها محصول نداره ... مدل خوب زیر 20 تومنش EP-630 هستش که In ear ه ...نقل قول:
اگه می خوای حدود 25 خرج کنی سونی یه مدل خیلی خوب داره (EX32) ... فیلیپس هم جدیدا تعریفش رو شنیدم ... (بازار رضا - راسته جنوبی)
قیمت nx-1 رو هم ندارم ... امروز دارم میرم سمت بازار ، ببینم اگه یادم موند قیمت می گیرم ... ولی بهترین گزینه ها توی حدود بودجه تو ، همونه که گفتم ...
اساتید یه هدفون از بین اینها به من معرفی کنین
کد:http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/logitech/headset/specification/precision_gaming_pc.asp
کد:http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/logitech/headset/specification/precision_gaming.asp
کد:http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/logitech/headset/specification/premium_stereo_usb.asp
مورد استفاده برای دیدین فیلم و گوش کردن به موسیقی هستکد:http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/logitech/headset/specification/noise.asp
حدود قیمت 30-40
اگر قیمت مدلی رو که معرفی میکنین رو هم بگین ممنون میشم
مدل دیگه هم اگر میشناسین پیشنهاد بدین ؟
حالا حتما باید بین همین ها باشه یا می توین سراغ گزینه های دیگه هم بری؟
نه عزیز شما معرفی کن من در خدمتم :5:
اون پست رو هفته پیش زدم و اونها هدست هست ولی من هدفون میخوام
تا 30-40 تومن من هدفن میخوام ear و اینها نه مثل مدلی که سونی داره MDR-XD200 فعلا از سونی هم این رو پیدا کردم :8:
شما نظر دیگه ای داری بگو
ممنون :11:
هنوز xd200 سونی پیدا میشه ؟ ... خوبه... یه مدل خوب دیگه : Shp2000 فیلیپسنقل قول:
بهرحال توی این دامنه قیمت ، معمولا مدلهایی که گوش رو نمی پوشونن مانور بیشتری میدن و مدلهای هدفون محدودتر هستن و اغلب در یه کیفیت ... اما اینا نسبت به قیمت مدلهای بسیار معقولی هستن ..
والا برا سونی بازار نرفتم ببینم هست یا نه سر میزنم :41:
این مدل فیلیپس که فرمودین تو ایران نمایندگی داره که من ازش بگیرم ؟
ولی خوب این مدل یه مشکلی که داره برای من طول سیمش یه نمه کوتاهه نسبت به مدل های دیگه 2 متر هستش ومدل های دیگه 3 متر
این مدل sennheiser هم فکر کنم در همین رنج باشه البته در سایت هاکد:http://www.headphoneworld.com/p/Philips_SHP2000_Full_Size_Headphones.htm
نمیدونم تو ایران هم به این قیمت پیدا میشه و آیا نمایندگی داره ؟ اگر داره بفرمایید ممنون میشم
این شرکت بعثت(همین که تو فروم خوندم نماینده هستش ) معتبره تایید میشه ؟
تا اونجا که من اینجا دنبال کردم و از نظرات شما و بقیه اساتید استفاده کردم فکر کنم sennheiser به نسبت از بقیه سر تر باشه ؟کد:http://www.headphoneworld.com/p/Sennheiser_HD201_Headphones.htm
:11:
آها ... چون من فکر کردم سونیه رو چک کردی ... من اخیرا ندیدمش ..
اون فیلیپس توی بازار رضا یه نمایندگی داره ... راسته جنوبی ... سیمش هم والا واسه خود من مثلا کافیه .. حالا شما 3 متر می خوای ، واقعا مطمئنی که 2 متر انقدر کمه ؟ .. بهرحال سلیقه اس
در مورد سن هایرز ، بله - بسیار مارک خوبیه .. توی تهران به سختی پیدا میشه و محدود میشه به همون یکی دوجایی که دوستان گفتن ... (پایتخت قیمت ها رو خیلی بالا میگه البته) ... بله - بعثت خوبه ...
بله - سن هایزر خیلی خوبه ... بشرط اینکه اون چیزی که با بودجه ات بخونه رو پیدا کنی
والا از این نظر فیلیپس رو میگم چون کیسم پایینه و سیمش رو بزنم تا بیاد بالا کم میاد
پس سن هایزر رو اگر تو همین قیمت ها گیر آوردم بگیرم از هردوش سر تره ؟ (این مدلی رو که گذاشتم تو این رنج قیمت نیست ؟)
سونی هم که میگی گیر نمیاد پس میمونه سن هایزر و فیلیپس
بین این دوتا کدوم ؟
قربون دستت یکی رو بگو برم بازار ..... :20:
در مورد سونی : من گفتم که اخیرا ندیدمش ... حالا شاید شما بری مثلا نمایندگی سونی توی جمهوری و پیدا بشه ...
در مورد سن هایزر : بله - بهتر از دوتای دیگه به نظر میاد ... این مدلی که گفتی رو من ندیدمش ... دوستانی که اخیرا بازار بوده ان باید نظر بدن ...