سلام دوستان
من این تاپیک تا برای این زدم تا در مورد این سرویس دهنده ها کمی بحث کنیم
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و اگر لازمه که گزینه ای اضافه کنم بگید
من خودم از شرکت پرنیان نت که نمایندگی داتک در اصفهان هست 128 دارم
Printable View
سلام دوستان
من این تاپیک تا برای این زدم تا در مورد این سرویس دهنده ها کمی بحث کنیم
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و اگر لازمه که گزینه ای اضافه کنم بگید
من خودم از شرکت پرنیان نت که نمایندگی داتک در اصفهان هست 128 دارم
شما سرویس دهنده اصلی یعنی نداگستر رو نذاشتی عزیز جان
میشه بگید باید چجوری اضافه کنم؟
سلام ، من از شیراز هستم ، شنیدم از یه نفر که شرکتهای اصفهانی نرخ خدمان اینترنت پرسرعتشون رو یکی کردند .
این صحت داره یا نه ؟
سلام.
دوستان من صبا نت دارم.
حالا میخوام شرکتش رو عوض کنم.
شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
قیمتش هم 15 هزار بیشتر نشه.
با چه سرعتی میخوای؟نقل قول:
برو از نمایندگی لایزر در اصفهان شرکت جهان روی خط سرویس بگیر ، من شیراز استفاده می کنم راضی هستم هم سرویس و هم خدمات خوبی داره .نقل قول:
سلام.نقل قول:
ببینم این جهان روی خط سایت نداره؟آخه من که نمیدونم مخابرات منطقه ی من رو پوشش میده یا نه؟!
ممنون.:11:
هر سرعتی که باشه اشکالی نداره.ماهی 15 هزار تومن هم بیشتر نشه.نقل قول:
کسی نمیدونه اصفهان به غیر از داتک جایی اینترنت بدون محدودیت دانلود میده یا نه؟
سلام دوستان.چنند تا سوال در مورد ADSl اصفهان دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم:
1 بهترین ADSL رو توی اصفهان چه شرکتی میده؟(هم سرعت هم ظرفیت)
من یه جایی با چشم های خودم دیدم که طرف ADSL 512 داشت سرعت دانلودش هم 45kb/s بود.ولی قسم
می خورد که فقط ماهی10 هزار تومن میده این قضیه اش چه جوری؟تا اون جا که من میدونم باید گرون تر باشه.
من همین روزاست که میخوام ADSL سفارش بدم.خونمون هم شهداست.از چه شرکتی بگیرم؟میخوام
حد اکثر ماهی 10 هزار بیشتر نشه دیگه.
دستتون ددر نکنه.موفق باشین.منتظر جواب سبزتون هستم.
یا حق.
سلام، عزیزم اون قضیه دیگه جمع شد و رفت . اونی که شما میگی مربوط به سرویس های صبانت (نداگستر) هستش که تا اردیبهشت از لحاظ سرعت محدودیتی نداشت و با ماهی 13 تومن(با احتساب آبونمان مخابرات و عوارض) میتونستی یا 50-60 دانلود داشته باشی. اون موقع محدودیت فقط تو ترافیک بود نه تو سرعت یعنی یکی 64 میگرفت با یکی که 512 میگرفت سرعت یکی بود .اسماش مهم نبود. ولی از اردیبهشت ماه سرعتاشونو واقعی کردن و الان با اون هزینه حدود یک پنجم تا یک ششم اون سرعت رو میگیری. شرکت های دیگه ای هم هستن مثل شاتل وفن آوا ولی هر جوری حساب بگیری همه عین همند و صبانت بینشون خوبه. ولی فن آوا رو هم یه نیگا بنداز:نقل قول:
امیدوارم کمک کرده باشمکد:www.fanava-isf.com
شما یه سرچ کنی پیدا میشه:نقل قول:
کد:http://www.jahanonline.com
سلام.نقل قول:
خیلی ممنون پیدا کرده بودم.:11::40:
دستت درد نکنه.انگار این بدک نیست.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز
من در حال حاضر از شرکت ندا گستر صبا sabanet.ir سرویس adsl دارم
اکانتم تا چند روز دیگه تمام میشه و میخواهم از یک شرکت دیگه adsl بگیرم ، دنبال شرکتی میگردم که سرویس نامحدود ارائه کنه ( 64 هم خوبه ولی نامحدود میخواهم باشه )
پیشنهاد دوستان چه شرکتی هست ؟
لطفا اگر از سرویس نامحدود استفاده میکنید بفرمایید روزانه چقدر میشه دانلود کرد ...
پیروز باشید
پس کجا رفتید ؟
من هم می خوام خودمو از شر این اینترنت ذغالی نجات بدم و یه پرسرعت بگیرم
کمک می کنین ؟
درمورد مودم و شرکت
ممنون
شاتل با سرغت 64 نامحدود
اینترنت پر سرعت adsl 2 شرکت لایزر
128دانلود نامحدود با عوارض و مالیات و آبنومان 26500
ارزون تر و بهتر از این پیدا نمیکنید
سایت شرکت لایزر در اصفهان : ثبت نام اینترنتی
اینم قیمت ها با محاسبه آبنومان و مالیاتکد:WWW.IRDSL.NET
کد:http://peikeshahr.com/ads/fa/14/139/84123
اینجا چرا کسی از ایران گیت حرفی نمی زنه؟!
من سرویس 128 دارم... توی اردیبهشت یه نصفه روز قطعی سراسری پیش اومد و از اون روز سرعت من نصف شده, هر چقدرم که به ایران گیت زنگ میزنم میگه همه چیز طبیعیه!!! به نظرشما مشکل چیه؟!
قبلا با 16 دانلود میکردم ولی حالا با 8 !!! (این سوال رو تو یه تاپیک دیگه هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم!)
آقا سرعتش خوبه یا نه ؟ مثل صبا سرعت سرویس های محدودیت دارش رو 50 و 60 هست یا خیر ؟نقل قول:
نمی دونم من اینجوریم یا شما ها هم اینجوری هستین
وقتی می خوایم یه جنسی بخریم که برامون مهمه از صد نفر سوال می کنیم ؟
الان جریان کار منه
می خوام Adsl بخرم نمی دونم از چه شرکتی بگیرم؟
من توی منطقه خرازی هستم
تا الان به این دوتا رسیدم :
جلفا (صبانت) 128 - سه ماهه - 46200 - ترافیک 10
لایزر - 128 - سه ماهه - 43000 - ترافیک 9
کدومشون بهترند؟ بهتر از اینا چی هست؟
اگه جواب بدین ممنون می شم
به نظر من که صبانت بگیری بهتره ، من خودم از همین سرویسی که اینجا نوشتی گرفتم ، مشکلی باهاش ندارم ، به جز اون اکانت رایگان شبانه که اونم خوبه فقط بعضی موقع ها بگیر نگیر نداره !! ولی اکانت خودم که در طول روز ازش استفاده می کنم تا حالا که 99.9 ٪ بهم کار داده . . . در ضمن این شرکت جلفا هم خیلی شرکت خوب و با پشتیبانی عالی و باکلاسه . . . :46::5:نقل قول:
سلام
دوستان من سه چهار روزه که به سختی می تونم از این سرویس شبانه رایگان صبانت استفاده کنم ، اولا ساعت ۳ که کانکت می کنم ، ساعت حدودای ۳ و ۱۰ دقیقه دیگه سرویس نمیده ، یعنی کانکت هست ولی چیزی نمیشه باهاش دانلود کرد . دوما هم مثلا ساعت ۴ و ۳۰ دقیقه که کانکت می کنم می تونم باهاش یه چیزایی دانلود کنم ، ولی دقیقا نصف اون سرعتی که قبلا باهاش دانلود می کردم . . . :41:
کسی دیگه هم توی اصفهان این مشکل رو داره ؟؟ مشکل موقتیه یا دائمی ؟؟ :13:
من از چه شرکتی سرویس بگیرم خوبه؟
نمی خوام بیشتر از ماهی 15 تومن بدم.چه سرعتی واسه دانلود میده بهم حدودا؟
من امروز از نداگستر سرویس 128 را گرفتم.گفت تا 3 روز دیگه وصله
پرسید خودت راه اندازی می کنی یا ما برات بکنیم .گفتم خودم .دوستان می تونند من را راهنمایی کنند
راستی 128 چه سرعت دانلودی به من میده؟
نمایندگیش کجاست ؟
قیمتهاش چه جوریه ؟
ترافیکش چه قدره؟
یه کم توضیح بده لطفا
ممنون
اینجا رو حتما ببینیدکد:www.faroos.com
این نداگستر preffered DNS server و alternate DNS server را چند باید تنظیم کنم؟
سرعت دانلود من شبانه 3-4 هست از نداگستر.ماله شما چنده؟سرویس 128 هست.روزا 16 بیشتر نمیشه
با دانلود منیجر هم نمیشه دانلود کنم.شما هم چنین مشکلی دارید؟
یعنی سرعت دانلود شبانه شما از 3 تا 7 صبح فقط 3 - 4 کیلو بایته ؟ :18:نقل قول:
مال من 50 کیلو بایت هست ... :31:
منم 128 دارم با دانلود منیجر با ویستا کار میکنم ... یک هفته است سرعتش از 50 اومده رو 10 - 30 کیلوبایت ....
یکی از ریئساشون بام دوسته ... گفت بعد از 2 هفته دوباره سرعتا درست میشه ....
اما من دارم دنبال یه شرکت دیگه میگردم .... آخه شب ها ندا گستر هر 1 ساعت یکبار قطع میکنه ... حجم دانلود کلی هم کمه ...
:21:
فنا آوار که خیلی مسخره است ... پول زیادتر میگیره که اگه اضافه دانلودی کردی ازت برداره ... هیچ مزایایی هم نداره ...
این یکی جالب تره ...
لایزر :
تو لیست قیمت ها کلی مدل و تعرفه و قیمت های خیلی خوب نوشته ... موقع درخواست (اینترنتی) فقط 4 - 5 مدل داره که قیمت هاش با لیست یکی نیست , مثلا یه جاش نوشته 128 نامحدود دانلود هزینه (البته بدون احتساب مالیات و ... ) 22 هزار اما موقع درخواست رقم غیر باور 162 هزار تومان رو میگه واریز کن ...
جالب تر اینکه پشتیبانیش تلفن ثابت نیست , ایرانسله که من تماس گرفتم واسه سوال خاموش بود ... وای چه مسخره ...
(سالی که نکوست از بهارش پیداست)
آره سرعتش دیشب که اینجوری بود.اما مساله اینه که دانلود منیجر کار نمی کنه.تنظیم خاصی داره؟نقل قول:
تنظیم خاص که نه اونقدر اما خوب باید بهش بگی چه ساعتی کانکت و با چه یوزر و پسوردی ؟ اگه قطع شد چی کار کنه ...نقل قول:
کلا اگه با IDM کار میکنی زبان فارسی رو باش فعال کن خیلی خیلی راحته ....
تو ویندوز XP که خیلی به من حال میداد ... اما با این ویستا دیوونم کرده .... :19:
اتفاقا دیشب با سرعت 50 - 60 تا دانلودیدم ... :31:
نه من باهاش مشکل ندارم.اما نمی دونم چرا با ADSL کار نمی کنه واسه من.با دایال آپ مشکل نداره اما با اون کار نمی کنه.اما دیشب واسه من سرعت افتض بودنقل قول:
جریان این چیه؟نقل قول:
چرا قیمتهاش اینجوریه ؟
مطمئن هست؟
کیفیتش چه جوریه ؟
اصلا کسی امتحان کرده ؟
(سوال دیگه ای نبود ؟! :31:)
قیمتهای فاروس بدون احتساب مالیات و عوارضه که باید بهش اضافه کنید
نداگستر شنیده ام جمعه ها مجانیه.درسته؟
سلام
128kbit/second بیشتر از 16 نمیشه . نباید هم بشه 16kbyte/second هر بایت 8 بیت یعنی همون 128
من حدود 6 ماهه 128 شاتل رو گرفتم با ترافیک 5g ماهی 10 تومن . سرعت دانلود تقریبا روی 16 ثابته .
نه عزیزم , صبا نت فقط شبها از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان است :20:نقل قول:
به نظر من سرویس های صبانت یا همون ندا گستر فایده نداره ، اصولاَ Adsl حجمی به درد نمی خوره چون Adsl برای دانلود هست که متأسفانه نداگستر به درد وبگردی هم نمی خوره ..
پس بهتره بریم سراغ سرویس نا محدود که متأسفانه توی اصفهان کم پیدا میشه ...
مسأله دیگه که دیدم اینجا دارید بحث می کنید بحث سرعت که سرویس های نداگستر از لحاظ سرعت خیلی مناسب کار کردن البته سرعت اینترنت به فاصله شما تا مرکز مخابرات بستگی داره ( مثلاَ خودم یه کوچه با مخابرات فاصله داریم سرعت نداگستر روی 140-70 بود ) البته چون حجمیه این سرعت زیاد فایده نداره .
من تقریباً از همه شرکت ها سرویس گرفتم . ایرانگیت ( اون موقعی که نا محدود بود ) واقعاَ حرف نداشت با سرویس 128 18-10 کیلو دانلود داشتم حدوداَ توی 1 ماه 20 گیگ دانلود کردم .
از من میشنوید فقط از سرویس های نا محدود استفاده کنید و صبح تا شب دانلود کنید ...